Movie Center

[/QUOTE]
بیاید Overrate ترین فیلم های ده بیست سال اخیر رو بگید :D
هرکس چیزی بذهنش میاد بگه
فیلمای اسکر فاهادی
moonlight
once in hollywood
lala land
spotlight
و الی اخر 90% عناوینی که بیشتر نامزد یا برنده اسکار شدن
مراسم اسکار بیشتر از اینکه گلچین عناوین هنر هشتم باشه بیشتر نمایشی برای جریان فکری خاص یا پروپاگاندای علیه یک موضوع خاص انتخابات و ترامپ و سیاها و...
انچنان اتفاق تازه ای نیست چندین سال پیش هم ال پاچینو برنده اسکار شد یک دختر سرخپوست فرستاد بالا تا علیه تبعیض نژادی و ظلم و کشتار سرخپوست سخنرانی کنه ولی این چندسال خیلی تو انتخاب برنده ها تاثیر داشته

• Like
Reactions: soltanmasoud
هرکس چیزی بذهنش میاد بگه

Get Out
Grand Budapest Hotel
Moonlight
Shape of Water
It Comes At Night
Creed
Hail Cesar
Once Upon A Time in Hollywood
Lady Bird
Shrek
Babadook
Ocean's Thirteen
Paterno
BFG
Nocturnal Animals
Slumdog Millionaire

آخرین ویرایش:
انچنان اتفاق تازه ای نیست چندین سال پیش هم ال پاچینو برنده اسکار شد یک دختر سرخپوست فرستاد بالا تا علیه تبعیض نژادی و ظلم و کشتار سرخپوست سخنرانی کنه ولی این چندسال خیلی تو انتخاب برنده ها تاثیر داشته
البته مارلون براندو این کار رو کرد.

هرکس چیزی بذهنش میاد بگه
chicago
crash
birdman
spotlight
moonlight
lala land
endgame
avengers 1
zero dark thirty
tree of life
Deadpool
get out
black panther
foxcatcher
American sniper
dream girls

آخرین ویرایش:
Get Out
Grand Budapest Hotel
Moonlight
Shape of Water
It Comes At Night
Creed
Hail Cesar
Once Upon A Time in Hollywood
Lady Bird
Shrek
Babadook
Ocean's Thirteen
Paterno
BFG
Nocturnal Animals
لیست جالبی بود . ولی یک سری فیلم ها به نظرم اصلا اور ریت نبودن . یعنی اون قدر بولد نشدن که حالا حقشون باشه یا نه . مثلا سلام بر سزار بین طرفدر های سینه چاک برادران کوئن هم جایگاه پایینی داره و من فردی رو یادم نمیاد که این فیلم رو قبول داشته باشه . یا پترنو که یکی از کارهای فراموش شدنی پاچینو بود یا غول بزرگ مهربان که کمی موفق بود ولی الان کمتر کسی ازش یاد می کنه

آخرین ویرایش:
اور ریت ترین فیلم این چند سال birdman بود واقعا این همه تعریف و تمجید الکی از این فیلم رو هیچوقت نفهمیدم.
در کل با نظر یکی از دوستان موافقم فیلمهای این چند سال که نامزد اسکار شدن یا اسکار بردن تقریبا همگی اور ریت بودن
مقایسه کنین با فیلمهای دهه 90 .

هرکس چیزی بذهنش میاد بگه
خیلی با مفهوم اورریت موافق نیستم راستش.
ولی اگه بخوام فیلملیی که خیلی تحسین شدن ولی من خیلی به نظر من مزخرف بودن رو بگم:
Boyhood
Shape of water
Black panter که حتی بین مارولی ها هم مزخرف بود.
King's speech
Social network
Hugo
۲ تا فیلم اخیر اری استر. میدسامر و هردیتری که افتضاح بودن.
همه فیلم های دیوید او راسل‌.
12 years a slave

ولی موقع دادن این لیست هاست که مشخص میشه چقدر سلایق متفاوتن. :D:D
مثلا من بخوام ۵ تا فیلم برتر دهه ام رو بگم،
احتمالا گرند بوداپست هتل و بردمن هم هستن بینشون(خصوصا بردمن یکی از ۲ فیلم برتر دهه ام بوده).

ولی این ۲ تا بالاتر تو لیست اورریتد های چند نفر قرار گرفته بودن.
یا مثلا فک کنم تو تاپیک بهترین فیلم های دهه هم تو رده های بالا قرار گرفت بردمن
یا یکی از دوستام میگفت مدمکس به نظرش اورریتد ترینه. قطعا برا خیلیا بهترین فیلم‌ دهه بوده.

توی اندرریت ها هم الان ۴ تا به نظرم میاد ولی قطعا اگه بیشتر فکر کنم، گزینه های بیشتری میتونم‌بگم(از لیست اورریت ها راحت تره):
Captain fantastic
The master شاهکاری که راحت میتونه کاندید بهترین فیلم دهه هم باشه حتی. همراه با بهترین بازی دهه از واکین فینیکس.
Her
Incendies

راستی اینا ففط برا دهه اخیر بودن. بخوام لیست ۲۰ ساله بگم خیلی چیزا اضافه میشن.

آخرین ویرایش:
هرکس چیزی بذهنش میاد بگه
میون مواردی که الان تو ذهنمه. اورریتد شده رو کار ندارم، بعنوان نظر شخصی این فیلم هارو من اصلا نفهمیدم چرا انقدر ازشون تعریف شد!

black panther: پس چرا اسکار همه فیلم های ابرقهرمانی رو نامزد بهرین فیلم سال نمیکنه؟
lady bird: یاد اسمش میوفتم سبز میشم :| چی فکر می کردم چی بود!
Joker: به نظرم حتی بازی فنیکس هم مصنوعی بود، خود فیلم خواب آور و افتضاح!
دو مورد زیر هم چیزی نداشتن و به نظرم تو هر ژانری بخوای حساب کنی بد و کسل کننده بودن، چیزی برای ارائه نداشتن اما به شدت بولد شدن!
Hereditary
Midsommar

امروز بالاخره بعد مدت ها موقعیت پیش اومد و تونستم فیلم شاهکار Old Boy رو ببینم ، موندم چجوری این شاهکار رو تا الان ندیده بودم :| .
بچه های این تاپیک که فکر اکثرا دیده باشن این فیلم رو ، ولی اگه هستن دوستانی که ندیده باشن پیشنهاد میدم سریعا برن سراغش.

البته همچنان ندیمه بهترین و محبوب ترین فیلم پارک چانگ ووک برای من هست ، منتهی Old Boy هم خیلی فاصله نداره باهاش از نظر من.
130499

راستی سایت 30نما تا آخر سال قسمت پخش آنلاینش رو رایگان کرده ، حتی نیازی به ساخت اکانت هم نیست .
من خودم Old Boy رو به همین صورت دیدم.

آخرین ویرایش:
حتی اگه بیان بهم پول بدن حاضر نیستم فیلما رو سانسور شده با زیرنویس تحریف شده ببینم!

کدوم سایت رو میگی؟:D

خوشبختانه هم مشکل کمبود زیرنویس برطرف شده و هم، سایت های که فیلم سانسور نشده رو میزارن زیاده شده

• Like
Reactions: saeed_sg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or