Movie Center

سلام
حتما به سری اول این فیلم رو برای اونهایی که با ژانر وحشت هم میونه خوبی دارند نگاه کنند!
یه زمانی خیلی با این جور فیلما حال میکردم . ولی حالا دیگه نه .
آخرین فیلم وحشتناکی که نگاه کردم " شاینینگ " کوبریک بود . ( 2 ماه پیش )
=====
راستی یکی دوباره لیست اون فیلما رو بذاره تا از بقیه فیلمها هم یه منتخب بدیم .

دريافت تكه اي از آهنگ "رهايي" اجرا شده توسطه "ابي".

https://www.sharemation.com/pesaretaraneh/Ebi%20-%20Rahai.WMA?uniq=49z33q

نميدونم خبر داريد يا نه ، آلبوم جديد ابي تا آخر نوامبر به بازار مياد.اسم آلبوم معلوم نيست اما من تقريبا تمام كارهاش ميدونم چيه كه حالا بعدا براتون توضيح ميدم ..

تكه هاي ديگه :

صدام كردي :

https://www.sharemation.com/pesaretaraneh/Ebi%20-%20Sedam%20Kardi.WMA?uniq=4a1e19

حنا خانوم :

https://www.sharemation.com/pesaretaraneh/Ebi%20-%20Hana%20Khanoom.WMA?uniq=4a1bk1

من اگه خدابودم :

https://www.sharemation.com/pesaretaraneh/Ebi%20-%20Man%20Age%20Khoda%20Boodam.WMA?uniq=4a1czn

آخرین ویرایش:
راستی طرفداران ترسنام species2 رو که البته یکم قدیمی هست از دست ندن

راستی جنرال صد فیلم هم با حال و البته زیرکانه از هز نظر بود

سلام
فیلم شماره 14 :
نام فیلم : لولیتا ( Lolita )
کارگردان : استنلی کوبریک
نویسنده فیلمنامه : ولادیمیر ناباکوف ( از داستان خودش )
فیلمبردار : اسوالد موریس
موسیقی : نلسون ریدل
تهیه کننده : جیمز بی هریس
بازیگران : جیمز میسون - شلی وینترز - سو لایون - پیتر سلرز
محصول 1962 انگلستان 165 دقیقه - سیاه و سفید
خلاصه داستان : یک استاد میانسال دانشگاه دلباخته دختری 14 ساله میشود و برای اینکه در کنار او باشد با مادر بیوه اش ازدواج میکند .
+ نامزدی اسکار : ولادیمیر ناباکوف
Lolita-kubrick.jpg
[/url][/IMG]
LOLITA.jpg
[/url][/IMG]
پرهام

آخرین فیلم وحشتناکی که نگاه کردم " شاینینگ " کوبریک بود . ( 2 ماه پیش )
البته اگه شاینیگ رو از بعد وحشتناک نبینی بییتره!
176.gif

راستی سایت فکشون هم دوباره راه افتاد...
ما هم دوباره به ارشیوی رسیدیم
180.gif

فعلا

سلام
البته اگه شاینیگ رو از بعد وحشتناک نبینی بییتره!
به نظر من فیلمایی مثل شاینینگ وحشتناکن ( چون به واقعیت نزدیکتر هستن ) نه چهارتا لولوخورخوره مثل زامبیهایه اهریمن ساکن و اینجور فیلما .
من فیلمی رو ترجیح میدم که ریشه ای بترسونه نه اینکه موقع دیدن فیلم یکم لولو ببینم و بعدشم دیگه هیچ .
ترس باید باور پذیر باشه .

من هنوز سا رو كامل دانلود نكردم ولي راستشو بخواين يكش رو كه ديدم خيلي روم اثر گذاشت.مخصوصا اخرش كه مرده از روي زمين بلند ميشه.

راستي من بلخره جاي ژ روي تو سايت بازي سنتر پيدا كردم = Shift + ر حالا اشتباه تابلوم رو درست مي كنم ژان رنو :D

دوست عزيز The BIG Boss اين سايته كه شما آموزش مي دين براي دانلود فيلم هست چون خود من از برنامه DC++ براي دانلود استفاده مي كنم ؟ در هر صورت بابت اموزشتون ممنون.

!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونی که من می گفتم فیلم سینمایی بود مگه سریال هم داره ؟؟؟
مونا خانوم منظور من هم فیلم سینمایی بود یعنی فیلمشو کامل ندیدم قسمتهایی از فیلم رو که باید میدیدم دیدم ... راستی تو کالیگولا که من نفهمیدم کی نقش اوله اون نسخه ای که من دیدم همه توش نقش اول بودن :cheesygri ...
کورش جون اگر یادت باشه همچین حرفی رو قبلا مونا هم بهت زد .
من و تو مشکلمون مشترک هست
پرهام جان این مشکل من یواش یواش جدی داره میشه .حالا شما ها منو ندیده این حرفو میزنید با مصطفی kain رفته بودیم جایی یارو میگفت پیر تر از سنم نشون میدم .اگه حسش بود بعدا یه عکس از خودم دروکنم تا شما هم ببینید
--------------------------------------------------------------------
ملت موسیقی باز (نه الزاما متال باز) این اهنگ رو دانلود نکنید کار یکی از بچه های باصفای تهرانه به اسم بابک راستگو www.freewebtown.com/shabrr1984/Ava.wma مطمئن باشید ارزششو داره متالو اینا هم نیست که وحشت کنید .یه introی فوق العاده داره که به من کلی حس میده تقریبا همون علائقی که تو پست قبلی راجبه دهه هفتادو.... نوشتم .یه جور حس نوستالژیک .... خلاصه از ما گفتن بود

آخرین ویرایش:
توجه شما را به خبری که همینک بدستم رسید جلب میکنم : tarja خواننده گروه nightwish از گروه اخراج شد. اطلاعات کامل تر در بخشهای بعدی خبری به سمع و نظر شماخواهد رسید.

به نظر من فیلمایی مثل شاینینگ وحشتناکن ( چون به واقعیت نزدیکتر هستن ) نه چهارتا لولوخورخوره مثل زامبیهایه اهریمن ساکن و اینجور فیلما .
من فیلمی رو ترجیح میدم که ریشه ای بترسونه نه اینکه موقع دیدن فیلم یکم لولو ببینم و بعدشم دیگه هیچ .
ترس باید باور پذیر باشه .
به نظر من شاینیگ بیشتر یک درام-تریلر بود تا یک فیلم horror برای همین من این فیلم رو جزو فیلم های ترسناک حساب نمیکنم چون کوبریک کاملا تکلیف خودش رو با بیننده روشن کرده با و ببینده میدونست چی رو باید از فیلم بفهمه یا در پایان چی رو باید درک کنه!
البته من با real-horror ها بیشتر هجو شده ها خوشم میاد مثلا یکی از فیلمهای مورد علاقه من در ژانر وجشت The Blair Witch Project هست که هنوز بعضی ها فکر میکنند اون چند تا دانشجو واقعا تو جنگل گم شدند!

توجه شما را به خبری که همینک بدستم رسید جلب میکنم : tarja خواننده گروه nightwish از گروه اخراج شد. اطلاعات کامل تر در بخشهای بعدی خبری به سمع و نظر شماخواهد رسید.
لینکی از این خبر داری؟
فعلا

فيلم Jarhead رو ببينين فيلم قشنگيه..البته شاهكار نيست ولي منو ياد فيلم Platoon اليور استون انداخت...البته ار موضوع فيلم چون ضد جنگه خوشم نمياد ولي فيلم زيبايي بود..اين دوم هم كه ابروي بازي رو برد...جهنم كجا و اشتباه در ازمايش ژنتيكي كجا...!
اتفاقا ساند تراک این فیلم رو tom waits ساخته..
Jarhead.jpg

http://tomwaits.radicalwacko.com/?p=295
فعلا
13.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• PXG
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or