mona2004
کاربر سایت
اگه از من می پرسی اصلا صرف نمی کنه آدم براش پول بدهنمي دونم يه دي وي دي هست كه كمپاني داده بيرون كه ميگن 45 دقيقه صحنه اضافه داره
چون اومدن صحنه هایی که تو تدوین زده شده بودن رو بهش اضافه کرده بودن !
خوب یچیزی بودن این صحنه ها که تو تدوین حذف شده بودن دیگه !! پس صرف دیدن هم نمی کنن !!
کاملا درست گفتی عماد جان ......قا عجب فیلمی بود usual suspectsفوق العاده بود.بهترین فیلم تریلری بود که دیده بودم.این چن وقته فیلم تریلر زیاد دیدم ولی هیچکدوم مثل این نشد واسه من.مخصوصا 5 دیقه ی آخرش.نه به خاظر اینکه همه چی مشخص میشه.به خاطر اینکه وقتی دارین میگین چه قد بی مزه،از اولشم میشد حدس زد.یهو فیلم با پشت دست میزنه تو دهنتون و به خاطر اینکه من کلا از این سکانس هایی که صدای در هم بر هم دارن خوشم میاد!دیم اندشم میبینم که کسی طرفدار سینمای ایران نیست اینجا.البته منم نیستمولی هر از گاهی میبینم.
منم بهمین دلیل از این فیلم خیلی خوشم اومد !!
مخصوصا که از آخرش معلوم شد تمام این اسم ها از کجا اومدن انده باحال بود !!
این کنستانتین هم تو این تاپیک دئاره اپیدمی میشه ........... هر 2-3 روز یبار یکی مید میگه من این فیلم دیدم و نظرشو میگه !!دوستان من كنستانتين رو ديدم .عده اي از دوستان معتقد بودن كه شيطان بر انسان پيروز ميشه در حالي كه به نظره من بر عكس هست راستي گابريل همون فرشته نجانه انسان بود.
خداییش تا حالی هیچ فیلمی به این اندازه تو این تاپیک ازش استقبال نشده بود و دربارش بحث بشه !!