Movie Center

122872

حتی اونایی که نمرات کمی دادن، از فیلم خوششون اومده، اما انگار روایت کمی شلخته است و سیر اتفاقات خیلی قانع کننده نیست!

obstacles set in place and then surmounted, characters separated and reunited, bad stuff apparently happening and then unhappening."

آخرین ویرایش:
یه ذره از Shooter و یه ذره هم از سریال 24 و یکمی انفجارهای بزرگ نتیجش میشه فیلمی به اسم Angel Has Fallen :D یه ذره سخت گیری رو کنار بذارید، مطمئنا از فیلم لذت میبرید. :D (بعضی مواقع یک فیلم با داستان کلیشه‌ای حال آدمو خوب میکنه.)‌‌‌‎

View attachment 122915

فروش جهانی جوکر از مرز 1 میلیارد دلار گذشت\m/:-t
قصد نداشتم ببینم فیلم رو تا موقعی که بلوریش بیاد.
ولی از بس تو این چند روز حرف و حدیث درباره‌اش زیاد شده؛ زدم دانلود شه که ببینم.
پ.ن: البته آنفولانزا و خونه‌نشین شدن هم موثر در این تصمیم بود.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

2 تا بحث
اولیش اینکه فک کنم اینجا کسی نگفت راجبش،
تو آخرین واکنش ها به حرف های اسکورسیزی، مارک رافلو که خودش تو شاتر آیلند با مارتی همکاری داشته برگشته تو مصاحبه با bbc با لحن بدی( به عقیده من) به مارتی گفته که شاید بهتر باشه خود اسکورسیزی سیستمی تشکیل بده و به جوانان اجازاه بده وارد اون سیستم شن. سیستمی که توش هنر حکم فرماست نه مسایل مالی.
ترجمه حرفش به نظر من: هالیوود دست ماست. مارتی ناراحته خودش یه سیستمی تشکیل بده تا جوون ها اونجوری که دوس داره توش رشد کنن. ولی اینجا تو هالیوود سیستم اینه و باید باهاش کنار بیاد.

از اون طرف پل شرایدر که خودش زبون تند و تیزی داره اگه اشنا باشید باهاش گفته نمیخوام خود رافلو رو "احمق" بخونم ولی حرف هاش خیلی احمقانه بود.

جدا از اینکه قضیه خیلی داره لوس میشه، قشنگ دیزنی جوری به منابع هالیوودی احاطه داره که یه دیکتاتوری راه انداخته. فشار ها اونقدر زیاد شد که هم مارتی حرفشو نرم تر کرد و هم کاپولا. واقعا اگه اسکورسیزی و فوردکاپولا نتونن راحت نظر شخصیشون رو بگن، پس کی باید بتونه؟
بحث صرفا سر آثار بزرگ اینا نیست. بحث سر اینه شاید کارگردان های امروزی هرچی دارد از تلاش های اسکورسیزی و کاپولا و اسپیلبرگ و جورج لوکاس و دی پالما تو دهه 70 دارن که قواعد نظام استودیو محور هالیوود رو برا همیشه تغییر دادن. واقعا خجالت آوره. حالا بماند که جز عوامل مارول کسی حرفی برا دفاع به زبون نیاورده ازشون ولی به نظرم سایر بزرگان سینمای امریکا نه از خود حرف ها، بلکه از فشار هایی که داره به اسکورسیزی میاد از سوی رسانه های نوچه باب ایگر یه انتقادی بکنن و یه حمایتی بکنن ازش.

بحث دوم راجب واکین فینیکس. گویا سر صحنه فیلمبرداری جوکر یه جا این از زمزمه و گویا تمسخر های زیر زبونی فیلمبردار ناراحت میشه و شروع میکنه بد و بیراه گفتن بهش. البته قصد دفاع از رفتار فینیکس نیست ولی اگه ماجراهای امثال پااچینو و دی لوییس در پشت صحنه هاشونو شنیده باشید، میفهمید بازیگر های متد اکتینگ زیاد پیش میاد که فرو رفتنشون تو نقش باعث رفتار نامتعارفشون بشه.
بحث این نیست
ولی تو تاک شوی جیمی کیمل، اقای مجری زارتی ورداشت همون فیلم بد و بیراه گفتن فینیکس رو براش پخش کرد. فینیکس قشنگ از خجالت داشت اب میشد و به تته پته افتاد. واقعا حالم رو به هم زد. مردم هم قاه قاه میخندیدن و کیمل هم با لبخند رضایت از صحنه جنجالی که که درست کرده، ساکت نشسته بود و تته پته و عذرخواهی های فینیکسو میشنید.
حالا میفهمم چرا اینقدر فینیکس از دلقک بازی های اینجوری و مصاحبه و تاک شو فراریه.
یه جا دیدم به درستی نوشته بود همین رسانه های دلقک پرور بازیگر بی استعدادی مثل لیدی گاگا رو جوری بالا میبرن که وقتی جایزه گلدن گلوب نمگیره طرفداراش شورش مجازی کنن. بعد اینجور گند میزنن تو وجهه کسی مثل وامین فینیکس که نبوغ خاصه تو عالم بازیگری.

من فیلم Joker رو دیدم و نظر خاصی درمورد فیلمش ندارم.

دوستانی که فیلم رو دوست داشتن اگر به نکات قوت فیلم از نظر خودشون، اشاره کنن خیلی عالی می شه. دوست دارم با نظر بقیه بیشتر آشنا بشم.

• Like
Reactions: arash1996
من فیلم Joker رو دیدم و نظر خاصی درمورد فیلمش ندارم.

دوستانی که فیلم رو دوست داشتن اگر به نکات قوت فیلم از نظر خودشون، اشاره کنن خیلی عالی می شه. دوست دارم با نظر بقیه بیشتر آشنا بشم.

تنها فیلمی بود که بعد از چند سال تونستم بدون ثانیه ای وقفه ببینمش
بازیگری که چیزی کم نذاشت، سرعت اتفاقات خیلی با فیلم هم خونی داشت و کامل درگیر کرد منو
نوع روایت داستان هم در نوع خودش بسیار خوب بود، در کل اینقدر Joaquin Phoenix خوب بازی میکنه اصلا نمیزاره حواست به نقاط ضعف فیلم باشه

نظر آخر این که من میخکوب شدم هم در حین دیدن فیلم هم آخر فیلم

تنها فیلمی بود که بعد از چند سال تونستم بدون ثانیه ای وقفه ببینمش
بازیگری که چیزی کم نذاشت، سرعت اتفاقات خیلی با فیلم هم خونی داشت و کامل درگیر کرد منو
نوع روایت داستان هم در نوع خودش بسیار خوب بود، در کل اینقدر Joaquin Phoenix خوب بازی میکنه اصلا نمیزاره حواست به نقاط ضعف فیلم باشه

نظر آخر این که من میخکوب شدم هم در حین دیدن فیلم هم آخر فیلم

بنظر منم Joaquin Phoenix با اینکه یه آدم شکست خورده بود ولی جذبه داشت.

اما روند داستان خدایی خیلی کند بود.

بنظر منم Joaquin Phoenix با اینکه یه آدم شکست خورده بود ولی جذبه داشت.

اما روند داستان خدایی خیلی کند بود.
فیلم جوکر با الهام از Taxi Driver اسکورسیزی یک فیلم character study و شخصیت محور محسوب میشه و روند داستان(plot) زیاد توی همچین فیلمایی اهمیت نداره و تمرکز اصلی روی کارکتر اصلی فیلمه و به خاطر همین ممکنه هرکسی از این نوع فیلما خوشش نیاد.(من خودم با فیلم جوکر نتونستم ارتباط برقرار کنم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or