kelark
کاربر سایت
King Kong
دوستان منم به معرفي و نقد يه سري فيلم از اونايي كه ديدم و اونايي كه خواهم ديد مي ژردازم اميد وارم كه خوشتون بياد.
كينگ كونگ
تاريخ انتشار ( اکران): December 14th, 2005
استديو :يونيورسال
نوع فیلم:اکشن/تخیلی/رمانتیک
درجه بندی سنی:-
مدت زمان نمايش : -
ولی با این حال فکر کنم که فیلم خوبی از اب در بیاد هر چی باشه اقای پیتر جکسون ( کارگردان تريلوژى ارباب حلقه ها Lord OF the ring ) ها هست .با این بودجه 150 میلیونی که در اختیار شه تمام همکارا و گروه جلوه های ویژه جمع کرده و فیلمی که در بچگی علاقه داشت رو بسازه
بازیگراش هم خوبن ولی خانم نائومی واتس که فیلمهای جالبی ازش ندیم والا راستشو بخوان فیلماش همه سنگینن منم چیزی ازشون سر در نیوردم مثل جاده مالهند.
باید فیلمو دید چیزی که خیلی قشنگه تو تبلیقش تمام جزئیات مربوط به ماشین های قدیمی و وسایل و ساختمانها رعایت شده .کاندیدای گریم و طراحی صحنه و مخصوصا جلوههای ویژه برای امسال 100 % هست بقیش هم به اقای جکسون و گروهش بر میگرده که چی کردن.......
دوستان منم به معرفي و نقد يه سري فيلم از اونايي كه ديدم و اونايي كه خواهم ديد مي ژردازم اميد وارم كه خوشتون بياد.
كينگ كونگ
بازيگران: نائومى واتس، آدرين برودى، جك بلك، اندى سركيس و جيمى بل
كارگردان: پيتر جكسونتاريخ انتشار ( اکران): December 14th, 2005
استديو :يونيورسال
نوع فیلم:اکشن/تخیلی/رمانتیک
درجه بندی سنی:-
مدت زمان نمايش : -
داستانشو که فکر کنم همه می دونن ولی داستان این فیلم یکم فرق کرده توش چند تا دایناسور هم اومدن اخه قدیمیش اینطوری نبود.داستان قدیمیش گوریلی کمیاب بود که یه صاحب سیرک اونو به امریکا میاره و گوریله در میره عاشق یه دختری میشه که ( الان نقششو نائومى واتس) بازی می کنه.ولی با این حال فکر کنم که فیلم خوبی از اب در بیاد هر چی باشه اقای پیتر جکسون ( کارگردان تريلوژى ارباب حلقه ها Lord OF the ring ) ها هست .با این بودجه 150 میلیونی که در اختیار شه تمام همکارا و گروه جلوه های ویژه جمع کرده و فیلمی که در بچگی علاقه داشت رو بسازه
بازیگراش هم خوبن ولی خانم نائومی واتس که فیلمهای جالبی ازش ندیم والا راستشو بخوان فیلماش همه سنگینن منم چیزی ازشون سر در نیوردم مثل جاده مالهند.
باید فیلمو دید چیزی که خیلی قشنگه تو تبلیقش تمام جزئیات مربوط به ماشین های قدیمی و وسایل و ساختمانها رعایت شده .کاندیدای گریم و طراحی صحنه و مخصوصا جلوههای ویژه برای امسال 100 % هست بقیش هم به اقای جکسون و گروهش بر میگرده که چی کردن.......
جلوه های ویژه با بودن فیلمای مثل جنگ ستارگان و جنگ دنیاها خیلی امسال جذاب میشه.
آخرین ویرایش: