Movie Center

سلام بيگ جان...همين دورها بودم...

بابا شادمهر رو كه من خودم ازش خوشم مي ياد....اون يكي هم پاييزه جريان داره...حالا من شنيدم كه تا عيد فطر مي ياد....بازم شايد مث قبلي سركاري باشه...

از همه چي بگزريم هيچ فيلمي تو دنيا ConstanTine نمي شه خيلي باحال بود
مخصوصا من وقتي ماتريکس ها رو ديدم از کيانو ريورز خيلي خوشم اومد اما اين فيلم رو که ديدم عاشقش شدم!!!
لينکش رو دارم بزارم؟؟؟
البته 1 فيلم شايد بتونه از ConstanTine قشنگ تر باشه اونم Prince Of Persia~!!!!!

قشنگ تر باشه اونم Prince Of Persia

من يكي شديدا مخالف هستم با ساخت اين فيلم.فكر نمي كنم فيلمي در حد و اندازه هاي اين بازي بتونن بسازن.فكر مي كنم كلاس بازي و ايران رو پايين بيارن

نوشته شده توسط behzadr:
من يكي شديدا مخالف هستم با ساخت اين فيلم.فكر نمي كنم فيلمي در حد و اندازه هاي اين بازي بتونن بسازن.فكر مي كنم كلاس بازي و ايران رو پايين بيارن
من زیاد پرنس بازی نکردم ولی اینو میدونم که ساخت فیلمی در حد بازی فقط از عهده فیلم ساز های هندی دهه قبل بر میاد !! :lol: هنرپیشه نقش پرنس هم یا باید آمیتاب باشه یا شاهرخ خان . چون فقط این دو نفر میتونن راس راست از دیوار 20 متری بالا برن .

http://www.verslo.is/home/gunhar/
ALBUMS:
50 Cent - The Massacre [2005]
Audioslave-Out_Of_Exile-2005-XXL
Beastie Boys-Hello Nasty
Beastie Boys-Ill Communication
Bloc_Party-Silent_Alarm-Proper_Retail-(Read_Nfo)-2005-SSR
Foo Fighters - In Your Honor(2CD) (2005)
Air-Moon Safari
Scissor Sisters
Sigur_Ros-Takk-(Retail)-2005-RNS
System Of A Down - Mesmerize (2005)
Air-Talkie Walkie

سلام
2 روز نبودم اینجا چقدر شلوغ پلوغ شده !!!
=====
ممد جون حتما عرفیش میکنم .
=====
راستی دیدن فیلم لولیتا رو به همه بچه ها توصیه یکنم .
=====
فیلم های توپی گذاشتی حیف که سرعتم پایین هست
کی فیلمایه توپی گذاشته ؟
=====
پراستی امروز کانال رئال مادرید داشت یه مراسمی رو نشون میداد که به چنتا از آدمایه سرشناس هالیوود لباسای رئال رو با اسم همون طرف میدادن .
ناتالی پورتمن جزئ کسایی بود که لباس گرفت . ( با موهایی تقریبا از ته تراشیده !!! )
کسی میتونه عکسی چیزی از این مراسن و مخصوصا ناتالی پورتمن بذاره ؟

من زیاد پرنس بازی نکردم ولی اینو میدونم که ساخت فیلمی در حد بازی فقط از عهده فیلم ساز های هندی دهه قبل بر میاد !!
lol.gif
هنرپیشه نقش پرنس هم یا باید آمیتاب باشه یا شاهرخ خان . چون فقط این دو نفر میتونن راس راست از دیوار 20 متری بالا برن .

برا همينم مخالفم..وقتي ديد يه ايراني اين جوري باشه...ديگه بقيه چطوري به ساخت اين فيلم نگاه مي كنن!!!

سلام
من فکر کنم یه کارگردان خوب مثل مل گیبسون بتونه این فیلم رو به بهترین نحو ممکن بسازه .
و البته با همکاری با لوکاس آرتز .
و فکر کنم کسیم که به خوبی از عهده نقش خود پرنس بر میاد براندن فریزر ( مومیایی ) هست .
هنرپیشه نقش پرنس هم یا باید آمیتاب باشه یا شاهرخ خان . چون فقط این دو نفر میتونن راس راست از دیوار 20 متری بالا برن
احتیاجی به اینا نیست . منم جلو پرده آبی میتونم از دیوار 20 متری که هیچی ا دیوار 200 متری بالا برم .

نوشته شده توسط Nameless:
خوب این ها رو از 30 فیلم اول انتخاب کردم

اونهایی که می پسندم (در حد و اندازه های 30 فیلم اول)

The Godfather (1972)
The Shawshank Redemption (1994)

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
(my best film)

The Godfather: Part II (1974)
Schindler's List (1993)

Buono, il brutto, il cattivo, Il (1966)
ژانر وسترن رو میشه با خوب بد زشت تعریف کرد
تعریف لارم نداره

Pulp Fiction (1994)
برادر تارانتینو !

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
Legend - Epic - Glory

The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

The Usual Suspects (1995)
در حصرت فیلمی مشابه به این خواهیم مرد!

Lawrence of Arabia (1962)
قبلها هم گفتم ، خیلی زیباست

The Silence of the Lambs (1991)
نمیدونم تجربه دیدن این فیلم در سینما یعنی چی ؟وحشت ؛ ترس ؛ سکته !
تجربه ای که احساس نکردیم . شایدم به خاطر این باشه که این فیلم تخیل نیست .توش جک و جونور ، موجودات فضایی و جادو و جمبل نداریم . کاملا میتونه اتفاق بیفته و .. تصورش هم دلهره آوره مخصوصا برای خانمها

-------------------
بقیه که یه چیزی میخواهم راجع بهش بگم
Shichinin no samurai (1954)
اینو کسی دیده ؟

Casablanca (1942)
فیلم خوبیه ، فقط یکم خیلی قدیمیه . بازی زیبای بوگارت و برگمن و داستان درام این فیلم در دوران جنگ جهانی دوم مطمئنا برای مردم اون دوران یه شاهکار بوده

Star Wars (1977)
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)

نظری ندارم

One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)
در شرف دیدن

Rear Window (1954)
من ربکای هیچکاک رو سانسور شده دیدم کلی اعصابم خرد شد . دیگه فیلمهای قدیمی ام باید اصلشو نگاه کرد به هر حال خیلی دوست دارم این و پرندگان رو ببینم

Cidade de Deus (2002)
من که حال نکردم .– نمیگم فیلمه بدیه ولی دیگه خیلی اغراق شده . کافیه شخصیتی که اخر فیلم نشون میده باهاش مصاحبه میکنن و با انچه که تو فیلم دیدیم مقایسه کنیم راستی این همون city of god هست

Memento (2000)
فیلم خوبیه ولی برای من در حد 30 فیلم اول نیست

Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le (2001)
اگه کسی میتونه راجع به این فیلم توضیح بده . بگه چرا این فیلم خوبه

منتظر نظر شما هستم . راستی برای بقیه فیلمهام بنیویسیم؟
۞۩ محمد ۩۞
من دو نکته رو اگه نمیگفتم میمردم یکی اینکه حتما منظورت وسترن اسپاگتیه و کل وسترنها رو منظورت نبوده دوم در مورد مظنونین همیشگی (با این اسم تو ایران معروف شد) من رو هم جزو مرده ها بدون . بقیه رو یا موافقم یا ندیدم

نوشته شده توسط behzadr:
برا همينم مخالفم..وقتي ديد يه ايراني اين جوري باشه...ديگه بقيه چطوري به ساخت اين فيلم نگاه مي كنن!!!
من منظوری نداشتم . فقط یه جورایی میخواستم برسونم که به یه فرا هنرپیشه احتیاجه برای بازی شخصیت پرنس . مطمئن باشید که فیلم پرنس ساخته نمیشه . چون خیلی ها در داخل و خارج با اینکه فرهنگ ایرانی رو برسونن به بقیه کشور ها مخالفن . اگه بسازن خیلی هم بد یشه . مثل فیلم الکاندر که ایرانیا توش مثل عرب لباس پوشیده بدن .

ببينم
اينجا تايپيک شوخي با عکس بازي ها هست؟؟؟
اول بهتر هست مطمئن يشم اشتباه نيومدم;)که دوباره خون به پا....
اينجا هم جنبه لازم هست؟؟؟؟
ببينم شما تا حالا فيلم ماتريکس رو ديدي؟(اگه تا حالا فيلم درست و حسابي ديده باشي)
فکر نکنم کمپاني وارنر به کمک Village و Silver Picture نتونن بسازنش!!!(اگه اسمشون رو شنيده باشي)

دقيقا من هم به همين دليل مخالف با ساخت فيلم شاهزاده ايراني هستم .چون براي اشاعه فرهنگ ايراني حتما و 100% هيچ تمايلي ندارن.اين موضوع باعث ميشه فرهنگي غلط رو به دنيا از ايران گوشزد كنند.

حالا اگه ما نخوايم فيلم رو نسازن و همين بازي از سرمون زياد هست بايد كيو ببينيم
smile.gif

سلام
ببينم
اينجا تايپيک شوخي با عکس بازي ها هست؟؟؟
اول بهتر هست مطمئن يشم اشتباه نيومدمکه دوباره خون به پا....
اينجا هم جنبه لازم هست؟؟؟؟
ببينم شما تا حالا فيلم ماتريکس رو ديدي؟(اگه تا حالا فيلم درست و حسابي ديده باشي)
فکر نکنم کمپاني وارنر به کمک Village و Silver Picture نتونن بسازنش!!!(اگه اسمشون رو شنيده باشي)
رهام جون تو دوباره شروع نکن .
تو چرا تا اسم پرنس رو می شنوی جوش میاری ؟ !!!
مادبتر صحبت کن لطفا .
=====
کسی فیلم الیزابت تاون رو دیده ؟ ( ارلاندو بلوم ) اگر کسی دیده یه توضیح بده .

میدونم همه ی شما ها اخر فیلم هستین ولی گفتم شاید کسی هنوز این فیلم رو ندیده باشه. من که خیلی با این فیلم constantine حال کردم کلا با این بازیگر خیلی حال میکنم خداییش خیلی توپ بود. تو بازار هم دی وی دیش هست که زیرنویس فارسی هم داره برین حالشو ببرین
constantine.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or