Movie Center

فیلم جوکر با الهام از Taxi Driver اسکورسیزی یک فیلم character study و شخصیت محور محسوب میشه و روند داستان(plot) زیاد توی همچین فیلمایی اهمیت نداره و تمرکز اصلی روی کارکتر اصلی فیلمه و به خاطر همین ممکنه هرکسی از این نوع فیلما خوشش نیاد.(من خودم با فیلم جوکر نتونستم ارتباط برقرار کنم)

اشاره خیلی جالبی کردید.

• Like
Reactions: saeed_sg
یه جا دیدم به درستی نوشته بود همین رسانه های دلقک پرور بازیگر بی استعدادی مثل لیدی گاگا رو جوری بالا میبرن که وقتی جایزه گلدن گلوب نمگیره طرفداراش شورش مجازی کنن. بعد اینجور گند میزنن تو وجهه کسی مثل وامین فینیکس که نبوغ خاصه تو عالم بازیگری.

واکین فینیکس بازیگر خوبیه، اونطور که باید و شاید به حقش نرسید.

خیلی فیلم جوکر مورد پسندم نبود اما واقعا عالی بازی کرد، حرکات موزونشم خیلی جالب بود.

من فیلم Joker رو دیدم و نظر خاصی درمورد فیلمش ندارم.

دوستانی که فیلم رو دوست داشتن اگر به نکات قوت فیلم از نظر خودشون، اشاره کنن خیلی عالی می شه. دوست دارم با نظر بقیه بیشتر آشنا بشم.
اولین نکته فیلم همینه که از یک متریال تخیلی یک فیلم کاملا جدی و به دور از کلیشه های سینمای اکشن ساختن اگه کسی اطلاعی از رفرنس هاش نداشته باشه لحظه ای حس نمی کنه فیلم اقتباسی از یک متریال فانتزیه . ایده ی کلی داستان هم برای خود من کلا درونمایه جذابیه . این که شرایط جامعه یک هیولا خلق می کنه که اول یقه خودشو میگیره . و البته در این دوران حوادث این فیلم رو به راحتی میشه در دنیای حقیقی دید . به نوعی فیلم میتونه معرف فضای روانی جوامع این سال ها باشه . بازی و کاراکتر خواکین فینیکس نکته ی مثبت دیگریه که خودش یک تنه کافیه تا سطح فیلم رو ببره بالا . فیلم بی نقص نیست ولی قبلا در نظرم در تاپیکش هم گفته بودم به نظرم نقاط قوت اش به نقاط ضعفش می چربه . بین آثاری که امسال دیدم اولین نباشه دومیه بدون شک . ولی خب پرفکت و شاید طوری که عده ای براش بیش از حد هایپ شدن نیست .

این که شرایط جامعه یک هیولا خلق می کنه که اول یقه خودشو میگیره .

شما هم نکته جالبی رو اشاره کردید، بنظر منم این موضوع به خوبی نشون داده شد که آرتور خیلی این قصد رو نداشت که یه رهبر باشه، اما همچی خود به خود به این سمت کشیده شد و روند منطقی بود.

شما هم نکته جالبی رو اشاره کردید، بنظر منم این موضوع به خوبی نشون داده شد که آرتور خیلی این قصد رو نداشت که یه رهبر باشه، اما همچی خود به خود به این سمت کشیده شد و روند منطقی بود.
فیلم دقیقا مثل یک شمشیر دولبه عمل می کنه . از یک طرف به خاطر سمپاتیک بودن کاراکتر ارتور از عصیانش لذت می بریم و به نوعی فیلم از این جنبش ها و عصیان ها که در جوامع اتفاق می افته رو حمایت می کنه . و از طرفی با نمایش این که لیدر این جنبش فردی اسیب دیده و ضعیف مثل ارتوره به این مسائل میتازه . بخش زیادی از نقد های منفی اش هم سر همین بود . فیلم به راحتی میتونه باعث این بشه عده ای به سیم اخر بزنن و دست به عصیان بزنن و به شخصه فیلمی رو ندیدم در این سال ها که این چنین مثل فتیله ی دینامیت باشه . درباره روند ماجراها هم خود من به نظرم یکم بعضی جاها عجله ای بود ولی خوب بود . و البته به صورت کوتاه گذرا می کنم به ایده ی حضور کاراکتر زیزی بیتز و رفرنس فوق العاده اش به فایت کلاب که یکی از بهترین بخش های فیلمه . به این ها اضافه کنم این فیلم ساخته فردی است که قبلا فیلم های کمدی میساخته و واقعا جای تقدیر داره که این کارگردان تو این حیطه موفق ظاهر شده .و تو سال های اخیر تنها یک مورد جز فیلیپس بوده که کارگردان کمدی ساز وارد حیطه درام شده که آدام مک کی بود و فیلم های بسیار بدی ساخته بود که زور میزد جدی باشه ولی به خاطر عدم تبحر کارگردانش به فیلم های خنثی منجر شده بودن . من خودم شخصا از این رنسانس ها تو کارنامه کاری یک هنرمند استقبال می کنم

کسی می تونه توضیح مفصلی در مورد فیلم خیلی اکسپریمنتال Primer بده؟

(کانپست را فهمیدم ولی به صورت جزیی متاسفانه خیر!)
پرایمر واقع گرایانه ترین فیلم سفر در زمانه ولی یه ساختار مستندگونه پیچیده ای داره که بار اول و دوم یه کم سخت میشه فهمیدش.
اما خب فک کنم اگه واقعا یه زمان سفر در زمان رخ بده، یه همچین چیزی خواهد بود.
استیون سودربرگ هم یه بار این فیلمو بهترین فیلم سفر در زمان تاریخ دونسته بود.
توضیح خط داستانی از فروم و ... خارجه راستش.
یه سرچ کنی تو گوگل،چنتا مقاله فک کنم هست برا داستان.
ولی توصیه میکنم بری خودت فیلمو یکی دوبار دیگه ببینی

آقا این کیفیت خوب جوکر تا آخر پاییز میاد دیگه؟
وب‌دی‌ال یا بلوری؟
یه چند تا اسکرین‌شات خوب میخوام بگیرم از فیلم، لازم دارم تا قبل از آخر پاییز.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

امیدوارم زودتر بیاد چون من هنوز جوکر‌ رو ندیدم چون هرچی سایت سرچ میکنم با هارد ساب چینی و کره‌ایه.. راستی فیلم مارتین اسکورسیزی، آیریش من هم دو-سه روز دیگه کیفیت خوبش میاد

دوستان این فیلم تارانتینو نسخه ای که توو نت اومده سانسور شده اس؟
تایم نسخه ای که من دانلود کردم 156 دقیقه اس ولی توو imdb زده 161 دقیقه... تازه بعضی صحنه ها هم کات عجیبی خورد من نفهمیدم چی شد، اول فک کردم تارانتینو فن زده :D
مثه:
اون صحنه ای که هی میگن کلیت بوف زنش رو کشته،بعد فیلم کات میشه به صحنه ای که برد پیت احیانا با زنش و دوست زنش(؟) توو قایقی چیزیه بعد که زنش 2 تا دیالوگ میگه، دوباره فیلم کات میشه...یا اون صحنه ای که دیکاپریو با تیموتی الیفانت اولین بار آشنا میشه، بین مکالمشون که که الیفانت ازش چند تا سوال میپرسه بازم 2 3 بار کات میشه فیلم... یا اصلا چند تا صحنه از تریلر فیلم یادمه که توو فیلم ندیدم...
نمی دونم شاید توهم زدم... ولی تصور کنین همه فیلمایی که از این به بعد توو نت میره با سانسور باشه... :D احیانا حس تجاوز بهتون دس نمیده ؟! :D

ویرایش:
بله، ظاهرا اون نسخه سانسور شده بود... همین الان از یه جا دیگه دانلود کردم...

آخرین ویرایش:
دوستان این فیلم تارانتینو نسخه ای که توو نت اومده سانسور شده اس؟
تایم نسخه ای که من دانلود کردم 156 دقیقه اس ولی توو imdb زده 161 دقیقه... تازه بعضی صحنه ها هم کات عجیبی خورد من نفهمیدم چی شد، اول فک کردم تارانتینو فن زده :D
مثه:
اون صحنه ای که هی میگن کلیت بوف زنش رو کشته،بعد فیلم کات میشه به صحنه ای که برد پیت احیانا با زنش و دوست زنش(؟) توو قایقی چیزیه بعد که زنش 2 تا دیالوگ میگه، دوباره فیلم کات میشه...یا اون صحنه ای که دیکاپریو با تیموتی الیفانت اولین بار آشنا میشه، بین مکالمشون که که الیفانت ازش چند تا سوال میپرسه بازم 2 3 بار کات میشه فیلم... یا اصلا چند تا صحنه از تریلر فیلم یادمه که توو فیلم ندیدم...
نمی دونم شاید توهم زدم... ولی تصور کنین همه فیلمایی که از این به بعد توو نت میره با سانسور باشه... :D احیانا حس تجاوز بهتون دس نمیده ؟! :D

ویرایش:
بله، ظاهرا اون نسخه سانسور شده بود... همین الان از یه جا دیگه دانلود کردم...

فیلم 2 مووی جدیدا سانسور میکنه. حتی لباس نیمه برهنه و صحنه رو تار میکنه و یه سری فن های دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or