mobin.hb96
کاربر سایت
ینی حرف های شارلیز ترون رو که خوندم اعصابم خورد شده بود. اقا اول برید تعداد کارگردان های زن رو بیشتر کنید. زن هارو تشویق کنید وارد سینما شن. اخه وقتی 5 درصد کارگردان های سینما هم زن نیستن و کلا 5 تا کارگردان تاپ هم نداریم، چطور انتظار دارن هر بار اینا هم اشن تو کاندید ها؟ والا اینا سهمیه رزرو میخوان. سیاه پوست ها هم که تو هر رشته ای حداقل یه نامزد نداشته باشن باز یه سریشون مثل اسپایک لی قاطی میکنن، پسفردا ااقلیت های جنسی هم سهمیه خودشون رو میخوان و ...
بهترین حرف رو رییس اتحادیه مطبوعات خارجی هالیوود در جواب ترون زد.
من فقط همین رو گذاشتم بمونه. خب کلا این تقسیم بندی درام و کمدی گلدن گلوب که سیستمش سال هاست نامشخصه.(یامون نره GET OUT و MARTION هم تو این بخش قرار گرفته بودن.)، ولی خب داستان ازدواج درامه دیگه همه جوره. حتی 3 بیلبود که خیلی "کمدی تلخ" تر از این بود هم تو بخش درام رقابت کرد و جایزه گرفت. این که بماند. درون مایه کمدی تلخش خیلی نامحسوس بود. بار درام قطعا بیشتر بود.چند نکته عجیب از نامزدهای امسال گلدن گلوب:
داستان ازدواج یک فیلم رمانتیک با درون مایه طنز تلخ است ولی چرا نامزد بخش درام شده رو نمی فهمم؟!
عدم حضر ادام سندلر و دنیرو برا من هم عجیب ود و خب فک کنم قید اسکار رو هم باید بزنن. بهترین بازیگر مرد امسال از بین فینیکس و برودی
دقیقا همینه. البته شخصیت ترانتینو جنجالیه و افراد جنجالی کلا هیت خورشون زیاده. راجب قضیه بروسلی که خیییلی بزرگنمایی شد. بابا ترانتینوعه این! کلا لباس یکی از مشهور ترین شخصیت هاش رو برا ادای دین به بروس لی طراحی کرد. چه فازی ورداشتن مردم من نمیفهمم! هیچ توهینی به بروس لی حس نکردم و این رفتار های عجیب و سلیطه وارانه دخترش خیلی شبیه خودمون بود.نمیدونم چرا دوستان خیلی به ماجرای بروسلی گیر دادن!
تارانتینو دنیای خودش رو داره، خودش مولفه و میتونه هرکاری توی دنیای خودش بکنه.
یکی از دلایلی که تارانتینو رو دوست دارم بخاطر همین طرز فکرش هست.
تارانتینو الان ۵۶ سالشه اما هنوز مثل یه بچهی ۸ ساله که برای بار اول سینما رفته و در همون نگاه اول عاشق پردهی سینما شده به سینما عشق میورزه و مینویسه و میسازه!
شاید خیلی دارم با قضیه احساسی برخورد میکنم اما واقعا دلم برای روزی تنگ میشه که تارانتینو چیزی ننویسه و نسازه!
من همین الانش ناراحتی اینکه فقط یه فیلم دیگه میسازه ولم نمیکنه.
الان بروسلی میزد برد پیت رو ناکار میکرد اوکی بود؟ بابا بیخیال.