Movie Center

Amber Heard taunts Johnny Depp for being a 'domestic violence victim'

امبر هرد : برو بگو من آزار دیدم ببین کی یـ مرد رو باور میکنه :|
طبق معیارهای فمنیستی این جملش خودش سک*ی*تی هستش :))
  • Heard adds: 'You're bigger and you're stronger... I was a 115lb woman... You're going to get up on the stand, Johnny, and say, ''she started it''? Really?'
الان در عین حال که داره از خودش دفاع میکنه فی الواقع داره میگه من به عنوان یه زن از تو ضعیف تر بودم :دی
خب اینجا یک فمنیست رو مشاهده می کنید که بعد اینکه گندکاریاشو در آوردن، رو آرمان های خودش پا گذاشته و دچار پارادوکس شده.:-"

طبق معیارهای فمنیستی این جملش خودش سک*ی*تی هستش :))
  • Heard adds: 'You're bigger and you're stronger... I was a 115lb woman... You're going to get up on the stand, Johnny, and say, ''she started it''? Really?'
الان در عین حال که داره از خودش دفاع میکنه فی الواقع داره میگه من به عنوان یه زن از تو ضعیف تر بودم :D
خب اینجا یک فمنیست رو مشاهده می کنید که بعد اینکه گندکاریاشو در آوردن، رو آرمان های خودش پا گذاشته و دچار پارادوکس شده.:-"
این فمینیست ها و sjw هایی که تریگر میشن خیلی خوبن:))
تو یوتیوب ویدیو های تریگر شدنشون خیلی زیاده:D دیشب داشتم اینا رو میدیدم و غلط میزدم از خنده

• Like
Reactions: Albis
منم دم اسکاری شروع کردم به دیدن کلی فیلم، و باید بگم که 2019 عجب سال گولاخی بود! حالا نمیدونم حوصله این رو دارم که درباره همه‌شون بنویسم یا نه، گفتنی‌ها رو بقیه گفتن. :D مثلا این که A24 چه کارنامه قدرتمندی داشت! از The Lighthouse که شاید بهترین فیلم امسال باشه، تا Uncut Gems که تو کل فیلم آدرنالین رو چسبونده بود به سقف.
ولی دو تا فیلم بودن که به نظرم خیلی کم راجع بهشون صحبت شد و یا حداقل اینجا ندیدم کسی حرفی بزنه. این دوتا به راحتی جزو پنج فیلم برتر من برای 2019 هستن.

یکی I Lost My Body که، بذارین همینجا خودمو راحت کنم، یکی از بهترین انیمیشن‌هاییه که به عمرم دیدم. من واقعا از ته دلم امیدوارم که اسکار رو ببره، ولی خب همه می‌دونیم که احتمالش پایینه متاسفانه (هرچند اگر Toy Story 4 یا Klaus هم ببرن ناراحت نمیشم). نمی‌خوام در موردش زیاد صحبت کنم چون فیلم یه جادوی خاصی داره که فکر می‌کنم صحبت درباره‌ش تجربه‌ش رو خراب میکنه.

اما دومی، Doctor Sleep. این فیلم شاید با اختلاف آندرریت‌ترین کار امسال باشه. واقعا باورم نمیشه که یه فیلم ساختن که:

1. یه اقتباس از کتاب استیون کینگه.
2. یه اقتباس از کتابیه که دنباله شاینینگه.
3. دنباله شاینینگه. :D
4. دنباله فیلم استنلی فاکینگ کوبریکه.

و انقدر خوب باشه! نسخه Director's Cut سه ساعته و کل این سه ساعت رو بدون این که گذر زمان رو بفهمم میخکوب بودم! یه اثر Horror بسیار خوش‌ساخت از مایک فلنگن که یکی از مورد احترام‌ترین کارگردانا و نویسنده‌های این ژانر هست و سریال‌بین‌ها هم با The Haunting of Hill House می‌شناسنش. فقط اگر می‌خواین فیلم رو تماشا کنین، به چشم دنباله فیلم کوبریک بهش نگاه نکنین؛ به چشم یه فیلم هارر نگاه کنین که از قضا از نظر داستانی دنباله شاینینگه. یا در واقع، Doctor Sleep بر خلاف فیلم شاینینگ دنباله‌رو ویژن استیون کینگ هست و سعی نمی‌کنه پا جای پای کوبریک بذاره. اما با این حال به موقعش هم به شاینینگ ادای احترام می‌کنه و سر یه سری صحنه‌ها احتمالا کرک و پرتون بریزه. :D بازیگری‌ها هم محشرن؛ ایون مک‌گرگور که دیگه گفتن نداره، ربکا فرگوسن هم بهترین شکل ممکن یه شخصیت منفی تحویل داده که با عشق و علاقه تمام ازش متنفر می‌شین. کلا هم به نظرم داکتر اسلیپ با این که نمره‌های اونقدر بالایی نگرفته، ولی طی سال‌های آینده احتمالا خیلی بیشتر ازش یاد می‌شه.

من سواد نقد فیلم ندارم و واسه همین نمی‌دونم این که بخوام نمره بدم کار درستی هست یا نه. :D واسه همین گفتم اینجا بنویسم بهتر باشه.

آخرین ویرایش:

هیچی دیگه انگری جو که میگه از SS خوشش اومده بود اینجا میگه ازش بدتر ـه و بدترین فیلم DC تا به الان ـه حالا تکلیف ما که از SS هم بدمون میومد چیه ؟!! اکثرا قسمت اکشن + مارگو رابی رو ملت متفق القول قبول دارن که تنها نکته مثبت فیلم ـه به غیر اون تو روایت رسما تعطیله داستان هم یـ چیزی در حد همون SS و شاید بدتر ....

screenshot-www.imdb.com-2020.02.08-09_18_08.png

اینجور که بوش میاد با یـ افتتاحیه به شدت ضعیف هم روبه رو هستش تازه R هم هست و همه چیز رو بدتر میکنه نهایتش بتونه جوری بفروشه که پول خودش رو در بیاره که احتمالا بره ور دست SS تعطیلات ....

هیچی دیگه انگری جو که میگه از SS خوشش اومده بود اینجا میگه ازش بدتر ـه و بدترین فیلم DC تا به الان ـه حالا تکلیف ما که از SS هم بدمون میومد چیه ؟!! اکثرا قسمت اکشن + مارگو رابی رو ملت متفق القول قبول دارن که تنها نکته مثبت فیلم ـه به غیر اون تو روایت رسما تعطیله داستان هم یـ چیزی در حد همون SS و شاید بدتر ....

View attachment 128917

اینجور که بوش میاد با یـ افتتاحیه به شدت ضعیف هم روبه رو هستش تازه R هم هست و همه چیز رو بدتر میکنه نهایتش بتونه جوری بفروشه که پول خودش رو در بیاره که احتمالا بره ور دست SS تعطیلات ....
من نقد Jeremy Johns رو دیدم، تقریبا از فیلم خوشش اومده بود و فقط با تک بعدی بودن ویلن فیلم مشکل داشت.

• Like
Reactions: Arima Kishou
03yg_spiral-poster_1200_1500_81_s.jpg

اولین تریلر Spiral، فیلم جدید در دنیای SAW

خداشاهده من قیافه این کریس راک رو میبینم خنده ام میگیره چه رسد به صداش. این برای کمدی ساخته شده کلا. تو این فیلم چیکار میکنه؟ گویا بازیگر نقش اصلی فصل بعدی ترو دیتکتیو هم هست. کلا گیر داده به این تیپ کار های کارآگاهی تاریک.:D:D:D

جذاب‌ترین مرد دنیا انتخاب شد و آن هم کسی نیست جز:

:D:D:D
لیستی که که کانیه وست از رایان گاسلینگ توش بالاتر باشه چه اهمیتی داره؟:D:D

آخرین ویرایش:
دیشب فیلم uncut gem رو‌دیدم
نمیدونم اولین بار بود ادام‌رو با این نگاه میدیدم
بیشتر پیشرفت و ارزش فیلم به نظرم اهنگش بود باعث شد برم اسپانیفای و کامل گوش بدم‌بهش و مورد توجهم‌ بود
خود فیلم هم فقط و فقط صحنه اخرش ... اسپویل شنه
حالا نمیدونم نظر بقیه دوستان چی بود ولی
ارزش ۲ بار دیدن و یک بار تو سینما دیدن رو داشت که متاسفانه به ریسکش تو سینما و کرونا ... نمی ارزید

Sent from my iPhone using Tapatalk

فردا از اون اسکار هاست که همه پیش از الان مشخصه.
البته مراسم جالبی میتونه باشه چون وزن مراسم از حیث کیفیت فیلم ها و بزرگی اسم نامزد ها بالاست.
کاش فقط مجری داشت.
جیمی کیمل یا الن دجنریس یا بیلی کریستال که به نظرم هر 3 فوق العاده ان.

من دیشب Ford V Ferrari و jojo Rabbit رو دیدم و بین نامزدا فقط 1917 و Little Woman رو ندیدم هنوز. ولی damn :دی چقدر امسال خوب بود!
جوجو اگه سیاسی زدگیش اونقدر رو اعصاب نمیرفت اوکی بودم باش ولی خب بار سیاسی فیلم یکم اذیت کننده بود :دی ولی FvF واقعا سوپرایزم کرد و فوق العاده بود!! کریستین بیل چرا اینقدر همیشه خوبه؟ جدای اینا این بشر چجوری پارسال تو VICE اونقدر چاق بود امسال اینقدر لاغر؟ :/ اون مقایسه های ماشینیست و بتمن و آمریکن هاسل و ... که بماند :دی

انصافا تو این نامزدای امسال (بجز این دو که ندیدم و میدونم اونا عم خوبن البته) هر کدومشون (شاید تا حدی بغیر از Jojo Rabbit) پارسال میومدن میتونستن بهترین باشن! و یا تو سال های اخیر...

ازین سال های خوب هر 4-5 سال یبار یا کمتر حتی رخ میده :دی خوب لذت ببریم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or