Movie Center

advent_children_dvd_cover.jpg

دوستان من ديروز وقت كردم چند تا صحنه هاي انيميشن فاينال فانتزي رو ديدم خيلي خيلي خوشم اومد محشره....... حالا مي خوام DIVX كنم روي تي وي نگاش كنم ........

به نظر من امريكن پاي 1 و 2 خيلي قشنگ تر از امريكن ودينگ بود.
اين كارتون تك شاخ هم من 10 پيش فكر كنم ( الان 18 سالمه ) البته يه سريال كارتوني هم اگه اشتباه نكنم ساخته بودن ؟؟

در مورد سيستم امتياز دهي هم به نظرم فكر عاليه ولي اگه امتيازاتمون رو بر حسب A B C D + و - بديم خيلي بهتره !!!!

آخرین ویرایش:
نظر شخصی) به نظر من هیچ کدومشون جالب نیستند. از این جور فیلما که همش جنگولک بازی باشه اصلا خوشم نمیاد.

نظر شخصي ات خيلي با حال بود....ولي براي زنگ تفريح هم بد نيست بيگ جان

دوستان من ديروز وقت كردم چند تا صحنه هاي انيميشن فاينال فانتزي رو ديدم خيلي خيلي خوشم اومد محشره....... حالا مي خوام DIVX كنم روي تي وي نگاش كنم ........

سلام

اين انميشن آيا در سايت ايران باي قابل خريدن هست...اصلا وارد بازارايران شده

اين كارتون تك شاخ هم من 10 پيش فكر كنم ( الان 18 سالمه ) البته يه سريال كارتوني هم اگه اشتباه نكنم ساخته بودن ؟؟

من يادمه كه تلويزيون ايران بچه كه بودم گذاشتش....اصلا سانسور هم نداشت....

يادمه كه اون يارو دختره رو برد تو قصرش و تك شاخ هم رفت كه نجاتش بده

يادمه كه فرشته تاريكي و روشنايي هم داشت

اگه منظورتون همون باشه يكي از كارتونهاي دوران كودكي من كه شديدا بهش علاقه داشتم همين بود

100 %

-------------------
راستی بچه ها ایران بای نمی خوام تبلیغ کنما ولی تمام بازیهای جدید رو بصورت دی وی دی داره میاره (معروفاشو ) چون اینجا سایت بازی هم هست اینو میگم تماممش قیمت یکسان = 4 هزار تومان آخریش Nfsmw هست !!

-------------------------
در مورد هری پاتر هم باید بگم که در بدی فیلمهاش شکی نیست ولی عقاید هر کس برای خودش محرتمه .......... خیلی ها از هری متنفرن خیلی ها عاشقشن هر دو هم حق دارن ...... اونها سی خود ما هم سی خود !!!

ولی فیلم چهارش تا حال ترکونده .............. از آی ام دی بی تا حالا 8.2 گرفته !!!!!

راستی سیستم امتیاز دهی محمد هم خیلی خوبه فقط اگه میشه از همون 10 نمهر باشه که گستردگی امتیاز بیشتر بشه چون A B C D + - و اینا یخورده آدم گیج میشه !

بابای !!

مرسی محمد جان و اقای dreamer
This adaptation of Peter Beagle's novel by the same name was directed by Rankin & Bass, but animated by a shop of Japanese artists. The result was a brilliantly original fantasy story with the look-and-feel of a Japanimation feature. Produced shortly before "Voltron" and "Battle of the Planets" debuted in the U.S., it can be seen as the leading edge of the Japanese movement in animation
این توضیح راحتم کرد همیشه فکر میکردم که ایا این کارتون کار ژاپونیهاست؟
اقای دریمر من هم این کارتون رو دورو بر 1984 یا 1985 دیدم .
اقا بهزاد این کارتون رو تلویزیون ایران نشون نداده اون کارتون که شما میگی به اسم یونیکو پخش شد و منهم دیدمش ولی این یه کارتون دیگست و بمراتب از اون یکی قشنگتره.

دوستان من ديروز وقت كردم چند تا صحنه هاي انيميشن فاينال فانتزي رو ديدم خيلي خيلي خوشم اومد محشره

البته که محشره... چون شرکت Square-Enix تمام توانش رو معطوف این پروژه کرده و اگه خدای نکرده شکست بخوره ( از لحاظ مالی ) دیگه شاهد همچین سوپر انیمیشن هایی از این ابر شرکت نخواهیم بود... با این انیمیشن اقای Tetsuya Nomura ( طراح شخصیتها و کارگردان - و همینطور طراح شخصیتهای بسیاری از بازیهای فاینل فانتزی ) نشون داد که خیلی خیلی بیشتر از یه طراح شخصیت بازیها توانایی داره... کارگردانی ایشون واقعا فوق العاده است... باید این انیمیشن رو ببینید.
در خاتمه باز هم متذکر میشم برای افرادی که تا به حال بازی Final Fantasy VII ( فاینل فانتزی 7 ) رو بازی نکردن این انیمیشن گنگ و تا حدودی بی معنی جلوه میکنه.. به عنوان نمونه از خودشون میپرسن اصلا این Aeris کی هست یا این بابا Sephiroth دیگه چی کاره است... " مادر " دیگه کیه... چرا این ملت سر به دست اوردن " مادر" تو سروکله هم میزنن.. چرا Cloud تو اون کلیسای داغون زندگی میکنه.. این Tifa دیگه چیکاره است... شرکت Shinra که اسمش تو انیمیشن میاد قضیه اش چیه.. این بابا Rufus چرا این ریخته شده و رو ویلچیر نشسته و Cloud رو از کجا میشناسه ... و هزاران سوال دیگه... همونطور که همتون تا حالا متوجه شدین من یکی از ان طرفدارای 6 آتیشه سری فاینل فانتزی مخصوصا شماره 7 هستم... پس بعدا نیاین بگین این چی بود، اصلا سروته نداشت ..که من آتیشی میشم .
در توضیح عکسی که میلاد عزیز گذاشته : سمت چپی --> Cloud Strife همین نفسی که اواتار من هم هست.شخصیت اصلی (Protagonist داستان)... سمت راستی : Sephiroth ---> یه جنگجوی افسانه ای که میاد به خاطر بشریت دست به شمشیر ببره ولی در انتها از همه چیز بیزار میشه و اینطور نتیجه گیری میکنه که رهایی اونها در نابودیشون خلاصه شده.

ولي براي زنگ تفريح هم بد نيست بيگ جان

قبول دارم بهزاد عزیز .. ولی از این فیلمای سطحی اصلا خوشم نمیاد... میدونی بعد از تموم شدن فیلم همونی بودی که هستی... به جز یه سری از همون "جنگولک بازیها " چیز دیگه ای تو این فیلما نمیشه پیدا کرد.

در مورد هری پاتر هم باید بگم که در بدی فیلمهاش شکی نیست ولی عقاید هر کس برای خودش محرتمه .......... خیلی ها از هری متنفرن خیلی ها عاشقشن هر دو هم حق دارن ...... اونها سی خود ما هم سی خود !!!
میدونی مونا جان با نظر شما %100 موافقم.. هر کی سی خودش!!!
ولی اون عده که مثل من با هری پاتر مشکل دارن .. مشکلشون سر فیلم یا کتابش نیست..همانطور که مصطفی عزیز گفتن مشکل با درونمایه ، با اصل داستان هست..

Wow چقده حرف زدم....
حالا در خاتمه پست یه حال حسابی به همه طرفداران S.O.A.D ( البوم ادامه Mezmerize با نام Hypnotize ):

System Of A Down -- Hypnotize - 2005

System_Of_A_Down-Hypnotize.jpg

Code:
http://users.stargate.net/~logik/mp3/System_Of_A_Down-Hypnotize_(Retail)-2005-XXL.rar

فعلا.
Cheers

آقا فیلم سقوط رو دیدین؟البته من به صورتی معنی کردم!اسمش هستش Downfallپارسالم فکر کنم اسکار بهترین فیلم خیر انگلیسیو برد.واقعا عالیه.هر کی ندیده حتما ببینه.در مورد کافه ترانزیتم من فکر میکنم یکی از بهترین فیلمای چن سال اخیر ایران باشه.وقتی شما آکواریوم رو میبینین ارزش این فیلمو تو سینمای ایران به خوبی درک میکنین!در ضمن اگه میشه یکی(فکر نکنین منظورم....ها!!)یه شمه ای از داستان فاینال7 بذاره چون من فردا پس فردا میخوام فیلمشو ببینم ولی گویا هیچی نمی فهمم.البته استاد قبلا داستان فیلم رو گذاشته ولی من نخوندمش که فیلم مزه ش نره.حالا اگه یکی بیاد یکم توضیح بده که بفهمیم چی به چیه(پیش نیاز فهم فیلم)خیلی خوب میشه چون فکر نکنم اکثر بچه ها بازی رو کرده باشن.

اينقدر راجع به كنستانتين بحث كرديم كه كانال 4 هم تو قالب يه برنامه جديد به اسم سينما و ماورا نشونش داد.كيفيتش خوب بود.دستشون درد نكنه.نقد و بررسي فيلم ها نكاته خوب وآموزنده اي داشت ...

آخرین ویرایش:
دوستان عزيز ميخواستم ببينم كسي ميدونه اين موزيكهايي كه برنامه تازه ها كه از شبكه 2 پخش ميشه و نمايشگاههاي آلمان رو نشون ميده تو برنامه ميذاره, مال كدوم آهنگسازها و يا گروه ها هستند. يك تيكه از يكي از اين آهنگها رو هم من آپلود كردم تا گوش كنيد ببينيد متوجه ميشيد از كيه :
حجم فايل 307 كيلو بايت هست. اگر با كليك مستقيم دانلود نشد , با Save Target As دانلود كنيد.
http://www.freewebs.com/sonyps2blog/files/1.zip

ممنون ميشم اگر لطف كنيد و حداقل حدس هاي خودتون رو بنويسيد.
مرسي

خیلی ها از هری متنفرن خیلی ها عاشقشن هر دو هم حق دارن ...... اونها سی خود ما هم سی خود !!!

من بايد چندي قبل پچ كامل 3 فيلمه هري رو خريدم....نسخه اروپايي به قيمت بالا...مي خوام بگم كه علاقه شديد من به اين فيلم باعث شده...حالا دوست دارم فيلم مورد علاقه من در آرشيورم به صورن نفيس نگهداري بشه

اقا بهزاد این کارتون رو تلویزیون ایران نشون نداده اون کارتون که شما میگی به اسم یونیکو پخش شد و منهم دیدمش ولی این یه کارتون دیگست و بمراتب از اون یکی قشنگتره

باز خوبه كه اسمش يادت هست...ولي دستت درد نكنه..حداقل اسمش رو بعد از سالها به خاطر آوردم

اينقدر راجع به كنستانتين بحث كرديم كه كانال 4 هم تو قالب يه برنامه جديد به اسم سينما و ماورا نشونش داد.كيفيتش خوب بود.دستشون درد نكنه.نقد و بررسي فيلم ها نكاته خوب وآموزنده اي داشت

من درست يه ربع قبل از شروع فيلم متوجه شدم...وقتي هم فهميدم كلي هم تعجب كردم...خيلي فيلم توپي بود....واقعا زيبا بود...چقدر رو زير تيغ برده بودن؟

قبول دارم بهزاد عزیز .. ولی از این فیلمای سطحی اصلا خوشم نمیاد... میدونی بعد از تموم شدن فیلم همونی بودی که هستی... به جز یه سری از همون "جنگولک بازیها " چیز دیگه ای تو این فیلما نمیشه پیدا کرد

براي همين هم من هميشه اين دسته فيلمها رو مجموعه مي گيرم و اصلا پول يه فيلم تك رو بهشون نمي دم

حجم فايل 307 كيلو بايت هست. اگر با كليك مستقيم دانلود نشد , با Save Target As دانلود كنيد

طاهر جان...لينكت كار نكرد....ليك درستي بذار تا بتونم كمكي بكنم

سلام طاهر جان

اين ها يه مجموعه كامل هست كه من بيشترش ودارم....ولي دانلود نكردم...اگه پيدا نكردي بگو اگه تونستم برات مي فرستم

راستي نام شما دربازي دات چي بود؟ من تا اونجايي كه يادمه كاربري به نام طاهر نداشتيم

البته که محشره... چون شرکت Square-Enix تمام توانش رو معطوف این پروژه کرده و اگه خدای نکرده شکست بخوره ( از لحاظ مالی ) دیگه شاهد همچین سوپر انیمیشن هایی از این ابر شرکت نخواهیم بود... با این انیمیشن اقای Tetsuya Nomura ( طراح شخصیتها و کارگردان - و همینطور طراح شخصیتهای بسیاری از بازیهای فاینل فانتزی ) نشون داد که خیلی خیلی بیشتر از یه طراح شخصیت بازیها توانایی داره... کارگردانی ایشون واقعا فوق العاده است... باید این انیمیشن رو ببینید.
در خاتمه باز هم متذکر میشم برای افرادی که تا به حال بازی Final Fantasy VII ( فاینل فانتزی 7 ) رو بازی نکردن این انیمیشن گنگ و تا حدودی بی معنی جلوه میکنه.. به عنوان نمونه از خودشون میپرسن اصلا این Aeris کی هست یا این بابا Sephiroth دیگه چی کاره است... " مادر " دیگه کیه... چرا این ملت سر به دست اوردن " مادر" تو سروکله هم میزنن.. چرا Cloud تو اون کلیسای داغون زندگی میکنه.. این Tifa دیگه چیکاره است... شرکت Shinra که اسمش تو انیمیشن میاد قضیه اش چیه.. این بابا Rufus چرا این ریخته شده و رو ویلچیر نشسته و Cloud رو از کجا میشناسه ... و هزاران سوال دیگه... همونطور که همتون تا حالا متوجه شدین من یکی از ان طرفدارای 6 آتیشه سری فاینل فانتزی مخصوصا شماره 7 هستم... پس بعدا نیاین بگین این چی بود، اصلا سروته نداشت ..که من آتیشی میشم .
در توضیح عکسی که میلاد عزیز گذاشته : سمت چپی --> Cloud Strife همین نفسی که اواتار من هم هست.شخصیت اصلی (Protagonist داستان)... سمت راستی : Sephiroth ---> یه جنگجوی افسانه ای که میاد به خاطر بشریت دست به شمشیر ببره ولی در انتها از همه چیز بیزار میشه و اینطور نتیجه گیری میکنه که رهایی اونها در نابودیشون خلاصه شده.

من خودم به شخصه بازي نكردم ولي از قاينال فانتزي 5 تا 11 رو كامل ديدم و از داستانهاش تقريبا خبر دارم ( همشو به كمك پسر عموم تموم كرديم.) يعني تنها بازي هايي كه تو عمرم ديدم و داستانهاي عميق و درست حسابي داره ولي براي اونهاي كه اين بازي ها انجام نداند ديدنش ضرر نداره به قولا ارزش وقت گزاشتن هم هست .

اين انيمشن تو امريكا اكران ميشه ؟

100 %

فكر نمي كنم مونا خانم چون من تو شيراز اصلا نديدم به هر كي كه مي گفتم مي گفت اره ولي بعد اون فاينال فانتزي سال 2001 بم مي داد ( the Spirit Within ) ( و گرنه از بازار مي خريدم كه 10ساعت بزارم دانلود بشه ). شايد تو يزد و اصفهان (و تهران احتمالش خيلي زياده ) باشه ولي شيراز اصلا!!!!

brendan_gleeson116.jpg

بچه ها هري پاتر غوغا كرد 101 ميليون واقعا عاليه تو 3 روز اول اكرانش ( ولي نمي دونم چرا تو نظر ها نوشته پايانش خيلي بد بوده ) در هر صورت فكر كنم تو بازار ايران هم تا آخر اين هفته بياد هرچي گشتم براي دانلود فعلا نديدم ( كيفيت پرده خوبشو ) ولي با كيفيت افتضاح زياده مخصوصا چون اكثر فيلم از جمله آخراش تو شبه پيشنهاد ميدم حتما كيفيت خوبشو گير بيارين .

مي گم اين زنه تو عكس بالا بازيگر فلوره ؟

راست مي گين اين كارتون تك شاخ رو تو تلويزيون ايران گذاشته من مطمئن هستم.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط behzadr:
سلام طاهر جان

اين ها يه مجموعه كامل هست كه من بيشترش ودارم....ولي دانلود نكردم...اگه پيدا نكردي بگو اگه تونستم برات مي فرستم

راستي نام شما دربازي دات چي بود؟ من تا اونجايي كه يادمه كاربري به نام طاهر نداشتيم

ممنونم از راهنمايي شما. نميدونيد آهنگساز اين موزيك ها كيه ؟
چون من كلي تو اينترنت تا حالا جستجو كردم و حتي تو انجمنهاي خارجي هم پرسيدم ولي كسي نتونسته كمكي بكنه ! :sad:
در ضمن من تو بازي دات THAB بودم (البته اگر اشتباه نكنم!)
بازم ممنون

آقا فیلم سقوط رو دیدین؟البته من به صورتی معنی کردم!اسمش هستش Downfallپارسالم فکر کنم اسکار بهترین فیلم خیر انگلیسیو برد.
اسمش رو درست معنی کردی ... ولی اسکار دو سال بهترین فیلم خارجی زبان را رو نگرفت بلکه نامزد اصلیش بود که در نهایت تعجب نگرفت !!! و ادامش رو هم درست گفتی >> واقعا فیلم عالیه !!!
-----------------
ينقدر راجع به كنستانتين بحث كرديم كه كانال 4 هم تو قالب يه برنامه جديد به اسم سينما و ماورا نشونش داد.كيفيتش خوب بود.دستشون درد نكنه.نقد و بررسي فيلم ها نكاته خوب وآموزنده اي داشت ...
البته سامان جان اینم رو اضافه کنی بد نیست که جاهاییش که با نظریان آخوندها تناقض داشت رو حذف کرده بودن ........ مثلا تو فیلمی که نشون دادن اصلا نشون داد چی شد که یهو عزراثیل (اگه اشتباه نکنم !! چون راستش من بحثای شمارو کامل نخوندم !!) چرا رفت و جلوی گابریل (که اگه اشتباه نکنم جبر ئیل هست !!) رو نگرفت و اینکه چطور گابریل (جبرئیل ) از درگاه خدا رونده شد !!!

------------------
ولي نمي دونم چرا تو نظر ها نوشته پايانش خيلي بد بوده
مظورت نظران چه کسانی هست ؟؟؟ چون تو آی ام دی بی و اینا که همه خوبشو گفتن !!!
و ابلته یچیز دیگه مگه آخرشو می تونن عوض کنن که حالا خوب یا بد تموم بشه خوب عین کتابشه دیگه و مگه نیست ؟؟؟
------------------
مي گم اين زنه تو عكس بالا بازيگر فلوره ؟
نه فلور نیست :
این میراندا ریچاردسونه که نقش ریتا اسکیتره >> بازیگر فلور اصلا توی پریمیر امریکای هری پاتر نبود !!!
ولی خداییش فلوری که جی کی رولینک توصیف کرده کجا و این کجا !!!! ؟؟؟

فكر نمي كنم مونا خانم چون من تو شيراز اصلا نديدم به هر كي كه مي گفتم مي گفت اره ولي بعد اون فاينال فانتزي سال 2001 بم مي داد
من الان نگاه کرده ایران بای نداره ولی کالما مطمئن که 2-3 ماه پیش فاینال فاینتزی جدید رو هم آورد ...... حالا ارش می پرسم ببینم چی میگه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or