Movie Center

توصیه من به شما جوانان این است که انیمیشن بسیار سی/یاسی Superman Red Son رو ببینن.:D
کاری به منبع اقتباسی اش ندارم که یکی از کامیک های معروف بوده . دز پروپاگانداش شدیدا بالاست. جدیتی که داره قشنگ مال جنگ سرده و بیشتر بهش می خوره تو دهه 80 و 90 که اوج روسیه ستیزی هالیوود بود ساخته شده باشه . یک دولف لاندگرن کم داشت فقط :دی . تو این سال ها یک استرنجر فینگز این طوری بود که اونم به خاطر ادای دین به دهه 80 و طنزی که داشت خیلی تو ذوق نمی زد .
من خیلی کاری به س.یا ست و این مزخرفات ندارم تو فیلم ها و این المان ها رو نقطه ضعف یا قوت نمی دونم ولی خب دیگه این انیمیشن خیلی اغراق آمیز بود .

• Like
Reactions: Jill-Valentine
میدونستی که همین پولاد (بهتر بگیم پوشال!) تو فیلم سعید سهیلی به بازی گرفته میشه و متعاقبا با ساعد هم همبازی. :D خود سینما مافیاست بنظرمن انتقادشون از یه مافیای دیگه (آقازاده ها) معنی چندانی نمیده. :D
حرف که باد هواست شما جدی نگیر :دی .
این خرف های انتقادی به همان اندازه ای که فیلم ابلهانه و ساده لوحانه و سطحی مطرحش می کنه عمق دارن . اینم یک چیزی پروند که وظیفه فرزندی رو در قبال پدر انحام داده باشه و برای فیلم باباش یک تبلیغی کرده باشه . فیلم باباش هم با شکستی که خورد تو گیشه جواب تبلیغات و جنجال های کاذب اش رو گرفت

• Like
Reactions: Soulsborne
الان مهران مدیری بهش پول میدن تو خود صدا سینما بیاد بر علیه خودشون حرف بزنه.خنده دار نیست؟اینم مثل همون.
کلا وقتی یه چیزی از فیلترشون رد شد مطمن باش یه موردی داره.
چند ساله بهم ثابت شده ده نمکی و فرهادی و سهیلی و حاتمی کیا.فراستی ومدیری و رشیدپور و رائفی پور و ...فرق زیادی باهم ندارن.
بهم پول بدن فیلم ایرونی نمیبینم چه برسه برا دیدنش پول هم بدم جیب این جماعت رو پر کنم

Birds of Prey رو دیدم و خیلی خوشم اومد.اگه در نظر بگیریم که فیلمای سوپرهیرویی تو دریای کلیشه ها شنا میکنن (و شاید اون متفاوت‌ها، موج سواری)، این یکی انگار شیرجه زده اون پایینا داره غواصی میکنه:Dیه بی مووی با بودجه بالا، همه چی درنهایت بولد بودن و کاریکاتوری، اکسپلوتیشن مووی عصر ما:D

بحث انیمیشن شد...من تعریف عناوین بتمن رو خیلی شنیدم اما هیچکدوم رو ندیدم...بهترین نسخه هاشو اگه کسی میشناسه معرفی کنه...ممنون:D

همشون خوبن.:D

قبلا اینجا گفته بودم به باقی بچه ها، انیمیشن های دی از فیلم های دی سی، دی سی تره.:D

زنان کوچک خیلی خوب بود یا چی؟ :D
البته اولین بار باهاش برخورد داشتم فیلمای قبلی و کتابش رو ندیده بودم.
خیلی خوب بود
منم برخوردی نداشتم با کتابش ولی حس یه اقتباس عالی از یه اثر ادبی بزرگ رو قشنگ منتقل میکرد.
برخی مونولوگ های فمینیستیش هم کاملا با فیلم همخونی داشت و حس تبلیغاتی بودن نمیداد.
بازی ها هم عالی بود.
برای من قاب بندی های عالی نشون دهنده اینه که کارگردان کارشو بلده یا نه و قاب های این فیلم خیلی زیبا بودن.
از لیدی برد خوشم نیومد زیاد ولی این خیلی خوب بود

همون webdl هست فقط هاردساب کره ای داره.(مثل اولین رلیز جوکر که هاردساب داشت کیفیتش هم در همون حده)

برا من که هارد ساب نداشت. اتفاقا کیفیتش هم خیلی راضی کننده است؛ ریلیز انکودر EVO رو دانلود کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or