من كجام شبيه رهام هست.....البته نقاط تفاهم زياد داريم...ولي اصلا آيدي ما شبيه به هم نيست مونا جان....با اين حال خوشحال شدم ديدمت....
خیلی واضحه کجاتون >> آواتارتون !!!
بازم شرمنده !
نگو که دلمو آب انداختی . از کجا گیر آورده؟
تو اگه لیست اصلیشو داوناود کنی فیلمهایی می بینی که تو عمرتون تصورشو نمی کنی که یجا داشته باشه !! اونم تو ایران ما !!!
تا حالا هیچ تاتون اسم tinto brass رو شنیدین ؟؟ (نرید تو آی ام دی بی سرچ کنیدا !!) این تمام فیلمهاشو داره !!
امیلی رو چطور یافتی . میدونم خوشت اومده ولی به نظر تو یه شاهکار به حساب میاد؟
منظورت چی بود که چجطور یافتم ؟؟ اگه منظورت اینه که از کجا گیر آورم خدا عمر ایران بای بده !!
ولی خداییش نه بتظر من شاهکار نبید !!
اینقدر که این منتقدین میگن !! درست مثل جاده مالهالند !! من بدم نیومد ولی این منتدین اینقدر خوبش میگن که آدم ندونه فکر میکنه بهترین فیلم تاریخه !!
چند تا از اینا دارم که براتون میزارم. فعلا اینو داشته باشید .
ولی معروفاشو گذاشتم برای سریهای بعد
میگم این اولیه بالا سمت چ÷ کیه ؟؟
کلا بد نیست اسم همشونو اگه وقت داشتی ، بگی !!
ولی خیلی باحال بود من نصفیشو ندیده بودم
راستی اگه اون عکسو پیرس برازنان رو هم داری بزار خیلی خنده داره !!
کاملا ممئنم . فکر کنم به بهترین نحو بتونه فیلم رو بسازه .
بعد از گیبسون هم رایدلی اسکات به نظرم مناسب میاد
والا نمیدونم
در مورد ریادلی اسکات موافقم ولی مل گیبسون نه .......... نمی گم کارگردان خوبی نیست نه اصلا ولی بدرد پرنس نیم خوره !
راستی من هر چی فکر کردم یه بازیگری که جون بده برای پرنس به ذهنم نیومد شما کی به ذهنتون میاد ؟؟
------------------------------
راستی بچه ها نظرتون در مرود جیمز باند جدید (دانیل کرگ ) و زن باند جدید (آنجلینا جولی ) چیه ؟>؟
دو نکته رو بگم :
1 - دانیل کرگ سیگار نمی کشه که خودش کلی مصیبت شده برای کارگردان !!
2 - دانیل کرگ رو اسپیلبرگ کشف کرده !! نه اینکه بازیگر نبوده ها نه منظورم اینه که بازیگر معروفی نبیده فقط یه layer lake رو داشته !!
اگه مدرک می خواهید به لیست بازیگرای مونیخ یه نگاه بندازید !!
این پدیده هم بر اثر گردبادهای دریایی رخ میده که در این روند بعضی حیوانات (که ماهی هم هست و باران ماهی هم داریم ) به نوک گردباد میرند و در سرما و بی جرمی سطح یخ میزنند و دوباره با جریان اب و هوا یخ ها اب میشند و به زمین بر میگردند!
چه باحال ........... ولی آخه این همه قورباغه یعنی روی موجها گیر می کنن ؟؟ !
ولی کلا پدیده ی وحشتناکیه !! خودمونیم ! یهو تلپی قورباغه بخوره به سرت خیلی باحاله ها نه ؟؟
فکر نکنم کسی دیده باشه . یه نگاه بندازید باید فیلم جالبی باشه . حیف که اینجور فیلما رو کسی نمیشناسه.
البته داود شاید دیده باشه!
آره محمد جان... چند وقت پیش خیلی اتفاقی DVD ش رو گیر اوردم.. فیلم غریبی هست... چند بار نیگا کردم تا کاملا بفهمم چی به چیه...میدونی یه جوریه...اتفاقا معرفی این فیلم تو نوبت بود تا سرم یکم خلوت شه.. انشاالله واسه جمعه یا شنبه میزارم.
یادمه تو آی ام دی بی خیلی تبلیغشو میکرد
خدا عمرت بده داوود جان نقدشو بزار ما هم بفهمیم چی به چیه !!
کلارک جان ( میلاد).. از ID و اواتارت معلومه که باید از شیفتگان SmallVille باشی .نه؟ کلی حال کردم که بالاخره یه نفر پیدا شد با این فوق سریال حال کنه..
منم خوشحال از اين ده هزار نفري كه باشون سر كار داشتم يه نفر بلخره پيدا شد سريال اسمال ويلو بشناسه من عاشق اسمال ويلم همه سيزن هاش غير از 2 رو دارم سيزن پنجشم هم كه تا قسمت 5 كه دادن بيرون من قسمت 3 ومش رو دارم به نظر تنها سريالي كه جلوه هاي ويژه اش در حد يه فيلمي كه 60 ميليون خرجش كرده باشن.البته سريال هاي ديگه مثل لاست و رازول رو هم نگاه مي كنم ولي كلارك كنت يه چيزه ديگس.
آقا قضیه این smallville چیه ؟؟ یکیتون داستانشو بگید که مشتاق شدم !!
قا من الان گاندی رو کامل دیدم.واقعا بن کینگزلی بصورت خوفی بازی کرده بود.اراده یی که از گاندی نشون میداد چیزی بود که من تا حالا تو هیچ فیلمی از هیچ کسی ندیده بودم.تگ فیلم هم خیلی خداسWe must be the change we wish to see.هر کسی ندیده 42%عمرش بر فناس
خوشم میاد خیلی بروزی عماد ایول !!
راستی 58 % بقیش ماله چیه ؟؟
می بینم که مونا هم عزمو جزم کرده که رتبه رو دو رقمی کنه!
خدا از دهنت بشنفه !!
تفلد تفلد تفلدت مفارک
اینم کادوت:
@مونا
تولد تولد تولدت مبارک.. بیا شمعها رو شوت کن ***************
شرمنده که دیر شد...
از همتون ممنونم !
راستی عماد جون خدا وکیلی یجوری بنویس یه کسی که بار اولشه میاد تو این تاپیک بفهمه چی نوشتی !! حالا ماها هیچی !!