Movie Center

ریزش شدید بینندگان مراسم اسکار 2020
( کم بیننده‌ترین مراسم تاریخ اسکار )
پارسال هم رکورد زدن
باز نفهمیدن مراسم بدون مجری مزخرفه
امسال همون کار سابقو کردن و رکورد پارسالشونم زدن!!!

اینقدر فهمیدنش سخته؟
کاش استدلالشون برا بدون مجری برگذار کردن رو بگن.
اون اولش که کریس راک و استیو مارتین اومدن انگار شب قبلش صداشون کرده بودن بیاید ۲ دقیقه یه خوش امدی بگید و برید.خودشون نمیدونستم چی باید بگن درست حسابی.
هنوز اسکاری هم الن دجنرس مجریش بود رو همه با نیکی یاد میکنن اینقدر که خوب بود. یا مراسم های بیلی کریستال.

اسکار = گردهمایی چپولها و گلوبالیستها.
یه چند سالی هم هست هر کی فحش بیشتری به ترامپ بده شانس بیشتری واسه برنده شدن داره.
Josef Fares خیلی زیبا گفت: F.. the Oscars
امیدوارم TGA هر سال پربیننده تر و بهتر برگزار بشه تا پوز این عوضیا رو بزنه.

یه چند سالی هم هست هر کی فحش بیشتری به ترامپ بده شانس بیشتری واسه برنده شدن داره.
TGA هم با این وضع mainsream شدنی که داره پیش میره تا چند وقت دیگه تبدیل میشه اسکار در کل صنعت گیمینگ یک ذره عقب ـه تو این مسائل ولی دور نیست اون زمان .....

https___pbs.twimg.com_media_EQcvaeZUUAAV1n2_format=jpg&name=medium.jpg
https___pbs.twimg.com_media_EQcvaeaVAAAFzgb_format=jpg&name=medium.jpg

کاری به اینکه سینماها هنوز پر نشدن نداریم ( :))) AMC اومده واسه اینکه ملت راحت بشناسن فیلم رو برداشته رو App ـش اسم فیلم رو عوض کرده یعنی باید گفت خاک بر سر وارنر کنن با این اسم انتخاب کردن یـ مارکتینگ درست حسابی بلد نیستن بکنن یعنی خاک بعد احمقا با این وضیعت درجه سنی رو هم میزارن R قوز بالا قوز میشه

TGA هم با این وضع mainsream شدنی که داره پیش میره تا چند وقت دیگه تبدیل میشه اسکار در کل صنعت گیمینگ یک ذره عقب ـه تو این مسائل ولی دور نیست اون زمان .....
اینا چند ساله راه افتادن و تازه داره واسه عموم جا میوفته که همچین مراسمی هم هست.مجبورا هزینه هاشونو یه جوری در بیارن.بزار خوب جا بیوفتن" شرایط برگزاریش خیلی بهتر میشه.

دقیقا این قضیه دیگه داره ازاردهنده میشه همه جا هم هستن نکبتا

اختتامیه جشنواره فیلم فجر امروز ساعت ۱۸ از شبکه نمایش پخش میشه

پ.ن : اینقدر کیفیت مراسم بالاست که پشمای اسکار و گلدن گلوب و .... می ریزه :D

————————————

فیلم Parasite به خاطر دریافت بیشترین جایزه اسکار برای فیلم خارجی زبان (بین‌ المللی) در گینس ثبت شد

129144

آخرین ویرایش:
دوستان فقط منم که فکر میکنم parasite فیلم خوبی ولی فیلم های دیگه بیشتر لیاقت جایزه بهترین فیلم رو داشتن یا نه؟ مخصوصا اندینگ فیلم بلند بلند خندیدم
اندینگ تلخی داشت
چطوری می خندیدید؟:|

اندینگ تلخی داشت
چطوری می خندیدید؟:|
این که طرف رفت اونجا قایم شد بعد اینکه پسره تو افکارش مثلا گفت من بعدا بزرگ می شم میام اونجا رو می خرم . سنگ به اون بزرگی خورد تو سرش زنده موند .
در کل هدف و حرفی که فیلم برای گفتن داشتو دوست داشتم . واقعا اونجا که بارون اومد . قشنگ نشون داد اختلاف طبقاتی رو ولی در کل بد پیاده سازی شد به نظرم .

• Like
Reactions: Arima Kishou
این که طرف رفت اونجا قایم شد بعد اینکه پسره تو افکارش مثلا گفت من بعدا بزرگ می شم میام اونجا رو می خرم . سنگ به اون بزرگی خورد تو سرش زنده موند .
در کل هدف و حرفی که فیلم برای گفتن داشتو دوست داشتم . واقعا اونجا که بارون اومد . قشنگ نشون داد اختلاف طبقاتی رو ولی در کل بد پیاده سازی شد به نظرم .

اتفاقا منطقی ترین کار رو کرد!
چون تنها جایی بود که کسی خبر نداشت، هرجا دیگه ایی میرفت پلیس ها میگرفتنش... تنها کسایی هم که خبر داشتن خود خانواده اش بودن.
پسره که اصلا بخاطر جریان خوردن سنگ به کله اش( مشابه همون چیزی که توی فیلم جوکر هم هست:D) زیاد حال و روز خوشی نداشت، مادره هم بخاطر ترس و اینکه جرمشون بزرگ تر نشه باور دارم چیزی لو نمیداد یا شایدم خودشون از همون موقع حدس میزدن خودشون اونجا باشه.

در مورد سنگ حداقل بصورت علمی اینقدر محکم زده بوده که اون عارضه براش پیش اومده بوده:D
با اینحال یا یکی قبول میکنه یا نمیکنه، ایرادی هم نداره:D

بنظر خودم در کلیت فیلم زیاد مهم نیست، چون هدف فیلم چیز دیگریست:D

اون تصور حداقل با برداشت من ... برای این خیلی غم انگیزه که نشون میده راه نجاتی نیست،
نقش انگل، از شخصی به شخص دیگر انتقال پیدا کرد مثل یک چرخه بی پایان...!!! پسر هم تنها راه امید رو پیوستن به اون طبقه اجتماعی میدید.

حتی شات اخر فیلم از پنجره اون زیر زمین بود که دوربین به پایین میومد، که در کل فیلم نماد امید توی فیلم بود.
پنجره ایی بود از دنیای زیرین به دنیای بالایی...برعکس پدرش که هیچ نوری توی اون زیر زمین بهش نمیرسید، پسر رسیدن به اون طبقه بالایی از اجتماع...رویایی میدید که هیچ وقت مخاطب نمیفهمه به واقعیت میرسه یا نه:(

خلاصه اینکه این برداشت من بود:D
ممکنه برداشت های شما و دوستان متفاوت باشه.

نظرتون محترمه ولی با نظر شما مخالفم:D
در پیاده سازی هم فیلم در نظر بنده استادانه عمل کرده بود!

نامزدهای فجر اعلام شدند و به طور عجیب جواد عزتی که بخش عمده کوالیتی فیلم شنای پروانه رو بر دوش داشت رو نامزد بهترین بازیگر مرد نکردن و به جاش دو بازیگر مکمل که شاید حضورشان در دو دقیقه طول نمی کشید، نامزد شدند!
who cares?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• shayan7
  • mla

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or