Movie Center

03yg_spiral-poster_1200_1500_81_s.jpg

اولین تریلر Spiral، فیلم جدید در دنیای SAW

امیدوارم بیشتر شبیه Seven باشه تا Saw...
من خود ام Saw رو بخاطر توییست هاش دوست دارم وگرنه واقعا این torture p*rn اش حال بهم زن ترین و بدترین جنبه اشه.

حتی توی اولی هم بازی روانی اش خیلی بیشتر از خشونتش بود.
کلا هرچی خشونت الکی کمتر بهتر:دی

امیدوارم بیشتر شبیه Seven باشه تا Saw...
من خود ام Saw رو بخاطر توییست هاش دوست دارم وگرنه واقعا این torture p*rn اش حال بهم زن ترین و بدترین جنبه اشه.

حتی توی اولی هم بازی روانی اش خیلی بیشتر از خشونتش بود.
کلا هرچی خشونت الکی کمتر بهتر:D
دقیقا.
پلات تویست های آخر هر قسمت به همراه ورژن اصلی همین آهنگِ توی تریلر، بهترین بخش SAW هست. :D

• Like
Reactions: Arima Kishou
Saw بخاطر خین و خین ریزی معروفه. :D تریلر که نا امید کننده برام و اگر یه زمانی هم دیدمش، برا ساموئل ال جکسون می بینمش.
اره ولی اینقدر گند اون تله ها رو در اوردن که واقعا هم تکراری شده بود و هم اینکه کل سری شده بود در مورد این مسخره بازیا بجای خود داستانی که میخواستن بگن.
من بنظرم اینم خشونت داشته باشه خوبه ولی در خدمت داستان باشه، نه خشونت فقط برای اینکه یک سری کیف اش رو ببرن!:دی

توی همون اولی بیشتر بنظر میاد تمرکز خشونت نیست اون جنبه روانیشه... حتی حس میکنم توی اولی جیگساو قرار بوده یک روانی باشه که از بازی هاش لذت میبره در حالی که توی بعدیا بنظرم با دیدن جنبه مارکتینگ و برند کردن سری، بیشتر به این سمت بردنش که فقط کسیه که آدمای بد رو میکشه!
اگه با این بتونن بیشتر تمرکز رو داستان و جنبه های روانی ببرن خیلی بیشتر راضی میشم.

• Like
Reactions: Jill-Valentine
توی همون اولی بیشتر بنظر میاد تمرکز خشونت نیست اون جنبه روانیشه... حتی حس میکنم توی اولی جیگساو قرار بوده یک روانی باشه که از بازی هاش لذت میبره در حالی که توی بعدیا بنظرم با دیدن جنبه مارکتینگ و برند کردن سری، بیشتر به این سمت بردنش که فقط کسیه که آدمای بد رو میکشه!
اگه با این بتونن بیشتر تمرکز رو داستان و جنبه های روانی ببرن خیلی بیشتر راضی میشم.

منم امیدوارم همینطور باشه محمد.:D خیلی دلم میخواد شبیه قسمت اول باشه.

یادش بخیر، اولین بار VCD قسمت اولشو از دوستم گرفتم، (اون زمان ها که فیلم از همه دیگه میگرفتیم و یا کرایه میکردیم.:D) بهش گفتم: WTF is this? :D و اونم بهم گفت که ببینش، مطمئنم میشه بهترین فیلم تو زندگیت.

واقعا هم همینطور شد، اما نسخه های بعدی دیگه خبری از عناصر اصلی و جذابیت های یه فیلم Saw نبود و فقط شده خین و خین ریزی خالص.

• Like
Reactions: Arima Kishou
Mad Max.jpg

به نظر می‌رسد که پروژه طولانی‌مدت نسخه جدید از سری فیلم‌های Mad Max، بالاخره به مرحله تولید رسیده است و زمان شروع فیلم‌برداری آن، پاییز سال آینده خواهد بود.

طبق گزارش‌های انتشاریافته، پروژه ساخت فیلم Mad Max: The Wasteland، چراغ سبز را دریافت کرده و زمان فیلم‌برداری این اثر پاییز سال آینده خواهد بود. اولین قسمت از سری فیلم‌های تحسین‌شده پسا آخرالزمانی مد مکس در سال ۱۹۷۹ بود که با نویسندگی و کارگردانی جورج میلر (George Miller) و با هنرنمایی مل گیبسون (Mel Gibson)، اکران شد. بعد از انتشار اولین قسمت مکس دیوانه، جورج میلر به‌سرعت دو دنباله موفق از مکس دیوانه را در دهه ۸۰ میلادی روانه سینماها کرد.

سال گذشت، اما جورج میلر همچنان به فکر ساخت قسمت جدید Mad Max بود که بالاخره این کارگردان موفق به آرزوی خود رسید و عنوان Mad Max: Fury Road را در سال ۲۰۱۵ میلادی اکران کرد. بعد از اکران Mad Max: Fury Road، با تحسین قابل‌توجه منتقدین مواجه شد و برخی آن را یکی از بهترین فیلم‌های اکشن ساخته‌شده در تاریخ سینما خواندند. این فیلم درمجموع ۳۷۴ میلیون دلارفروش داشت که آن را به پرفروش‌ترین فیلم در سری مکس دیوانه تبدیل کرد.

Mad Max: Fury Road، به طرز تعجب‌آوری عناصر فیلم‌های قبلی مکس دیوانه را مدرن کرده بود و مدتی کمی بعد از اکران فیلم، جورج میلر اعلام کرد که دو دنباله اصلی (با هنرنمایی تام هاردی در نقش مکس روتانسکی) و یک فیلم فرعی (با هنرنمایی شارلیز ترون در نقش ایمپورتر فیوریزا) قرار است بر اساس دنیای محبوب مد مکس ساخته شود، اما به خاطر اختلافات حقوقی بین او و کمپانی برادران وارنر (Warner Bros.)، پروژه ساخت قسمت پنجم متوقف شد.

بنابر اعلام وب‌سایت Geeks WorldWide، دیگر مشکلات حقوقی از سد راه گروه سازنده قسمت پنجم مکس دیوانه و خود شخص جورج میلر برداشته‌شده است و فیلم‌برداری قسمت جدید با عنوان Mad Max: The Wasteland، قرار است در پاییز سال آینده و در کشور استرالیا شروع شود. باوجوداینکه تام هاردی برای ۴ فیلم از این سری قرارداد بسته بود، اما بازهم به خاطر برنامه کاری شلوغ پیش رو تام هاردی، ممکن است در فیلم Mad Max: The Wasteland حضور نداشته باشد و این موضوع در مورد شارلیز ترون نیز صدق می‌کند.

جذاب‌ترین مرد دنیا انتخاب شد و آن هم کسی نیست جز:

این جذابترین و س*سی ترین و بقیه القابی که مجله ها و سایتهای غربی واسه بازیگران خودشون انتخاب میکنن واقعا خیلی مسخره و مضحک و رقت انگیزه. الان که این شده جذابترین مرد دنیا :D چند وقت پیش هم بازیگر دنریس شده بود س*سی ترین زن دنیا:D
واقعا شوخی میکنن یا جدی مینویسن اینا رو؟ مثلا تو خود امریکا و کانادا و سوئد و فنلاند و روسیه و آلمان و ایران و .... دیگه کسی خوشگلتر و جذابتر نبود که این ریقوها بشن خوشگلترین و جذابترین؟:D

این چند روز چندتا فیلم دیدم که بدم نمیومد راجبشون بگم، این اخری مخصوصا اینقد حال داد که مجبورم کرد بیام بگم :D

اول از همه Cats (با دیدن اسم، اسکیپ نکنین :دی)
فیلمی که بشخصه منتظرش بودم، بخاطر تام هوپر بهش امید داشتم واقعا و همچنین گل روی بانو سویفت :دی اول که تریلرش اومد و بووم، نابود شد :دی به نظر من اونقدر بد نبود اون cgi ها و چهره ها ولی خب ... :دی بعد هم که فیلم رلیز شد و ترور شد از طرف مردم و منتقدا. ولی بازم کور سوی امیدی داشتم که حد اقل اینقدر بد که میگن نباشه چون همون طور که گفتم اونقدر دید منفی نداشتم از تریلرش و اکثر نقد ها دارن به افتضاحی ویژوال و چهره ها و cgi میپردازن. واسه همین گفتم ببینمش دیگه :دی
و راستش اونقدرم بد نبود. اصلا و ابدا نمیشه در حد کارای قبلی و موزیکال قبلی تام هوپر خوب بدونیمش و ضعف های فیلمنامه ای شدیدی هست. و حتی منی که فیلمو با دید خوب دیدم، واقعا نیم ساعت و نیمه اول فیلم اصلا و ابدا خوب نبود. ولی بعدش بهتر میشه و کم کم خوشم اومد. نه که بگم عالی بود ولی خب حد اقل تهش نگفتم وقتمو پای چه piece of $h!t یی گذاشتم. و cgi فیلم واقعا اونقدر قوی نیست و یک جاهایی واقعا باید بیشتر کار میکردن. مثلا صورت طرف تکون میخوره، کله یارو که cgi شده تکون نمیخوره :دی و خیلی چندش میشه اون لحظه ها. ولی در کل خیلی کریتیکال نگاه نکنیم اونقدر بد نیست. اهنگ های فیلمم به حد فیلم موزیکال خوب نبودن (خیلی تئاتر گونه بود. اونم یه تئاتری که سریع فراموش میشه اهنگاش) ولی دوسه تا اهنگ خوب دارن...
در کل اگه یوقت بی فیلم بودین و از قیافه ادمای شبه گربه بدتون نمیاد و صرفا میخواین زمان بگذره، بد نیست :دی به نظر من اصلا و ابدا در حد اسم های "بدترین فیلم سال/قرن/ساخته بشر" و ... نیست

دومی انیمیشن کمتر دیده شده Klaus که از نتفلیکس پخش شده و batfa امسال رو برد و همینطور annie awards (که مختص انیمیشن هاست) و بنظرم شانس بالایی برای اسکار داره.
مدتی میشه کلا انیمیشن ها دیگه حال نمیدن. هنوز Toy story 4 رو ندیدم ولی missing link اولین انیمیشن laika بود که خیلی معمولی بود بنظرم و اونقدر باش حال نکردم (و همینطور how to train your dragon 3 هم برخلاف دو نسخه قبل بنظرم خیلی معمولی بود). ولی این klaus خیلی خوبه :دی استایل هنری خاصی داره که این روزا کمتر میبینین، از طرفی خود کار هم واقعا خوبه :دی نمیگم عالیه ولی ببینین. حداقل از بقیه کارای امسال جذاب تر بود...

و سومی هم knives out ِ رایان جانسون....
بس که این فیلم خوب بود و دوساعت نان استاپ بدون خستگی (که برای منی که خیلی بیحوصله شدم واقعا عجیبه) تا تهش دیدم و شدییدا حال کردم.
خیلی خیلی خفن بود. و واقعا دم جانسون گرم بخاطر این فیلمنامه. خود پلات فیلم تا حدی قابل پیشبینیه و دیر آسش رو نمیشه ولی کاراکترا و خانواده درون فیلم فوق العادن! به طوری که کاراکتر ها و دیالوگ هاشون و بعد اون مدل روایت بیشتر بهم حال میداد تا خود داستان که این برای یک فیلم جنایی-پوآرویی واقعا دست آورد بزرگیه! درکل واقعا حس خوبی داد دیدنش :دی و خوشحالم جانسون میخواد ادامه بده این داستانو و امیدوارم بازم موفق باشه :دی

پ.ن. خیلی پستم جنسش شبیه پستای اون تاپیکه ولی خب خیلی به قصد ریت کردن ننوشتم. بیشتر به قصد بحث و تبادل نظر نوشتم :دی
پ.ن.2 دنیل کریگ چقدر خوب بود. راستش ازش خوشم نمیاد اونقدر ولی تو Knives Out اصلا دنیل کریگی که ازش خوشم نمیاد نبود و کاملا یک تیپ جدید بود و شدیدا حال کردم باهاش :دی

این چند روز چندتا فیلم دیدم که بدم نمیومد راجبشون بگم، این اخری مخصوصا اینقد حال داد که مجبورم کرد بیام بگم :D

اول از همه Cats (با دیدن اسم، اسکیپ نکنین :D)
فیلمی که بشخصه منتظرش بودم، بخاطر تام هوپر بهش امید داشتم واقعا و همچنین گل روی بانو سویفت :D اول که تریلرش اومد و بووم، نابود شد :D به نظر من اونقدر بد نبود اون cgi ها و چهره ها ولی خب ... :D بعد هم که فیلم رلیز شد و ترور شد از طرف مردم و منتقدا. ولی بازم کور سوی امیدی داشتم که حد اقل اینقدر بد که میگن نباشه چون همون طور که گفتم اونقدر دید منفی نداشتم از تریلرش و اکثر نقد ها دارن به افتضاحی ویژوال و چهره ها و cgi میپردازن. واسه همین گفتم ببینمش دیگه :D
و راستش اونقدرم بد نبود. اصلا و ابدا نمیشه در حد کارای قبلی و موزیکال قبلی تام هوپر خوب بدونیمش و ضعف های فیلمنامه ای شدیدی هست. و حتی منی که فیلمو با دید خوب دیدم، واقعا نیم ساعت و نیمه اول فیلم اصلا و ابدا خوب نبود. ولی بعدش بهتر میشه و کم کم خوشم اومد. نه که بگم عالی بود ولی خب حد اقل تهش نگفتم وقتمو پای چه piece of $h!t یی گذاشتم. و cgi فیلم واقعا اونقدر قوی نیست و یک جاهایی واقعا باید بیشتر کار میکردن. مثلا صورت طرف تکون میخوره، کله یارو که cgi شده تکون نمیخوره :D و خیلی چندش میشه اون لحظه ها. ولی در کل خیلی کریتیکال نگاه نکنیم اونقدر بد نیست. اهنگ های فیلمم به حد فیلم موزیکال خوب نبودن (خیلی تئاتر گونه بود. اونم یه تئاتری که سریع فراموش میشه اهنگاش) ولی دوسه تا اهنگ خوب دارن...
در کل اگه یوقت بی فیلم بودین و از قیافه ادمای شبه گربه بدتون نمیاد و صرفا میخواین زمان بگذره، بد نیست :D به نظر من اصلا و ابدا در حد اسم های "بدترین فیلم سال/قرن/ساخته بشر" و ... نیست

دومی انیمیشن کمتر دیده شده Klaus که از نتفلیکس پخش شده و batfa امسال رو برد و همینطور annie awards (که مختص انیمیشن هاست) و بنظرم شانس بالایی برای اسکار داره.
مدتی میشه کلا انیمیشن ها دیگه حال نمیدن. هنوز Toy story 4 رو ندیدم ولی missing link اولین انیمیشن laika بود که خیلی معمولی بود بنظرم و اونقدر باش حال نکردم (و همینطور how to train your dragon 3 هم برخلاف دو نسخه قبل بنظرم خیلی معمولی بود). ولی این klaus خیلی خوبه :D استایل هنری خاصی داره که این روزا کمتر میبینین، از طرفی خود کار هم واقعا خوبه :D نمیگم عالیه ولی ببینین. حداقل از بقیه کارای امسال جذاب تر بود...

و سومی هم knives out ِ رایان جانسون....
بس که این فیلم خوب بود و دوساعت نان استاپ بدون خستگی (که برای منی که خیلی بیحوصله شدم واقعا عجیبه) تا تهش دیدم و شدییدا حال کردم.
خیلی خیلی خفن بود. و واقعا دم جانسون گرم بخاطر این فیلمنامه. خود پلات فیلم تا حدی قابل پیشبینیه و دیر آسش رو نمیشه ولی کاراکترا و خانواده درون فیلم فوق العادن! به طوری که کاراکتر ها و دیالوگ هاشون و بعد اون مدل روایت بیشتر بهم حال میداد تا خود داستان که این برای یک فیلم جنایی-پوآرویی واقعا دست آورد بزرگیه! درکل واقعا حس خوبی داد دیدنش :D و خوشحالم جانسون میخواد ادامه بده این داستانو و امیدوارم بازم موفق باشه :D

پ.ن. خیلی پستم جنسش شبیه پستای اون تاپیکه ولی خب خیلی به قصد ریت کردن ننوشتم. بیشتر به قصد بحث و تبادل نظر نوشتم :D
پ.ن.2 دنیل کریگ چقدر خوب بود. راستش ازش خوشم نمیاد اونقدر ولی تو Knives Out اصلا دنیل کریگی که ازش خوشم نمیاد نبود و کاملا یک تیپ جدید بود و شدیدا حال کردم باهاش :D

خوشحالم که چند نفر فیلم Uncut Gems را دیدند و نظرات بسیار مثبتی به فیلم داشتند. به نظرم همچنان دوستان می توانند فرق یک فیلم منحصر به فرد و عادی مایل به خوب را تشخیص دهند و رک بگویم که آنکات جمز منحصر به فرد است و اگر اسکار عادلانه ای برگزار می شد، شاید جایزه بهترین کارگردانی و تدوین باید به برادران سفدی اهدا می شد؛ این دو تا حتی می توانند از برادران کوئن بهتر فیلم بسازند و راهشان مشخص است.

بحث knives Out شد که نه ریتی بهش دادم و نه یادداشتی در موردش نوشتم. به نظرم اگر Knives Out توسط آگاتا کریستی نوشته می شد، قطعا پلات دیوایس ها و داستان و همچنین پلات توییست های محکم تری در قصه اش کار می برد. این فیلم در مقایسه با قصه های هودانیت آگاتا کریستی در سطح بسیار چیپی قرار دهد. قهرمان کاریکاتوری هست و برخلاف هرکول پوآرو، چندان شخصیت لایه لایه ای نیست و هرچقدر که دانیل کریگ بد است و گاهی هم خنگ، شخصیت آنا دی آرمز گوی را از او می رباید. پلات دیوایس استفراغ در هنگام دروغگویی که نکته مثبت داستان است که واقعا در این زمینه خوب عمل کرده ولی برخلاف نظر شما، کاملا پیش بینی شده است. لبخندها، شوخ طبعی و نحوه روایت کاراکترها به گونه ای پیش می رود که کاملا مشخص است که مقصر یا متهم کیست. به نظرم فیلم صرفا یک اثر پاپ کورنی است و کمی با اون حجم از تبلیغات پر زرق و برق، ناامید کننده!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Jill-Valentine
بحث knives Out شد که نه ریتی بهش دادم و نه یادداشتی در موردش نوشتم. به نظرم اگر Knives Out توسط آگاتا کریستی نوشته می شد، قطعا پلات دیوایس ها و داستان و همچنین پلات توییست های محکم تری در قصه اش کار می برد. این فیلم در مقایسه با قصه های هودانیت آگاتا کریستی در سطح بسیار چیپی قرار دهد. قهرمان کاریکاتوری هست و برخلاف هرکول پوآرو، چندان شخصیت لایه لایه ای نیست و هرچقدر که دانیل کریگ بد است و گاهی هم خنگ، شخصیت آنا دی آرمز گوی را از او می رباید. پلات دیوایس استفراغ در هنگام دروغگویی که نکته مثبت داستان است که واقعا در این زمینه خوب عمل کرده ولی برخلاف نظر شما، کاملا پیش بینی شده است. لبخندها، شوخ طبعی و نحوه روایت کاراکترها به گونه ای پیش می رود که کاملا مشخص است که مقصر یا متهم کیست. به نظرم فیلم صرفا یک اثر پاپ کورنی است و کمی با اون حجم از تبلیغات پر زرق و برق، ناامید کننده!
بزرگترین اشتباه اینجاست که همه دارن اینو با کارای آگاتا کریستی و پوآرو مقایسه میکنن و میگن پوآروی مدرن ولی کل فیلم داره نشون میده تنها شباهتش به اون فیلما رخ دادن قتله
فیلم تماما لفظ فان داره.
توی یک سوم اول فیلم 90 درصد پلات رسما گفته میشه و کمتر حس کنجکاوی داستانی میمونه
کاراگاه واقعا ادم خنگیه و اصلا خیلی خفن نیست
و و و....

کلا بنظرم فیلم تماما اریجینال بود و توی چیزی که میخواست باشه خوب بود. حالا میخوای بگیم پاپکورنی یا هرچیز دیگه ای...

پ.ن.2 دنیل کریگ چقدر خوب بود. راستش ازش خوشم نمیاد اونقدر ولی تو Knives Out اصلا دنیل کریگی که ازش خوشم نمیاد نبود و کاملا یک تیپ جدید بود و شدیدا حال کردم باهاش :D
اخ گفتی...حتی بنظرم بازی اش توی این از بازی اش توی تمام فیلم های جیمز باندی و بقیه فیلم هایی که دیدم که بازی کرده بهتر بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or