Movie Center

ببینم این همه فیلم تو 6تا دیسک!:
http://iran-buy.com/main/product_in...roducts_id=3115
بعد 14 هزار تومن؟
اگه اینجوریه که خوبه!
اره 13860 تومان ابلته دقیقش !
خیلی عالیه .... تناه فرقی که با دی وی دی های 4500 ایش داره اینه که رو جلد نداره و قابهاشم تکی تکی نیست یخ قاب 6 تایی خیلی خوشگل براش میزاره .......
ولی این ایران بای یه جوریه خیلی ارشیوش گنگه ادم نمیدونه چی کجا هست یهو ادم میره میبینه ارشیو تخت خواب اورده!!
اینو کاملا قبول دارم ..... تا حالا بارها و بارها بهش گفتم یه دستی به سر و روی این آرشیوش بکشه ولی انگار نه انگار !
اما در مورد سریال او یک فرشته بود .
به نظر من هدف از این سریال اینه که : صبر کنین یه ذره توضیح بدم .
اگه یادتون باشه قسمت اول یه یارو اومد پیش بهزاد . نمیدونم کیش بود اما ظاهرا بدلیل مشکلات اخلاقی و روابط نامشروع افتاده بود زندان . اگه یادتون باشه بهزاد قبول نکرد به اون کمک کنه و گفت دوباره تو پول دستت بیاد میری دنبال کارای کثیف خودت و تو درست بشو نیستی و از این حرفا ...
به نظر من این دختر و اون وکیل همه برای این هستن که ثابت بشه خود بهزاد که اون مرده رو به خاطر مشکلات اخلاقی مسخره و سرزنش میکرد خودش هم اگه تحت شرایط قرار بگیره از اون بدتره و بهتر از اون نیست . فقط میخواد به ما بفهمونه که اگه کسی گناهی و خلافی انجام داده شما گذشت کنین و تا اونجا که میتونین کمکش کنین نه اینکه بیاین اونو به خاطر کار نادرستش سرزنش کنین . چون هر آدمی ممکنه تحت شرایط گناه قرار بگیره از راه بدر بشه .
مثل همین بهزاد که اون بیچاره رو مسخره میکرد و کمکش نکرد حالا این بلا سر خودش اومد تا بفهمه که بدتر از اون هست اما بهتر نیست !!
خوب البته اینا همش نظر من بود . حالا درست یا غلط بودنش رو دیگه نمیدونم .
نظریه خیلی جالبی بود کاین جان ......
ولی خوب تقریبا شبیه همون حرف من شد فقط من عقیده دارم که در این محیط سرشار از کارهای زشت از دزدی و کلاهبرداری گرفته تا کارهای دیگه حتی بهترنی انسانها هم از راه به در میشن متاسفانه ...... ولی خوب خداییش اینو خیلی راست میگه !
برای اینکه اونها سیستمی دارن به نام کارخانه ستاره سازی..مجبورن که همیشه در چارتهاشون ستاره های دست امیزشون باشند تا هم همردم سرشگرم بشه و هم خودشون به پولی برسن!
فعلا
اصل این کار هم زیر سر کمپانی سونی هست ....... اولیش بریتنی جون بود بعدشم همین لوهان بود و حالا هم هیلاری که تازه 17 سالش شد !!
چی شد... تونستی دانلود کنی یا نه... خوب مشکل این سرویس های عمومی و فری همینه دیگه..
آره بالاخره تونستم >> شروع کنم << به دی ال ............ این ای دی اس ال ندرای هم عجب مصیبتیه ها ×××
فقط اینو بگم که اگه علاقه مند هستید داستان فیلم رو کاملا بفهمید و باهاش حال کنبد تو گوگل با این کلمه ها ( کی ورد ) سرچ کنید : Lucifer - Constantine
ایول ...... برم ببینم چیزی داره که حال کنم یا نه !

اگه فیلمهای خوب رو می خواهید به این لینک سری بزنید
http://www.imdb.com/chart/top

250 فیلم برتر از عهد بوق (1933) تا حالا

---------------------------------------------------------------------------
این سریالهای ماه رمضون و من فقط این "او یک فرشته بود" و میبینم چون داستان جالبی داره . همینکه ادم نمیدونه چی به چیه و مخ ادمو سر کار میذاره حال میده
اسمش هم حسابی غلط اندازه ، حالا این او کی هست و ...
---------------------------------------------------------------------------
راجع به داستان کنستانتین من که فیلمو ندیدم ولی کلا اینو بگم که اونها
9 خدای بدی دارن که مثلا دیابلو یکیشون

لوسیفر هم یه فرشته بوده مثل ابلیس با داستانی مشابه که از بهشت رانده میشه
و به معنای کسی استکه پوشیده از نور هست
Lux = Light و ferre = to bear

در ضمن فیلم The Prophecy (1995) هم تو همین مایه هاست
http://us.imdb.com/title/tt0114194/

نوشته شده توسط FashisT:
lavigne_avril_cp_6521994.jpg

منظورت اینه؟
:Avril Lavigne

........................

ببینم این همه فیلم تو 6تا دیسک!:
http://iran-buy.com/main/product_info.php?products_id=3115
بعد 14 هزار تومن؟
اگه اینجوریه که خوبه!
ولی این ایران بای یه جوریه خیلی ارشیوش گنگه ادم نمیدونه چی کجا هست یهو ادم میره میبینه ارشیو تخت خواب اورده!!
24.gif

حیف که فکسون ساسپنت شد!
25.gif

............
پرهام جان اگه عجله نداری ادرستو تو پ.خ بده...
فعلا
13.gif
بابا تو دیگه کی هستی ممنون ولی یک اهنگ هم بزاری ممنونت میشم

بچه ها چند وقته دي وي رام و فيلم هاي دي وي دي اومدن !؟

من تازه امشب يه دي وي دي رام خريدم تا واسه اولين بار يه فيلم دي وي دي ببينم !

دو تا فيلمم گرفتم.كنستانتين و مستر اند ميس اسميت.اولي رو كه گذاشتم منوي فيلم اومد.من هم كه نديد بديدم !! فكر كردم بازيش رو يارو اشتباهي به هم داده !! اما ديدم نه علم تكنولوژي پيشرفت كرده !

بچه ها بهترين برنامه براي ديدن دي وي دي چيه ؟ وين دي وي دي ؟ پاور دي وي دي ؟

من از اولشم این سریال رو ندیدم!
نمیدونم الان پشیمونم یا لا الپشیمون ولی به هر حال نبینیم بهتره چشم و گوشمون کتر باز میشه
24.gif

تو این لیست ای دی ام بی من تا شماره 30 اینها رو دوست دارم ..سعی کنید شما هم بگید:
1. 9.0 The Godfather (1972)
2. 9.0 The Shawshank Redemption (1994)
5. 8.8 Schindler's List (1993)
11. 8.7 Pulp Fiction (1994)
17. 8.6 Citizen Kane (1941)
22. 8.6 Memento (2000)
این ارفاق:
35. 8.4 Fight Club (1999)
30.gif

فعلا
13.gif

واسه ديدن دي وي دي هر دو تاش عاليه فقط وين امکانات بيشتري داره ولي در کل من بيشتر با پاور حال مي کنم.

سلام
سامان جام به عنوان یه dvd نگاه کن قهار power dvd رو بهت پیشنهاد میکنم .
اینو جدی گفتی یا متلک بود ؟؟؟
قبلیه کمی تا حدودی متلک بود .
ولی حالا یه دمت گرم orginal خدمت عرض میکنم !!!
عماد خدا وکیلی خودت چند درصد پستتو می فهمی ؟؟؟

راستی من اگه بخوام کمکت کنم همین فیلمای پرهام رو میگم ..... اینایی که پرهام گفت شاهکارهای این دهه هستن ....... ابلته 2-3 مورد دیگه هم هست که طلبت .......
ولی در کل این لیست رو نگاه کن ... بهرتین فیلمهای موجود این چند سال اخیر هست (البته این لبیست تمام با زیرنویس قارسی است ولی واقعا فیلمای تحفه ای داره !!!
مونا در باره این لیستت این نکته قابل گفتنه که یه سری فیلمایه فاقد ارزش هنری ولی شدیدا سرگرم کننده توشن . مثل 3 تا آمریکن پای . ولی در عوض فیلمایه فوق العاده ای مثل محرمانه لوسانجلس . دونی براسکو و شیوه کارلیتو هم توشن .
عماد دیدن هر 6 تا فیلم رو بهت توصیه میکنم .
پرهام جان اگه عجله نداری ادرستو تو پ.خ بده...
شهرام برات تو pm فرستادم .

بچه ها چند وقته دي وي رام و فيلم هاي دي وي دي اومدن !؟

من تازه امشب يه دي وي دي رام خريدم تا واسه اولين بار يه فيلم دي وي دي ببينم !

دو تا فيلمم گرفتم.كنستانتين و مستر اند ميس اسميت.اولي رو كه گذاشتم منوي فيلم اومد.من هم كه نديد بديدم !! فكر كردم بازيش رو يارو اشتباهي به هم داده !! اما ديدم نه علم تكنولوژي پيشرفت كرده !

به به مبارک باشه سامان خان .......
فقط یک نکته رو بگم این دی وی دی های ایران بای حساب کتاب نداره ..... بعضی وقتها روی دی وی دی رام ها میان بعضی وقتا نه ... حدود 90 % اوقات میاد ........
برای دی وی دی دیدن هم فکر کنم از پاور دی وی دی استفاده کنی بیتر باشه !
راستی برو کنستانتین رو ببین نظرتو بگو .. اتفقا بحث 2-3 روز قبلمون بود !
قبلیه کمی تا حدودی متلک بود .
بهر حال ممنون !!
مونا در باره این لیستت این نکته قابل گفتنه که یه سری فیلمایه فاقد ارزش هنری ولی شدیدا سرگرم کننده توشن . مثل 3 تا آمریکن پای . ولی در عوض فیلمایه فوق العاده ای مثل محرمانه لوسانجلس . دونی براسکو و شیوه کارلیتو هم توشن .
عماد دیدن هر 6 تا فیلم رو بهت توصیه میکنم .
خیل بیشتر از اینها توش پیدا میشه .. خوبیش اینه که اکثر فیلمهیا تاپ جدید هم زیر نویس میشن . دیگه حالی به حولی ......
من به شخصه تا حالا 3 سری ازش خریدم از همش هم راضی بیدم !!

-----------------
. 9.0 The Godfather (1972)
2. 9.0 The Shawshank Redemption (1994)
5. 8.8 Schindler's List (1993)
11. 8.7 Pulp Fiction (1994)
17. 8.6 Citizen Kane (1941)
22. 8.6 Memento (2000)
منم تقریبا همین هاست بجز اون همشهری کین رو که یکی این فیلم یکی هم سینما پارادیزو رو نیمدونم چرا دیدم ..... کی میتونه داستانشو بهم بگه ؟؟ (پرهام جون کار خودته !) ... چند تا دیگه هم هست که میرم لیست رو نگاه میکنم .. بعدا میگم !!

سلام
پرهام جون کار خودته
ای به چشم . در اولین فرصت .
منم تو 50 فیلم اول :
The Godfather (1972)
The Godfather: Part II (1974)
Schindler's List (1993)
Casablanca (1942)
Pulp Fiction (1994)
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)
Lawrence of Arabia (1962)
American Beauty (1999)
Vertigo (1958)
Se7en (1995)
Léon (1994)
الان حوصله نداشتم همه لیست رو نگاه کنم . بعد کاملترش میکنم . ( البته از هر 3 تا ارباب حلقه ها هم خوشم میاد .
این خوش اومدنا هم هر کدوم به یک دلیله .
مثلا Pulp Fiction رو دوست دارم چون کارگدانش تارانتینو هه . یا seven رو دوست دارم چون یه داستانه عالی داره . و فهرست شیندلر رو دوست دارم چون علاوه بر تمام چیزایی که داره یه بازیه فوق العاده از لیام نیسون رو هم داره .
اگر بخوام توضیح بدم خیلی طول میکشه .
=====
راستی مونا یه 10 - 15 cd از اینیو موریکونه گیرم اومده خفن . شدیدا دارم باهاش حال میکنم .
عجب آهنگاییی داره . گوش دادن به هر کدومشون به اندازه دیدن خود فیلم به آدم حال میده .

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

سایه خانوم کارت خیلی خوب بود .
و فکر کنم در زمینه نقد فیلم و کلا بحث در باره فیلما خیلی مفید باشی .

مرسی . لطف داری .
ای . از نقد فیلم هم بدم نمیاد ولی فکر میکنم اصلاعاتم برای اینکه بتونم یه فیلم رو کامل نقدر کنم کمه . باید شما استادای این کار شما و مونا خانوم یه کم بهم کمک کنید .

تقریباآقا اسکور سیزی دوباره افتاد تو دی کاپریو!فکر کنم این فیلم سوم یا چهارمی باشه که با همن.یه زمانم افتاده بود با دنیرو.فکر کنم تو چنتا فیلمش با دنیرو بود من که کاینو و نیویورک و راننده تاکسیو میدونم.فکر کنم ایندفعه میخواد با دی کاپریو رکورد دنیرو رو بزنه!فیلم هم راجه به زندگیه روزولت هستش.دی کاپریو هم روزولت.

Vertigo (1958)
Se7en (1995)
Léon (1994
)

اینارم هستم
23.gif

.............

من به شخصه تا حالا 3 سری ازش خریدم از همش هم راضی بیدم !!
مگه پک های دیگم داره؟؟
ای بابا این اگه ارشیوشو ردیف کنه من مشتری دایمش میشم میچرخم ببینم دیگه چی گیرم میاد!
داغ دلمو تازه نکنید هی بگید dvd-rom من فعلا ندارمیعنی ترکیده
161.gif
در این ماه رمضان دعا فرمایید پولی ساهی برسه ما بریم یه کامبو بخریم
168.gif
168.gif

شهرام برات تو pm فرستادم .
برات ردیفش میکنم
.............
این دووم 3 رو انداختم داره دانلود میشه ..اگه دیدمش حتما یه چیزی دربارش مینویسم!
ولی دوتا چیزه جالب که تریلر هاشو پریویوو هاش دیدم یکی این بود که صحنه هایی از فیلم مثل بازی های fps هست و شما در کادر فقط تفنگ طرف رو میبینید و همون هیجیان و دلهره ای که تو بازی دارید اینحا هم دارید (یکم خاصه اقتباسی تر بشه) یکی دیگه هم مثل بازی گرفتن تفنگ های جدید هست که اونم مثل بازی جای و مکان نمایش خاصی داره....
باشد که فرشتگان به زمین نرسند تا فایل ما deadlink نشود
172.gif
172.gif

فعلا
13.gif

گزارشی تصویری از فیلم دووم که از روی بازیش ساخته شده .
سایه جان خیلی عالی بود
فقط زحمتی اگه میتونی از این به بعد بصورت تامب نیل بزار که هم صفحه سنگین نشه و هم تعداد عکسهارو بتونی بیشتر کنی
راسته اگه دوست داری با گروه لانگ تیک همکاری کنی بهم پی . ام بزن !
راستی مونا یه 10 - 15 cd از اینیو موریکونه گیرم اومده خفن . شدیدا دارم باهاش حال میکنم .
عجب آهنگاییی داره . گوش دادن به هر کدومشون به اندازه دیدن خود فیلم به آدم حال میده .
پرهام جان مطمئنی منظورت من بودم ......... چون من یادم نمیاد باهات بحث موریکونه داشته بوده باشم !! (این چه نوع فعلیه ؟؟!)
تقریباآقا اسکور سیزی دوباره افتاد تو دی کاپریو!فکر کنم این فیلم سوم یا چهارمی باشه که با همن.یه زمانم افتاده بود با دنیرو.فکر کنم تو چنتا فیلمش با دنیرو بود من که کاینو و نیویورک و راننده تاکسیو میدونم.فکر کنم ایندفعه میخواد با دی کاپریو رکورد دنیرو رو بزنه!فیلم هم راجه به زندگیه روزولت هستش.دی کاپریو هم روزولت.
این چهارمین همکاری دی کاپریو و اسکورسیزی هست .... ولی دی کاپریو کجا و دی نیرو کجا
راستی اسکورسیزی و دی نیرو 5 یا 6 تا باهم همکاری داشتن !
مگه پک های دیگم داره؟؟
ای بابا این اگه ارشیوشو ردیف کنه من مشتری دایمش میشم میچرخم ببینم دیگه چی گیرم میاد!
آره .. مگه یادت نیست اون کالکشن های اکثر کارگردانهای معروف !
ولی من منظورم از پک این بود که تا 3 سری 6 تایی از این با زیرنویس هارو گرفتم !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or