Movie Center

اوه

نوشته شده توسط The BIG Boss:
کلارک جان ( میلاد).. از ID و اواتارت معلومه که باید از شیفتگان SmallVille باشی .نه؟ کلی حال کردم که بالاخره یه نفر پیدا شد با این فوق سریال حال کنه..
Cheers

منم خوشحال از اين ده هزار نفري كه باشون سر كار داشتم يه نفر بلخره پيدا شد سريال اسمال ويلو بشناسه من عاشق اسمال ويلم همه سيزن هاش غير از 2 رو دارم سيزن پنجشم هم كه تا قسمت 5 كه دادن بيرون من قسمت 3 ومش رو دارم به نظر تنها سريالي كه جلوه هاي ويژه اش در حد يه فيلمي كه 60 ميليون خرجش كرده باشن.البته سريال هاي ديگه مثل لاست و رازول رو هم نگاه مي كنم ولي كلارك كنت يه چيزه ديگس.

درسته گابریل همون جبراییل هست ولی زیر نویس مثل اینکه نخواسته بود زیاد جبرییل و ضایع کنه به همین خاطر همون گابریل ترجمه کرده بود

لوسیفر هم شیطان خودمونه ؛ ازراییل نیست.
اره چون اومد پسرش که رفته بود تو شکم زنه روببره خونه و تو فیلم هم همش میگفتن پسره شیطان
50.gif

یه مورد پیش اومد که من گفتم ازرایی این بود که اومد جان کنسنتانتین رو بگیره و اونو با خودش ببره برای همین گفتم ازراییل
44.gif

دقیقا ...
ولی واقعا به جسارتشون باید غبطه خورد ..هر چی به ذهنشون میرسه میتونن ازادانه بیان کنند و نظریه هاشون رو حالا چه خیال بافانه چه رئال بیان کنند!
صحنه اخر که بالهای گابریل سوخته و احساس دردش ضربه اخر این سناریو بود..!
اره واقعا کارشون عالی بود. منم با اون صحنه ی اخر که جان مشت میزنه تو دهن گابریل و بعدش میگه بهش میگن درد خیلی خیلی حال کردم.
اخر فیلم هم تاگه توجه کرده باشین مینوشت تمام اسامی و شخصیت های فیلم واقعی نمیباشند و تخیلی هستند فکر کنم میخواستن محکم کاری کنن تا بهشون گیر ندن چون تابلو بود که ایرو جبرییل هست.

آقا من الان گاندی رو کامل دیدم.واقعا بن کینگزلی بصورت خوفی بازی کرده بود.اراده یی که از گاندی نشون میداد چیزی بود که من تا حالا تو هیچ فیلمی از هیچ کسی ندیده بودم.تگ فیلم هم خیلی خداسWe must be the change we wish to see.هر کسی ندیده 42%عمرش بر فناس.می بینم که مونا هم عزمو جزم کرده که رتبه رو دو رقمی کنه!
هاپی بیرسدی تو یو!!

من كجام شبيه رهام هست.....البته نقاط تفاهم زياد داريم...ولي اصلا آيدي ما شبيه به هم نيست مونا جان....با اين حال خوشحال شدم ديدمت....
خیلی واضحه کجاتون >> آواتارتون !!!
بازم شرمنده !
نگو که دلمو آب انداختی . از کجا گیر آورده؟
تو اگه لیست اصلیشو داوناود کنی فیلمهایی می بینی که تو عمرتون تصورشو نمی کنی که یجا داشته باشه !! اونم تو ایران ما !!!
تا حالا هیچ تاتون اسم tinto brass رو شنیدین ؟؟ (نرید تو آی ام دی بی سرچ کنیدا !!) این تمام فیلمهاشو داره !!
امیلی رو چطور یافتی . میدونم خوشت اومده ولی به نظر تو یه شاهکار به حساب میاد؟
منظورت چی بود که چجطور یافتم ؟؟ اگه منظورت اینه که از کجا گیر آورم خدا عمر ایران بای بده !!
ولی خداییش نه بتظر من شاهکار نبید !!
اینقدر که این منتقدین میگن !! درست مثل جاده مالهالند !! من بدم نیومد ولی این منتدین اینقدر خوبش میگن که آدم ندونه فکر میکنه بهترین فیلم تاریخه !!
چند تا از اینا دارم که براتون میزارم. فعلا اینو داشته باشید .
ولی معروفاشو گذاشتم برای سریهای بعد
میگم این اولیه بالا سمت چ÷ کیه ؟؟
کلا بد نیست اسم همشونو اگه وقت داشتی ، بگی !!
ولی خیلی باحال بود من نصفیشو ندیده بودم
راستی اگه اون عکسو پیرس برازنان رو هم داری بزار خیلی خنده داره !!
کاملا ممئنم . فکر کنم به بهترین نحو بتونه فیلم رو بسازه .
بعد از گیبسون هم رایدلی اسکات به نظرم مناسب میاد
والا نمیدونم
در مورد ریادلی اسکات موافقم ولی مل گیبسون نه .......... نمی گم کارگردان خوبی نیست نه اصلا ولی بدرد پرنس نیم خوره !
راستی من هر چی فکر کردم یه بازیگری که جون بده برای پرنس به ذهنم نیومد شما کی به ذهنتون میاد ؟؟

------------------------------
راستی بچه ها نظرتون در مرود جیمز باند جدید (دانیل کرگ ) و زن باند جدید (آنجلینا جولی ) چیه ؟>؟
دو نکته رو بگم :
1 - دانیل کرگ سیگار نمی کشه که خودش کلی مصیبت شده برای کارگردان !!
2 - دانیل کرگ رو اسپیلبرگ کشف کرده !! نه اینکه بازیگر نبوده ها نه منظورم اینه که بازیگر معروفی نبیده فقط یه layer lake رو داشته !!
اگه مدرک می خواهید به لیست بازیگرای مونیخ یه نگاه بندازید !!
این پدیده هم بر اثر گردبادهای دریایی رخ میده که در این روند بعضی حیوانات (که ماهی هم هست و باران ماهی هم داریم ) به نوک گردباد میرند و در سرما و بی جرمی سطح یخ میزنند و دوباره با جریان اب و هوا یخ ها اب میشند و به زمین بر میگردند!
چه باحال ........... ولی آخه این همه قورباغه یعنی روی موجها گیر می کنن ؟؟ !
ولی کلا پدیده ی وحشتناکیه !! خودمونیم ! یهو تلپی قورباغه بخوره به سرت خیلی باحاله ها نه ؟؟
فکر نکنم کسی دیده باشه . یه نگاه بندازید باید فیلم جالبی باشه . حیف که اینجور فیلما رو کسی نمیشناسه.
البته داود شاید دیده باشه!

آره محمد جان... چند وقت پیش خیلی اتفاقی DVD ش رو گیر اوردم.. فیلم غریبی هست... چند بار نیگا کردم تا کاملا بفهمم چی به چیه...میدونی یه جوریه...اتفاقا معرفی این فیلم تو نوبت بود تا سرم یکم خلوت شه.. انشاالله واسه جمعه یا شنبه میزارم.
یادمه تو آی ام دی بی خیلی تبلیغشو میکرد
خدا عمرت بده داوود جان نقدشو بزار ما هم بفهمیم چی به چیه !!
کلارک جان ( میلاد).. از ID و اواتارت معلومه که باید از شیفتگان SmallVille باشی .نه؟ کلی حال کردم که بالاخره یه نفر پیدا شد با این فوق سریال حال کنه..
منم خوشحال از اين ده هزار نفري كه باشون سر كار داشتم يه نفر بلخره پيدا شد سريال اسمال ويلو بشناسه من عاشق اسمال ويلم همه سيزن هاش غير از 2 رو دارم سيزن پنجشم هم كه تا قسمت 5 كه دادن بيرون من قسمت 3 ومش رو دارم به نظر تنها سريالي كه جلوه هاي ويژه اش در حد يه فيلمي كه 60 ميليون خرجش كرده باشن.البته سريال هاي ديگه مثل لاست و رازول رو هم نگاه مي كنم ولي كلارك كنت يه چيزه ديگس.
آقا قضیه این smallville چیه ؟؟ یکیتون داستانشو بگید که مشتاق شدم !!

قا من الان گاندی رو کامل دیدم.واقعا بن کینگزلی بصورت خوفی بازی کرده بود.اراده یی که از گاندی نشون میداد چیزی بود که من تا حالا تو هیچ فیلمی از هیچ کسی ندیده بودم.تگ فیلم هم خیلی خداسWe must be the change we wish to see.هر کسی ندیده 42%عمرش بر فناس
خوشم میاد خیلی بروزی عماد ایول !!
راستی 58 % بقیش ماله چیه ؟؟
می بینم که مونا هم عزمو جزم کرده که رتبه رو دو رقمی کنه!
خدا از دهنت بشنفه !!
تفلد تفلد تفلدت مفارک
اینم کادوت:
@مونا
تولد تولد تولدت مبارک.. بیا شمعها رو شوت کن ***************

شرمنده که دیر شد...
هاپی بیرسدی تو یو!!
از همتون ممنونم !
راستی عماد جون خدا وکیلی یجوری بنویس یه کسی که بار اولشه میاد تو این تاپیک بفهمه چی نوشتی !! حالا ماها هیچی !!

مونا بچه ها بای آب بندی شن یهو بد عادت نشن!اون بقیه عمرشم بقیه فیلماس دیگه.دیگه حال ندارم لیست کنم!البته اگه لیست کنم یهو 5000 درصدی میشه!در مورد بروز بودنم قبلا هم که گفتم دارم فیلمای قدیمی بزرگی رو که ندیدم میبینم.اون فیلمایی که پرهام گفت هم چنتاشونو گرفتم امروز فردا میبینم.البته بلیدرانر رو نگرفتم چون از سبکش خوشم نیومد.

royale1.jpg

به نظر من اين جيم بانده افتضاح ميشه پيرس برازان يا اريك بانا خيلي بهتر بود از اين درجه دو باز. به به خانم انجلينا جولي هم اگه اضافه بشه ديگه هيچي ( خالي بندي هاش از مستر & ميسيز اسميتم بيشتر ميشه ) دنيل كريگ اگه شنيده باشين از اسلحه متنفره از سيگار متنفره مشكلاتي دارن با اوفيلم ساختن .

در مورد سريال اسمال هم يه توضيح كلي بگم اونم اينه كه اين سر يال كه تا حالا 5 سيزن ( فصل هر فصلي هم 22 قسمت داره ) ساختن ميشه گفت همش تبليغاتي براي فيلم بازگشت سوپر من بود ولي كلا به موفقيتي دست يافت كه كمپاني وارنر رو وادار كرد كه 7 سيزن با كل بازيگرانش قرارداد ببنده.

main.jpg

داستانش هم از بچه گي هاي سوپر من ( كلارك كنت ) شروع ميشه كه از سياره كريپتون مياد در شهر كوچك اسمال ويل و بزرگ تر كه ميشه قدرت هاش بيشتر ميشه و.........

الان هيچ كانالي اين سريال رو نشون نمي ده ( قبلا TSR اگه اشتباه نكنم نشون ميدادن و One TV ) جز كانال وارنر كه تو ايران نميشه گرفتش

راستي من يه سوال از همه داشتم : كسي هست كه فيلم جاده مالهند رو كمتر از 5 بار ببينه و داستانش رو كامل متوجه بشه ؟خود كارگردانش كه همه مودنن گفته بايد 32 دفعه بشينين ببينينش تا متوجه بشين !!!!!!!!

با سلام...

اول در مورد این بحث لوسیفر بگم :
لوسیفر رو به ندرت در مقابل عبارت شیطان و در اون معنا قرار میدن... بلکه لوسیفر فرشته ای بود که گروهی از فرشتگان مقرب در گاه الهی به سرکردگی او بر علیه خدا شوریدند... لوسیفر رو برادر روحی عیسی مسیح هم ذکر کرده اند که بعد از مدتی به خاطر نافرمانی و سرکشی از در گاه خداوندی رانده شد اما موفق شد روح فرزند سوم ( حالا این سومی کیه ؟ ) رو بدزده...از او به عنوان نگهبان جهنم هم یاد می کنند..البته در بعضی کتب از لوسیفر فرزندی ذکر کرده اند به نام کنستانتین!!!!!!!!
======
و اما در مورد اسمال ویل باید بگم مژده مشتاقان که One Tv داره نشون میده : شنبه تا چهارشنبه ساعت 9 شب... من هم از این طریق تونستم این سریال رو درک کنم و گنه قبلا کانال RTL شنبه ها و یکشنبه ها بعد از ظهر نشون میداد ولی چون به المانی دوبله شده بود نمی شد چیزی فهمید .. با این حال اون موقع هم اسیدی با هاش حال میکردم..
======

یادمه تو آی ام دی بی خیلی تبلیغشو میکرد
خدا عمرت بده داوود جان نقدشو بزار ما هم بفهمیم چی به چیه !!

چشم ،یه کوچولو سرم خلوت تر شه حتما...

فعلا.
Cheers

سلام
راستی من هر چی فکر کردم یه بازیگری که جون بده برای پرنس به ذهنم نیومد شما کی به ذهنتون میاد ؟؟
قبلا هم گفتم كه به نظر من براندن فريزر ( موميايي ) مناسب هست . البته بايد موهاش رو سياه كنن .
كلايو اوون ( شاه آرتور ) هم بد نيست .

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

قبلا هم گفتم كه به نظر من براندن فريزر ( موميايي ) مناسب هست . البته بايد موهاش رو سياه كنن .
اگه کله ی راک رو بکنن میتونه نقش پرنس رو بازی کنه.
اینم چند تا عکس از سایلنت هیل که امروز تو یاهو دیدم .
silenthill_sign.jpg

silenthill2.jpg

silenthill6.jpg

silenthill1.jpg

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

منم موافقم

سلام

سلام
فیلم شماره 13 :
نام فیلم : سینما پارادیزوی جدید ( Nuvo Cinema Paradiso )
کارگردان : جوزپه تورناتوره
نویسنده فیلمنامه : جوزپه تورناتوره - الئنورا کومنچینی
فیلمبردار : بلاسکو جوراتو
موسیقی : انیو موریکونه - آندره آ موریکونه
تدوین : ماریو مورا
تهیه کننده : فرانکو کریستالدی ( کریستالدی فیلم / فیلم آریان / ... )
بازیگران : فیلیپ نوآره - ژاک پرن - سالواتوره کاسچو - ماریو لئوناردی - آنیزه نانو - پوپلا ماجو - آنتونلا آتیلی - ایزا دانیلی
محصول 1988 ایتالیا / فرانسه 123 دقیقه - رنگی
خلاصه داستان : خبر مرگ " نوآره " آپارتچی سینما و دوست و همدم کودکی " پرن " کارگردان سینما باعث میشود تا او به زادگاهش در ایتالیا بازگردد و خاطرات کودکی و محبت دو جانبه اش با نوآره را مرور کند ...
+ برنده اسکار : بهترین فیلم خارجی زبان
*** در نسخه انگلیسی " پرن " با محبوبه دوران جوانیش دوباره ملاقات میکند .
img10521348703.jpg
[/url][/IMG]
پرهام

سینما پارادیزو

نوستالژيک ترين فيلم تاريخ سينما، فصل مشترک خاطرات همه ما از سينما، فيلمی که هر چند از ارزشی همپای سانست بولوار و يا آواز در باران برخوردار نيست. امّا شايد تنها فيلم تاريخ سينما باشد که به شکلی جدّی به (آداب سينما) می پردازد. به آداب و مراسم خاصّ سينما رفتن، در تاريکی سالن غوطه خوردن، محسور اشعه شيری رنگ پروژکتور شدن و سپس همراه فيلم خنديدن،گريستن،عاشق شدن و کشف کردن.
فيلم از زبان (توتو)روايت می شود، مرد ميانسالی که در بازگشت به شهر زادگاهش، خاطرات کودکی و نوجوانی خود را به ياد می آورد. خاطراتی که همه به شکلی با سينما گره خورده اند. و از همه مهم تر رابطه عاطفی اش با (آلفردو) آپاراتچی پير تنها سينمای شهر. توتو که از داشتن پدر محروم است، در وجود آلفردو پدر و دوستی مهربان را می يابد و آپاراتخانه . سالن سينما نيز جايی است که او اسرار زندگی را می آموزد.
فيلم مرثيه ای است بر دورانی که سينما نقش بسيار مهم تری در زندگی مردم داشت.و سالن سينمای يک شهر کوچک از ارزشی همپای مدرسه و کليسا برخوردار بود. دورانی که آپاراتچی پير، برای لذّت بردن تعداد بيشتری از مردم از يک فيلم جديد، تا پای از دست دادن چشمان خود پيش می رفت.
سينما پاراديزو روايت شيفتگی به سينماست. شيفتگی ای که شايد امروز برای نسل جديد سينماروها قابل درک نباشد.
شايد آنها به سختی بتوانند درک کنند که آلفردو چرا آنگونه چشمان خود را از دست داد؟؟

به نقل از یه وبلاگی

آقا کورش شرمنده میفرمایید ؛ ولی هر کی ندونه فکر میکنه یه چهل پنجاه سالی داریا :lol:

-------------------------------------
فیلم غریبی هست... چند بار نیگا کردم تا کاملا بفهمم چی به چیه...میدونی یه جوریه
گویا ادامه ای است بر این فیلم :

Fa yeung nin wa (2000)

In The Mood for Love

http://www.imdb.com/title/tt0118694

میگم این اولیه بالا سمت چ÷ کیه ؟؟
والا منم بیشترشونو نمیشناسم . اسمشونم ندارم.

تا حالا هیچ تاتون اسم tinto brass رو شنیدین
کالیگولا -caligola- رو دیدی؟
نظرم و نمیگم چون خیلی تنده

۞۩ محمد ۩۞

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or