Movie Center

نمي دونم يه دي وي دي هست كه كمپاني داده بيرون كه ميگن 45 دقيقه صحنه اضافه داره
اگه از من می پرسی اصلا صرف نمی کنه آدم براش پول بده
چون اومدن صحنه هایی که تو تدوین زده شده بودن رو بهش اضافه کرده بودن !
خوب یچیزی بودن این صحنه ها که تو تدوین حذف شده بودن دیگه !! پس صرف دیدن هم نمی کنن !!
قا عجب فیلمی بود usual suspectsفوق العاده بود.بهترین فیلم تریلری بود که دیده بودم.این چن وقته فیلم تریلر زیاد دیدم ولی هیچکدوم مثل این نشد واسه من.مخصوصا 5 دیقه ی آخرش.نه به خاظر اینکه همه چی مشخص میشه.به خاطر اینکه وقتی دارین میگین چه قد بی مزه،از اولشم میشد حدس زد.یهو فیلم با پشت دست میزنه تو دهنتون و به خاطر اینکه من کلا از این سکانس هایی که صدای در هم بر هم دارن خوشم میاد!دیم اندشم میبینم که کسی طرفدار سینمای ایران نیست اینجا.البته منم نیستمولی هر از گاهی میبینم.
کاملا درست گفتی عماد جان ......
منم بهمین دلیل از این فیلم خیلی خوشم اومد !!
مخصوصا که از آخرش معلوم شد تمام این اسم ها از کجا اومدن انده باحال بود !!
دوستان من كنستانتين رو ديدم .عده اي از دوستان معتقد بودن كه شيطان بر انسان پيروز ميشه در حالي كه به نظره من بر عكس هست راستي گابريل همون فرشته نجانه انسان بود.
این کنستانتین هم تو این تاپیک دئاره اپیدمی میشه ........... هر 2-3 روز یبار یکی مید میگه من این فیلم دیدم و نظرشو میگه !!
خداییش تا حالی هیچ فیلمی به این اندازه تو این تاپیک ازش استقبال نشده بود و دربارش بحث بشه !!

خداییش تا حالی هیچ فیلمی به این اندازه تو این تاپیک ازش استقبال نشده بود و دربارش بحث بشه !!
اخه خداییش خیلی با حاله
41.gif
41.gif
41.gif
41.gif
41.gif

hitch

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

مرتضي وقتي مياي ميگي فلان فيلم رو ببينين . خوب يه توضيحم دربارش بده .
=====
راستي چرا اين تاپيك خوابيده .
يادن نمياد تا حالا اوضاع اين تاپيك اينقدر خراب بوده باشه !!!
بروی چشم پرهام جون
داستان درباره مردی هست به نام هیتچ که به نام دکتر دختر باز معروف هست او در نقش یک مشاور برای مردان در فیلم ظاهر شده و به اونها در رسیدن به دختر مورد علاقشون کمک میکنه غافل از اینکه خودش عاشق شده و ..........

نوشته شده توسط mona2004:
اگه از من می پرسی اصلا صرف نمی کنه آدم براش پول بده
چون اومدن صحنه هایی که تو تدوین زده شده بودن رو بهش اضافه کرده بودن !
خوب یچیزی بودن این صحنه ها که تو تدوین حذف شده بودن دیگه !! پس صرف دیدن هم نمی کنن !!
!!

من زياد پيش نيومده براي فيلمي پول بدم ..يا دانلود ميكنم( مفتي !دانشگاه ) يا رفيق رفقا مارو شرمنده مي كنن. من هنوز دانلودش تموم نشده ولي مي دونين مثلا صحنه تو 2 كه عصاي سارومان رو مي دازند خيلي بم چسبيد و وصوصم كرد كه دي وي دي اصلي ريترن اف د كينگ رو دانلود كنم.

سلام دوستان .
من چند روز پیش بالاخره با کمک یکی از دوستان تونستم چند تا آلبوم از موسیقی با سبک کانتری گیر بیارم و گوش بدم .
تنها چیزی که میتونم در مورد آهنگای این سبک بگم اینه که عالی هستن . عالی !!
واقعا موسیقی زیبا و جذابیه و شعرهای فوق العاده زیبایی داره .
اینقدر شعر هاش باحال بود که من که تو خط شعر نیستم رو جذب خودش کرد و کلی با شعرهاش حال کردم .
موسیقی بازای محترمی که مثل من تا حالا این سبک گوش نداده بودن دست به کار بشن و آهنگای این سبک بی نظیر رو از دست ندن . :)

نوشته شده توسط Kain:
سلام دوستان .
من چند روز پیش بالاخره با کمک یکی از دوستان تونستم چند تا آلبوم از موسیقی با سبک کانتری گیر بیارم و گوش بدم .
تنها چیزی که میتونم در مورد آهنگای این سبک بگم اینه که عالی هستن . عالی !!
واقعا موسیقی زیبا و جذابیه و شعرهای فوق العاده زیبایی داره .
اینقدر شعر هاش باحال بود که من که تو خط شعر نیستم رو جذب خودش کرد و کلی با شعرهاش حال کردم .
موسیقی بازای محترمی که مثل من تا حالا این سبک گوش نداده بودن دست به کار بشن و آهنگای این سبک بی نظیر رو از دست ندن . :)

اسم چند تا گروه و یا آلبوم از این سبک و بگو ، هم بشناسیم هم اگه شد لینک پیدا کنیم

دوستان پاسخ نداديد كه گابريل همون فرشته نجات هست . چون من فيلم ون هلسينگ رو ديدم كه در اونجا هم به ون هلسينگ گابريل ميگفتند.(موسيقي فيلم ون هلسينگ با داستان همخواني خوبي داشت به طوري كه ادمو تو حس ميبرد.)

سلام
دوستان پاسخ نداديد كه گابريل همون فرشته نجات هست . چون من فيلم ون هلسينگ رو ديدم كه در اونجا هم به ون هلسينگ گابريل ميگفتند.(موسيقي فيلم ون هلسينگ با داستان همخواني خوبي داشت به طوري كه ادمو تو حس ميبرد.)
گابریل ونهلسینگ یه شکارچیه خون آشام معروفه . ( کلا با موجودات ماورائ طبیعه منفی مبارزه میکنه )
اسمش گابریل هست . مثل تو که رامتینی .
=====
مونا بعضی از dvd هایه ایران بای تعدادشون بالاست .
جریانشون چیه ؟
=====

نوشته شده توسط Nameless:
اسم چند تا گروه و یا آلبوم از این سبک و بگو ، هم بشناسیم هم اگه شد لینک پیدا کنیم
راستش شرمنده این دوستم به صورت گلچین برام آورده و خیلی هم زیاد نیست اما اسم گروهها شون اینایی که من دارم اینا هست :
اسم گروه : MAN
آلبوم : Orginal Motion Picture Sound
یکی دیگه هم هست :
خواننده : George Strait
آلبوم : ننوشته !! :cheesygri
شرمنده چون من اطلاعاتی در مورد این سبک ندارم نمیتونم کمکت کنم .
استاد این سبک کورش هست که فعلا 2 دستی چسبیده به فاینال ول کن هم نیست !
خدا بگم اونی که فاینال رو بهش داد چی کار نکنه که باعث شد کورش فعلا این طرفا آفتابی نشه !!! :cheesygri

مصطفی جان شرمنده میکنی استاد کدومه؟ فاینال هم اساسی حال داد خدا رفتگان این دوست گرگانی ما رو بیامرزه
------------------------------------------------------
محمد جان اگه سنبل این سبک (کانتری) رو بخای فقط یه نفر رو میشه بهت معرفی کرد Garth Brooks . اگه یه البوم از این بابا بشنوی مثل اینکه کل کانتری رو شنیدی منظورم این نیست که سبک محدودیه منظورم قشنگی کارای گارث بروکس ه .ولی اگه میخوای هم کارای قشنگ بشنوی و هم راحت گیر بیاری از یه ویدئو کلوپ فیلم black dog رو گیر بیار و ببین کل اهنگای این فیلم کانتریه که خواننده بزرگ کانتری رندی تراویس خونده و البته یکی از بازیگرای اصلی فیلم هم هست .اهنگای این فیلم در اوج زیباییه . اگه کارای متوسط رو بخای گوش بدی میتونی عصرها از کانال VOA روی ماهواره HOTBIRD برنامه Mountain stage رو ببینی که کارای کانتری و folk پخش میکنه . در ضمن اسم برنامه تا حدودی نشون میده که این سبک چه حال و هوایی داره. گویا این بابا باب دیلان هم کارای کانتری داره . من البته نشنیدم ولی حدس میزنم کاراش بیخود باشه .
اگه گیر اوردی (که البته خیلی سخته) کارای george jones هم واقعا قشنگه.
من قبلا تو این تاپیک راجع به کانتری توضیح دادم .با توجه به اینکه تعداد پستام زیاد نیست راحت میتونید اون پست رو پیدا کنید

نوشته شده توسط 789:

دوستان دي وي دي اصلي ونهلسينگ رو گير بيارين واقعا خيلي فيلم عالي بود من كه رفتم 25 تومن دي وي دي اصليشو پياده شدم. ولي تمام ساند ترك هاش قشنگ با خود فيلم سازگاري داشت . جون ميدن درست كني براي زنگ هاي موبايل

با سلام...

میدونی . آخه فیلمهای با تم مذهبی صرف چندان رونقی ندارند... وگرنه فیلمهای خیلی جالبتری از کنستانتین هم هست ولی چون اومدن و اون موضوع مذهبی رو در یه غالب معمولی و بدون هیاهو عرضه کردن چندان مورد استقبال واقع نمیشن... متاسفانه سلیقه عمومی به سمت فیلمهایی با صحنه های انفجار، پرش، تیراندازی، و موجودات عجیب و غریب سوق پیدا کرده وگرنه من به شخصه کنستانتین رو فیلم چندان موفقی از لحاظ ارائه تم مذهبی نمیدونم. در این فیلم اون هسته مذهبی بیشتر دستمایه و بازیچه ساخت یه اکشن قرار گرفته بود...

استاد این سبک کورش هست که فعلا 2 دستی چسبیده به فاینال ول کن هم نیست !
خدا بگم اونی که فاینال رو بهش داد چی کار نکنه که باعث شد کورش فعلا این طرفا آفتابی نشه !!!

فاینال هم اساسی حال داد خدا رفتگان این دوست گرگانی ما رو بیامرزه

D: D: D: حالا مگه بده که این بنده خدا داره فاینل میترکونه و حال میکنه...حالا کوروش عزیز چرا ضایه میکنی..

دوستان دي وي دي اصلي ونهلسينگ رو گير بيارين واقعا خيلي فيلم عالي بود من كه رفتم 25 تومن دي وي دي اصليشو پياده شدم. ولي تمام ساند ترك هاش قشنگ با خود فيلم سازگاري داشت . جون ميدن درست كني براي زنگ هاي موبايل

کلارک جان حالا چرا اینقده پول خرج کردی... من اینجا از همین DVD های مالزی گرفتم 3000 تومن .. DVD 9 هم بودش... کیفیت استاد ... چیزی هم از Bonus Features کم نداشت....
راستی میخاستم ببینم شما DVD های اسمال ویل رو داری ... اگه آره میشه بگی از کجا تهیه کردی..من دارم در به در دنبالشون میگردم.... نمیدونم چی شده از پیدا کردن فیلمای شرقی و Anime هم سخت تر شده.... یا لااقل اینجا ( مشهد) کسی اسمشو نشنیده... :SAD:

فعلا.
Cheers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or