Movie Center

یعنی تمام برنامه های شبکه تهران رو با 3 روز تاخیر تو ماهشهر پخش میکنن ؟؟؟
جل الخالق !!!!
84.gif

همه رو که نه . شبکه خوزستان برنامه های تهران رو پخش میکنه . مثل پاورچین و کبری 11 و این جور حرفا
اره این که چیزی نیست کرمانشاه هم نشون میده.
همه ی فیلم های شبکه تهران چند روز بعد اینجا نشون میده و بعضی هم مثل سریال برای اخرین بار به صورت انلاین نشون میده.
از ساعت 10 به بعد هم شبکه تهران میاد رویه شبکه ی کرمانشاه

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اره این که چیزی نیست کرمانشاه هم نشون میده.
همه ی فیلم های شبکه تهران چند روز بعد اینجا نشون میده و بعضی هم مثل سریال برای اخرین بار به صورت انلاین نشون میده.
از ساعت 10 به بعد هم شبکه تهران میاد رویه شبکه ی کرمانشاه
اینجا از ساعت 3 بعد از ظهر شبکه خوزستان میره روی کانال 1 کیفیتش هم تو شمال استان افتضاهه

نوشته شده توسط mona2004:
ولی یچیزی بچه ها
هیچ کدومتون خانه مومی رو دیدین ؟؟
من اول اره را دیدم بعشدم خانه مومی ... اون وقت موندم چرا اره NC-17 گرفت خانه مومی R !!!
جون من شما برید ببینید و قضاوت کنید . خانه مومی خیلی وحشی بازی تره به جان خودم !!!
ولی اون جلوه ویژه آخرس فوق العادس من که دهنم وا موند !!

من صد سال حاضر نيستم فيلمي كه پاريس هيلتون توش بازي مي كنه رو نگاه كنم ولي تعريفش رو از دوستام زياد شنيدم حتي بعضي هاشون مي گفتن از اره قشنگ تره .

راستي دوستان كسي هست كه ارباب حلقه ها 3 با 45 دقيقه اضافه ديده باشه ؟ يعني دي وي دي اصليشو؟

میلاد جان من extended edition رو دیدم منظورت همینه؟آقا من الان انگر منیجمنت رو دیدیم.خیلی فیلم قشنگی بود.هر کی ندیده حتما بره ببینه.

سلام
به همه دوستان.
این اولین پست من توی این بخشه.
همه مطالبی رو که توی این تاپیک هست خوندم.
و شایدم خیلی خوره فیلم باشم.ولی خب زیاد مایل نیستم در بارش صحبت کنم.
خبر مربوط میشه به یکسمفونی در زمینه اهنگ های بازی
فکر کنم جاش اینجا باشه دیگه(اگه اشتباه نوشتم جاشو ببخشید)
خبر مربوط میشه به اینکه:
در اپریل 2006.
بازی هایی مثا فاینال فانتزی .سایلنت هیل.بتلفیلد.WoW و ES III در این سمفونی ارائه خواهد شد.
فکر کنم دوستداران Silent Hill دوست داشتن اونجا باشن.

JMP Productions announced that PLAY!, a symphony concert series with music from a catalogue of blockbuster video game titles will tour the world, starting in North America in April 2006. PLAY! A Video Game Symphony concerts, to be performed by full orchestra and choir, will feature award-winning music from titles such as Final Fantasy, Silent Hill, Battlefield 1942, World of Warcraft and The Elder Scrolls III: Morrowind. Outstanding graphics on large screens above the orchestra will accompany the scores, highlighting memorable moments from the video games​

بای بای

دقیقا نمیدونم.مال من یه پک دی وی دیه که سه تاشم توشه.چون من فقط همینو دیدم نمیدنم اضافه داره یا نه.آقا عجب فیلمی بود usual suspectsفوق العاده بود.بهترین فیلم تریلری بود که دیده بودم.این چن وقته فیلم تریلر زیاد دیدم ولی هیچکدوم مثل این نشد واسه من.مخصوصا 5 دیقه ی آخرش.نه به خاظر اینکه همه چی مشخص میشه.به خاطر اینکه وقتی دارین میگین چه قد بی مزه،از اولشم میشد حدس زد.یهو فیلم با پشت دست میزنه تو دهنتون و به خاطر اینکه من کلا از این سکانس هایی که صدای در هم بر هم دارن خوشم میاد!دیم اندشم میبینم که کسی طرفدار سینمای ایران نیست اینجا.البته منم نیستمولی هر از گاهی میبینم.

سلام
روز جمعه خوب بد زشت رو شبكه 3 نشون ميده .
برايه باره n هم بشينين نگاش كنين كه بازم ديدنش حال ميده .
=====
من تا يه مدتي نميتونم زياد سر بزنم . مشكلات كه حل شد يه چنتا معرفي فيلم ميذارم .

نوشته شده توسط Elvish Hero:
...
فیلم کافه ترانزیت رو دیدین؟اگه ندیدین حتما ببینین.واقعا فیلم عالییه.یعنی به نظر من یکی از بهترین فیلمای ایرذانی بود که دیدئه بودم.یه فیلم بود ک به نظر من اکثر کلیشه های فیلمای چن سال اخیر ایرانو شکسته بود.فیلم یه روال عادیو طی میکنه بدون اینکه انتظار هیچ اتفاقی رو به شما بده.ولی یه اتفاق میفته اونم اینکه روال فیلم به صورت محسوسی عوض میشه.یعنی فیلم اونجوری که دوست دارین جلو میره ولی نه اونجوری که انتظارشو بکشین.از لحاظ بازیگری و اینا هم که خیلی عالیه.می خواستم بدونم نظر بقیه دوستان راجه به این فیلم چیه...

ولی من که خوشم نیومد. فیلم حرف خاصی برای گفتن نداشت.
بد نبود ولی من انتظارم کلا چیز دیگه ای بود.

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
به همه دوستان.
این اولین پست من توی این بخشه.
همه مطالبی رو که توی این تاپیک هست خوندم.
و شایدم خیلی خوره فیلم باشم.ولی خب زیاد مایل نیستم در بارش صحبت کنم.
خبر مربوط میشه به یکسمفونی در زمینه اهنگ های بازی
فکر کنم جاش اینجا باشه دیگه(اگه اشتباه نوشتم جاشو ببخشید)
خبر مربوط میشه به اینکه:
در اپریل 2006.
بازی هایی مثا فاینال فانتزی .سایلنت هیل.بتلفیلد.WoW و ES III در این سمفونی ارائه خواهد شد.
فکر کنم دوستداران Silent Hill دوست داشتن اونجا باشن.

JMP Productions announced that PLAY!, a symphony concert series with music from a catalogue of blockbuster video game titles will tour the world, starting in North America in April 2006. PLAY! A Video Game Symphony concerts, to be performed by full orchestra and choir, will feature award-winning music from titles such as Final Fantasy, Silent Hill, Battlefield 1942, World of Warcraft and The Elder Scrolls III: Morrowind. Outstanding graphics on large screens above the orchestra will accompany the scores, highlighting memorable moments from the video games​

بای بای
ممنون آقا محمد رضا . خبر خیلی جالبی بود . جایی هم که این خبر رو گفتی فکر کنم درسته ! :D
البته یه خوبی داره جای برگزاریش نزدیکه و همین بقل گوشمونه و میتونیم بریم و از موسیقی های بی نظیر این بازها لذت ببریم !! :cry:

دوستان من كنستانتين رو ديدم .عده اي از دوستان معتقد بودن كه شيطان بر انسان پيروز ميشه در حالي كه به نظره من بر عكس هست راستي گابريل همون فرشته نجانه انسان بود.

سلام
بچه ها فیلم
hitch
تز ویل اسمیت رو حتما ببینید
مرتضي وقتي مياي ميگي فلان فيلم رو ببينين . خوب يه توضيحم دربارش بده .
=====
راستي چرا اين تاپيك خوابيده .
يادن نمياد تا حالا اوضاع اين تاپيك اينقدر خراب بوده باشه !!!

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

مرتضي وقتي مياي ميگي فلان فيلم رو ببينين . خوب يه توضيحم دربارش بده .
=====
راستي چرا اين تاپيك خوابيده .
يادن نمياد تا حالا اوضاع اين تاپيك اينقدر خراب بوده باشه !!!
من این فیلومو دیدم ولی من مثل شما بلد نیستم فیلم ها رو تفسیر کنم :D اگه داستانش به کارتون امد بگین بنویسم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or