tanishdoor
عضو جدید
من آخرین فیلمی که دیدم parasite بود. اصلا حتی تا میانه های فیلم فک نمیکردم فیلم اینقد قوی باشه.
خلاصه که پیشنهاد میکنم
خلاصه که پیشنهاد میکنم
بعد از خواندن این جمله در گوگل فیلم هایی که او بازی کرده است را جستجو میکند .... سپسعجب سخنرانی داشته آدم سندلر تو مراسم بهترین فیلمهای مستقل
“So let all of those feather-haired douchebag motherf—-ers get their Oscars tomorrow night. Their handsome good looks will fade in time, while our independent personalities will shine onIndipendent Spirit Awards
forever.”
بعد از خواندن این جمله در گوگل فیلم هایی که او بازی کرده است را جستجو میکند .... سپس![]()
بعد از خواندن این جمله در گوگل فیلم هایی که او بازی کرده است را جستجو میکند .... سپس![]()
نیازی به جستجو ام نیست ادام سندلر معروفه و همه میدونن مدل کار کردنش چطوریه،
درسته کمدی های سوپرمارکتی زیاد بازی میکنه برا پول، اما قبلا هم مشخص بوده تو فیلمای بدربخور بازیگر توانایی است.
من شخصیتش رو واقعا دوس دارم و این حرفش هم با لحن شوخی زده و از رو سبکدلی اش هست نه اینکه کینه ای باشه،
چنتا تاک شو ازش دیده باشی متوجه میشی.
مثلا یکی مثل لیوناردو دیکارپیو بیاد این حرف را بزنه میگیم آره هم بازیگر خوبی هست و هم فیلم های خوب زیادی بازی کرده حالا میگیم اسکار نگرفته درستاصلا لازم نیست که بازی بی نظیر سندلر در فیلم Uncut Gems بخاطر کارنامه بازیگری اش زیر سوال برود. تفکری که جنابعالی در حالت سارکستیک بیان کردی شبیه همان تفکر داوران آکادمی اسکار است که سندلر را نادیده گرفتند. اگر سندلر هم بازی بد زیادی دارد، باندراس هم دارد! احساس می کنم که فیلم را ندیدی. آدمی نیستم که کسی را مجاب کنم که حتما فیلمی را ببیند ولی... بیخیال ببیین. اینم درنظر داشته باش که به ندرت بازیگری پیدا می شود که هم کمدین موفق باشد و دراماتیک و سندلر این استعداد را دارد!
سندلر لحن کمدی دارد و می تواند در هرجایی و در هر مراسمی این لحن کمدی را به کار ببرد.
لئوناردو البته.مثلا یکی مثل لیوناردو دیکارپیو بیاد این حرف را بزنه میگیم آره هم بازیگر خوبی هست و هم فیلم های خوب زیادی بازی کرده حالا میگیم اسکار نگرفته درست
نه یکی مثل این حالا یک فیلمش خوب هست (هنوز ندیدمش) اما کارنامه بازیگریش دیدم در گوگل 45 تا فیلم زده که به جز این فقط 2تاش بالای 70 شده
یک فیلمش خوب هست (هنوز ندیدمش)
یک فیلم خوب هم داره که کمتر دیده شده reign over meالبته تا اونجایی اطلاع دارم سه تا فیلمش خوب هست
آنکات جمز
فیلم قبلی نواه بامبک
پانچ درانک لاو
بقیه ام فیلمای ژانر گل هستن ینی اگه های باشی خوب بنظر میاد (من امتحان نکردم ولی مخاطبای خودشو داره)