Movie Center

سلام
آقایون و خانمهایه فیلم باز درگذشت کارگردان و تهیه کننده شهیر مسلمان " مصطفی عقاد " رو به همتون تسلیت میگم .
بیچاره تو انفجارایه اخیر اردن با دخترش کشته شده .
=====
راستی میلاد کوین اسپیسی که تو برداشت یلند اسمش رو بردی 2 تا از معروفترین کاراش محرمانه لوسانجلس و زیبای آمریکایی هستن .
فکرکنم اسکارش رو هم برا زیبای آمریکایی گرفت .

نوشته شده توسط The BIG Boss:
کلارک جان حالا چرا اینقده پول خرج کردی... من اینجا از همین DVD های مالزی گرفتم 3000 تومن .. DVD 9 هم بودش... کیفیت استاد ... چیزی هم از Bonus Features کم نداشت....
راستی میخاستم ببینم شما DVD های اسمال ویل رو داری ... اگه آره میشه بگی از کجا تهیه کردی..من دارم در به در دنبالشون میگردم.... نمیدونم چی شده از پیدا کردن فیلمای شرقی و Anime هم سخت تر شده.... یا لااقل اینجا ( مشهد) کسی اسمشو نشنیده... :SAD:

فعلا.
Cheers

دوست عزيز من نمي دونم دي وي دي شما چطوريه ولي ماله من غير از دفتر چه و يه پوستر آ3 خود دي وي ديش هم ديگه همه مي دونين چي توشه ولي اگه مي تونستم مثل مال شما اونو پيدا كنم صد سال 12 دينار بحرين رو خرجش نمي كردم .....
راستش ما ( من و پسر عموم ) دانلود مي كنيم از دي سي ++ سيزن 1 3 4 رو كامل دارم 2 رو اصلا ندارم كه انشالا اگه دي وي دي 3 تومنيش گيرتون نيومده باشه ميگم از بحرين برام بيارن.
راحالا اگه كمكي من مي تونم براتون بكنم در خدمتم .

راستي اين فيلم هاي شرقي كه مي گين يعني چي ( منظورتون سينماي باليوود هست ) ؟ اخه من نه از سينماي ايران چيزي مي فهمم نه از سينماي اسيا
ولي از كارتون هاي ژاپني خيلي خوشم مياد.( مخصوصا از نوع تخيلي );)

نوشته شده توسط parham_safa:
راستی میلاد کوین اسپیسی که تو برداشت یلند اسمش رو بردی 2 تا از معروفترین کاراش محرمانه لوسانجلس و زیبای آمریکایی هستن .
فکرکنم اسکارش رو هم برا زیبای آمریکایی گرفت .

شايد حق با شما باشه. بازيگر خيلي خوبه يه فيلم هم بود اسمش يادم نيست تو اونم خيلي خوب بازي كرد شايدم براي اون بود كه نقش يه مردي رو بازي مي كنه كه از فضا مياد . ولي راستش براي نقش لكس لوتر خيلي پير شده نگاه كنين تو امضام اون پسره كه كچله مال اسمال ويل نقششو در اين سريال بازي ميكنه.

Over 100 Movies

11.11 The Gate/
3000 Miles To Graceland/
40 Days and 40 Nights/
A Cinderella Story/
Alien Vs Predator/
American Pie 2/
American Psycho 2/
Artificial Inteligence/
Austin Powers - International Man Of Mystery/
Bad Company/
Battle Royal 2/
Battle Royale - Director's Cut/
Behind Enemy Lines/
Bride Of Chucky/
Brother Bear/
Charflied The Movie/
Collateral/
Coyote Ugly/
Crash/
Crash 2/
Crossroads/
Deep Blue Sea/
Deep Impact/
Dodgeball/
Dude Where Is My Car/
Eight Legged Freaks/
Elf/
Exit Wounds/
Finding Nemo/
Form Hell/
Frogman/
Garfield/
Grease/
Hackers 2 - Operation Takedown/
Hostage/
Hot Chick/
I Robot/
Jeepers Creepers/
Kids/
King Arthur/
Krezip - The PURE Sessions/
Man on Fire/
Mean Girls/
Meet the Fockers/
Monster in Law/
Monster in Law 2/
National Security/
National Secutity/
National Treasure/
Oceans Eleven/
Out of Reach/
Panic Room/
Pearl Harbor/
Phonebooth/
Pretty Woman/
Princess Diaries 2 Royal Engagement/
Proof Of Life/
Secred Window/
Seven/
Shall We Dance/
Shark Tale/
Sings/
Sky Captain And The World Of Tomorrow/
South Park - Bigger, Longer And Un Cut/
Starsky and Hutch/
Startup.com/
Sum Of All Fears/
Swordfish/
Taxi/
Taxi 2/
The Butterfly Effect/
The Clearing/
The Fast And The Furious/
The Forgotten/
The Incredibles/
The Mask/
The Matrix/
The Net/
The Ring/
The Score/
The Scorpion King/
The Stepford Wives/
The Texas Chainsaw Massacre/
The Village/
Thir13en Ghosts/
Tombraider/
Trailers/
Training Day/
Troy/
Turks Fruit/
Twisted/
U 571/
Van God Los/
Van Wilder/
Virus/
Walking Tall/
White Chicks/
Wild Wild West/
You Got Served/
baisemoi.avi
Haggard.avi
Nijntje - Zoekt Overal.avi
Revolution OS - About the rise of Linux.avi
Tears Of The Sun.avi
Vet Hard.avi

ftp://video:down@81.204.216.129/

503947_Harry_Potter.jpg

752304.jpg

1217537.jpg

752303.jpg

752302.jpg

942272.jpg

دیدی

نوشته شده توسط pirates:
بروی چشم پرهام جون
داستان درباره مردی هست به نام هیتچ که به نام دکتر دختر باز معروف هست او در نقش یک مشاور برای مردان در فیلم ظاهر شده و به اونها در رسیدن به دختر مورد علاقشون کمک میکنه غافل از اینکه خودش عاشق شده و ..........
دیدی حال کردی یا نه پرهام

سلام دوستان .
بالاخره فیلم دوم رو هم دیدیم . بدک نبود اما یه سر سوزن از هیجان بازیشو هم نداشت . در کل میتونست بهتر از این حرفا باشه . بهترین جاش هم همون آخراش بود که دوربین بصورت اول شخص میشد و یه نمور حس بازی رو بهت میداد ! ;)
--------
کورش جان اگه استاد نباشی استاد که هستی !
این استاد اولی با اون دومی فرق مکوله !!! :mrgreen:
--------
آقا داود عزیز . اشکال از اینجاست که این بابا همچین رفته بود تو نخ فاینال که فکر کنم شام و نهار رو هم فراموش کرده بود چه برسه به اینترنت رفتن !! :lol:
در هر حال بازم دم رفقای با مرام فاینال باز گرم که هوای فاینال بازا رو دارن !
-------
ببخشید دوستان این حرفو میزنم . نیاین فحشم بدین اما من از این فیلم هری پاتر به شدت متنفرم !! :evil:
من موندم این فیلم چی داره که اینقدر اسم و رسم در آورده !
----
با نظر آقا داوود در مورد فیلم کنستانتین کاملا موافقم .
به نظر من عقاید مذهبیش بیشتر شبیه فحش بود تا عقیده ! :evil:

راستي اين فيلم هاي شرقي كه مي گين يعني چي ( منظورتون سينماي باليوود هست ) ؟ اخه من نه از سينماي ايران چيزي مي فهمم نه از سينماي اسيا
ولي از كارتون هاي ژاپني خيلي خوشم مياد.( مخصوصا از نوع تخيلي )

در مورد اطلاعات راجع به DVD های اسمال ویل مرسی...ولی خوب اینطوری به درد ما نمیخوره... البته هنوز دارم میگردم شاید بتونم گیر بیارم.. به هر حال دستت مرسی.
نه میلاد جان.. خدا نکنه... من حتی از سینمای هند ( بالیوود) بیزار هم هستم چه برسه که بخام دنبال فیلماش باشم هرچند که فیلمای هندی از جدید و قدیم اینجا خیلی خیلی فراوونه فقط کافیه که دنبالش باشی..
منظور من از سینمای شرق بیشتر سینمای کشورهای چین، کره جنوبی، ژاپن و کمتر تایلند و ویتنام هستش...
در ضمن ای ول.. فقط انیمشن ژاپنی.. به خدا تو دنیا تکه ... واسه همین هم یه اصطلاح مخصوص به خودش ( Anime ) رو داره...
================

سایه خانم بابت پوسترها مرسی... از زحمات شما قدردانی میشود ولی باید بگم که :

ببخشید دوستان این حرفو میزنم . نیاین فحشم بدین اما من از این فیلم هری پاتر به شدت متنفرم !!

ای ول .. اسیدی باهات حال کردم...خداییش این هری پاتر مفت نمی ارزه... نمیدونم چی داره که ملت کشته مردشن... من از زور همین جمعیت و فشاری که به ما میاوردن که برو کتاباشو بخون بعد بگو هری پاتر یعنی چی.. رفتیم کتاباش رو هم خوندیم/./.. بازم چیز مزخرفی بود..

با نظر آقا داوود در مورد فیلم کنستانتین کاملا موافقم .
به نظر من عقاید مذهبیش بیشتر شبیه فحش بود تا عقیده !

بازم ای ول.... فقط می خواستم یه نکته رو متذکر شم... من با درستی یا نادرستی عقاید مطرح شده در این فیلم کار ی ندارم... حرف من این بود که این عقاید ( حالا درست یا غلط) درکل فیلم بیشتر شبیه به یه عذر و بهانه و دستاویز برای پیش بردن یه فیلم اکشن بوده .. همین...

فعلا.
Cheers

سلام
منظورت چیه پرهام ؟؟؟
مثلا مجموعه ماتریکس رو زده 20 تا dvd هست .
چرا اینقدر زیادن ؟
از این جور چیزا زیاد داره .
دیدی حال کردی یا نه پرهام
هنوز نگاش نکردم .
ببخشید دوستان این حرفو میزنم . نیاین فحشم بدین اما من از این فیلم هری پاتر به شدت متنفرم !!
خوب منم با اینکه از کتاباش خیلی خوشم میاد ولی از فیلماش متنفرم .
فیلماش واقعا گند زده به کتابا .
سر و صدا فیلما هم برا همون کتاباست .
مونا جان آدرس این سایت ایران بای رو بنویس . من هر چی میزنم نمیره توش . شاید اشتباه میتایپم .
من مونا نیستم ولی جوابت رو میدم . چون مونا درس داره و معلوم نیست کی بیاد .
www.iran-buy.com

نوشته شده توسط The BIG Boss:
در مورد اطلاعات راجع به DVD های اسمال ویل مرسی...ولی خوب اینطوری به درد ما نمیخوره... البته هنوز دارم میگردم شاید بتونم گیر بیارم.. به هر حال دستت مرسی.
نه میلاد جان.. خدا نکنه... من حتی از سینمای هند ( بالیوود) بیزار هم هستم چه برسه که بخام دنبال فیلماش باشم هرچند که فیلمای هندی از جدید و قدیم اینجا خیلی خیلی فراوونه فقط کافیه که دنبالش باشی..
منظور من از سینمای شرق بیشتر سینمای کشورهای چین، کره جنوبی، ژاپن و کمتر تایلند و ویتنام هستش...
در ضمن ای ول.. فقط انیمشن ژاپنی.. به خدا تو دنیا تکه ... واسه همین هم یه اصطلاح مخصوص به خودش ( Anime ) رو داره...
================
Cheers

برین تو همین برنامه دی سی پلاس پلاس حدود 40 گیگ که شر کنین یه سری یوزر هستند که تمام سیزن ها شو دارن در هر صورت هر کمکی از دست من بر بیاد بگین؟

منم موافقم سينماي باليوود چيز جذابي نداره..... البته نظر ها متفاوت هست
پس منظورتون از فيلمهاي چين و ژاپنه من كه از فيلم هاي ژاپني از نوع ترسناك خيلي خوشم مياد پريشب يه فيلم نا معروف ژاپني دانلود كردم انقدر ترسناك بود من وسطهاي فيلم داشتم خودمو خيس مي كردم :mrgreen: راستي از بچه ها كسي هست يه فيلم چيني به نام casshern داشته باشه ؟؟؟؟؟
اولين كسي هستين كه مي بينم به كتابهاي هري پاتر مي گين مزخرف من كه خودم به شخصه هر سري كتاباشو 5 بار خوندم..... همه همين طورن ؟

سایه خانم از پوستر هاتون ممنون ولی فکر نمی کنم این سرینیتی اکران شده باشه؟

راستی بچه ها کل خرج کینگ کنگ هم معلوم شد 210 میلیون :exclaim: یعنی خرجش از اسپایدر من 2 بیشتر اقای جکسون چی ساخته !!!!!!

ببخشید دوستان این حرفو میزنم . نیاین فحشم بدین اما من از این فیلم هری پاتر به شدت متنفرم !! :evil:
من موندم این فیلم چی داره که اینقدر اسم و رسم در آورده

دوست عزیز من صد در صد مطمئن هستم که شما کتابهاشو نخونده این و گرنه اینطوری نمی گفتین درسته من هم موافق همه هستم که فیلمهاشو واقعا افتضاح ساختن ولی این 4 ره ( جام آتش ) با بقیشون فرق داره من همین الان با تضمین می گم با توجه به امتیازاتی که منتقدان بش دادن بالای 120 میلیون فروششه تو 3 روز نمایشش ( جمعه اکران میشه ) .

آخرین ویرایش:
ای ول .. اسیدی باهات حال کردم...خداییش این هری پاتر مفت نمی ارزه... نمیدونم چی داره که ملت کشته مردشن... من از زور همین جمعیت و فشاری که به ما میاوردن که برو کتاباشو بخون بعد بگو هری پاتر یعنی چی.. رفتیم کتاباش رو هم خوندیم/./.. بازم چیز مزخرفی بود..
سلام .
لطف داری آقا داوود . من البته فیلماشو فقط دیدم و به نظرم افتضاح بود ولی در مورد کتابا راستش نه نخوندم .
اینو قبول دارم که در کل کتاب ( نه فقط هری پاتر ) خیلی بهتر از فیلم هست اما مشکل اصلی من با هری پاتر سر همین داستانشه . جادوگرایی که سوار جارو میشن . یه جانور مثل جغد و موش و ... همراه خودشون دارن و ... مشکل من با اینا هستش وگر نه فکر نکنم به حال من فیلم یا کتابش فرق بکنه .
بازم ای ول.... فقط می خواستم یه نکته رو متذکر شم... من با درستی یا نادرستی عقاید مطرح شده در این فیلم کار ی ندارم... حرف من این بود که این عقاید ( حالا درست یا غلط) درکل فیلم بیشتر شبیه به یه عذر و بهانه و دستاویز برای پیش بردن یه فیلم اکشن بوده .. همین...
من همینایی که شما گفتی + مشکل با عقاید مذهبی . :cheesygri

هری پاتر یه فیلم جذاب و خانوادگیه که بچه ها خیلی دوست دارن . با توجه به کتاباش خوب فیلمش هم طرفدار زیاد داره.
من که کتاباشو نخوندم ولی فیلماش بدک نیست ، به نظر منم یه فیلم سرگرم کننده است برای یکبار دیدن خوبه.

این کنستانیتن هم زیاد جدی نگیرید بابا ؛ اونجا هالیووده ؛ وگرنه جبرییلش که بیشتر برای یه فیلم کمدی مناسب بود تا یه فیلم اکشن . چه رسد به یه فیلم جدی :lol:

---------------------------------------
کسی Houl's Moving Castle و دیده؟
چه جوریاست این کارتون ؟
-------------------------------------
من این sin city و تازه دیدم . میخواستم بدونم تظر دوستان چیه ؟ البته به غیر از سبک فیلم برداری و نورپردازی جالبش .

راستی یه پیشنهاد : هر کسی فیلم میبینه اسم و امتیازی که به فیلم میده رو بنیوسیه.
امتیاز میتونه از 10 باشه و یا به صورت ستاره (از مبنای 5 ستاره) مثل ***1/2*

من خودم بیشتر فیلمهایی رو که دیدم امتیاز بهشون دادم به همین خاطر راحت میتونم بگم 10 فیلم منتخب ام چیا بوده و ....

برای نمونه چند تا فیلمی که تو یکی دو ماه اخیر دیدم

Electra 5/10
Blade : Trinity 4/10
Danny The Dog(Unleashed) 7/10
Sin City 6/10
Batman : Begins 8/10
خیلی دور خیلی نزدیک 5/10
کافه ترانزیت 4/10

۞۩ محمد ۩۞

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟