سلام
ای . از نقد فیلم هم بدم نمیاد ولی فکر میکنم اصلاعاتم برای اینکه بتونم یه فیلم رو کامل نقدر کنم کمه . باید شما استادای این کار شما و مونا خانوم یه کم بهم کمک کنید
اختیار داری . من که از نقد هیچی سرم نمیشه . من فقط بلدم فیلم نگاه کنم .
تازه مطمئنم که تو یه نقاد خیلی خوبی .
پرهام جان مطمئنی منظورت من بودم ......... چون من یادم نمیاد باهات بحث موریکونه داشته بوده باشم !! (این چه نوع فعلیه ؟؟!)
آره بابا . اینو از اون جهت گفتم که موریکونه کارش ساخت موسیقی برا فیلم بوده . ( مخصوصا وسترن اسپاگتیهای سرجیو لئونه )
داستانش هم مثه ماتريكس و خيلي از فيلم ها نبود كه نشه بفهمي.من ديشب اين فيلم رو ديدم و دوباره به فاصله نيم ساعت يك بار ديگه ديدمش و براي بار دوم بود كه داستان رو به طور كامل فهميدم.اگه كسي تو درك داستان مشكل داره بگه براش تعريف كنم.اگه وقت شد يه نقدي هم به فيلم مينويسم...
سامان جان هم داستان فیلم رو کامل بگو هم نقدت رو بذار .
وای آقا پرهام . من عاشق کارهای موریکونه هستم . از کجا گیر آوردی سیدی هاشو . دلم لک زده برای یکی از موزیکهای زیباش . ماله فیلم حرفه ای که شاهکار بود . میشه بگی از کجا گیر آوردی . منم برم دنبالش
اول اون آقا رو از جلو اسمم وردار . خیلی رسمی میشه منم بدم میاد .
دوم اینکه همونطور که قبلا هم گفتم تو همین ماهشهر یه کلکسیونر تووووپ پیدا کردم که هر چی بخوام رو برام با قیمت مناسب رایت میکنه .
غیر از این موریکونه ها 20 تا cd از ونجلیز هم ازش گرفتم .
اگر بخوای میتونم برات بفرستم .
Buono, il brutto, il cattivo, Il (1966)
این فیلم رو یادم رفت بنویسم . واقعا دوستش دارم .
The Silence of the Lambs (1991)
نمیدونم چرا از این فیلم خوشم نمیاد .
البته عاشق بازیه سر آنتونی هاپکینز تو این فیلمم . ( هانیبال لکتر به عنوان محبوبترین نقش منفیه تاریخ سینما شناخته شده )
[/QUOTE]Casablanca (1942)
بهترین عاشقانه تاریخ سینما .
کافه ریکم یکی از بهترین و معروفترین لوکیشنهایه تاریخ سینما .
من ربکای هیچکاک رو سانسور شده دیدم کلی اعصابم خرد شد . دیگه فیلمهای قدیمی ام باید اصلشو نگاه کرد به هر حال خیلی دوست دارم این و پرندگان رو ببینم . [/QUOTE]
4 تا dvd از هیچکاک دارم که ربهکا هم جرئشونه . ولی همچنان دنباله پرندگان میگردم . ( از این dvd هایین که جدیدن ترمیم شدن . dvd 9 هستن ) دونه ای 7000 تومن پام آب خوردن .
حس شیشم(همونیه که بروس ویلیس بازی کرده دیگه با اون پسره؟)
اسم پسره هیلی جوئل آزمونت هست .
علی درستش شیرینی آمریکایی هست . شماره 3 هم اسمش ازدواج آمریکایی بود .
منتظر نظر شما هستم . راستی برای بقیه فیلمهام بنیویسیم؟
نظراتم رو که قبلا گفتم . البته نصفه نیمه .
از 50 تا 100 رو هم بعدا گلچین میکنم .