Movie Center

با سلام...

بچه ها خدا عمرتون بده ، یکیتون آلبوم جدید ریکی مارتین بنام Life بزارین که من دارم می میرم .... دمتون گرم ........... ]

Ricky Martin -- Life

etb2qh.jpg

Code:
http://rapidshare.de/files/5958837/Life1.rar
http://rapidshare.de/files/5959643/Life2.rar

پسورد :

Code:
Happy ....ing!

---------------

لااقل داود جان اینو یجا می گفتی که کسی طرفدار لوهان نباشه !!!!!
اتفاقا فیلمش هر چی جایزه ام تی وی پاراسل بود رو برد که ...... یکی از 5 فیلم تینجری برتر سالهای اخیر هم شد .. ولی در کل فیلمهای تینجری انتار زیادی ازشون نیست فقط باید سرگرمت کنن همین !!!!

:d :d :d :d :d
اصلا حواسم نبود که طرفدار اسیدی لوهن هستی ... از گفته های زیر هم منظوری ندارم.. فقط دارم نظرم رو بیان میکنم...
ولی کلا فیلمای این دختره فقط توی همین مراسم های MTV جایزه گرفت.. چون انتخاب مردم و به خصوص نسل جوانشون بود که خوب معلوم بود دیگه چی میشه... وقتی میان جایزه بهترین بازیگر زن رو بهش میدن دیگه اون مراسم فاتحه اش خونده اس... چون اصلا این دختره بازیگر نیست بابا... همینطوری معروف شده و متاسفانه همه هم مدام لیلی به لالاش میزارن و تحویلش میگیرن...در کل اصلا باهاش حال نمیکنم..

فعلا..
Cheers

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

مرتضی امیدی نداشته باش من که تو این تاپیک حق آب و گل داشتم کسی به دادم نرسید . تو که دیگه جای خود داری .
وای پس ابروم چی میشه بابا رفاقتها به کجا رفته پس :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

اصلا حواسم نبود که طرفدار اسیدی لوهن هستی ... از گفته های زیر هم منظوری ندارم.. فقط دارم نظرم رو بیان میکنم...
ولی کلا فیلمای این دختره فقط توی همین مراسم های Mtv جایزه گرفت.. چون انتخاب مردم و به خصوص نسل جوانشون بود که خوب معلوم بود دیگه چی میشه... وقتی میان جایزه بهترین بازیگر زن رو بهش میدن دیگه اون مراسم فاتحه اش خونده اس... چون اصلا این دختره بازیگر نیست بابا... همینطوری معروف شده و متاسفانه همه هم مدام لیلی به لالاش میزارن و تحویلش میگیرن...در کل اصلا باهاش حال نمیکنم..
این حرفتو قبول دارم ....... ولی خوب نیم دونم چرا از این و از هیلاری داف بدجوری خوشم میاد !!
خداییش همه چی هست بجز بازیگر ........

------------
راستی داود جان در مورد اون لینکه هم خیلی خیلی خیلی خیلی ............... ممنون !!!

Ricky Martin -- Life
داود جان بدادم برس /........... هرچی میخوام دی ال کنم میگه :
Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account
تا حال 20 بار در ساعات مختلف امتحان کردم !!!

---------
راستی بچه ها شرمنده که 3 تا پست شد ....... آخه هیچ کدومش ربطی به اون یکی نداشت . خلاصه شرمنده !

آقا دوز فیلم تاپیک خیلی پایینه.من خودم یه سری فیلم 2004 گرفتم که تو این تعطیلی آخر هفته میبینم مینویسم.فقط یه چیزی.دوستان اگه میشه بهترین فیلمای خبل 95 رو که دیدن بنویسن چون من میخوام شروع کنم اونارو ببینم.سیوینگ پرایوت رایان رو هم دیم بالاخره!این فیلمای خبل 95 هم بعد از اینکه شیندلر رو دیدم فهمیدم که عجب فیلمایی رو ندیدم!!البته یه ری عنوانای خیلی تابلو مث گادفادر و راننده تاکسیو دیدم ولی خوب مثلا سایلنس آف د لمبس رو ندیدم!البته این رو بیشتر واسه این گفتم که بچه ها بیان تو جو فیلم!!

سلام
مونا دمت خیلی گرم .
=====
عماد فعلا برو جوخه . اینک آخر الزمان . بلید رانر . ایزی رایدر . آرمان عادلانه و سگ دانی رو ببین تا بعد .

آقا مرضیه مرده؟مث اینکه مرده ولی چرا اینقدر بی سر و صدا.بابا یکی از خواننده های قدیمی بود مثلا یکی میومد خبر میداد بد نبود!!البته فکر کنم واسه این خبری نشد که رفت تو مجاهدین ولی بالاخره...انا الیه نمیدونم چی چی...

بچه ها جاتون خالی امروز فیلم ConstanTine رو با کیفیت اصلی دیدم!!!
محشر بود محشر!!!
هر چی بگن کم گفتم!!!
کیانو ریورز بازی کرده!!!!
بازم می گم محشر بود
حتما ببینید

آقا دوز فیلم تاپیک خیلی پایینه.من خودم یه سری فیلم 2004 گرفتم که تو این تعطیلی آخر هفته میبینم مینویسم.فقط یه چیزی.دوستان اگه میشه بهترین فیلمای خبل 95 رو که دیدن بنویسن چون من میخوام شروع کنم اونارو ببینم.سیوینگ پرایوت رایان رو هم دیم بالاخره!این فیلمای خبل 95 هم بعد از اینکه شیندلر رو دیدم فهمیدم که عجب فیلمایی رو ندیدم!!البته یه ری عنوانای خیلی تابلو مث گادفادر و راننده تاکسیو دیدم ولی خوب مثلا سایلنس آف د لمبس رو ندیدم!البته این رو بیشتر واسه این گفتم که بچه ها بیان تو جو فیلم!!
عماد خدا وکیلی خودت چند درصد پستتو می فهمی ؟؟؟

راستی من اگه بخوام کمکت کنم همین فیلمای پرهام رو میگم ..... اینایی که پرهام گفت شاهکارهای این دهه هستن ....... ابلته 2-3 مورد دیگه هم هست که طلبت .......
ولی در کل این لیست رو نگاه کن ... بهرتین فیلمهای موجود این چند سال اخیر هست (البته این لبیست تمام با زیرنویس قارسی است ولی واقعا فیلمای تحفه ای داره !!!
http://iran-buy.com/main/product_info.php?products_id=3115

محشر بود محشر!!!
هر چی بگن کم گفتم!!!
کیانو ریورز بازی کرده!!!!
بازم می گم محشر بود
حتما ببینید
اااااااااااا چه جالب ........ چون منم دقیقا دیشب دیدم و خیلی هم خوشم اومد اونم با کیفیت عالی .......... !!!
ولی خدا عمر هزار ساله بهت بده این بحث دینیشو دوباره پیش نکش که اصلا حوصله ندارم .... ولی اینو بگم چون که نمی تونم نگم ، که عقاید دینیش بنظر من خیلی جالب بود !! ..........
البته شادی بحث کنیم بد نباشه تاپیک از رخوت بیاد بیرون ...... ولی نه ممکنه دوباره تهدید به قتل اوه ببخشید قفل شدن بشیم !!
سلام
مونا دمت خیلی گرم .
اینو جدی گفتی یا متلک بود ؟؟؟
اگه اولیش بود بابا ما خیلی ......... (هر چی میخوای تو جاخالی بزار خودت !!>> مخلصیم . چاکریم .... ) همکارررررررررررر !!!

راستی پرهام جون این لینک رو ببین فکر کنم خوشت بیاد ::
http://iran-buy.com/main/product_info.php?products_id=448

این بهترین کمکیه که میتونم بکنم !!! :neutral:
--------------------------------
راستی بچه ها نظرزتون در مورد این فیلم او یک فرشته بود چیه ؟؟
حالا که بحث نداریم بیایید این فیلمهای ماه رمضون تی وی خودمنون رو نقد کنیم ........
بنظر شما داستان این او یک فرشتهع بود به کجا میره ؟؟
من فکر کنم این دختره و ضرابی هر دوشون یک نفرن که هر دوشنو شیطان در جلد آدمیزادن !!!
خداییش بگم این تئوری من نیست اگه اشتباه بود گردن اون طرفی که گفته اگه درست بود گردن من !! :cheesygri
نظر شما چیه ؟؟ یالاااااا !

آخرین ویرایش:
arril larignf
lavigne_avril_cp_6521994.jpg

منظورت اینه؟
:Avril Lavigne

........................

ببینم این همه فیلم تو 6تا دیسک!:
http://iran-buy.com/main/product_info.php?products_id=3115
بعد 14 هزار تومن؟
اگه اینجوریه که خوبه!
ولی این ایران بای یه جوریه خیلی ارشیوش گنگه ادم نمیدونه چی کجا هست یهو ادم میره میبینه ارشیو تخت خواب اورده!!
24.gif

حیف که فکسون ساسپنت شد!
25.gif

............
پرهام جان اگه عجله نداری ادرستو تو پ.خ بده...
فعلا
13.gif

سلام .
بازم بحث مسائل دینی فیلم کنستانتین شد !!! الان تاپیک رو میریزم به هم ! :mad:
شوخی کردم بی خیال !
اما در مورد سریال او یک فرشته بود .
به نظر من هدف از این سریال اینه که : صبر کنین یه ذره توضیح بدم .
اگه یادتون باشه قسمت اول یه یارو اومد پیش بهزاد . نمیدونم کیش بود اما ظاهرا بدلیل مشکلات اخلاقی و روابط نامشروع افتاده بود زندان . اگه یادتون باشه بهزاد قبول نکرد به اون کمک کنه و گفت دوباره تو پول دستت بیاد میری دنبال کارای کثیف خودت و تو درست بشو نیستی و از این حرفا ...
به نظر من این دختر و اون وکیل همه برای این هستن که ثابت بشه خود بهزاد که اون مرده رو به خاطر مشکلات اخلاقی مسخره و سرزنش میکرد خودش هم اگه تحت شرایط قرار بگیره از اون بدتره و بهتر از اون نیست . فقط میخواد به ما بفهمونه که اگه کسی گناهی و خلافی انجام داده شما گذشت کنین و تا اونجا که میتونین کمکش کنین نه اینکه بیاین اونو به خاطر کار نادرستش سرزنش کنین . چون هر آدمی ممکنه تحت شرایط گناه قرار بگیره از راه بدر بشه .
مثل همین بهزاد که اون بیچاره رو مسخره میکرد و کمکش نکرد حالا این بلا سر خودش اومد تا بفهمه که بدتر از اون هست اما بهتر نیست !!
خوب البته اینا همش نظر من بود . حالا درست یا غلط بودنش رو دیگه نمیدونم .
--------------------------------
فیلم بازا فعلا حال کنن چون اگه پایه موسیقی تاپیک دوباره بیاد آنلاین شه بازم بساط موسیقی به راه میشه !!! :)
موفق باشید .

ولی کلا فیلمای این دختره فقط توی همین مراسم های Mtv جایزه گرفت.. چون انتخاب مردم و به خصوص نسل جوانشون بود که خوب معلوم بود دیگه چی میشه... وقتی میان جایزه بهترین بازیگر زن رو بهش میدن دیگه اون مراسم فاتحه اش خونده اس... چون اصلا این دختره بازیگر نیست بابا... همینطوری معروف شده و متاسفانه همه هم مدام لیلی به لالاش میزارن و تحویلش میگیرن...در کل اصلا باهاش حال نمیکنم..
برای اینکه اونها سیستمی دارن به نام کارخانه ستاره سازی..مجبورن که همیشه در چارتهاشون ستاره های دست امیزشون باشند تا هم همردم سرشگرم بشه و هم خودشون به پولی برسن!
لبیته مردم هم بدشون نمیاد ..خدایی شما ها خوشتون نمیاد هر سال یه the boys یا کامران و هومن جدید داشته باشید یا یه گلزار !
یه نگاهی هم به گروهای چند نفره بندازید متوجه میشید سیستم سرمیاه داری امرکا فکر همه جا رو کرده بوده حتی teen band ها!
فعلا

با سلام...

این حرفتو قبول دارم ....... ولی خوب نیم دونم چرا از این و از هیلاری داف بدجوری خوشم میاد !!
خداییش همه چی هست بجز بازیگر ........

خوب منم از هیلاری خوشم میاد.. البته شاید بیشتر به خاطر چهره معصومی که داره باشه ( ملت فکر بد نکنید ها )

داود جان بدادم برس /........... هرچی میخوام دی ال کنم میگه :
Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account
تا حال 20 بار در ساعات مختلف امتحان کردم !!!

چی شد... تونستی دانلود کنی یا نه... خوب مشکل این سرویس های عمومی و فری همینه دیگه...

محشر بود محشر!!!
هر چی بگن کم گفتم!!!

اااااااااااا چه جالب ........ چون منم دقیقا دیشب دیدم و خیلی هم خوشم اومد اونم با کیفیت عالی .......... !!!
ولی خدا عمر هزار ساله بهت بده این بحث دینیشو دوباره پیش نکش که اصلا حوصله ندارم .... ولی اینو بگم چون که نمی تونم نگم ، که عقاید دینیش بنظر من خیلی جالب بود !!

فیلم خیلی باحالیه... دیگه هم بحث باورهای دینیش رو راه نمیندازم.. چون اوندفعه هم نتیجه درست و حسابی نگرفتیم..... فقط اینو بگم که اگه علاقه مند هستید داستان فیلم رو کاملا بفهمید و باهاش حال کنبد تو گوگل با این کلمه ها ( کی ورد ) سرچ کنید : Lucifer - Constantine

برای اینکه اونها سیستمی دارن به نام کارخانه ستاره سازی..مجبورن که همیشه در چارتهاشون ستاره های دست امیزشون باشند تا هم همردم سرشگرم بشه و هم خودشون به پولی برسن!
لبیته مردم هم بدشون نمیاد ..خدایی شما ها خوشتون نمیاد هر سال یه the boys یا کامران و هومن جدید داشته باشید یا یه گلزار !
یه نگاهی هم به گروهای چند نفره بندازید متوجه میشید سیستم سرمیاه داری امرکا فکر همه جا رو کرده بوده حتی teen band ها!
فعلا

ای ول اقا شهرام.. عجب تحلیلی... ولی خداییش من از این the boys یا کامران و هومن یا گلزار بیزارم...

فعلا.
Cheers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or