فقط اومدم بگم تریلر جدید سونیک و ریدیزاینش عالی بود و برعکس تریلر قبل الان خود فیلم هم خیلی بهتر و فانتر و جالبتر بنظر میرسه بسیار لذت بردم خلاصه و بخصوص اول تریلر که از آهنگ و تم اصلی سونیک استفاده شد برای چند ثانیه بغض رو تو گلو آورد لعنتی
لول اینجا کسی intro سونیک مانیا یا مینی سریال sonic mania adventures دیده؟ خب خبرش آمده که پارامونت با کمک طراح همون مینی سریال Tyson Hesse این ریدیزاین انجام داده واسه همینم انقدر گوگولیه اینم توییت و طراحیش دمش گرم این نبود چیکار میکردن!
این تب لایو اکشنی که راه افتاده رو نمیپسندم، بیشتر دوس دارم اگه فیلمی از کارکترهای محبوبی مثل سونیک ساخته می شه تماما انیمیشین باشه، کارکتر سونیک طراحیش خیلی خوب شده، ولی این لایو اکشن نه! میگم اعتراض کنیم شاید کلا انیمیشین کردن و داستان هم تغییر دادن
این تب لایو اکشنی که راه افتاده رو نمیپسندم، بیشتر دوس دارم اگه فیلمی از کارکترهای محبوبی مثل سونیک ساخته می شه تماما انیمیشین باشه، کارکتر سونیک طراحیش خیلی خوب شده، ولی این لایو اکشن نه! میگم اعتراض کنیم شاید کلا انیمیشین کردن و داستان هم تغییر دادن
درود دوستان نظرتون در مورد فیلم های بازی های گرسنگی چیه؟
من که همه قسمت ها این فیلم رو دیدم
نمیدونم بخندم یا گریه کنم
80 در صد فیلم ها که حول و هوش بوسیدن همدیگه است و عشق و عاشقی اون 20 درصدش هم موضوعات غمگینانه مرگ، دوست خوانواده، رفیق، هم تیمی و.....
در کل موضوعات فیلم رو مثل دیکتاتوری، پیشرفت بشر، مبارزات گلادیاتوری، و عدالت و رو دوست داشتم ولی در کل فیلم های نچسپی بودند حالا هر کسی دیگه هم که فیلم ها رو دیده نظرش رو بگه چون موضوعات فیلم ها خیلی عمیقه.
درود دوستان نظرتون در مورد فیلم های بازی های گرسنگی چیه؟
من که همه قسمت ها این فیلم رو دیدم
نمیدونم بخندم یا گریه کنم
80 در صد فیلم ها که حول و هوش بوسیدن همدیگه است و عشق و عاشقی اون 20 درصدش هم موضوعات غمگینانه مرگ، دوست خوانواده، رفیق، هم تیمی و.....
در کل موضوعات فیلم رو مثل دیکتاتوری، پیشرفت بشر، مبارزات گلادیاتوری، و عدالت و رو دوست داشتم ولی در کل فیلم های نچسپی بودند حالا هر کسی دیگه هم که فیلم ها رو دیده نظرش رو بگه چون موضوعات فیلم ها خیلی عمیقه.