Movie Center

کسی که فکر میکنه آن چندجایی که خیلی کات خورده از فیلم تارانتینو، بهتره که بره سراغ نسخه HDCAM تا ببینه اون هم همینجوری بوده یا نه.. ولی احتمالش کمه که چیزی حذف شده باشه! فیلم نسخه کاملش هست ( نه آن کامل سه ساعته که تارانتینو دو هفته قبل اکران کرد)

در جواب فیلم هاستلر هم اومده و با توجه به حجم فراوان sexuality، ندیدم که سانسور شده باشه!

کسی که فکر میکنه آن چندجایی که خیلی کات خورده از فیلم تارانتینو، بهتره که بره سراغ نسخه HDCAM تا ببینه اون هم همینجوری بوده یا نه.. ولی احتمالش کمه که چیزی حذف شده باشه! فیلم نسخه کاملش هست ( نه آن کامل سه ساعته که تارانتینو دو هفته قبل اکران کرد)

در جواب فیلم هاستلر هم اومده و با توجه به حجم فراوان sexuality، ندیدم که سانسور شده باشه!
دقیقا . چون فیلم به اندازه کافی پرو پاچه داره که در نسخه ای که من دیدم وجود داشت . همان طور که شما اشاره کردید اون سکانس در نسخه اصلی هم کات خورده . چون قبلش که با لباس شنا نشسته هست . اگه سانسور بخواد شه باید همون هم شده باشه .

• Like
Reactions: bayern_vahid
دوستان ظاهرا جدای سانسور سایتای داخلی فیلم تارنتینو خود فیلم هم چندین سکانس ها حذف شده (صحنه های کلیدی تازه) ... نمیدونم جدیدا چه مسخره بازی راه افتاده اون از جوکر کلی سکانس هاش نبود و کارگردان گفت به هیچوجه نسخه اکستندد در کار نیست.

ولی این نهمین فیلم تارنیتنو تو نظرات یوتیوب که خوندم احتمال زیاد نسخه کاملش تو نتفلیکس میده :| که قبلا سابقه این کارو داشته با hateful 8

من دیشب فیلم رو ۱۰۸۰ گرفتم و ۲.۹ گیگ حجمش بود.
سانسور داشته باشه میرم کامنت فحش میذارم تو سایت!
فکر کنم از فیلم 2 مووی گرفتم.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

من چک کردم، سکانسای بعضا مسخره ای سانسور شده بود.
فقط می تونم بگم هشتگ پشمام!!!
صحنه های سانسور شده روزی رزگاری:
یکی اون اوایل سکانسی که دخترای هیپی توو سطل آشغالا شنا می کنن
یکی اون مهمونی پلی بوی
یکی دیگه هم اون فلش بک بردت پیت به قایقشون که زنش بهش دری وری میگه

یادمه اینجا یه بحثی سر چرت بودن birds of prey و اینکه بازیگر بلک مسک گفته فیلم فمنیستیه و......... شده بود جالبه تو مدتی که نت قطع شده بود وقت کردم یه سری به Batman tas بزنم و متوجه شدم که اینا حق دارن این فیلم رو اینجوری بسازن چرا که یه قسمتی داشت به اسم Harley and Ivy (قسمت 47 فصل اول) نوشته paul dini (اکثریت با نویسندگی سری بازی آرکام میشناسنش) و این قسمت کاملا با چیزی که اینا میخوان بسازن مطابقت داره و بسیار جالب هم بود اگه مثل اون باشه که بشخصه میگم دمشون گرم حرفی ندارم :D

Capture.JPG

همین الان جوکرو دیدم. برای من جزو یکی از میخکوب کندده ترین فیلم های یک دهه اخیر بود.

برداشت شما از پایانش چیه؟ به نظرم کاملا اندینگشو باز تموم کردن و توی Sequel خیلی جای مانور دارن. تئوری های زیادیم ظاهرا داده شده ولی به نظرتون کل فیلم روایتی بود که آرتور به روانشناسش تعریف میکنه؟ یا همش واقعی بود؟

سایت داخلی که سانسور نکنه اگه سراغ دارید پی ام کنید تشکر
این film too movie هم زده تو کار سانسور
سایت بهتری سراغ داره کسی؟
بنظرم بهترینش سایت سینما (۳۰نما) هست.. منکه خیلی راضیم ازشون ولی دیگه ترافیکشون داخلی نیست (از وقتی سرورای فیلمای داخل رو بستن اینا هم سروراشون رو بردن خارج از کشور) و همینطور حق عضویت دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or