Movie Center

دنبال یه فیلم قدیمی میگردم که فضایی ها روی مزارع علامت میزارن حمله میکنن به یه خانواده که پدر روحانی و اعتقادشو از دست داده و فضایی یه سم پخش میکنه تو صورت بچش و چون آسم داره نمیمیره برادر ضربه های مرگ بار بیس بال میزد
کسی میدونه اسمشو؟

دنبال یه فیلم قدیمی میگردم که فضایی ها روی مزارع علامت میزارن حمله میکنن به یه خانواده که پدر روحانی و اعتقادشو از دست داده و فضایی یه سم پخش میکنه تو صورت بچش و چون آسم داره نمیمیره برادر ضربه های مرگ بار بیس بال میزد
کسی میدونه اسمشو؟
فیلم signs (2002) مال ام نایت شیامالانه

440px-Poster_khorshid_majidi.jpg

سوء استفاده از کودکان کار برای بردن سیمرغ بلورین و انداختن آنها از مدرسه و درس برای چندین ماه و تکرار مکررات تِمِ فیلمایی مثل "بچه های آسمان" در دهه هفتاد با آبغوره گیری و ناله و زاری و به رُخ کشیدن اوج بدبختی و تلخی و... (یک فرمول موفق در ایران مثل شوی ماه عسل با اجرای شومن احسان علیخانی) و به کل ایگنور کردن راه حل واقعی چنین معضلی به نام کودکان کار که همان استفاده از کا*ندو#م و قرص ضد بارداری میباشد و ارائه راه حلی سطحی و نمایشی سلبریتی پسند و بقولی جشنواره داغ کن یا... حمایت از آنها؟! :D

چقدر سونیک خوب بود :D اونم به احمقانه‌ترین و بدترین نوع ممکن :D ولی واقعا لذت بردم و اون کلیپ آخرش هم تیر نهایی به قلبم بود

منم خیلی خوشم اومد ازش:D انصافا تو آخرین فیلم های که براساس بازی ساخته شده بود، بدجور باهاش حال کردم.:D؛ برخلاف Pokémon Detective Pikachu

این 28days later رو من گرفتم چند کیفیت همشون بد بود، کلا فیلمش اینطوریه ؟ انگار با دوربین گوشی فیلمبرداریش کردن
اره کلا نوع فیلمبرداریش اینجوریه. ولی واقعا فیلم خفنیه

آخرین تریلر Black Widow:

نمیدونم چرا ولی واقعا جذب شدم :D فک کنم خیلی خوب باشه! مخصوصا که بنظرم بتونه سوپرایز های خوبی هم داشته باشه! مخصوصا تسک مستر!
پ.ن. چرا اینقدر فلورنس پیو خوبه؟ :D

------------------------------------------------
امشب لینکای 1917 میاد. تو این 5-6 روز آینده هم استاروارز میاد. فک نکنم فیلم مهم 2019 یی بمونه دیگه بعد اینا :D

راستی... Little Women چرا اینقدر خوب بود؟ واقعا نمیخواستم تموم شه. دوست داشتم ده ها ساعت داستان اینارو ببینم :دی گرتا گرویگ چطوری اینقدر سووییتنس میریزه تو فیلماش؟ :D امسال واقعا فیلم خوب و عالی کم نداشتیم و بنظرم Little Women سوپرایز امسال بود برای من :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or