Movie Center

King Kong

دوستان منم به معرفي و نقد يه سري فيلم از اونايي كه ديدم و اونايي كه خواهم ديد مي ژردازم اميد وارم كه خوشتون بياد.

كينگ كونگ

kingkong1.jpg

بازيگران: نائومى واتس، آدرين برودى، جك بلك، اندى سركيس و جيمى بل​
كارگردان: پيتر جكسون
تاريخ انتشار ( اکران): December 14th, 2005
استديو :يونيورسال
نوع فیلم:اکشن/تخیلی/رمانتیک
درجه بندی سنی:-
مدت زمان نمايش : -

kingkong_trex.jpg

داستانشو که فکر کنم همه می دونن ولی داستان این فیلم یکم فرق کرده توش چند تا دایناسور هم اومدن اخه قدیمیش اینطوری نبود.داستان قدیمیش گوریلی کمیاب بود که یه صاحب سیرک اونو به امریکا میاره و گوریله در میره عاشق یه دختری میشه که ( الان نقششو نائومى واتس) بازی می کنه.
ولی با این حال فکر کنم که فیلم خوبی از اب در بیاد هر چی باشه اقای پیتر جکسون ( کارگردان تريلوژى ارباب حلقه ها Lord OF the ring ) ها هست .با این بودجه 150 میلیونی که در اختیار شه تمام همکارا و گروه جلوه های ویژه جمع کرده و فیلمی که در بچگی علاقه داشت رو بسازه
بازیگراش هم خوبن ولی خانم نائومی واتس که فیلمهای جالبی ازش ندیم والا راستشو بخوان فیلماش همه سنگینن منم چیزی ازشون سر در نیوردم مثل جاده مالهند.

باید فیلمو دید چیزی که خیلی قشنگه تو تبلیقش تمام جزئیات مربوط به ماشین های قدیمی و وسایل و ساختمانها رعایت شده .کاندیدای گریم و طراحی صحنه و مخصوصا جلوههای ویژه برای امسال 100 % هست بقیش هم به اقای جکسون و گروهش بر میگرده که چی کردن.......

adrien_brody1.jpg

جلوه های ویژه با بودن فیلمای مثل جنگ ستارگان و جنگ دنیاها خیلی امسال جذاب میشه.​

آخرین ویرایش:
سلام

ببين كي ايمجاست..مونا من فكر كردم تا تابستان ديگه مونا رو نمي بينيم...راستي تولدت هم مبارك...ديروز بود ديگه
ممون رهام جان
لطف داری
راستش امروز تولدم بود دیگه یخورده وقت اضافی گرفتم که بیام تو نت !

دوستان منم به معرفي و نقد يه سري فيلم از اونايي كه ديدم و اونايي كه خواهم ديد مي ژردازم اميد وارم كه خوشتون بياد.

كينگ كونگ
به به یه فیلم باز جدید هم اضافه شد !!
دوست عزیز ورودتو به سایت بازی سنتر تبیریک میگم
امیدوارم که از این تاپیک لذت ببری !
راستی من بخاطر این پست قشنگ پوسترهای این فیلم رو اپ می کنم که شما هم حال کنید :

راستی کلارک جان (شرمنده اسمتو نمی دونم ) خوشحال میشم به ولاگ اعضای این محفل هم سری بزنی
ابلته دیگه کمتر آپ میشه ولی خوب مطال گشذتمون رو بخونی بد نیست
و در پایان هم اگه دسوت داشتی به من یه پی . ام بده که باهم تو وبلاگ لانگ تیک همکاری کنیم
مرسی
بابای !

The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe

خاطرات نارنیا : شیر . جادو گر و کمد لباس

thechroniclesofnarnia_bigearly.jpg

بازيگران : Tilda Swinton, Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell

کارگردان : Andrew Adamson

تاريخ انتشار : ۹ دیسمبر ۲۰۰۵

استديو : والت دیزنی

نوع فیلم: اکشن فاتزی

درجه بندی سنی:PG 13

مدت زمان نمايش : ۲ ساعت و ۵۱ دقیقه
georgie_henley3.jpg

داستانش که خیلی معروفه .جلوه های ویژه زیاد طراحی صحنه خوب از همه مهمتر کارگردان معروف و عالی ( شرک ۱ و ۲ ) همه دست در دست هم میدن تا این فیلم به فروشی بالایی برسه من که مطئن هستم مخصوصا اهنگ هاش ( Sound Track) من ۲ تاشو که از کازا دانلود کردم عالی بود خیلی قشنگ بودن ببینیم چی در میاد .راجب بازیگراش هم باید بگم بغیر از تیلدا سوینتون که فیلم معروفی مثل کنستانتین ( فیلم جدیدش Broken Flowers گل پژمرده( شكسته ) ) هست که بیشترشون فیلم اولشون اینه مخصوصا بچه ها.

ممون رهام جان
لطف داری

eek.gif
من كجام شبيه رهام هست.....البته نقاط تفاهم زياد داريم...ولي اصلا آيدي ما شبيه به هم نيست مونا جان....با اين حال خوشحال شدم ديدمت....
smile.gif

میگم هر کسی آهنگ رپ ایرانی داره لطفا لطف کنه لینک دانلودشو بزاره برا من یه چند روزه با رپ تغذیه نوشدم
neutral.gif
دستتون درد نوکنه
cheesygrin.gif

از اين لينك استفاده كن..ببخشيد تغذيه كن
wink.gif

http://mshdownload.blogfa.com/

كينگ كونگ

ممنون دوست من...فيلم خوبي رو معرفي كردي...من از طرفدارن اين كارگردان هستم...

البته هر کس این سکانس رو ببینه منظورتو می فهمه
ولی خوب در کل واقعا تیکه باحالی بود !!
:lol:
من که کلی خندیدم ! کیانا ریوز بچه مثبت شده بید !

نسخه ای که توی ایران بای هست 110 دقیقه هست
نگو که دلمو آب انداختی . از کجا گیر آورده؟

گابریل هم در اینجا منظور همون جبریل هست لوثیفر همون ازراییل هست
درسته گابریل همون جبراییل هست ولی زیر نویس مثل اینکه نخواسته بود زیاد جبرییل و ضایع کنه به همین خاطر همون گابریل ترجمه کرده بود

لوسیفر هم شیطان خودمونه ؛ ازراییل نیست.

ممد جون چالز براونسون و يول براينر رو يادت رفت

والا من همون چندتا رم که گفتم بزور میشناسم :lol:

که فکر کنم ممد یا داود بودن در مورد این فیلم امیلی که الان پرهام توضیح داد پرسیده بودن
آقایون شک نکیند این فیلم دو ببینید

امیلی رو چطور یافتی . میدونم خوشت اومده ولی به نظر تو یه شاهکار به حساب میاد؟

میگم هر کسی آهنگ رپ ایرانی داره لطفا لطف کنه لینک دانلودشو بزاره

خیلی وقت پیشا شهرام (فاشیست) چند تا گذاشته بود .من که لینکشو ندارم . خودش بیاد شاید یادش مونده باشه.
--------------------------------------------------------------
امروز به فیلم جالب برخوردم :
2046 (2004)
دوهزارو چهل و شش
http://www.imdb.com/title/tt0212712

فکر نکنم کسی دیده باشه . یه نگاه بندازید باید فیلم جالبی باشه . حیف که اینجور فیلما رو کسی نمیشناسه.
البته داود شاید دیده باشه!

۞۩ محمد ۩۞

میگم هر کسی آهنگ رپ ایرانی داره لطفا لطف کنه لینک دانلودشو بزاره برا من یه چند روزه با رپ تغذیه نوشدم دستتون درد نوکنه
گروه Zed Bazi :
http://com2ir.persiangig.com/audio/Zbazi/
گروه Emziper :
http://www.emziper.com/music/
دوست عزيز به غير از اين دو تا لينک ديگه اي سراغ ندارم در ضمن به سايت پرشين هيپ هاپ هم يه سري به زن به اين آدرس:
www.persianhiphop.com

سلام
راستی پرهام جون مطمئنی مل گیبسون میتونه فیلم پرنس رو خوب بسازه ؟؟؟
آخه اصلا سبکش اینجوری نیست
کاملا ممئنم . فکر کنم به بهترین نحو بتونه فیلم رو بسازه .
بعد از گیبسون هم رایدلی اسکات به نظرم مناسب میاد .
فیلم وکیل مدافع شیطان
از نظر من یه شاهکاره واقعی . با 3 تا بازیه فوقالعاده .
من كمتر ديدم فيلم هاي داخل بازار زير نويس فارسي داشته باشه.برا همين هم برام جالب هست
من همین الان dvd دونی براسکو - شیوه کارلیتو - مردمی که من میشناختم و 3 تا پدر خوانده رو با زیرنویس فارسی دارم . البته dvd زیرنویسام خیلی بیشترن ولی اینا رو چون آل پاچینو بودن گفتم . محرمانه لوس آنجلس رو هم دارم .
راستی کلارک جان (شرمنده اسمتو نمی دونم
اسمش میلاد هست .
كينگ كونگ
آقا از حمتی که کشیدی خلی ممنون .
امیلی رو چطور یافتی . میدونم خوشت اومده ولی به نظر تو یه شاهکار به حساب میاد؟
من که یادم نمیاد نقد منفی ازش خونده باش .
حتی یادمه که همون موقع دنیای تصویر از قول یکی از این منتقدایه هالیوودی نوشته بود که این فیلم یه شاهکار واقعیه که در آینده تبدیل به یه کلاسیک میشه .

دو سه روزی نبودم....فکر کنم نقل قولیک زیادی داشته باشم

.........
The Devil's Advocate
این فیلم واقعا فیلم خوش ساخت و با موضوع خوبی هست!
فقط مسدله ای که بعد از دیدن کنستانتین با هم فیلمی ها به بحث نشستیم این بود که واقعا چرا این ریوز رو برای همچین فیلمهایی انتخاب میکنند؟
در ماتریکس و همین وکیل مدافع نیز ریوز قهرمانی که درگیز مسائل فلسفی میشه و در اخر دنیا رو نجات میده!
البته قبول دارم که فرم صورت و استایلی که میگیره درسته در همه فیلمهاش تکراری هست ولی به فیلم میاد...ولی کلا در شخصیتش نمیشه احساس همزاد پنداری کرد مخصوصا در جان که با ریتم تند فیلم واقعا بعضی وقتها جان رو گم میکنیم و به مجهولات فیلم فکر میکنیم و در آخر میبینم هنوز هم برامون ناشناخته هست! البته اینم خواسته فیلم نامه هست ولی...
بنطر من که خیلی چیزه عیجب غریبیه !!!! یعنی وحشتنماکه !!
اصلا نمیدونم چی باید بگم !
شما چه تصوری دارین ؟؟
من وقتی اون صحنه رو دیدم واقعا در یک آن فکرم به فانتزی بودن فیلم رفت ولی بعدا فهمیدم نه این واقعا اتفاق افتاده...
البته اغراق فیلم هم باعث شک ادم میشه!
این پدیده هم بر اثر گردبادهای دریایی رخ میده که در این روند بعضی حیوانات (که ماهی هم هست و باران ماهی هم داریم ) به نوک گردباد میرند و در سرما و بی جرمی سطح یخ میزنند و دوباره با جریان اب و هوا یخ ها اب میشند و به زمین بر میگردند!
ولی قورباغه بودنشون که احساس نجسی میده و تصور ما از بارون که پاکی هست تلفیق این دو تا یکم....
32.gif

تفلد تفلد تفلدت مفارک
9.gif

اینم کادوت:
178.gif

لوسیفر هم شیطان خودمونه ؛ ازراییل نیست.
دقیقا ...
ولی واقعا به جسارتشون باید غبطه خورد ..هر چی به ذهنشون میرسه میتونن ازادانه بیان کنند و نظریه هاشون رو حالا چه خیال بافانه چه رئال بیان کنند!
صحنه اخر که بالهای گابریل سوخته و احساس دردش ضربه اخر این سناریو بود..!

خیلی وقت پیشا شهرام (فاشیست) چند تا گذاشته بود .من که لینکشو ندارم . خودش بیاد شاید یادش مونده باشه.
گروه Zed Bazi :
http://com2ir.persiangig.com/audio/Zbazi/
گروه Emziper :
http://www.emziper.com/music/
دوست عزيز به غير از اين دو تا لينک ديگه اي سراغ ندارم در ضمن به سايت پرشين هيپ هاپ هم يه سري به زن به اين آدرس:
www.persianhiphop.com
اتفاقا منم همین هارو میخواستم بگم...ولی من Emziper رو بهت پیشنهاد میکنم
176.gif

با 3 تا بازیه فوقالعاده .
-1 بگیری بهتره!
به نظر من کیانو ریوز تو هالیوود مثله گلزار ماهاست فقط میتونه جلوی دوربین باشه..حالا این حلوی دوربین بودنه هالیود با ما زمین تا بالکن فاصله هست!
البته من بدم نمیاد از ریوز !

راستی حرف کنستانتین شد .. من از موسیقی متنش هم خوشم اومد..فراز و فروههاش تو فیلم واقعا صحنه رو جذاب تر میکرد!

جمعا: 65mb

فعلا
13.gif

راستی اگه میخواید پول بدید برای دیدن دووم 3 ندید...
65.gif

منم که دانلود کردم چوب بالا سرم بود وگرنه...
تنها نکتش همون شخص اولی بعضی صحته ها بود که اونم قابل پیش بینی
78.gif

این ftp هم سری بزنید البوم های کم یاب و خوبی داره بعضا فول البوم هم توش پیدا میشه:

راستی البوم جدید رامشتاین هم اومده حدود یک هفته...(فیلم باز ها رامشتاین رو با دیوید لینچ و بزرگراه گمشده میشناسند) به اسم Rosenrot !
البته من دنباله لینکه ایندکسی بودم که بالاخره پیداش کردم!:
cover_rammstein.jpg

01 - Benzin
02 - Mann Gegen Mann
03 - Rosenrot
04 - Spring
05 - Wo Bist Du
06 - Stirb Nicht Vor Mir
07 - Zerstoeren
08 - Hilf Mir
09 - Te Quiero Puta
10 - Feuer Und Wasser
11 - Ein Lied

اینم یه تراک از اخرین البوم soad که به صورت سیگل اومده:

فعلا
13.gif

امروز به فیلم جالب برخوردم :
2046 (2004)
دوهزارو چهل و شش
http://www.imdb.com/title/tt0212712

فکر نکنم کسی دیده باشه . یه نگاه بندازید باید فیلم جالبی باشه . حیف که اینجور فیلما رو کسی نمیشناسه.
البته داود شاید دیده باشه!

آره محمد جان... چند وقت پیش خیلی اتفاقی DVD ش رو گیر اوردم.. فیلم غریبی هست... چند بار نیگا کردم تا کاملا بفهمم چی به چیه...میدونی یه جوریه...اتفاقا معرفی این فیلم تو نوبت بود تا سرم یکم خلوت شه.. انشاالله واسه جمعه یا شنبه میزارم..
==========

کلارک جان ( میلاد).. از ID و اواتارت معلومه که باید از شیفتگان SmallVille باشی .نه؟ کلی حال کردم که بالاخره یه نفر پیدا شد با این فوق سریال حال کنه..

==========

فیلم وکیل مدافع شیطان

اخره فیلمه!!!!

==========

@مونا
تولد تولد تولدت مبارک.. بیا شمعها رو شوت کن ***************

شرمنده که دیر شد...

===========
فعلا
Cheers

نوشته شده توسط Nameless:
فکر کنم طرفدار جان وین هستی.

اما به هر حال بزرگان وسترن همین چند نفرن : (تا جایی که من میدونم)

کارگردان : سرجئو لئونه – جان فورد – هووارد هاوکس
بازیگر : کلینت ایستوود – جان وین – هنری فوندا

پس حتما از وسترنهای جان فورد + جان وین خوشت میاد.
کلا من با این هوشت حال میکنم تاپیک حل معمای بازیدات هنوز از یادم نرفته . اقا کاملا درسته .من با فیلمهای وسترن ایستوود حال میکنم ولی نماد وسترن جان وین و جان فورد هستند. من کلا با فیلمهای دهه هفتاد ایستوود بیشتر حال میکنم .تماشای نقش هری کالاهان یکی از قشنگترین احساسها رو به من میده. البته از کسی که عشق دهه شصت و هفتاده و فیلمهای پلیسی رو هم دوست داره نباید انتظار بیشتری داشت . خیابونای داغ کالیفرنیا ... دهه هفتاد...هیپی ها ... اینا رو بزار پیشهم ببین من با چی حال میکنم . :cheesygri

اقا راستی یه سوال . چند سال پیش برنامه کودک شبکه دو یه سریالی به اسم مارکو پولو پخش میکرد که یه مقدار مستند بود و یه مقدارش کارتون بود . کسی میتونه یه اطلاعاتی از این سریال گیر بیاره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or