Movie Center

اول اون آقا رو از جلو اسمم وردار . خیلی رسمی میشه منم بدم میاد .
دوم اینکه همونطور که قبلا هم گفتم تو همین ماهشهر یه کلکسیونر تووووپ پیدا کردم که هر چی بخوام رو برام با قیمت مناسب رایت میکنه .
غیر از این موریکونه ها 20 تا cd از ونجلیز هم ازش گرفتم .
اگر بخوای میتونم برات بفرستم .

مرسی پرهام .
من واقعا عاشق کارهای موریکونه و البته ونجلیز هستم . اگه بتونی برام بفرستی ممنون میشم .

من هم به زودی 30 تا اولم رو انتخاب میکنم... ولی خیلی با لیست باقی دوستان متفاوت هست...میگم بیخیال شم نه... اینجا همه فیلمهایی رو که دوستان معرفی کردن دیدن... ولی فکر نکنم فیلمای ما رو کسی دیده باشه که بخاد نظر بده و یا تایید و تکذیب کنه... :SAD :
داوود جان این 30 فیلم که همه میگن از لیست 100 فیلم ای ام دی بی هست که گفتم از 30 تای اولش بهترینهاشو بگید... وگرنه جدا از اون لیست اگه بخوایم 30 فیلم مورد علاقه رو بگیم که کلا لیست ها فرق میکنه...
البته برای من فرق میکنه برای دوستان رو نمیدونم!
........................
کنستانتین هم فیلم خوب و خوش ساختی هست و مانند فیلم های ماتریکس و... که موضوع فیلم نامه تلفیقی از فلسفه - مذهب - تخیل هست که واقعا دارای سبکب خاص باری خودش شده!
من نمیدونم چرا این کیانا ریوز اکثرا تو این فیلم ها بازی میکنه..اگه کنستانتین و ماتریکس رو فاکتور بگیریم وکیل ودافع شیطان هم همچین خصوصیاتی رو داشت البته با درجه پایین تر!
..............
دیشب magnolia رو دیدم !
فیلم خوش سخت و با پرداخت فیلم نامه ای خوب!
من فکر میکنم تا 2/3 داستان که ضربان ریتم فیلم تند و کند میشه و تمام شخصیت ها وصعیتشون نمایان میشه فیلم دارای هیچ شوکی نیست!(در واقع تغییر در روند زندگی و حرکت داستان--درام) ...اتفاقها همونطور که قرار اتفاق بیوفته با کمی تغییر ریتم اتفاق میوفته..
اما وقتی بران قورباغه صورت میگیره همه شخصیت ها جوری به هم ارتباطشون نزدیک تر و محسوس تر میشه..
به نظر من باران قورباغه که ظاهری کثیف و نجس وار داره با باریدنش اینجوری احساس میشه که تمام شخصیت ها رو به آرامش میرسونه ! و در پلانی که قورباغه یکی یکی دارند میوفتند و بعدش اصلحه پلیس میوفته این کاملا نشون دهنده این موضوع هست!
" شاید ما به گذشته وفادار باشیم ولی گذشته به ما وفادار نیست"
frograin56081.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0175880/
به این گل میگند مگنولیا:
GittaMagolia7.jpg

فعلا
13.gif

سلام
داوود جان تو حالا فیلمات رو بنویس . یه کاریش میکنیم .
=====
بچه ها دیدن فیلم شیوه کارلیتو رو به همه اونایی که تا حالا ندیدنش توصیه میکنم .
من امروز نشستم نگاش کردم . واقعا آدم رو کف بر میکنه .
مخصوصا آل پاچینو با اون ریشاش و شن پن با اون موهایه فرش .
و البته بازیه کوتاه ویگو مورتنسن ( آراگورن ارباب حلقه ها ) تو این فیلم جالبه .

سلام
فیلم شماره 11 :
نام فیلم : همشهری کین ( Citizen Kane )
کارگردان : اورسن ولز
نویسنده فیلمنامه : هرمن ج منکیه ویچ - اورسن ولز
فیلمبردار : گرگ تولند
موسیقی : برنارد هرمان
طراحی صحنه : وانسنت پل گلیس
تهیه کننده : اورسن ولز ( RKO )
بازیگران :اورسن ولز - جوزف کاتن - دوروتی کامینگور - اورت اسلون - پل استوارت - ری کالینز - روت وارویک - اگنس مورهد - جورج کلوریوس
محصول 1941 آمریک 119 دقیقه - سیاه و سفید
خلاصه داستان : ناشری ثروتمند در میگذرد و یک خبرنگار با دوستان و آشنایان او برای کشف آخرین جمله ای که او به هنگام مرگ بر زبان آورده است مصاحبه میکند .
+ برنده اسکار : هرمن ج منکیه ویچ - اورسن ولز ( فیلمنامه )
++ نامزد اسکار : بهترین فیلم / اورسن ولز ( کارگردانی ) / گرگ تولند / برنارد هرمان / اورسن ولز ( بازیگری )
Citizen Kane.jpg
[/url][/IMG]
Citizen kane_001.jpg
[/IMG]
Citizen-Kane--C10047715.jpg
[/url][/IMG]
یه فیلم 4 ستاره ای که دیدنش رو واقعا به همه توصیه میکنم . اورسن ولز به عنوان اولین تجربه سینمایی خودش تو 20 و اندی سالگی یه شاهکار خلق کرده .
اگر بتونید dvd ش رو پیدا کنید و ببینید یه چیز دیگست .
پرهام

سلام
راستی بچه ها کسی میتونه بگه تو عکس بزرگه دو قسمتی که دورشون خط کشیده شده دلیلش چیه ؟
=====
مونا اون یکی فیلمت رو یادم رفته . یه بار دیگه بگو چی بود .

سلام
این باران قورباغه یک امر طبیعی و علمی هست!
شهرام تو از کی تا حالا رفتی تو کار علم و طبیعت ؟ !!!
==========
بچه ها اونایی که فیلم مالنا ( مونیکا بلوچی ) رو دیدن لطفا برداشت و نظر خودشون رو در باره فیلم بگن .
اگر جوری بود که نمیشد تو تاپیک بگید برام pm کنید .مرسی

کسی نبود این فیلم املی (Fabuleux destin d'Amélie Poulain) دیده باشه نظر بده ؟

راستی من هم کنستانتین رو دیدم. بد نبود . اگه خواستین بحث کنید من پایم . اگه هم کسی سئوالی داشت ، بپرسه بر و بچ جواب میدن.
من از هوش جان کنستانتین در بکار بردن Trick ها حال کردم و همچنین از کاری که لوسیفر آخر فیلم کرد .

یه جای دیگشم خیلی توپ بود ! ....
انجی به جان (با لبخند): ....
جان به انجی : دارم فکر میکنم
: همین قدم کافیه !

فقط من یه سوال دارم
آیا کلاً Lucifer= Satan ؟ یا فقط در این فیلم گویا Lucifer = Satan بود ؟

بچه ها اونایی که فیلم مالنا ( مونیکا بلوچی ) رو دیدن لطفا برداشت و نظر خودشون رو در باره فیلم بگن
به نظر من که فیلم خیلی قشنگیه . بیان عالی یک عشق عجیب . شاید بهتر از این نمیشد اینجور عشق و بیان کرد . همه چیز فیلم قشنگه . بازیها داستان فضا .
راستی منظورت از برداشت چیه ؟ آخه این فیلم که فلسفی و این تیپی نیست که . یه داستان واضح داره . در کل فیلم خوب و خوش ساختیه.
۞۩ محمد ۩۞

فیلم مکس پین و هالو رو میخان بسازن همچنین هیتمن و دوم6
غير از اينا فيلماي زياد ديگهاي هستن که قرار از رو بازيشون ساخته بخشه فقط خدا کنه مثل اويل نشه مخصوصا" متال گير.

نام فیلم : همشهری کین ( Citizen Kane )
اين فيلمو من 6 ماهه گرفتم ولي حسش نيست برم ببينم نمي دونم چرا؟!!!

این باران قورباغه یک امر طبیعی و علمی هست!
حق با شماست ما هم نگفتيم که نيست.

Last edited by a moderator:
دوستان من اهنگه Breaking The Habit رو از لينكين ديدم واقعا لذت بردم اين اهنگ واقعا محتوا داره. به شما جوانانه اين مرز و بوم توصيه ميكنم كه اون رو ببينيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or