Movie Center

یعنی جوکر همون موقع که داشتم میدیدمش با خودم میگفتم یکی از معمولی ترین ساوند ترک هایی هست که تو عمرم شنیدم و درمقابل کار هانس زیمر تو دارک نایت مثل جوک میمونه.
1917 ندیدم اما آنکات جمز رو برا این گفتم که از نظر ساوند ترک اصلا پدیده بود، ساوند ترکش "با فیلم یکی شده بود" حس نمیکردی اول فیلمو گرفتن بعد گفتن برا این صدا بساز، یک چیز عجیبی بود کلا. تف :D
شکی نیست که آنکات از همه نظر عالی بود . ولی خب شما دیگه یک حالت ایده آل رو گفتی . فیلمی که کلا نادیده گرفته شده . منظور من این بود که حتی در همین حالت نا عادلانه هم مورد بهتری بود تا جوکر که بهش جایزه بدن . البته باز هم خوبه . جوکر هم نسبتا خوب بود .

• Like
Reactions: TheGodfather
جالبه اکثرا میگن آکادمی با منطق شده وفلان:دی درحالیکه آکادمی همون بی منطق قبلیه. نادیده شدن uncut gems,the lighthouse و دست خالی برگشتن اسکورسیزی نشونه بارزش هست. فقط نکته مثبت اینکه جوایزو دادن انگل این بود موضوع فیلم همجنسگرایی نبود.

حالا تو فعلا اشکات رو پاک کن نگران گریه های بونگ جون هو نباش.
مشخصه حرفام اذیتت کرده،اشکالی نداره زندگی همینه،درد،محنت و ناشکیبایی،می خوای بگی که هستی! اشکال نداره برای بودن باید احضار وجود کرد.حرفای نداشتتو زدی حرفای داشتتم اذیتم نمی کرد.من که چیزی سینما نمی دونم باید گریه کنم، حالا تویی که یه چیزایی می دونی تکلیفت چیه.

اظهار درسته،تشکر،من از تو قدر دانی می کنم.من هیچوقت تو این چیزها خوب نبودم،من اینکاره نیستم.ولی من بعد این چیزها رو تو پیام خصوصی بگو،تو جمع نگو شاید یکی قلبش بشکنه همه که قلبشون مث من از سنگ نیست.من نمی گم خوب باش نه هر جور دوس داری باش،ولی یکم رو این چیزها حساس باش.

آخرین ویرایش:
مشخصه حرفام اذیتت کرده،اشکالی نداره زندگی همینه،درد،محنت و ناشکیبایی،می خوای بگی که هستی! اشکال نداره برای بودن باید احضار وجود کرد.حرفای نداشتتو زدی حرفای داشتتم اذیتم نمی کرد.من که چیزی سینما نمی دونم باید گریه کنم، حالا تویی که یه چیزایی می دونی تکلیفت چیه.

باشه فقط اون اظهار وجود هست نه احضار وجود.

وقتی جوایزی که لارا درن برده رو می‌بینم نمی‌تونم یاد این نیفتم. :D

129068
حالا نه این که طرف بد بوده ها. :D بیشتر باید ببینیم وضعیت رقباش چطوری بوده. :D من فقط اسکارلت رو توی جوجو ربیت دیدم که اونم مطمئن نیستم حق اسکار بردن داشت یا نه.

اولا؛ شاید این رسم دارد مرسوم می شود که هرفیلمی جایزه بهترین فیلم نامه (چه اقتباسی و چه اورجینال) را ببرد، برنده بهترین فیلم هم می شود. شاید به یادماندنی ترین چنین اتفاقی به آن سالی بازگردد که اسپلات لایت تنها با بردن فیلم نامه (که کاملا به حق بود) توانست جایزه بهترین فیلم سال شود.

ثانیا؛ شاید اینکه پرسایت جایزه بهترین فیلم را گرفت و طبق تاریخ به عنوان اولین فیلم خارجی زبان جایزه بزرگ اسکار لقب گرفت، بیایند مقایسه با فیلم سال گذشته «روما» کنند. شاید طرفداران فیلم کوارن کله مند باشند که آیا روما بهتر از پرسایت نبود؟! دوستان بیان کنند.

ثالثا؛ هر سال اسکار یک سمت و جهتی را در پیش می گیرد و این بار به شدت «اگزوتیگ» و «ملل گرایی» مورد تمجید قرار داد. شاید بدشانس ترین فرد از دید من فرهادی باشد که دقیقا پس از آن سال جدایی، اسکار تصمیم گرفت که با توجه به افزایش تعداد نامزدهای بهترین فیلم، یک فیلم خارجی هم اضافه کند (عشق هانکه!) و این روند تا حدودی در این دو سال اخیر دارد مرسوم می شود. لپ کلام این است که در همان سالی که جدایی مثل پرسایت بهترین فیلم سال 2011 از رسانه ها و منتقدان و هر مطبوعاتی انتخاب شد، قطعا می توانست در کنار نامزدی که یکی طلبکار است، جایزه بهترین فیلم را هم بگیرد.

رابعا؛ احساس می کنم که با بردن اسکار، کمی از فینیکس دلسرد و شاید تاحدودی متنفر شدم (به طرفداران برنخورد!) تغییر لفظ کاملا در این مراسم اهدای جوایز در او بدجور هویداست! خود خودش نیست و این یکم قمپز است! واقعا تاکنون در تمامی مراسم هایی که به بازیگران به بابت بهترین بازیگر زن و مرد و.... اهدا کردند، سخنرانی سندلر به نوعی پدیده در بین آنها محسوب می شود. همه را خنداند و خود خودش بود!

خامسا؛ چه قدر بد است که فیلم موردعلاقت و شاید یکی از برترین فیلم های دهه در اسکار قرار نیست تحویل گرفته شود با اینکه می دانند که فیلم بالاتر از جوکر یا جوجو ربیت در بین نامزدهای نهایی است. چه می شود گفت. هر مراسمی به ساز ما کوک نیست!

آخرین ویرایش:
هر کی که ناراحته، میتونه بره بمیره

n849924_.png

m930196_.jpg

اصلا و اصلا انتظار نداشتم Parasite جوایز بهترین کارگردان و بهترین فیلم رو ببره! و خیلی خوشحالم که برد.
نه فقط بخاطر اینکه فیلم خارجی هست و ...، بخاطر اینکه واقعا فیلم فوق العاده و لایق بردن جوایز بود. کارگردانی، تدوین، دیالوگ ها و خیلی موارد دیگه توی فیلم عالی بودن و در کل همچنان بهترین فیلم 2019 هست برای من :-"
+
یه بار دیگه، واقعا حیف و خاک بر سر اسکار که Uncut gems و lighthouse رو نادیده گرفت. ولی خوب درسته که امسال به حقشون نرسیدن ولی هم robert eggers و هم برادران سفدی ( + Ari aster :D ) کارگردان های جوان و فوق العاده ای هستن که میشه گفت کارشون تازه شروع شده و توی اینده بدون شک فیلم های بزرگ و دهن پرکنی ازشون میبینیم :D

آخرین ویرایش:
البته این اولین بار نیست فیلمی غیر انگلیسی زبان برنده ی اسکار میشه.سال 2012 آرتیست تونست اسکار اون سال رو ببره که البته واقعا عجیب بود.هیچ چیز اون فیلم به بهترین فیلم اون سال نمیخورد!
هر چند اون سال یعنی 2011 فیلم خیلی قوی نداشتیم ولی باز بردن آرتیست عجیب بود

البته این اولین بار نیست فیلمی غیر انگلیسی زبان برنده ی اسکار میشه.سال 2012 آرتیست تونست اسکار اون سال رو ببره که البته واقعا عجیب بود.هیچ چیز اون فیلم به بهترین فیلم اون سال نمیخورد!

حتما اون پرودوسر اش آمریکایی بوده، چون همه خبرگزاری ها دارن میگن این اولین باره

خیر آرتیست فیلمی صامت و بدون دیالوگه. بخاطر همین "غیر اینگلیسی زبان" نیست :دی به همین علت این فیلم حتی توی کتگوری بهترین فیلم خارجی زبان نبود.

خیر آرتیست فیلمی صامت و بدون دیالوگه. بخاطر همین "غیر اینگلیسی زبان" نیست :D به همین علت این فیلم حتی توی کتگوری بهترین فیلم خارجی زبان نبود.
بله فیلم صامته ولی محصول یه کشور انگلیسی زبان نیست پس فیلم خارجی محسوب میشه

• Like
Reactions: Ali Venom

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or