انگل امشب اسکار رو میبره از یـ طرف فیلم خارجیه از طرف دیگه هم دست گذاشته رو یـ مسئله اجتماعی و سیاسی خلاصه تمام شرایط لازم برا بردن رو داره جوکر هم بعید بدونم جایزه زیاد ببره احتمال میدم جایزه بهترین بازیگر رو به همراه موسیقی بدن بهش تو بقیه قسمتا بعید بدونم تحویلش بگیرن ....
نوستراداموس کی بودیخیلی راحت بود این قضیه .....
============================
تبریک Bong Joon-ho تاریخ ساز شد با فیلمش از این بابت خوشحالم
پ.ن : یعنی کلمه برابری رو .... کردن تو حلق ما حالم دیگه بهم خورد ....
بعد این یه هفته که به هیچ نتیجهای نرسید میشینه زار زار گریه می کنه.
حالا آنکات که کلا نامزد نشد. ولی حیف شد توماس نیومن برای 1917 نبرد . موسیقی متن فوق العاده ای داشتاونقدا ام سورپرایز کننده نبود پاراسایت، خودم حدس میزدم و حتی یکی از این منتقدا با اطمینان پیش بینی کرده بود،
چیزی که مشخصه بین نامزدا قوی ترین بود.
بهترین نکات مراسم فک میکنم سخنرانی واکین فینیکس و اجرای امینم بود.
با توی استوری هم شدیدا حال کردم اما میگن I lost my body خیلی شاهکار بوده هنوز ندیدمش.
و یکی از بهترین پروداکشن دیزاین هایی که تو عمرم دیدم یعنی روزی روزگاری اسکار گرفت که از قبل هم مشخص بود.
برد پیت قطعا بازی های خیلی بهتر از این داشته تو کارنامش. اما بقیه نامزدا خب غول های تاریخ سینما بودن که خیلی بهتر از اینا قبلا داشتن پس...
آنکات جمز درسته متریال Best Picture نبود بخاطر محتوای کله خرابش، اما آکادمی اگه برا بهترین بازیگر و کارگردان و تدوین
و ساوند ترک نامزدش میکرد محبوبیت بیشتری داشت. و محض رضای خدا Sound track آنکات جمز باید برنده میشد نه جوکر.
خیلی زیادی تحویلش گرفتن. مشکل این جاست که سازنده ها ظاهر فیلم های اکشن خارجی رو دیده بودن . ولی ذره ای سعی نکرده بودن که درست الهام گیری کنن. و البته فیلم اشون رو دیر ساختن. سال پیش با همین موضوع شبی که ماه کامل شد رو داشتیم که درسته کاراکتر ریگی توش فرعی بود . ولی خیلی از این فیلم پر مدعا که کاراکتر اصلی اش ریگی بود بهتر و ملموس تر این کاراکتر رو نمایش داده بود . این فیلم اگه بتونه بنیان گذار فیلم های این سبکی تو سینمای محدود و محافظه کار ایران بشه خوبه . چون واقعا کمبود ژانر تو سینمای ما بیداد میکنهمیون صحبتاتون درباره اسکار دیشب به اصرار برادرم رفتم و فیلم روز صفر رو دیدم...
بدنم هنوز داره میلرزه واقعا این چه زباله ای بود، اونم با هشت میلیارد بودجه.
یارو قشنگ رو جیمز باندو سفید کرده بود
یه فیلم حکومتی تبلیغاتی سخیف.
چیزی که واقعا متعجبم میکنه دوستان با تک تک مظاهر غربی تو همه عرصه ها چه تو سینما چه تو اداب غذا خوردن و حتی توالت مخالفت میکنن، ولی در عین حال له له میزنن خودشون رو شبیه به اونا نشون بدن. این فیلم یه نمونه بارز از این قضیس.