mona2004
کاربر سایت
اره 13860 تومان ابلته دقیقش !ببینم این همه فیلم تو 6تا دیسک!:
http://iran-buy.com/main/product_in...roducts_id=3115
بعد 14 هزار تومن؟
اگه اینجوریه که خوبه!
خیلی عالیه .... تناه فرقی که با دی وی دی های 4500 ایش داره اینه که رو جلد نداره و قابهاشم تکی تکی نیست یخ قاب 6 تایی خیلی خوشگل براش میزاره .......
اینو کاملا قبول دارم ..... تا حالا بارها و بارها بهش گفتم یه دستی به سر و روی این آرشیوش بکشه ولی انگار نه انگار !ولی این ایران بای یه جوریه خیلی ارشیوش گنگه ادم نمیدونه چی کجا هست یهو ادم میره میبینه ارشیو تخت خواب اورده!!
نظریه خیلی جالبی بود کاین جان ......اما در مورد سریال او یک فرشته بود .
به نظر من هدف از این سریال اینه که : صبر کنین یه ذره توضیح بدم .
اگه یادتون باشه قسمت اول یه یارو اومد پیش بهزاد . نمیدونم کیش بود اما ظاهرا بدلیل مشکلات اخلاقی و روابط نامشروع افتاده بود زندان . اگه یادتون باشه بهزاد قبول نکرد به اون کمک کنه و گفت دوباره تو پول دستت بیاد میری دنبال کارای کثیف خودت و تو درست بشو نیستی و از این حرفا ...
به نظر من این دختر و اون وکیل همه برای این هستن که ثابت بشه خود بهزاد که اون مرده رو به خاطر مشکلات اخلاقی مسخره و سرزنش میکرد خودش هم اگه تحت شرایط قرار بگیره از اون بدتره و بهتر از اون نیست . فقط میخواد به ما بفهمونه که اگه کسی گناهی و خلافی انجام داده شما گذشت کنین و تا اونجا که میتونین کمکش کنین نه اینکه بیاین اونو به خاطر کار نادرستش سرزنش کنین . چون هر آدمی ممکنه تحت شرایط گناه قرار بگیره از راه بدر بشه .
مثل همین بهزاد که اون بیچاره رو مسخره میکرد و کمکش نکرد حالا این بلا سر خودش اومد تا بفهمه که بدتر از اون هست اما بهتر نیست !!
خوب البته اینا همش نظر من بود . حالا درست یا غلط بودنش رو دیگه نمیدونم .
ولی خوب تقریبا شبیه همون حرف من شد فقط من عقیده دارم که در این محیط سرشار از کارهای زشت از دزدی و کلاهبرداری گرفته تا کارهای دیگه حتی بهترنی انسانها هم از راه به در میشن متاسفانه ...... ولی خوب خداییش اینو خیلی راست میگه !
اصل این کار هم زیر سر کمپانی سونی هست ....... اولیش بریتنی جون بود بعدشم همین لوهان بود و حالا هم هیلاری که تازه 17 سالش شد !!برای اینکه اونها سیستمی دارن به نام کارخانه ستاره سازی..مجبورن که همیشه در چارتهاشون ستاره های دست امیزشون باشند تا هم همردم سرشگرم بشه و هم خودشون به پولی برسن!
فعلا
آره بالاخره تونستم >> شروع کنم << به دی ال ............ این ای دی اس ال ندرای هم عجب مصیبتیه ها ×××چی شد... تونستی دانلود کنی یا نه... خوب مشکل این سرویس های عمومی و فری همینه دیگه..
ایول ...... برم ببینم چیزی داره که حال کنم یا نه !فقط اینو بگم که اگه علاقه مند هستید داستان فیلم رو کاملا بفهمید و باهاش حال کنبد تو گوگل با این کلمه ها ( کی ورد ) سرچ کنید : Lucifer - Constantine