Movie Center

اگه اینجوری همون 30نما گزینه خوبیه
هرچند هنوزم تو سایت های رایگان و یه سری کانال تلگرامی تقریبا پیدا میکنم هرچی میخوام ولی خب اگرم بخوام پول بدم، میدم به 30نما. اقلا ارشیوش خیلی کامله.

همین الان سناریو یا چنتا سایت فری دیگه از فرصت استفاده کردن و دارن خودشونو میکشن بالا.
خیلی احمقانه است که فکر کنن تو سال ۲۰۲۰ با این برخورد ها گازانبری، بساط دانلود فیلم غیرسانسوری جمع میشه. ۱۰ تا سایتم بزنن، تو ۱ ماه ۱۰ تا دیگه درمیاد.
عملا توان مقابله باهاش رو ندارن.
آره.من تا حالا اشتراک نخریدم ولی اگه بخوام پیشنهاد کنم احتمالا همین سینماست.یه سری سایتای قدیمی مثل آی‌مووی‌-دی‌ال هم هست که اونا هم خوبن.
اینا تنها روشی که بلدن اینه که "مشکل" رو بکنن تو گونی:Dفرقی هم نمیکنه.آدم، ویروس، سایت:D
مقابله پایرسی از دست هر شخص و نهادی در جهان خارجه.در نهایت دسترسی سخت میشه.مگر اینکه کلا اینترنت رو رومون ببندن که اون موقع دیگه همه چی خیلی سخت میشه:D

• Like
Reactions: mobin.hb96
nxuo_777888999.jpg

آره.من تا حالا اشتراک نخریدم ولی اگه بخوام پیشنهاد کنم احتمالا همین سینماست.یه سری سایتای قدیمی مثل آی‌مووی‌-دی‌ال هم هست که اونا هم خوبن.
اینا تنها روشی که بلدن اینه که "مشکل" رو بکنن تو گونی:Dفرقی هم نمیکنه.آدم، ویروس، سایت:D
مقابله پایرسی از دست هر شخص و نهادی در جهان خارجه.در نهایت دسترسی سخت میشه.مگر اینکه کلا اینترنت رو رومون ببندن که اون موقع دیگه همه چی خیلی سخت میشه:D
سینما من دارم همش انکودر YIFI میذاره :| خیلی از فیلمامو از همین سایتای رایگان من گرفتم با اینکه اشتراک داشتم:دی
---
دوستان سایت مرجعی واسه فیلمای ایرانی ( فیلمای 3-4 سال قبل و قدیمیتر) هست ؟ میخوام شروع کنم سینمای ایرانو بیشتر دیدن:دی

• Like
Reactions: che-jaleb
سینما من دارم همش انکودر YIFI میذاره :| خیلی از فیلمامو از همین سایتای رایگان من گرفتم با اینکه اشتراک داشتم:D
---
دوستان سایت مرجعی واسه فیلمای ایرانی ( فیلمای 3-4 سال قبل و قدیمیتر) هست ؟ میخوام شروع کنم سینمای ایرانو بیشتر دیدن:D

مگه Yify مشکلش چیه؟

سینمای ایران شاهکارای واجبش که ینی در حد اروپا باشن یه تعداد خیلی معدودی هستن، یه لیست خوب تو لدرباکسد دیدم که خودم بر اساس همون یه مشت فیلم گرفتم، اکثرا هم از سایت . UPTV

Top 100 Iranian Films - SCFZ Poll

مگه Yify مشکلش چیه؟

سینمای ایران شاهکارای واجبش که ینی در حد اروپا باشن یه تعداد خیلی معدودی هستن، یه لیست خوب تو لدرباکسد دیدم که خودم بر اساس همون یه مشت فیلم گرفتم، اکثرا هم از سایت . UPTV

Top 100 Iranian Films - SCFZ Poll
مشکلی نداره ولی من وسواس دارم :دی Shaanig و Mkvcage رو بیشتر میپسندم:دی

• Like
Reactions: che-jaleb
yify فاجعه ترین انکودره! من PSA رو پیشنهاد میدم و بعدش هم Pahe :D
RMT و RARBG هم خوب نیستن

Pahe رو با اینکه خیلی وقته میشناسم، اما دو سه ماهی میشه رفتم سراغش و کاشکی زودتر میرفتم.
:D

Yify هم خو چه تیم قبلیش و چه جدیده، افتضاحه. RARBG هم جدیدا خیلی ضعیف داره کار می کنه. RMTeam هم خو با یه لبخند از کنارش رد شید.:D

بحث فیلمای overrated شد... جالبه سریال Watchmen HBO هم یه تمرکز ویژه ای روی سیاها داره... :D اصلا انگارنه انگار که داری یه شوی سوپرهیرویی میبینی... بیشتر شبیه یه فیلم تاریخی درباره تبعیض نژادیه =)) در کل این لابی حمایت از سیاها خیلی قوی شده تو هالیوود. این تازه اول کاره و در سالهای آتی آثار زیادی در این باره خواهیم دید...!:D

بحث فیلمای overrated شد... جالبه سریال Watchmen HBO هم یه تمرکز ویژه ای روی سیاها داره... :D اصلا انگارنه انگار که داری یه شوی سوپرهیرویی میبینی... بیشتر شبیه یه فیلم تاریخی درباره تبعیض نژادیه =)) در کل این لابی حمایت از سیاها خیلی قوی شده تو هالیوود. این تازه اول کاره و در سالهای آتی آثار زیادی در این باره خواهیم دید...!:D

من همیشه خداروشکر میکنم دوره ای هم بود که فیلمهای فانتزی خفنی مثل هری پاتر و ارباب حلقه ها و بتمن های نولان و ... قبل شکل گیری این فاز ساخته شدند و نهایت لذت رو ازشون بردیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or