Movie Center

فقط اومدم بگم تریلر جدید سونیک و ری‌دیزاینش عالی بود و برعکس تریلر قبل الان خود فیلم هم خیلی بهتر و فان‌تر و جالب‌تر بنظر می‌رسه :دی بسیار لذت بردم خلاصه و بخصوص اول تریلر که از آهنگ و تم اصلی سونیک استفاده شد برای چند ثانیه بغض رو تو گلو آورد لعنتی :دی

لول اینجا کسی intro سونیک مانیا یا مینی سریال sonic mania adventures دیده؟ خب خبرش آمده که پارامونت با کمک طراح همون مینی سریال Tyson Hesse این ریدیزاین انجام داده واسه همینم انقدر گوگولیه :x اینم توییت و طراحیش دمش گرم این نبود چیکار میکردن!

Sonic Mania Animator Tyson Hesse Led the Way on the Hedgehog's Movie Redesign

j.JPG

122648

rqkq_4jm6wnpymby31.jpg

این تب لایو اکشنی که راه افتاده رو نمیپسندم، بیشتر دوس دارم اگه فیلمی از کارکترهای محبوبی مثل سونیک ساخته می شه تماما انیمیشین باشه، کارکتر سونیک طراحیش خیلی خوب شده، ولی این لایو اکشن نه! میگم اعتراض کنیم شاید کلا انیمیشین کردن و داستان هم تغییر دادن:))

این تب لایو اکشنی که راه افتاده رو نمیپسندم، بیشتر دوس دارم اگه فیلمی از کارکترهای محبوبی مثل سونیک ساخته می شه تماما انیمیشین باشه، کارکتر سونیک طراحیش خیلی خوب شده، ولی این لایو اکشن نه! میگم اعتراض کنیم شاید کلا انیمیشین کردن و داستان هم تغییر دادن:))
اتفاقا این که لایو اکشنه و توش اورجینال جیم کری داره برای من نقطه مثبتشه :D

Mark Wahlberg Joins Tom Holland in ‘Uncharted’ Movie (EXCLUSIVE)

عجیبه، تو نسخه‌ ديويد اوراسل فیلم آنچارتد مارک والبرگ قرار بود در نقش نیتن دریک بازی کنه و حالا تبدیل شده به نقش سالی (کلا WTF :|:D)

نامردا لااقل همون استیون لانگ رو بیارید.:|

درود دوستان نظرتون در مورد فیلم های بازی های گرسنگی چیه؟
من که همه قسمت ها این فیلم رو دیدم
نمیدونم بخندم یا گریه کنم:|
80 در صد فیلم ها که حول و هوش بوسیدن همدیگه است و عشق و عاشقی اون 20 درصدش هم موضوعات غمگینانه مرگ، دوست خوانواده، رفیق، هم تیمی و.....
در کل موضوعات فیلم رو مثل دیکتاتوری، پیشرفت بشر، مبارزات گلادیاتوری، و عدالت و رو دوست داشتم ولی در کل فیلم های نچسپی بودند حالا هر کسی دیگه هم که فیلم ها رو دیده نظرش رو بگه چون موضوعات فیلم ها خیلی عمیقه.

درود دوستان نظرتون در مورد فیلم های بازی های گرسنگی چیه؟
من که همه قسمت ها این فیلم رو دیدم
نمیدونم بخندم یا گریه کنم:|
80 در صد فیلم ها که حول و هوش بوسیدن همدیگه است و عشق و عاشقی اون 20 درصدش هم موضوعات غمگینانه مرگ، دوست خوانواده، رفیق، هم تیمی و.....
در کل موضوعات فیلم رو مثل دیکتاتوری، پیشرفت بشر، مبارزات گلادیاتوری، و عدالت و رو دوست داشتم ولی در کل فیلم های نچسپی بودند حالا هر کسی دیگه هم که فیلم ها رو دیده نظرش رو بگه چون موضوعات فیلم ها خیلی عمیقه.
من از hunger game اصلا خوشم نیومد دو قسمت اولشو دیدم دو قسمت بعدیشو دیگه نگاه نکردم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or