با سلام...
دوست عزيز ( اسمتون رو نمي دونم ) بيگ باس بابت توضيحاتتون ممنونم و آهنگ اسمالتون لينكش يوزر پس ورد مي خواد لطفا بدين !!!!
Remy Zero - Save Me Smallville Theme من خودم رينگتون مبايلم اينه ولي با صدا طرف اگه اين آهنگ خاليش باشه واقعا عاليه.
اگه خواستين من يه جوري تمام ساند ترك هاشو اسمال سيزن 4 براتون بفرستم.
خواهش.. اسم بنده هم داود هستش... در ضمن اقایی میلاد جان. شما لطف داری.. اما اغلب موسیقی هاش رو دارم . چون MP3 رو راحت پیدا میکنم و دانلود کردنش هم حتی با DialUp چندان مشکل ساز نیست.
این اهنگی هم که من گذاشتم همونیه که خود شما هم داری .. با صدای خواننده است.. در ضمن اون سایته یوزر و پس نداره... این مخابراته که نمیدونم چه پدر کشتگی با سایت AngelFire داره و اونو فیلتر میکنه...
حالا از یه جای دیگه براتون میزارم .. امیدوارم این یکی فیلتر نباشه.
Code:
http://www.astrosurf.org/lombry/Documents/smallville-save-me.mp3
============
فقط یه سوال اگه بلد بودی جواب بده ، میدونی قضیه Little Horn که Gabriel به Lu میگه چیه ؟(just my curiosity)
بابا اینگیلیش D: ...
معنای این عبارت رو نمیدونم ولی بر طبق سناریوی فیلم این مکالماتی هست که اون صحنه بین گابریل و لو رد و بدل میشه :
Lu:
You, best of all of us, Gabriel...
...should understand ambition.
Gabriel:
Son of perdition
Little horn.
Most unclean.
Lu:
I do miss the old names.
Time to go home, son.
Gabriel:
I will smite thee...
...in his honor.
Lu:
Looks like somebody doesn't
have your back anymore.
Gabriel:
Father?
و با توجه به این مکالمات اینطور میشه برداشت کرد که اونها همه القاب ( صفات ) شیطان بوده...
بیشتر از این نمیتونم کمکی بکنم.
در ضمن برای دوستانی که علاقه مند هستند : سناریوی کنستانتین رو از اینجا میتونید بگیرید :
Code:
http://www.script-o-rama.com/movie_scripts/c/constantine-script-transcript-keanu-reeves.html
==========
در مورد کنستانتین هم دیگه حوصله بحث کردنش رو ندارم... چون اینجا اغلب افراد دارن با بک گروند ( Background - پیش زمینه ) دینی خودشون قضاوت میکنن... خواهشا سعی کنید که این اعتقادات رو از یه زاویه دیگه ببینید... چرا اونها رو با ترازوی اسلام می کشید . قبول کنید که همه حرف هایی که ردو بدل شده به طریقی تحت تاثیر اموزه های اسلامی بوده که دوستان حالا یا بهش معتقد هستند و یا تحت تاثیرش.
قبول دارم که فیلم چندان از لحاظ مسایل اعتقادی قابل استناد نبود ولی همون مسایل واضحش رو هم ما داریم نادیده میگیریم.
شدیدا پیشنهاد میکنم یه نسخه از انجیل رو تهیه بفرمایید ( که رو اینترنت ریخته باید جمش کنید )
===============
حالا با این همه حرفی که زدم.. یه نفر ( یا حتی تمام بچه های فعال این بخش رو ) پایه میخام که یه همچین بحثی در مورد فیلم Donnie Darko داشته باشیم..فیلم محصول 2001 هست اما در تابستان 2004 یه نسخه Director's Cut دادن بیرون که درک فیلم رو ساده تر کرد. میخام ببینم که از دوستان کسی این فیلم رو دیده و اگه دیده پایه یه همچین بحث داغی هست....
و برای دوستانی که فیلم رو دیدن ولی چیزی سر در نیاوردن باید بگم که قبل از تماشای این فیلم حتما یه نگاهی به کتاب A Brief History Of Time نوشته پروفسور Stephen Hawking بندازن.. قضیه و داستان فیلم تا حد زیادی شفاف میشه...
به هر حال دنبال پایه میگردم که این بحث رو دنبال کنیم.
=====================
در مورد پروفسور Hawking هم اگه علاقه مند هستید اطلاعاتی داشته باشید یه سری به اینجا بزنید:
( ایشون یکی از برجسته ترین چهره های جهانی در زمینه فیزیک هستند )
Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking
فعلا.
Cheers