Movie Center

اینا دیگه قدیمی شده
انکودرای جدید x265 10bit میزنن با حجم 1.5 گیگ از 4 گیگی های شاینینگ بهتره:D:>
نمیدونم شما دوستان هم متوجه شدید یا نه ولی اکثر x265 ها ، باعث محوشدگی جزییات (بخصوص تو صورت) میشن . من خودم اون Noise، ولی همراه با جزییات بیشتر از x264 رو بیشتر میپسندم. ولی تک توک x265 خوب هم هست. من خودم هنوز پیدا نکردم کدوما و چرا اینطوریه.

• Like
Reactions: che-jaleb
نمیدونم شما دوستان هم متوجه شدید یا نه ولی اکثر x265 ها ، باعث محوشدگی جزییات (بخصوص تو صورت) میشن . من خودم اون Noise، ولی همراه با جزییات بیشتر از x264 رو بیشتر میپسندم. ولی تک توک x265 خوب هم هست. من خودم هنوز پیدا نکردم کدوما و چرا اینطوریه.

x265 هیچ وقت باعث حذف نویز و یا گِرین نمیشه، تنظیمات پرت و پلای انکودرا و یا استفاده از بیت ریت خیلی پایین ممکنه باعث این اتفاق بشه. خیلیا تصور خیلی فانتزی نسبت به x256 دارن و بیت ریت خیلی پایینی استفاده میکنن در صورتی که تست ها نشون دادن x265 در بهترین حالت 30 تا 40 درصد بهتر از x264 عمل میکنه اونم در رزولوشن های بالا مثل 4K و با پایین اومدن رزولوشن این مقدار کمتر میشه.
شما وقتی یه فیلمو میخواید انکود کنید جدای از کدک و بیت ریت، تنظیمات ریز و درشت زیادیم دارید که توی کیفیت نهایی تاثیر گذاره، اما خب تنظیمات بهتر= زمان بیشتر انکود= عدم تمایل انکوداری آماتور

من شخصا چون بیشتر روی TV و با فاصله کم فیلم میبینم کارای کم حجم نمیگیرم چون کیفیت شون خیلی توی ذوق میزنه. بین x265 های نسبتا کم حجم فقط کیفیت کارای گروه QxR (مخصوصا کارای Tigole) که کاراشون داخل ترکرای عمومی هم به راحتی پیدا میشه رو قبول دارم. کمترین ازین حجمام فقط به درد تماشا روی گوشی و تبلت میخوره.

Reuben Fletcher کارگردان فیلم ونوم وضیعه کاگردانیش رو به عهده داره

با وجود رابطه خوب روبن فلچر با سونی، زیاد هم نباید با دیدن این خبر تعجب کرد. سکانس های اکشن رو بدن یکی دیگه، بخش کمدی رو بدن به خود روبن فلچر!:D به نظر من که اصلا توانایی ساخت سکانس های اکشن درست و حسابی رو نداره:D

WTF

آنتونیو باندراس:D:|

احساس می کنم برا نقش منفی در نظرش دارن!:D

از تعطیلات قرنطینه استفاده کردم و دارم فیلمایی که از هایپشون افتادنو دونه دونه میبینم :D
دیروز پاراسایتو دیدم. به نظرم فیلم قوی بود و توییست جالبی داشت. تو خیلی سکانسا منو یاد فیلمای سعید روستایی (ابد و یک روز و متری 6.5) انداخت.
ولی به نظرم چیزی که راجع به این دسته از فیلما که به اختلاف طبقاتی، فقر و مبارزه با کاپیتالیسم (!) میپردازن جالبه اینه که یه فیلمی با پیام مشخص ساخته میشه و اگه خوش ساخت باشه، هم فروش خوبی میکنه (متری 6.5 که پرفروش ترین فیلم غیرکمدی ایران شد) هم جایزه های زیادی میگیره و قطعا بیشترین سود به Cast فیلم میرسه. اما این وسط قشری که حتی شاید امکاناتشو نداشته باشن که این فیلما رو ببینن همون قشر فقیرن. در آخرم هیچ تفاوتی واسشون ایجاد نمیشه و صرفا یه عده میان با فیلم ساختن راجع به مسائل روزمره زندگی اونا به یه نون و نوایی میرسن!
نمیدونم چرا ولی اولین چیزی که بعد دیدن این دسته فیلما به فکرم میرسه همینه.

just my 2 cents

آخرین ویرایش:
از تعطیلات قرنطینه استفاده کردم و دارم فیلمایی که از هایپشون افتادنو دونه دونه میبینم :D
دیروز پاراسایتو دیدم. به نظرم فیلم قوی بود و توییست جالبی داشت. تو خیلی سکانسا منو یاد فیلمای سعید روستایی (ابد و یک روز و متری 6.5) انداخت.
ولی به نظرم چیزی که راجع به این دسته از فیلما که به اختلاف طبقاتی، فقر و مبارزه با کاپیتالیسم (!) میپردازن جالبه اینه که یه فیلمی با پیام مشخص ساخته میشه و اگه خوش ساخت باشه، هم فروش خوبی میکنه (متری 6.5 که پرفروش ترین فیلم غیرکمدی ایران شد) هم جایزه های زیادی میگیره و قطعا بیشترین سود به Cast فیلم میرسه. اما این وسط قشری که حتی شاید امکاناتشو نداشته باشن که این فیلما رو ببینن همون قشر فقیرن. در آخرم هیچ تفاوتی واسشون ایجاد نمیشه و صرفا یه عده میان با فیلم ساختن راجع به مسائل روزمره زندگی اونا به یه نون و نوایی میرسن!
نمیدونم چرا ولی اولین چیزی که بعد دیدن این دسته فیلما به فکرم میرسه همینه.
just my 2 cents
بنظرم بیا از یه دید دیگه نگاه کن ، سینماگر میخواد یه حرفیو بزنه یا حتی صرفاً یه داستان سرگرم کننده بگه فقط از طریق ابزارش خودش "فیلم" میتونه بگه!
اون مخاطب هاش شاید اگه کاری از دستشون برمیاد باید انجام بدن.
شاید سالانه یه عالمه فیلم مربوط به جنگ و حتی ضدجنگ ساخته میشه ، اونایی هم که باید ببینن شاید میبینن، ولی بازم جنگ هست. همونطور که فقر هم هست بعد این فیلما ولی تاثیر خودشون هم میذارن هرچند کم.

بنظرم بیا از یه دید دیگه نگاه کن ، سینماگر میخواد یه حرفیو بزنه یا حتی صرفاً یه داستان سرگرم کننده بگه فقط از طریق ابزارش خودش "فیلم" میتونه بگه!
اون مخاطب هاش شاید اگه کاری از دستشون برمیاد باید انجام بدن.
شاید سالانه یه عالمه فیلم مربوط به جنگ و حتی ضدجنگ ساخته میشه ، اونایی هم که باید ببینن شاید میبینن، ولی بازم جنگ هست. همونطور که فقر هم هست بعد این فیلما ولی تاثیر خودشون هم میذارن هرچند کم.
الان پاراسایت تنها تاثیری که رو من به عنوان یه آدم معمولی تو یه کشور دیگه گذاشت این بود که یه تحقیق کوچیک کردم و فهمیدم کره جنوبی هم تو خیلی موارد شبیه و یا حتی بدتر از ایرانه!
اون اوتوپیایی که تو ذهنم نسبت به کشورهای آسیای شرقی (به خصوص کره) بود تا یه حد از بین رفت.
ولی خب باز هم تنها کاری که میتونم انجام بده انتقال این پیام هست. نه که کره کشور بدیه یا مثلا به قول ارزشیای داخلی بخواد "سیاه نمایی" کنه (چیزی که راجع به ابد و یک روز یا جدایی و ... میزدن) اما حداقل تاثیری که رو من گذاشت در همین حد بود. شاید چون کار بیشتری از دست ما ها بر نمیاد.

پ.ن : ریشه کن کردن فقر و از بین بردن اختلاف طبقاتی کار دست نیفتنی نیستش، اما بحث اینه که ضرر اینکاربرای قشر مرفه و ثرومتند بیشتر از سودشه.

-----------
سال پیش یادمه تو دانشگاه نشسته بودم دیدم یه پسره که آسیایی بود هم هستش. شروع کرد به فارسی صحبت کردن و میگفت من از کره اومدم و دارم ادبیات فارسی میخونم. بهش گفتم خب چرا اومدی اینجا گفت ایران ارزون بود و منم ایرانو دوست دارم تو کره وضعیت اقتصادی قشر معمولی خیلی بده و خیلیا به بانکا بدهی بالا آوردن یا فرارین. بیکاری بیداد میکنه و فارغ التحصیلا مجبورن برن کشورای دیگه واسه کار یا درس :| اونموقع با خودم گفتم خدایا این چی میگه با خودش آخه مگه داریم ؟ :دی

یه نظرسنجی گذاشته بین
Parasite و Memories of Murder
جالبه هر چی کامنت خوندم اکثرا گفتن خاطرات قتل بهتره .
از نظر خودم هم خاطرات قتل بهتر از انگله

:D

انگل که هیچی
تقریبا هرچی رو بزاری جلوی خاطرات قتل ، خاطرات قتل بهتره :D

چقد این بتمن ریوز خوبه... خیلی خیلی حس ضد و نقیض هست برای عجیب بودنش ولی همین عجیبی و حال و هوای دهه 80-90 یش واقعا خفنه. خیلی کلاسیک تره! شدیدا منتظرم ببینم چیکار کردن...

پ.ن. این تاخیر اکران جیمز باند قابل درکه. واقعا بقیه فیلم ساز ها هم اینکارو باید بکنن برای جلوگیری از شکست. ولی حس بدی میده این خبر... خیلی!
کاشکی نتفلیکس و دیزنی و ... بیان با اینا قرارداد ببندن به ازای مبلغی، بعد مثلا یه ماه فیلمای خوبی که نباید شکست بخورنو بیارن تو سرویس استریم. اینجوری هم برا ماها بهتره و هم برا سازنده و هم سرویس استریم...

مثلا همین Birds of Prey رو میگفتم کاشکی برای مقابله با شکستش، اینکارو میکردن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or