barneysawyer
کاربر سایت
هرچند احتمالا در حد شایعه است . ولی انتخاب مناسبیه . هم تجربه موفق (منهای قسمت سوم اسپایدرمن) در ژانر سوپرقهرمانی داره هم تو ساخت فیلم فانتزی با تم ترسناک .
هرچند احتمالا در حد شایعه است . ولی انتخاب مناسبیه . هم تجربه موفق (منهای قسمت سوم اسپایدرمن) در ژانر سوپرقهرمانی داره هم تو ساخت فیلم فانتزی با تم ترسناک .
امیدوارم بیشتر شبیه Seven باشه تا Saw...![]()
اولین تریلر Spiral، فیلم جدید در دنیای SAW
کلا هرچی خشونت الکی کمتر بهتر
دقیقا.امیدوارم بیشتر شبیه Seven باشه تا Saw...
من خود ام Saw رو بخاطر توییست هاش دوست دارم وگرنه واقعا این torture p*rn اش حال بهم زن ترین و بدترین جنبه اشه.
حتی توی اولی هم بازی روانی اش خیلی بیشتر از خشونتش بود.
کلا هرچی خشونت الکی کمتر بهتر![]()
اره ولی اینقدر گند اون تله ها رو در اوردن که واقعا هم تکراری شده بود و هم اینکه کل سری شده بود در مورد این مسخره بازیا بجای خود داستانی که میخواستن بگن.Saw بخاطر خین و خین ریزی معروفه.تریلر که نا امید کننده برام و اگر یه زمانی هم دیدمش، برا ساموئل ال جکسون می بینمش.
توی همون اولی بیشتر بنظر میاد تمرکز خشونت نیست اون جنبه روانیشه... حتی حس میکنم توی اولی جیگساو قرار بوده یک روانی باشه که از بازی هاش لذت میبره در حالی که توی بعدیا بنظرم با دیدن جنبه مارکتینگ و برند کردن سری، بیشتر به این سمت بردنش که فقط کسیه که آدمای بد رو میکشه!
اگه با این بتونن بیشتر تمرکز رو داستان و جنبه های روانی ببرن خیلی بیشتر راضی میشم.
این جذابترین و س*سی ترین و بقیه القابی که مجله ها و سایتهای غربی واسه بازیگران خودشون انتخاب میکنن واقعا خیلی مسخره و مضحک و رقت انگیزه. الان که این شده جذابترین مرد دنیا
اینم انگشت قطع میکنه؟
این چند روز چندتا فیلم دیدم که بدم نمیومد راجبشون بگم، این اخری مخصوصا اینقد حال داد که مجبورم کرد بیام بگم
اول از همه Cats (با دیدن اسم، اسکیپ نکنین)
فیلمی که بشخصه منتظرش بودم، بخاطر تام هوپر بهش امید داشتم واقعا و همچنین گل روی بانو سویفتاول که تریلرش اومد و بووم، نابود شد
به نظر من اونقدر بد نبود اون cgi ها و چهره ها ولی خب ...
بعد هم که فیلم رلیز شد و ترور شد از طرف مردم و منتقدا. ولی بازم کور سوی امیدی داشتم که حد اقل اینقدر بد که میگن نباشه چون همون طور که گفتم اونقدر دید منفی نداشتم از تریلرش و اکثر نقد ها دارن به افتضاحی ویژوال و چهره ها و cgi میپردازن. واسه همین گفتم ببینمش دیگه
و راستش اونقدرم بد نبود. اصلا و ابدا نمیشه در حد کارای قبلی و موزیکال قبلی تام هوپر خوب بدونیمش و ضعف های فیلمنامه ای شدیدی هست. و حتی منی که فیلمو با دید خوب دیدم، واقعا نیم ساعت و نیمه اول فیلم اصلا و ابدا خوب نبود. ولی بعدش بهتر میشه و کم کم خوشم اومد. نه که بگم عالی بود ولی خب حد اقل تهش نگفتم وقتمو پای چه piece of $h!t یی گذاشتم. و cgi فیلم واقعا اونقدر قوی نیست و یک جاهایی واقعا باید بیشتر کار میکردن. مثلا صورت طرف تکون میخوره، کله یارو که cgi شده تکون نمیخورهو خیلی چندش میشه اون لحظه ها. ولی در کل خیلی کریتیکال نگاه نکنیم اونقدر بد نیست. اهنگ های فیلمم به حد فیلم موزیکال خوب نبودن (خیلی تئاتر گونه بود. اونم یه تئاتری که سریع فراموش میشه اهنگاش) ولی دوسه تا اهنگ خوب دارن...
در کل اگه یوقت بی فیلم بودین و از قیافه ادمای شبه گربه بدتون نمیاد و صرفا میخواین زمان بگذره، بد نیستبه نظر من اصلا و ابدا در حد اسم های "بدترین فیلم سال/قرن/ساخته بشر" و ... نیست
دومی انیمیشن کمتر دیده شده Klaus که از نتفلیکس پخش شده و batfa امسال رو برد و همینطور annie awards (که مختص انیمیشن هاست) و بنظرم شانس بالایی برای اسکار داره.
مدتی میشه کلا انیمیشن ها دیگه حال نمیدن. هنوز Toy story 4 رو ندیدم ولی missing link اولین انیمیشن laika بود که خیلی معمولی بود بنظرم و اونقدر باش حال نکردم (و همینطور how to train your dragon 3 هم برخلاف دو نسخه قبل بنظرم خیلی معمولی بود). ولی این klaus خیلی خوبهاستایل هنری خاصی داره که این روزا کمتر میبینین، از طرفی خود کار هم واقعا خوبه
نمیگم عالیه ولی ببینین. حداقل از بقیه کارای امسال جذاب تر بود...
و سومی هم knives out ِ رایان جانسون....
بس که این فیلم خوب بود و دوساعت نان استاپ بدون خستگی (که برای منی که خیلی بیحوصله شدم واقعا عجیبه) تا تهش دیدم و شدییدا حال کردم.
خیلی خیلی خفن بود. و واقعا دم جانسون گرم بخاطر این فیلمنامه. خود پلات فیلم تا حدی قابل پیشبینیه و دیر آسش رو نمیشه ولی کاراکترا و خانواده درون فیلم فوق العادن! به طوری که کاراکتر ها و دیالوگ هاشون و بعد اون مدل روایت بیشتر بهم حال میداد تا خود داستان که این برای یک فیلم جنایی-پوآرویی واقعا دست آورد بزرگیه! درکل واقعا حس خوبی داد دیدنشو خوشحالم جانسون میخواد ادامه بده این داستانو و امیدوارم بازم موفق باشه
پ.ن. خیلی پستم جنسش شبیه پستای اون تاپیکه ولی خب خیلی به قصد ریت کردن ننوشتم. بیشتر به قصد بحث و تبادل نظر نوشتم
پ.ن.2 دنیل کریگ چقدر خوب بود. راستش ازش خوشم نمیاد اونقدر ولی تو Knives Out اصلا دنیل کریگی که ازش خوشم نمیاد نبود و کاملا یک تیپ جدید بود و شدیدا حال کردم باهاش![]()
بزرگترین اشتباه اینجاست که همه دارن اینو با کارای آگاتا کریستی و پوآرو مقایسه میکنن و میگن پوآروی مدرن ولی کل فیلم داره نشون میده تنها شباهتش به اون فیلما رخ دادن قتلهبحث knives Out شد که نه ریتی بهش دادم و نه یادداشتی در موردش نوشتم. به نظرم اگر Knives Out توسط آگاتا کریستی نوشته می شد، قطعا پلات دیوایس ها و داستان و همچنین پلات توییست های محکم تری در قصه اش کار می برد. این فیلم در مقایسه با قصه های هودانیت آگاتا کریستی در سطح بسیار چیپی قرار دهد. قهرمان کاریکاتوری هست و برخلاف هرکول پوآرو، چندان شخصیت لایه لایه ای نیست و هرچقدر که دانیل کریگ بد است و گاهی هم خنگ، شخصیت آنا دی آرمز گوی را از او می رباید. پلات دیوایس استفراغ در هنگام دروغگویی که نکته مثبت داستان است که واقعا در این زمینه خوب عمل کرده ولی برخلاف نظر شما، کاملا پیش بینی شده است. لبخندها، شوخ طبعی و نحوه روایت کاراکترها به گونه ای پیش می رود که کاملا مشخص است که مقصر یا متهم کیست. به نظرم فیلم صرفا یک اثر پاپ کورنی است و کمی با اون حجم از تبلیغات پر زرق و برق، ناامید کننده!
اخ گفتی...حتی بنظرم بازی اش توی این از بازی اش توی تمام فیلم های جیمز باندی و بقیه فیلم هایی که دیدم که بازی کرده بهتر بوده.پ.ن.2 دنیل کریگ چقدر خوب بود. راستش ازش خوشم نمیاد اونقدر ولی تو Knives Out اصلا دنیل کریگی که ازش خوشم نمیاد نبود و کاملا یک تیپ جدید بود و شدیدا حال کردم باهاش![]()