hooman1995
کاربر سایت
Warez-IR - دانلود جدید ترین فیلم و سریال های روز دنیاآقا خداوکیلی یه چند تا سایت دانلود فیلم و سریال معرفی کنید.از بعد پوکیدن سایت ها سایتی نمیشناسم...
مای مستر موویآقا خداوکیلی یه چند تا سایت دانلود فیلم و سریال معرفی کنید.از بعد پوکیدن سایت ها سایتی نمیشناسم...
من هنوز این فیلمو ندیدم پای چپ من هم همینطور
داداش حتما نباید سایت خاصی بری برای دانلود که بزن دانلود سریال یا فیلم فلان تو گوگل سایتایی که میاره رو یکی یکی برو توش ببین کدومشون لینکاش کار میکنه و مجانیه دانلود کن سایت سینما هم هست که خیلی خوبه ولی پولیه موفق باشیآقا خداوکیلی یه چند تا سایت دانلود فیلم و سریال معرفی کنید.از بعد پوکیدن سایت ها سایتی نمیشناسم...
30nama.wtfآقا خداوکیلی یه چند تا سایت دانلود فیلم و سریال معرفی کنید.از بعد پوکیدن سایت ها سایتی نمیشناسم...
یکی از بهترین فیلمهاییه که دیدم. هنوز مزۀ فضاسازی خارقالعادهش زیر زبونـمهمن هنوز این فیلمو ندیدم پای چپ من هم همینطور![]()
اوهومیکی از بهترین فیلمهاییه که دیدم. هنوز مزۀ فضاسازی خارقالعادهش زیر زبونـمه
اون صحنۀ آخر هم که دنیل دی-لوئیس با دیوونهبازیهاش حجت رو بر بازیگری تموم
میکنه رو هر جایی نمیشه دیددیالوگهاش هم عالی بود. کلاً همهچی تموم بود.
هوس کردم بعد سالها دوباره ببینمـش![]()
واقعا به هر سایتی اعتماد میکنین؟ اصن سرعت و اینا رو بزاریم کنار. تو این وضع الان اولا نصف سایتا بخاطر اینکه بمونن فیلمارو سانسور میکنن. بعضی سایتا مینویسن فلان کیفیت، و کیفیت واقعی نیست. درواقع سایتی انتخاب زیادی در انتخاب کیفیت و انکودر بزاره واقعا کمه. مورد بعدی آرشیو مناسبه که ماشاللا الان 99 درصد سایتا بخاطر اون جریان های 3 ماه پیش، افتضاحن! بعضن هم اصلا بعضی فیلمارو نمیزارن. یارو ادمین هرچی خوشش بیاد میزاره.داداش حتما نباید سایت خاصی بری برای دانلود که بزن دانلود سریال یا فیلم فلان تو گوگل سایتایی که میاره رو یکی یکی برو توش ببین کدومشون لینکاش کار میکنه و مجانیه دانلود کن سایت سینما هم هست که خیلی خوبه ولی پولیه موفق باشی
خوشت نمیاداوهوم
هایپ خوبی بود به زودی می بینمش
اقا اگه میشه چندتا فیلم شبیه gladiator و braveheart معرفی کنید![]()
والا اگه خیلی دنبال فیلم باشی و قصد ارشیو داشته باشی و انکود برات مهم باشه بله حرفای شما درسته ولی من حداقل فعلا این 3 تا برام مهم نیستن پس عملا برام فرقی نمیکنه از کجا دانلود کنمواقعا به هر سایتی اعتماد میکنین؟ اصن سرعت و اینا رو بزاریم کنار. تو این وضع الان اولا نصف سایتا بخاطر اینکه بمونن فیلمارو سانسور میکنن. بعضی سایتا مینویسن فلان کیفیت، و کیفیت واقعی نیست. درواقع سایتی انتخاب زیادی در انتخاب کیفیت و انکودر بزاره واقعا کمه. مورد بعدی آرشیو مناسبه که ماشاللا الان 99 درصد سایتا بخاطر اون جریان های 3 ماه پیش، افتضاحن! بعضن هم اصلا بعضی فیلمارو نمیزارن. یارو ادمین هرچی خوشش بیاد میزاره.
ولی در کل یک سایت که همه فیلم های جدید و بروز رو بزاره و همونو دنبال کنی خیلی خوبه. غیرش، مثل اینه که برای اخبار بگم برو تو گوگل خبرو سرچ کن ااولین سایت که اومد بخون :/ سایت دیفالت هم این خوبیو داره که هر یکی دو روز چک میکنی میبینی فیلم جدید اومده و میزاری برای دانلود. این نمیشه که تو جمع رفقا و اینترنت بشنوی فلان فیلم اومده عه پس برم بگیرمش!
kingdom of heaven خاطرمه شاید خوشت بیاداوهوم
هایپ خوبی بود به زودی می بینمش
اقا اگه میشه چندتا فیلم شبیه gladiator و braveheart معرفی کنید![]()
چون هیچوقت خیلی دنبال جمع کردن فیلم و ارشیو نبودی یادمه خودم یک زمانی تو این کار بودم سرچ ساده جواب نمی داد و از تاینی خدا بیامرز استفاده میکردممن که هیچوقت سایت خاصی نداشتم و تا الانم مشکلی پیدا نکردم هر سایتی دیدم بازه
حالا دیگه سلیقه هامون اینقدر هم در تضاد نیستخوشت نمیاد
جز بهترین فیلمای عمرمه