چه اسراریه که میکنی، اصلا ارتیست نامزد بهترین فیلم خارجی زبان نشده بود.بله فیلم صامته ولی محصول یه کشور انگلیسی زبان نیست پس فیلم خارجی محسوب میشه
اگه بود که نامزد میشد.
چه اسراریه که میکنی، اصلا ارتیست نامزد بهترین فیلم خارجی زبان نشده بود.بله فیلم صامته ولی محصول یه کشور انگلیسی زبان نیست پس فیلم خارجی محسوب میشه
بله فیلم صامته ولی محصول یه کشور انگلیسی زبان نیست پس فیلم خارجی محسوب میشه
بدترین افتتاحیه تاریخ DC رو داشته اگه یک چیز ازش مطمئن باشیم اینکه، خیلی بعیده DC این مسیر رو ادامه بده!الان خیلی اتفاقی نشستم Birds Of Prey رو دیدم. انصافا فیلم فان و سرگرم کننده ای بود. و از چیزی که فکر میکردم خیلی خیلی کمتر رو اعصاب میرفت محتوای SJW ـیش.
نمیدونم بخاطر مارکتینگ افتضاح فیلم بود (بشدت افتضاح) یا ترس مردم از ویروس کورونا که به سینما کمتر میرن یا درجه سنی فیلم (که انصافا انتظار خیلی محتوای R rated تر داشتم... بخاطر دو قطره خون و F word بردن بالا.) ولی امیدوارم بیشتر و بهتر بفروشه و اقلا این سمتو DC ادامه بده. و بیشتر و عمیقتر سمت R rated فیلم ها بره...
با کاراکتر بلک مسک حال کردم. کلا با این کاراکتر خیلی حال میکنم و حیف تو مدیا خیلی کم بهش بها میدن. اینجا عم که تهش زدن ترکوندنش و دیگه قاعدتا نخواهیم دیدش...من دلیل اصلی که دیدم فیلمو، اشتیاقم برای صحنه بعد تیتراژ بود که خیلی میخواستم بدونم چی میخان بزارن. بعد دیدم صحنه بعد تیتراژ نداره
پ.ن. کیفیتش پرده ای ولی صدا و تصویر خیلی اوکی بود.
چه اسراریه که میکنی، اصلا ارتیست نامزد بهترین فیلم خارجی زبان نشده بود.
اگه بود که نامزد میشد.
به حرف شما اضافه کنم بازی معمولی امیر جدیدی در روز صفر نامزد شده ولی بازی خوب و باورپذیر ساعد سهیلی در نقش ریگی رو نامزد نکردن.نامزدهای فجر اعلام شدند و به طور عجیب جواد عزتی که بخش عمده کوالیتی فیلم شنای پروانه رو بر دوش داشت رو نامزد بهترین بازیگر مرد نکردن و به جاش دو بازیگر مکمل که شاید حضورشان در دو دقیقه طول نمی کشید، نامزد شدند!
به یه ورمنامزدهای فجر اعلام شدند و به طور عجیب جواد عزتی که بخش عمده کوالیتی فیلم شنای پروانه رو بر دوش داشت رو نامزد بهترین بازیگر مرد نکردن و به جاش دو بازیگر مکمل که شاید حضورشان در دو دقیقه طول نمی کشید، نامزد شدند!
طبق آمار منتشر شده، مراسم جوایز اسکار ۲۰۲۰ با کاهش چشمگیر بیننده مواجه بوده و به کم بینندهترین مراسم تاریخ آن تبدیل شده است.
طبق آمار منتشر شده حدود ۲۳.۶ میلیون بیننده به تماشای مراسم اسکار امسال که برای دومین سال پیاپی بدون مجری برگزار شد، پرداختند که در مقایسه با مراسم سال گذشته شاهد کاهش ۲۰ درصدی هستیم که در واقع مراسم امسال در مقایسه با سال گذشته، با ۶ میلیون کاهش بیننده مواجه بوده است.