Movie Center

كنستانتين نهايت فيلم بود ! خيلي خفن بود ! من واقعا لذت بردم ! ( نقد نيست فقط جمله هاي توصيفيه! )

خوشحالم كه اولين تجربه ديدن يه فيلم دي وي ديم همين كنستانتين بود.به نظر من جلوه هاي بصري اين فيلم يك سطح از بقيه ي فيلم ها مثلا ماتريكس بالاتر بود.

داستانش هم مثه ماتريكس و خيلي از فيلم ها نبود كه نشه بفهمي.من ديشب اين فيلم رو ديدم و دوباره به فاصله نيم ساعت يك بار ديگه ديدمش و براي بار دوم بود كه داستان رو به طور كامل فهميدم.اگه كسي تو درك داستان مشكل داره بگه براش تعريف كنم.اگه وقت شد يه نقدي هم به فيلم مينويسم...

فقط ميتونم به همه تون توصيه كنم كه حتما اين فيلمو ببينيد ...

سایه جان خیلی عالی بود
فقط زحمتی اگه میتونی از این به بعد بصورت تامب نیل بزار که هم صفحه سنگین نشه و هم تعداد عکسهارو بتونی بیشتر کنی
راسته اگه دوست داری با گروه لانگ تیک همکاری کنی بهم پی . ام بزن !
مرسی مونا جان . چشم عکسها رو کوچیک میزارم . در مورد همکاری هم راستش درس و دانشگاه اصلا فرصت نمیده وگر نه دوست داشتم . وبلاگ خودم رو هم خیلی دیر به دیر به روز میکنم . مرسی به هر حال .

راستی مونا یه 10 - 15 cd از اینیو موریکونه گیرم اومده خفن . شدیدا دارم باهاش حال میکنم .
عجب آهنگاییی داره . گوش دادن به هر کدومشون به اندازه دیدن خود فیلم به آدم حال میده .

وای آقا پرهام . من عاشق کارهای موریکونه هستم . از کجا گیر آوردی سیدی هاشو . دلم لک زده برای یکی از موزیکهای زیباش . ماله فیلم حرفه ای که شاهکار بود . میشه بگی از کجا گیر آوردی . منم برم دنبالش .

نوشته شده توسط Saman:
كنستانتين نهايت فيلم بود ! خيلي خفن بود ! من واقعا لذت بردم ! ( نقد نيست فقط جمله هاي توصيفيه! )

خوشحالم كه اولين تجربه ديدن يه فيلم دي وي ديم همين كنستانتين بود.به نظر من جلوه هاي بصري اين فيلم يك سطح از بقيه ي فيلم ها مثلا ماتريكس بالاتر بود.

داستانش هم مثه ماتريكس و خيلي از فيلم ها نبود كه نشه بفهمي.من ديشب اين فيلم رو ديدم و دوباره به فاصله نيم ساعت يك بار ديگه ديدمش و براي بار دوم بود كه داستان رو به طور كامل فهميدم.اگه كسي تو درك داستان مشكل داره بگه براش تعريف كنم.اگه وقت شد يه نقدي هم به فيلم مينويسم...

فقط ميتونم به همه تون توصيه كنم كه حتما اين فيلمو ببينيد ...

این فیلم رو من 5 ماه پیش دیدم . البته اون موقع پرده ای بود ولی فیلم خیلی عالی بود . به نظر منم خیلی خوبه . حتما ببینیدش .

نوشته شده توسط 789:
بچ ها يه فيلمه دي وي دي كامل تو تهران چنده. 5تا روي يه دي وي دي چي؟

من از 1500 تا 6000 تومان قيمت دارم چندتايي گرفتم .

ولي بايد دقت كني Dvd رو كه ميگيري اصل باشه . چون من ارباب حلقه ها ( 3 شماره ) رو روي يه Dvd گرفتم ولي فقط شماره 3 اون با كيفيت Dvd بود و زيرنويس داشت .

البته dvd هست تا dvd مثلا میتونی 1000 هم گیر بیاری میتونی 7000 یا 9000 هم گیر بیاری برمیگرده به طرف و آرشیوش...
اه بحث دی وی دی نکنید که ضربان قلبم بالای 237 میشه
161.gif
161.gif

فعلا
13.gif

خوب این ها رو از 30 فیلم اول انتخاب کردم

اونهایی که می پسندم (در حد و اندازه های 30 فیلم اول)

The Godfather (1972)
The Shawshank Redemption (1994)

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
(my best film)

The Godfather: Part II (1974)
Schindler's List (1993)

Buono, il brutto, il cattivo, Il (1966)
ژانر وسترن رو میشه با خوب بد زشت تعریف کرد
تعریف لارم نداره

Pulp Fiction (1994)
برادر تارانتینو !

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
Legend - Epic - Glory

The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

The Usual Suspects (1995)
در حصرت فیلمی مشابه به این خواهیم مرد!

Lawrence of Arabia (1962)
قبلها هم گفتم ، خیلی زیباست

The Silence of the Lambs (1991)
نمیدونم تجربه دیدن این فیلم در سینما یعنی چی ؟وحشت ؛ ترس ؛ سکته !
تجربه ای که احساس نکردیم . شایدم به خاطر این باشه که این فیلم تخیل نیست .توش جک و جونور ، موجودات فضایی و جادو و جمبل نداریم . کاملا میتونه اتفاق بیفته و .. تصورش هم دلهره آوره مخصوصا برای خانمها

-------------------
بقیه که یه چیزی میخواهم راجع بهش بگم
Shichinin no samurai (1954)
اینو کسی دیده ؟

Casablanca (1942)
فیلم خوبیه ، فقط یکم خیلی قدیمیه . بازی زیبای بوگارت و برگمن و داستان درام این فیلم در دوران جنگ جهانی دوم مطمئنا برای مردم اون دوران یه شاهکار بوده

Star Wars (1977)
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)

نظری ندارم

One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)
در شرف دیدن

Rear Window (1954)
من ربکای هیچکاک رو سانسور شده دیدم کلی اعصابم خرد شد . دیگه فیلمهای قدیمی ام باید اصلشو نگاه کرد به هر حال خیلی دوست دارم این و پرندگان رو ببینم

Cidade de Deus (2002)
من که حال نکردم .– نمیگم فیلمه بدیه ولی دیگه خیلی اغراق شده . کافیه شخصیتی که اخر فیلم نشون میده باهاش مصاحبه میکنن و با انچه که تو فیلم دیدیم مقایسه کنیم راستی این همون city of god هست

Memento (2000)
فیلم خوبیه ولی برای من در حد 30 فیلم اول نیست

Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le (2001)
اگه کسی میتونه راجع به این فیلم توضیح بده . بگه چرا این فیلم خوبه

منتظر نظر شما هستم . راستی برای بقیه فیلمهام بنیویسیم؟
۞۩ محمد ۩۞

من هم زیاد فیلم هایی رو که توش جک و جونور هست رو دوست ندارم.البته به غیر از کابوس شبانه و رزیدنت اویل فیلم های قشنگی که دیدم اینا هستن .
فیلم های الویت اول و دوم :
اره
قاتلین بلفتره
پدر خوانده
کیک آمریکایی 1و2و3
سریع و آتشین (یا خشن یا هرچی دیگه) 1و2و3
تمام فیلم هایی که وین دیزل بازی میکنه .
فیلم ترسناک 1و2و3
فیلم های هانیبال به غیر از اژدهای سرخ
4 تا فیلم کابوس شبانه
رزیدنت اویل رستاخیز و 1
افسانه های خزان
میهن پرست
10 یارد نهایی
شجاع دل
ایندیانا جونز 1و2و3
مومیای 3 (ایرانی) :lol:
کژدم شاه هم بد نبود.
از این فیلم ها متنفرم:
مرده ها از زنده ها متنفرند.
فرشته های چارلی
راکی 1-5
جنگ ستارگان به جز شماره 1
فیلم هایی که دلم میخواد ببینم :
اره 2
رزیدنت اویل 3 (هنوز ساخه نشده)
xxx 2

منم اون چنتای اولو که دیدم از این خوشم اومد:
گادفادر
شیندلر لیست
اربابا حلقه ها3
ارباب حلقه ها1
رستگاری شاوشنک
مظنونین عادی
(یه فیلمم قبلا دیده بودم فکر کنم لارنس عربستان بود.اگه اون بود قشنگ بود)
امریکایی خوشگله!!(فقط به خاطر سام مندز!)
تابش نمیدونم چی چیه یک ذهن پاک(با این که خیلی سنگین بود و چیزی نفهمیدم بازم خوشم اومد)
پیانیست
هفت
هتل رواندا
باورنکرنی ها
حفظ سرباز رایان
حس شیشم(همونیه که بروس ویلیس بازی کرده دیگه با اون پسره؟)
گرین مایل
گلادیاتور
شرک
هیولاها
گم شده در ترجمه
درونی!!(اینسایدر)
سیاره میمونها(خیلی جالب بود با اینکه خیلی فیلم قشنگی نبود)
یه فیلمم هست(گاندی)اونم قراره به زودی ببینم.فکر کنم اونم باید بکنمش تو این لیست.حال انگلیسی کردنم که ندارم!!

سلام
ای . از نقد فیلم هم بدم نمیاد ولی فکر میکنم اصلاعاتم برای اینکه بتونم یه فیلم رو کامل نقدر کنم کمه . باید شما استادای این کار شما و مونا خانوم یه کم بهم کمک کنید
اختیار داری . من که از نقد هیچی سرم نمیشه . من فقط بلدم فیلم نگاه کنم .
تازه مطمئنم که تو یه نقاد خیلی خوبی .
پرهام جان مطمئنی منظورت من بودم ......... چون من یادم نمیاد باهات بحث موریکونه داشته بوده باشم !! (این چه نوع فعلیه ؟؟!)
آره بابا . اینو از اون جهت گفتم که موریکونه کارش ساخت موسیقی برا فیلم بوده . ( مخصوصا وسترن اسپاگتیهای سرجیو لئونه )
سامان جان هم داستان فیلم رو کامل بگو هم نقدت رو بذار .
وای آقا پرهام . من عاشق کارهای موریکونه هستم . از کجا گیر آوردی سیدی هاشو . دلم لک زده برای یکی از موزیکهای زیباش . ماله فیلم حرفه ای که شاهکار بود . میشه بگی از کجا گیر آوردی . منم برم دنبالش
اول اون آقا رو از جلو اسمم وردار . خیلی رسمی میشه منم بدم میاد .
دوم اینکه همونطور که قبلا هم گفتم تو همین ماهشهر یه کلکسیونر تووووپ پیدا کردم که هر چی بخوام رو برام با قیمت مناسب رایت میکنه .
غیر از این موریکونه ها 20 تا cd از ونجلیز هم ازش گرفتم .
اگر بخوای میتونم برات بفرستم .
Buono, il brutto, il cattivo, Il (1966)
این فیلم رو یادم رفت بنویسم . واقعا دوستش دارم .
The Silence of the Lambs (1991)
نمیدونم چرا از این فیلم خوشم نمیاد .
البته عاشق بازیه سر آنتونی هاپکینز تو این فیلمم . ( هانیبال لکتر به عنوان محبوبترین نقش منفیه تاریخ سینما شناخته شده )
[/QUOTE]Casablanca (1942)
بهترین عاشقانه تاریخ سینما .
کافه ریکم یکی از بهترین و معروفترین لوکیشنهایه تاریخ سینما .
من ربکای هیچکاک رو سانسور شده دیدم کلی اعصابم خرد شد . دیگه فیلمهای قدیمی ام باید اصلشو نگاه کرد به هر حال خیلی دوست دارم این و پرندگان رو ببینم . [/QUOTE]
4 تا dvd از هیچکاک دارم که ربهکا هم جرئشونه . ولی همچنان دنباله پرندگان میگردم . ( از این dvd هایین که جدیدن ترمیم شدن . dvd 9 هستن ) دونه ای 7000 تومن پام آب خوردن .
حس شیشم(همونیه که بروس ویلیس بازی کرده دیگه با اون پسره؟)
اسم پسره هیلی جوئل آزمونت هست .
کیک آمریکایی 1و2و3
علی درستش شیرینی آمریکایی هست . شماره 3 هم اسمش ازدواج آمریکایی بود .
منتظر نظر شما هستم . راستی برای بقیه فیلمهام بنیویسیم؟
نظراتم رو که قبلا گفتم . البته نصفه نیمه .
از 50 تا 100 رو هم بعدا گلچین میکنم .

با سلام...

Shichinin no samurai (1954)
اینو کسی دیده ؟

خوب محمد جان اینکه همون هفت سامورایی ( Seven Samurai ) استاد کوروساوا هستش دیگه...اره دیدم..

فکر کنم ترسناک ترین فیلم سال بشه

کدومشون..اگه کنستانتین منظورته که همچین هم ترسناک نبود... اگه دوم (Doom) منظورته که همچین چیزه تحفه ای نیست و تنها نوآوریش همونه که بعضی صحنه ها مثل بازیهای FPS میشه...

اگه كسي تو درك داستان مشكل داره بگه براش تعريف كنم
داستانش هم مثه ماتريكس و خيلي از فيلم ها نبود كه نشه بفهمي

بابا بیخیال .. میتریکس که داستانش چندان سخت نبود.... البته داشتن یه سری اطلاعات مذهبی از ادیان دیگه مثل مسیحیت و بودیسم و یهودیت در درک داستان کمک میکرد.. این حرف خود کارگردانان فیلم بود...
کنستانتین هم همچین خیلی داستانش پیچیده نبود... ولی خوب شما هم برداشت خودت رو بگو ببینم چقده برداشت ها با اطلاعات متفاوت میتونه متفاوت باشه...

خوب این ها رو از 30 فیلم اول انتخاب کردم

من هم به زودی 30 تا اولم رو انتخاب میکنم... ولی خیلی با لیست باقی دوستان متفاوت هست...میگم بیخیال شم نه... اینجا همه فیلمهایی رو که دوستان معرفی کردن دیدن... ولی فکر نکنم فیلمای ما رو کسی دیده باشه که بخاد نظر بده و یا تایید و تکذیب کنه... :SAD :

رزیدنت اویل فیلم های قشنگی که دیدم

به نظر من که فیلم رزیدنت ایول یه فاجعه بود.... یعنی رسما اومدن ر**ن به داستان بازی.... درسته که در کل این فیلمش یکی دو نقطه تاریک بازی رو روشن میکرد ولی در کل مفت نمی ارزید....البته بازم نظر شخصیه به عنوان کسی که بازیهاش رو خیلی دوست داره..

چقده زیاد شد......
------------------------
بعده چند روز بازم موسیقی میزارم :

خیلی زیاد البوم از اینجا دانلود کنید :
( قابل توجه کوروش خان عزیز... یه شش هفت تا البوم از Rhapsody که خواسته بودی داره .. )

Code:
http://listen.xmanson.com/

حتما چک کنید.... آلبوم های خیلی زیادی داره ..

فعلا.
Cheers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• PXG
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or