Movie Center

آقا سلام
کدوم یکی از شما Final fantasy:advent children رو دیده؟
اگه میشه داستانه فیلمو بصورت واضح بگین چون من کامل نفهمیدم چی شد!!!
البته من فایناله هفتو بازی نکردم.
گود لاک.

کدوم یکی از شما Final fantasy:advent children رو دیده؟
اگه میشه داستانه فیلمو بصورت واضح بگین چون من کامل نفهمیدم چی شد!!!
البته من فایناله هفتو بازی نکردم.

راستی اینا این همه مادر مادر میکردن یعنی چی؟

با سلام...
بابا ای ول.. تاحالا شک داشتم هیچکی پستامو نمیخونه .. حالا مطمئن شدم..
من همین انیمشن رو تو همین تاپیک چند صفحه قبل کامل معرفی کردم...
ولی خوب بازم میگم :

نوشته شده توسط خودم:
خلاصه داستان :
دوسال از زمانی که Cloud و همراهانش توانستند Sephiroth را شکست بدهند و دنیا را از نابودی حتمی برهانند می گذرد. حالا دیگر زندگی رنگ دیگری به خود گرفته است. دیگر آن جنگ ها و نابودی ها در کار نیست ولی مردم و به خصوص کودکان پیوسته در حال بیمار شدن هستند و یکی پس از دیگری در اثر این بیماری ناشناخته ( که به آن زخم ستاره شکل می گفتند) جان خود را از دست می دهند. Cloud هم دیگر مثل سابق نیست. Tifa هم همان کافه کوچکش را تبدیل یه یک سرویس پیک کرده و همواره نگران Cloud است. چیزی در درون Cloud را می آزارد. یک احساس گناه غیر قابل نادیده گرفتن. او خسته و سردر گم است. بی هدف به اینطرف و آنطرف می زند. مرگ Aerith برای او بسیار غیر قابل تحمل بوده. او خود را مسئول مرگ Aerith می داند. و فکر می کند که تمام اطرافیان و دوستانش مخصوصا Tifa ( که برای او خیلی عزیز است ) هم اینطور فکر می کنند . هر چند که بارها به او خلاف این حرف را زده اند. در این گیر و دار سرو کله Rufus ( پسر رییس کمپانی شیطانی Shinra که Cloud او را در مبارزه ای سخت شکست داده است ) و یک گروه دیگر به نام Kodaj پیدا شده که متشکل از سه برادر هستند و دنبال " مادر " می گردند . و به همین منظور به Cloud و Tifa حمله می کنند. در واقع این " مادر " که انها در جستجوی ان هستند چیزی نیست جز یک مخزن پر از سلولهای Jenova و Geostigma . و انها قصد دارند با جمع اوری تمام سلولهای مادر ( که در بدن بعضی افراد دیگر از جمله بعضی از بچه ها و Cloud نیز وجود دارند) دوباره جنگجوی افسانه ای Sephiroth را به این عالم برگردانند و فرآیندی که توسط Cloud دوسال پیش در نطفه خفه شد را از سر بگیرند. اما ایا Cloud دوباره نیرو و جرئت جنگیدن را در خود می بیند؟ . آیا برای نجات کودکان از این بیماری و درد کاری خواهد کرد ؟ . آیا او برای انتقام دست به مبارزه می زند ؟ . و یا برای اثبات کارآمدی خودش به خودش بار دیگر دست به شمشیر خواهد برد؟....
-----------------------------
سخن آخر :
آقای Tetsuya Nomura در اولین تجربه کارگردانیشان ( کارگردانی فیلم و انیمشن )واقعا عالی و بدون نقص کار کرده اند. در طول انیمشن به حق نمی توان حرکات حساب شده و کاملا زیبای دوربین را نادیده گرفت. ایشان علاوه بر کارگردانی ، طراحی شخصیت ها را نیز بر عهده داشته اند.کارهای گرافیکی با دقت و ظرافت تمام انجام شده و کیفیت بالایی دارد. اما تنها اشکال وارد بر این انیمشن این است : افرادی که بازی Final Fantasy VII (فاینل فانتزی 7 ) را بازی نکرده باشند کاملا با فضای داستان و شخصیتهای ان و اتفاقات ان بیگانه اند و قادر به درک ان نیستند. به عنوان نمونه نمی دانند که این Aerith که Cloud به خاطر مرگ او خود را سرزنش می کند کیست و در بعضی صحنه ها که به کمک او می آید بینندگان ناآشنا کاملا گیج می شوند. و یا در صحنه هایی که Cloud از Materia برای اجرای جادو استفاده می کند بینندگان کاملا نا آشنا هستند. ا زاین نظر می توان انگشت انتقاد بر کار ایشان گذاشت. اما در کل کار بسیار عالی و در خور توجهی است.

کلی حالم گرفته شد... به هر حال فعلا.
دیگه نمیگم Cheers چون تو مودش نیستم.

سلام
آخ گفتم بیده ...... بچه ها نطرتون راجع به برره ای ها چیه ؟ بنظر من مهران مدیری پیشرفت چشم گیری کرده ....... من میدوم خیلی هاتون که کلاستون به این ایرانیها نمیخوره .... میگید که این میمون بازیها چیه ولی خودتون هم میدونید که در تمام کشورهای جهان این سریالهای طنز شبانه وجود داره .... و فقط قصدش تا حدی کنایه زدتن به اون دولت .. و البته سرگرم کردن مردم برای ساعتی هست ....... که فقط یک ساعت در روز هم که شده آدم بدبختی هاش یادش بره .. بخصوص تو ایران .........
این روستای برره ی بنظر من بهترین تمثیل برای شاید 70-80 درصد مردم ماست . بی کسی برنخوره ها ... یه واقعیته ........
این نظر من بود .... نظر شما چیه ؟؟؟
مونا من كه كلي با اين سريال حااااال ميكنم .
با اين موضوع هم كه برره نمونه كوچيك شده جامعه فعليه ايرانه موافقم .
مخصوصا با اون مراسم برره اي شدن و يرعكسش يعني شهري شدن .

سلام.
ممنون آقا شهرام . خیلی عالی بود . دستت درد نکنه . هر وقت حوصله داشتی بازم از این کارا بکن ! :o

کورش جان ممنون . هر چند هنوز دانلود نکردم ! ;)

چاکریم مصطفی جان ..البته باید بگم من هر دو سال یک بار یک شب همچین حوصله هایی پیدا میکنیم
176.gif

فعلا
13.gif

نوشته شده توسط The BIG Boss:
با سلام...
بابا ای ول.. تاحالا شک داشتم هیچکی پستامو نمیخونه .. حالا مطمئن شدم..
من همین انیمشن رو تو همین تاپیک چند صفحه قبل کامل معرفی کردم...
ولی خوب بازم میگم :

کلی حالم گرفته شد... به هر حال فعلا.
دیگه نمیگم Cheers چون تو مودش نیستم.
اقا دستت درد نکنه هیچکی پستامو نمیخونه یعنی چی؟ خوب وقتی اینو ندیدم چیزی هم ندارم بگم تا این وجود یه جواب مختصر داده بودم .
مگه اینکه ما رو دیگه ادم حساب نکنی ;)

اقا دستت درد نکنه هیچکی پستامو نمیخونه یعنی چی؟ خوب وقتی اینو ندیدم چیزی هم ندارم بگم تا این وجود یه جواب مختصر داده بودم .
مگه اینکه ما رو دیگه ادم حساب نکنی

نه کوروش جان... پست های من هر چقدر هم مزخرف باشه همیشه یه عده از دوستان ( Including You ) به ما لطف دارن و میخوننش ولی وقتی گفتم کسی نمیخونه منظورم خارج از اون چند دوست همیشگی بود..

فعلا.
Cheers

سلام
ملت 2 تا زحمت براتون دارم . خیلیم عجله دارم . لطف کنین و زود کارم رو راه بندازین .
1 . لینک دانلود فیلم The Doors با بازیه وال کیلمر رو میخوام . محصول سال 1991 هست . کارکردانشم الیور استون . سر گذشت گروه راک The Doors هست . _ اگر کسی خود فیلم رو داره برام بفرسته . هزینش رو میدم . )
2 . کل آلبومهای Scorpions تو دهه 1970 رو میخوام . به غیر از 75 و 79 .
خیلی بشون احتیاج دارم . خیلیم زود .

نوشته شده توسط FashisT:
چاکریم مصطفی جان ..البته باید بگم من هر دو سال یک بار یک شب همچین حوصله هایی پیدا میکنیم
176.gif

فعلا
13.gif
168.gif
168.gif

نگو تو رو خدا ! بابا ما دلمون به 4 نفر مثل شما و آقا کورش و چند تا دیگه از دوستان عزیز خوشه که در راه یه موسیقی باز خوب شدن به من یه کمکی بکنن .
پس اینقدر ناز نکن و هر از گاهی از این کارا بکن . دستت درد نکنه .
17.gif

دوستانی که در زمینه موسیقی واردن هم اگه بعضی موقع ها از این کارا بکنن بدک نیست ها!
( به در گفتم که دیوار بشنوه !
59.gif
)

آخرین ویرایش:
اقا 300 کیلو بایت زیادم سنگین نیست برای دانلود از دست ندیدش
------------------------
دیوار شنید ولی کسی کلیپش رو دانلود نکرد . حداقا برای اشنا شدن با سبک نئوکلاسیک بد نبود

آخرین ویرایش:
سلام
ملت 2 تا زحمت براتون دارم . خیلیم عجله دارم . لطف کنین و زود کارم رو راه بندازین .
1 . لینک دانلود فیلم The Doors با بازیه وال کیلمر رو میخوام . محصول سال 1991 هست . کارکردانشم الیور استون . سر گذشت گروه راک The Doors هست . _ اگر کسی خود فیلم رو داره برام بفرسته . هزینش رو میدم . )
2 . کل آلبومهای Scorpions تو دهه 1970 رو میخوام . به غیر از 75 و 79 .
خیلی بشون احتیاج دارم . خیلیم زود .
بابا یکی بیاد یه کاری برا من بکنه .
خیلی لازم دارم اینا رو .

نوشته شده توسط kourosh:
اقا 300 کیلو بایت زیادم سنگین نیست برای دانلود از دست ندیدش
------------------------
دیوار شنید ولی کسی کلیپش رو دانلود نکرد . حداقا برای اشنا شدن با سبک نئوکلاسیک بد نبود

کورش جان من اون موقع که داشتم جواب میدادم هنوز دانلود نکرده بودم . بعدش رفتم دانلود کردم . اینا کی بودن داشتن میزدن ؟؟؟؟
اون یارو که دوربین نشونش میداد گیتارش چقدر شبیه گیتار استیو وای بود !!
ممنون . جالب بود فقط حیف که کم بود و کیفیتش هم خوب نبود . البته از 332 کیلوبایت انتظار بیشتری هم نمیشه داشت !
123.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or