Movie Center

هری پاتر یه فیلم جذاب و خانوادگیه که بچه ها خیلی دوست دارن . با توجه به کتاباش خوب فیلمش هم طرفدار زیاد داره.
من که کتاباشو نخوندم ولی فیلماش بدک نیست ، به نظر منم یه فیلم سرگرم کننده است برای یکبار دیدن خوبه.
فیلم های هری پاتر اصلا قابل مقایسه با کتاب هاش نیست....من که اصلا فیلم هاش را در سطح کتاب هاش نمیدونم ...شماره های اول تا سوم هری پاتر را که دیدم واقعا شماره ی سومش افتضاح بود خداییش کتابش کجا و فیلمش کجا اما شماره دومش و تا حدودی اولش بازم بد نبود اما خب تبلیغاتی که تا کنون از هری پاتر 4 دیدم خیلی جالب و جذاب بوده و امیدوارم بهتر از شماره های قبلی ساخته شده باشه

بچه ها من امریکن پای 3 رو گرفتم ولی هنوز ندیدم فکنرم مثل قبل با حال باشه

فكر مي كنم بعد از كيك 2 اين جشن آمريكايي يا همون ويدينگ بود...البته بايد بگم اين شماره هم واقعا خنده دار بود!

نوشته شده توسط kourosh:
کسی میتونه اطلاعاتی از فیلم آخرین تک شاخ گیر بیاره و یا فیلم دلاور دوران ؟
--------------------------------------------------------------
منظورت انيميشن آخرين تك شاخ هست؟(اگر اشتباه نكنم ساخته 1982)يا منظورت فيلم ديگه اييه؟)

نوشته شده توسط kelark:
برین تو همین برنامه دی سی پلاس پلاس حدود 40 گیگ که شر کنین یه سری یوزر هستند که تمام سیزن ها شو دارن در هر صورت هر کمکی از دست من بر بیاد بگین؟

منم موافقم سينماي باليوود چيز جذابي نداره..... البته نظر ها متفاوت هست
پس منظورتون از فيلمهاي چين و ژاپنه من كه از فيلم هاي ژاپني از نوع ترسناك خيلي خوشم مياد پريشب يه فيلم نا معروف ژاپني دانلود كردم انقدر ترسناك بود من وسطهاي فيلم داشتم خودمو خيس مي كردم :mrgreen: راستي از بچه ها كسي هست يه فيلم چيني به نام casshern داشته باشه ؟؟؟؟؟
اولين كسي هستين كه مي بينم به كتابهاي هري پاتر مي گين مزخرف من كه خودم به شخصه هر سري كتاباشو 5 بار خوندم..... همه همين طورن ؟

سایه خانم از پوستر هاتون ممنون ولی فکر نمی کنم این سرینیتی اکران شده باشه؟

راستی بچه ها کل خرج کینگ کنگ هم معلوم شد 210 میلیون :exclaim: یعنی خرجش از اسپایدر من 2 بیشتر اقای جکسون چی ساخته !!!!!!

دوست عزیز من صد در صد مطمئن هستم که شما کتابهاشو نخونده این و گرنه اینطوری نمی گفتین درسته من هم موافق همه هستم که فیلمهاشو واقعا افتضاح ساختن ولی این 4 ره ( جام آتش ) با بقیشون فرق داره من همین الان با تضمین می گم با توجه به امتیازاتی که منتقدان بش دادن بالای 120 میلیون فروششه تو 3 روز نمایشش ( جمعه اکران میشه ) .
با شما موافقم.
من شماره ی 4 و 5 و 6 کتاب را از بقیه جدا می دانم.
بدجوری هم بهشون وابسته هستم.
مخصوصا فصل آخر کتاب هری پاتر و شاهزاده ی دورگه

نوشته شده توسط behzadr:
فكر مي كنم بعد از كيك 2 اين جشن آمريكايي يا همون ويدينگ بود...البته بايد بگم اين شماره هم واقعا خنده دار بود!
گل گفتی...
شیرینی آمریکایی 3 : ازدواج آمریکایی واقعا چیز خنده داری بود...

نوشته شده توسط kourosh:
کسی میتونه اطلاعاتی از فیلم آخرین تک شاخ گیر بیاره و یا فیلم دلاور دوران ؟

The Last Unicorn (1982)
Directed by: Jules Bassو Arthur Rankin Jr
Genre: Family / Animation / Fantasy

Plot Outline: A brave unicorn and a magician fight an evil king who is obsessed with attempting to capture the world's unicorns.

IMDB Score : 7.0/10 (3,591 votes)
(My Score : 5/10)

Runtime: 92 min
This adaptation of Peter Beagle's novel by the same name was directed by Rankin & Bass, but animated by a shop of Japanese artists. The result was a brilliantly original fantasy story with the look-and-feel of a Japanimation feature. Produced shortly before "Voltron" and "Battle of the Planets" debuted in the U.S., it can be seen as the leading edge of the Japanese movement in animation.

On a less technical level, this is a lovely story and very faithful to the book ... one can thank Mr. Beagle for that, since he wrote the script as well! An all-star cast, including Mia Farrow, Alan Arkin, and Christopher Lee provide the voices.

There is one rather annoying musical interlude towards the end, that just seems to go on forever; a British group called "Renaissance," which blended classical, jazz and rock styles, was supposed to do the music for this movie, and if they had, then this duet between "Lear" and "Amalthea" would have been superb. Unfortunately, the resulting song was lackluster and boring.

The story as a whole is excellent, the artistry overall superb. A must-see if you have any interest in animated features

last_unicorn.jpg

با سلام...

این کنستانیتن هم زیاد جدی نگیرید بابا ؛ اونجا هالیووده ؛ وگرنه جبرییلش که بیشتر برای یه فیلم کمدی مناسب بود تا یه فیلم اکشن . چه رسد به یه فیلم جدی

%100 موافقم.

کسی Houl's Moving Castle و دیده؟
چه جوریاست این کارتون ؟

من هنوز دارم دنبالش میگردم ( البته DVD ) ولی باید جالب باشه .. اصلا مگه میشه کارهای استاد میازاکی بد باشه...هر کسی که گیر اورد حتما ببینه ... تجربه کارهای استاد یه چیزه دیگه است.

بچه ها من امریکن پای 3 رو گرفتم ولی هنوز ندیدم فکنرم مثل قبل با حال باشه

(نظر شخصی) به نظر من هیچ کدومشون جالب نیستند. از این جور فیلما که همش جنگولک بازی باشه اصلا خوشم نمیاد.

فیلم آخرین تک شاخ

با عکسی که محمد گذاشت من مطمئن شدم که وقتی کوچیک بودم ( 5-6 ساله) اینو دیدم .. ولی الانه چیز زیادی ازش یادم نمیاد ...

فعلا.
Cheers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or