Movie Center

چند پوستر

ejea1i.jpg

ejea76.jpg

ejeaaf.jpg

ejeatx.jpg

ejec7p.jpg

eje9t0.jpg

ejeckk.jpg

به نظر میاد اپرا با این کدهای عکس مشکل داره . اخه اپرا این پوسترها رو فقط اولی رو نشون میده ولی fire fox درست نشون میده !

۞۩ محمد ۩۞

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Nameless:
سلام به بروبچ

با تشکر از مراتب لطف شما (پرهام / داود / منا)

خوب به نمه فیلمی بنیویسم

یه چیزی که امسال خیلی جالب به نظر میاد تعداد فیلمهای خوبی هست که امسال ساخته شده , تا جایی که ذهن من قد میده تو این 7 – 8 سال اخیر همچین سال پرباری نداشتیم نتیجه اینکه امسال شاهد اسکار پرباری خواهیم بود که واقعا در مواردی مثل جلوه های ویژه انتخاب فیلم برتر بسیار مشکل خواهد بود حال کو تا اسکار ؛ و فیلمهای خوبی هم مثل کینگ کونگ در راهند.

اما این وسط یه فیلمهایی هم غیر قابل منتظره می درخشن مثل این batman . و یا جالبتر این فیلم که کوتاه معرفیش میکنم

Serenity (2005)

Directed by Joss Whedon

Genre: Action / Adventure / Sci-Fi / Thriller

Tagline: Can't stop the signal

Runtime: 119 min

Country: USA

Plot Outline: Captain Malcom Reynolds finds himself running from a skilled Alliance operative who wants River Tam, and who will stop at nothing to get her; meanwhile, River's capabilities become more clear to the crew of Serenity

IMDB Score : 8.5/10 top 250: #123

البته فکر کنم این فیلم ادامه ای از فیلم / مجموعه ای به نام Firefly بوده (دقیق نمیدونم)
و جالب اینکه بازیگراش معروف نیستن

یه سری فیلم دیگم هست که یه جونمرد (بر طبق روال گذشته میشه یه جوان زن که میشه منا) باید بیاد معرفی کنه مثل

A History of Violence (2005)
با بازی ویگومورتنسن (ای ول ویگو ! خوشم میاد داره پیش میره توپ)

Corpse Bride (2005)
نیاز به معرفی نداره

Lord of War (2005)
اینم یه فیلم خوب دیگه با بازی نیکولاس کیج

The Constant Gardener (2005)

راستی ال پاچینو داره چیکار میکنه ؟ Two for the Money ))
اخه کمدی / اسپورت / درام هم شد فیلم!:sad:

اینم یه انیمشین جالب
Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit (2005)

۞۩ محمد ۩۞

خوب دوباره ینفر بحث فیلمو شروع کرد ، موسیقی بازها خرابش کردنا .. شوخی میکنم ........

محمد جان در مورد دو تا آخریش مفصلا که چه عرض کنم به کوچولو دربارشون توضیح میدم ..... ولی بیشتر میخوام در مرود بمتن حرف بزنم که کیفیت پرده ایشو 3 بار دیدم حالا خودتون عمق فاجعه رو درک کنید !
اگه خدا بخواد هفته دیگه این adsl ما هم راه میوفته از دست این بوقلمون یک پا راهت میشم...
مطمئن باش اینقدرام بوق نیست .........
من حالا درارم می فهمم چه غنیمتی بود .یه آلبوم 60 مگی رو یک ساعت داونلود میکردم حالا 6 ساعت !!!
دلیل قطع شدن ای دی اس ال ام هم مشخصه ! کنکوررررررررررر !
ینم از این! خدایی تک تک خواننده هایی که روزی میتونستم چیزی ازشون بشنویم زدن تو کوچه خاکی ببینیم ابی تو البوم جدیدش چی کار میکنه
بجز داریوش ... ولی شاید بشه گفت بدترینهاشون همین سیاوش و منصور بودن بخصوص دومی ........ چی انتظار داشتیم و چی شد !!!

ین داستان نقل بازی دوباره شروع شد!
فکر کنم مشخص شد کی پایست هنوز !!
محمد Nameless جان .خوش اومدی بابا کجا بودی تو این مدت اینترنت و زیرو رو کردم ولی نتونستم پیدات کنم . بابا این مسنجر یه مدت از اختراعش میگذره عجیبه که تو خبر نداری بابا یه ایدی چیزی؟
کوروش جان یه سر به وبلاگ میزدی و نظر میدادی من در اولین فرصت آیدی ممد رو بهت میدادم .. بعد آیدی سامان این باحاترین آیدی هست که دیدم ... (با اینکه زیاد آیدی ندیدم !!)
ونا خانوم .چه ایرادی داره که ادم طرفدار اوانسنس باشه مهم حالیه که به ادم میده موسیقی. من خودم طرفدار اوانسنس نیستم ولی کلا گروه نرمالیه . هیچ مورد منفیی از این گروه ندیدم.
ممنون کوروش جان ولی منظور من بیشتر اون دوتای بعدی بود ....... ;)
به اینجا سری بزن
مرسی ممد جان (راستی در مورد اون ح وسطش بخشید دیگه خودت فاکتور بگیر ! ;) ) دقیقا دنبال همین لینک بودم !!
فیلمهای خوبی هم مثل کینگ کونگ در راهند.
البته شاید بشه گفت گودزیلای 5 !!
چون تا جاییکه که من یادی دارم تو کینگ کونگی که من دیدم دایناسور و گوزیلا و اینا نبودن ......
امال برنده قطعی اسکار کسانی هستند که فیلمهاشون در راهه .. ابز هم کلین ایستوود و اسپیلبرگ برای فیلم بعدیش ........ از بتمن هم ساده نگذرید ....
ولی 2 -3 جایزه خیلی هیجان انگیزه ....... بهترین کارگردان (که فکر کنم استیون بشه . اگه جنگ دنیاهارو دیده باشید ! مگر اینکه دیگه جکسون کار عجیب غریبی کرده باشه که اونم بعیده ....... !) 2 - همون طوری که ممد گفت بهترین جلوه های ویپه که اون هم بواسطه ی اینکه جلوه های ویپه جنگ دنیاهارو هم گروهجرج لوکاس ساختن ... حالا یا بخطار اون یا بخاطر جنگهای ستاره ای او میگیره ........ 3 - بهترنی مسویقی متن که جان ویلیامز رقابت سختی با آهنگسازان بمتن داره .....
وابلته از همه مهم تر برای ما جایزه بهترین فیلم خارجی که احتمال نازمد شدن خیلی دور ، خیلی نزدیک (فیلمی که شهرام 3-4 ماه پیش گفت برم ببینم و واقعا هم چی سودی کردم دیدم !! ایول شهرام ! :p ) و فیلمی که مخملباف تو تاجیکستان ساخته و از طرف اون کشور قرار وارد اسکار بشه ولی شانس خیلی دور خیلی نزدیک خیلی بیشتره که بره جزو 5 تا !
نمیدونم چرا بعضیا با این آهنگ تصور کنش حال کردن ولی به نظر من که بدترین آهنگش بود.
والا چه عرض کنم عماد جان ........ !!
ولی سیاوش واقعا گندید
من نظرم رو در باره ي اين آلبوم تو يه وبلاگ نوشتم كه حالا براتون تو پست بعديم اينجا كپيش ميكنم.الان اين رو بگم تنها كسي كه گند نزد گوگوش بود.البته شايد تو انتخاب و تهيه كنندگي اشتباه كرده باشه اما اجراي آواز خوان بسيار زيبا و تكنيكي هست...

سامان جان با اینکه در زمینه موسیقی خیلی قوبلت دارم ولیکن این آخری رو فکر کنم اشتباه کردی . نمیدونم تا چه حد اهنگهای قبل انقلاب رو گوش کردی ولی ما خونوادتن با اونا بزرگ شدن و خوب هممون متفق القول معتقدیم که گوگوش خیلی خیلی با اون گوگوش دهه 50 ایران فاصله داره .......
گوگوش تنها مشکلش اینه که بخاطر طرد شدن از بعضی اهنگسازان و تهیه کنندگان برای اینکه کارش عقب نیوفته رفت سراغ مهرداد در صورتی که نوع اهنگسازی مهرداد به تن صدای گوگوش اصلا نمیخوره در واقع در هیچ جایی اکتاو صدای گوگوش تا حدی بالا نمیره در صورتی که زیبایی موسیقی گوگوش در گذشته به نظر من این تضاد بین اکتاو صداش بود مثل اهنگ کویر! که ابی هم نتونست مثل اون اجرا کنه!
در هر دو مورد کاملا قبولت دارم ....... با اینکه هنوز از دستت دلخورم !!!

---------------------

در پایان واقعا حوصله دارید که این رو خوندید ....... و بابت غلطهای احتمالی زیاد من ببخشید بخدا .... وقتم خیلی محدود شده برای تایپ کردن !! :neutral:

کوروش من الان تبریز نیستم که!!وبدم بسی قبل با اینکه هنوزم میخوام برم اونجا.الان 7 سالی میشه تو این خراب شدم!مونا هر چی دوست داری عرض کن!ولی من که خیلی ناامید شدم از سیاوش قمیشی.در ضمن یه فیلم تریلرشو تو یه کانالی دیدم که آسمشو نفهمیدم آخرش.فکر کنم تگ لاین فیلم این بودNothing is big as your first loveمیخواستم ببینم کسی میتونه بگه اسم فیلم چیه و کی میادو اینا؟فیلم باحالی به نظر میومد یعنی فیلم اینجوری من تا حالا ندیده بودم!فکر کنم سبکشRomance/Kids?family?Comedy!!!!باشه!

سلام
نگفتی چطور شد یاد دمیس افتادی؟
والا هونطور که قبلا گفتم اینجا یه بنده خودایی هست که cd آهنگ رایت میکونه . البته برا آشنا !!!
منم یه دوست دار مغازه داره . رفیق این باباست . همیشه ازش cd میگیره . دمیس رو هم تو مغازه دوستم شنیدم . خوشم اومد . رایتش کردم .
cd که دوستم رایت کرده mp3 هست و 95 تا آهنگ داره ( گلچین شدست )
دوستم میگفت که خیلی بیشتر بوده و اون اینا 95 آهنگ رو گلچین کرده .
خلاصه اینجوری شد که با دمیس خان آشنا شدم .

اقا مصطفی گل .در مورد منسون حرفت درسته البته شاید نباید به منسون توهین کرد ولی نطرم رو که میتونم در موردش بگم.من از این بابا متنفرم ولی جنبه موسیقی قضیه شاید ضعیف ترین جنبه باشه دو تا دلیل اصلی داره این نفرت من یکی تبلیغ ستنیزمه که این بابا میکنه تو یکی از مصاحبه هاش خوندم میگه شیطان مظلوم واقع شده ؟@&$#؟* .قضیه دوم اینکه این بابا بنوعی دشمن متاله .دلیلشم اینه که اونقدر کارای منفی و زشت به اسم موسیقی متال انجام داده که خود بخود مردم از این موسیقی زده شدند الان موسیقی متال حالت تابو پیدا کرده بین مردم .ملت فکر میکنن تمام متال باز ها مثل منسونند در صورتی که این طور نیست . جنبه سوم همون بخش موسیقی قضیه ست که در این مورد میتونم بگم موسیقیش صفره.(تمامش نظر شخصیه) .یه بخش دیگه هم داره مربوط به سینماست . این بابا طرفدار چارلز منسونه که دستور قتل شارون تیت ستاره دهه 60 هالیوود و همسر رومن پولانسکی رو داده. حالا من موندم از کجای این بابا ( خیلی خودمو کنترل میکنم که حرف ناجوری نزنم) باید خوشم بیاد

ای با با مگه حالا قیامت شده که تو مطمئن شدی شما دین دارها راست میگید نه منسون که خداهای ساختگی رو دوست نداره

I never really hated a one true god
But the God of the people I hated
من هرگز از خدای واقهی متنفر نبودم
بلکه از خداههایی که انسانها دارند متنفرم منظورش هم مسیحه که همه بحش میگن خدا یا پسر خدا
..
درست میگه ما هر کاری میکنیم نمیگیم ما کردیم میگیم شیطون گولمون زد:cheesygri

ببین اون سبکی که منسون داره
alternativ
غیر از این نیست ونمیتونه از گلو گیاهو شبنم بخونه و باید بیشتر از زشتی بخونه
در ضمن اگه زیاد هم تو موزیکهاش بدو بی راه میگه گوش نکن
و pop
گوش کن
شما هم در صورتی میتونی از موزیک صفر منسون ایراد بگیری که حد اقل خودت یک باشی
و امیدوار هم هستم باشی ای ول موفق باشی #$@%#@
چارلز هم میدونید کشیش بوده
خود منسون هم به جای رفتن به مدرسه از بچگی تو کلیسا درس خونده
پس حتما به نتیجه رسیده

دم همه متالر ها گرم

سلام . :)
خوب قبل از هر چیز از دوستان فیلم باز عذر میخوام . ببخشید جدیدا اکثر پست ها در مورد موسیقی هست و شاید شما ها دوست نداشته باشن . اما اینجا واسه همین هست که در مورد موسیقی و فیلم بحث و تبادل نظر بشه و اگه اتقادی چیزی هست گفته بشه .
( اگرم از این قضیه خیلی ناراحتین بزنین تو خط فیلم اونم خفن تا روی موسیقی بازا رو کم کنین !! :cheesygri )

خوب جناب آقای Dark Light . من کاری ندارم که منسون چی میخونه یا کجا بزرگ شده و از این حرفا .
همون طور که دوستمون گفت منسون با کاراش و رفتارهاش باعث شده چهره واقعی موسیقی متال عوض بشه و تا به یه نفر میگی من متال گوش میدم . میگه متال !!!
84.gif

نکنه همون گرو ههای شیطان پرست رو میگی ! خاک تو سرت و ... .
همین از صد تا فحش برای موسیقی متال بدتره . چرا اینجوریه ؟؟؟
چون بعضی ها مثل همین مرلین منسون با کاراشون و رفتارهایی که دارن چهره متال رو خراب میکنن .
اصلا چرا نباید تو کشور ما موسیقی متال داشته باشیم ؟
چطور موسیقی پاپ الان تو کشور ما مثل یه علف هرز داره رشد پیدا میکنه و هر ننه قمری میاد میشه خواننده که اندازه گاو هم از موسیقی سرش نمیشه اما معدود گروههای متال یا راک ایرانی با ترس و لرز دارن کار میکنن که مبادا بهشون برچسب شیطان پرست نزنن و براشون درد سر نشه !!
الانم که خدا بده برکت هر روز یه 100 نفری به خواننده های پاپ ما اضافه میشن و اصلا به این توجه نمیشه که آیا این بابا بدرد موسیقی میخوره یا نه .
میگن آقا پول داری ؟؟؟ اگه جواب مثبت باشه شما یکی از بهترین موسیقی دانان و شاعران و خوانندگان قرن هستی !!!
به قول یه خواننده ای که میگه :
میگن واسه معروف شدن پارتی بازی و پول میخواد آره آره آره حتما میخواد
میگن واسه خواننده شدن سواد موسیقی میخواد نه نه نه اصلا نمیخواد
الان موسیقی کشور ما شده این !

ببخشید که بحث طول میکشه

منسون با کاراش و رفتارهاش باعث شده چهره واقعی موسیقی متال عوض بشه

ببینید اگه فرظ کنید یه نفر بیاد به شما بگه برید
برید جیان بخرید از زانتیا بهتره شما میری میخری ؟
حالا همه میگن چون منسون درباره مواد میخونه بچههای مارو به راه بد کشونده
این طوره ؟
سبکی هم که منسون داره این طور ه که با نشون دادن بدی های جامعه سعی میکنه انسانها رو به مسیرشون بر گردونه و نشون بده که زشتن
قضیه ادب از که اموختی
به نظر من موزیک متال اگه دور از هیاهو و اعتراضو زشتی باشه پس پاپ همون متاله
چرا ما با جنبه مثبت نبینیم این غضیه رو و اگه منسون گفت مواد مصرف کنید مصرف کنیم
مثلا اکه اسی میکه بیا با هم بریم سفر دبی دبی باید پاشیم بریم دبی پیش اربها ؟:cry:
اصلا چرا نباید تو کشور ما موسیقی متال داشته باشیم

ما میتونیم راک داشته باشیم که کلاسیک باشه ولی
چون موزیک راک اعتراض امیزه و همراه خشونت
در ایران نمیشه
تو رو خدا نگید که به خاطر منسون ما راک تو ایران نداریم
مثل رپ ...ما رپ با حال هم تو ایران نمی تونیم داشته باشیم
از کشوری که تازه موزیک خوندن جلوی انظار مجاز شده چه توقهی دارید

گروههای متال یا راک ایرانی با ترس و لرز دارن کار میکنن که مبادا بهشون برچسب شیطان پرست نزنن و براشون درد سر نشه

اصلا به این خاطر نیست
موزیک متال مث رپ نیست که طرف 1 برنامه هیپ هاپ ای جی نصب کنه بیت بسازه
باید با سواد باشه.... کار .کار درستهاس
هر کسی نمیتونه مث ای رپر ها بخونه و بنوازه

candy
در ضمن امیدوارم از حرفهام ناراحت نشید
تمام پستهای منو با خنده بخونید چون فقط نظرم بحث سالمه
:cheesygri

آخرین ویرایش:
لینکین پارک کاملا متال نمی خونه
rap metal & punk rock
اولا کجای اصول موسیقی پانک راک به لینکین پارک میخوره؟
دوما سبک rap metal یک سبک اینترنتی هست برای دسته بندی موزیک ها و هیچ رسمیتی نداره!
اگه شما فستوال ها و اواردهایی که لینکین پارک توشون شرکت کرده رو ببینید سبک موسیقیشون رو هارد راک معرفی میکنند که اگه یکم در این سبک اهنگ گوش کرده باشید کاملا متوجه میشید که این گروه یک hard rock کار هست!
رو این حساب من نمیتونم زیاد برم سراغ سبکهای نا آشنا و در عین حال خوب چون موقعیتم و محیطم جوری نیست که بخوام این کار رو بکنم .
شما چیزی که میخوای گوگلش کن حتما به نتیجه میرسی...
عنوان انگلیسی فیلم : Old Boy
اینقدر دمه گوشه ما گفتی old boy old boy که ما بالاخره رفتیم دیدیم!
راستی اول فیلم تو رو یاده فیلم دیگه ای ننداخت؟
fight club
نه؟
راز داوینچی رو نگه داشتی تا ADSL اومد اپ کنی؟
نه عزیز مشکل من اینه که فراموش کار حاد هستم برای همین ....
شهرام خان خدا رو شکر که دوزاریت زودی افتاد تماس برقرار شد.
تیکه میندازی
168.gif
168.gif

ولی fire fox درست نشون میده !
بیخود نیست 50 میلیون 50 میلیون دانلود داره دیگه!
با اینکه هنوز از دستت دلخورم !!!
172.gif
172.gif

168.gif
168.gif

I never really hated a one true god
But the God of the people I hated
اصلا نمیخوام تو این بحث *** شرکت کنم فقط بگم که مرلین منسون به نظره من یه model موسیقی+عرفان هست! اونم فقط برای کسب شهرت...اصلا هم بدش نمیاد badman امریکا نامیده بشه!
متاسفانه الان مد شده که هرکی تو شعرهاش حرفهای جورواجوری از خدا و مسیح بزنه...در واقه زودتر معروف میشه! به نظره من منسون موسیقی و خودش مثال همچین شایعه ای هست:
منشون دکترای موسقی داره! مگه نمیدونی مایکل جکسون رو اون عمل کرده!
31.gif

بهتره تاپیک رو با این یحث به انحراف نکشیم!
خب فکر کنم تعادل بین موزیک و فیلم رو برقرار کردم با این پست! اره ارواح....
34.gif

فعلا
13.gif

خب
چند تا فیلم جدید:
TWO FOR THE MONEY
Release Date: October 7, 2005
Studio: Universal Pictures
Director: D.J. Caruso
Screenwriter: Dan Gilroy
Starring: Al Pacino, Matthew McConaughey, Rene Russo, Jeremy Piven, Armand Assante
Genre: Drama
MPAA Rating: R (for pervasive language, a scene of sexuality and a violent act)
Official Website: TwofortheMoney.net
poster.jpg

نمیدونم با اینکه تا حالا فیلم بد این پاچینو ندیدم ولی فکر نکنم اینم بازیش بد باشه که مطمئنن نیست ولی بازم با اینکه فیلم بد هم بازی نمیکنه نمیدونم این رو باید فاکتور بگیریم یا نه..در هر صورت منتظر ریوویو مونا میمونیم :دی
.........................
THE EXORCISM OF EMILY ROSE
Release Date: September 9, 2005
Studio: Screen Gems (Sony)
Director: Scott Derrickson
Screenwriter: Scott Derrickson, Paul Harris Boardman
Starring: Laura Linney, Tom Wilkinson, Campbell Scott, Shohreh Aghdashloo, Jennifer Carpenter, Colm Feore
Genre: Horror, Thriller
Official Website: WhatHappenedtoEmily.com

نمیدون کسی تریلر این فیلم رو دیده یا نه ولی باید فیلم خوفناک و مهیجی باشه تو تریلرش فیلمش یه جورایی شبیه جن گیر بود... خئا کنه خوب باشه تا یه فیلم ترسناک دیگم بره تو memento مون (انیم باز :دی)
اگه تریلرشم ندیدید از اینجا دانلود کنید:
جفتش دوتاست یعنی دوتاش یکیست!اولی .mov هست دومی WMV.
...............................
Wallace & Gromit
Release Date: October 5, 2005 (NY, LA; wide release: October 7)
Studio: DreamWorks Pictures
Director: Nick Park, Steve Box
Screenwriter: Bob Baker, Nick Park
Starring: Peter Sallis, Helena Bonham-Carter, Ralph Fiennes
Genre: Action, Adventure, Animation, Comedy
MPAA Rating: G
Official Website: WandG.com
poster2.jpg

نمیدونم chicken run یادتون هست یه بازیم ازش ساختن باید چوب میزاشتی روی سوراخ ها تا مرغ ها فرار کنن!
اگه از این نوع انیمیشنها خوشتون میاد حتما از اینم خوشتون میاد!
من مرده این سگم! چقدر نازه نه؟
............
در هر صورت حرف این فیلم ها شد گفتم یه نیمچه آشنایی ازشون بزنم تنگ این تاپیک تا جاسوس دو جانبگی رو تموم کرده باشم
27.gif

فعلا
13.gif

حالا که پوستر بازی شد من هم این پوسترها رو از " سه گانه انتقام " آقای Park Chan-Wook میزارم ( اسم ایشون به صورت درست باید اینطوری تلفظ بشه Bak Chan'ok )
park1.jpg

1-
Sympathy for Mr. Vengeance/2000

ejeckk.jpg

2-
OldBoy/2003

ejv4on.jpg

3-
Sympathy for Lady Vengeance/2005

ejv4uh.jpg

فعلا.
Cheers

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
فاینال فانتزی ادونت چیلدرن تا حالا 700000 تا فروش داشته ، با این که هنوز تو آمریکا ریلیز نشده.

دانلودا رو هم حساب كنيد بد نيست . كه راحت بايد نصف اون رقمي كه گفتي باشه .

دارک لایت جان و کاین عزیز ...... ما کر کنیم یه هم چین بحثی رو یکبار تو بازیدات هم داشتیم .. خواهش میکنم بی خیال شید ...... !

راستی شهرام جان خوب اکتیو شدی اینجاها !!

راستی شهرام جان خوب اکتیو شدی اینجاها !!
اخه به نظرم این چهار تا دونه کپی/پیست ارزش یه پست زدن رو در کنار معرفی های داوود یا تو یا باقی دوستان در وبلاگ نداره!
فعلا

سلام
اخه به نظرم این چهار تا دونه کپی/پیست ارزش یه پست زدن رو در کنار معرفی های داوود یا تو یا باقی دوستان در وبلاگ نداره!
شهرام تو اونجا هم یه چیزی بفرست که به روز بشه . کم باشه عیب نداره . ( کیفیت مهمه نه کمیت )
خوب قبل از هر چیز از دوستان فیلم باز عذر میخوام . ببخشید جدیدا اکثر پست ها در مورد موسیقی هست و شاید شما ها دوست نداشته باشن . اما اینجا واسه همین هست که در مورد موسیقی و فیلم بحث و تبادل نظر بشه و اگه اتقادی چیزی هست گفته بشه
مام مخلص آقا مصطفی و دارک لایت هم هستسم . ولی همونجور که مونا گفت یه بار همچین بحثری رو تو بازیدات هم داشتیم . رو همین منسون بود با یه بابایی به نام منسون هم بود . ولی به جایی که نرسید
هیچ . تاپیک رو هم در خطر تعطیلی قرار داد . پس بهتره شما هم ادامه ندید .
=====
راستی بچه ها dvd هه L.A Confidential ( محرمانه لس انجلس ) رو با زیر نویس فارسی گیر آوردم .قبلا از تلویزیون خودمون دیده بودمش ولی وقتی نشستم dvd ش رو دیدم تازه فهمیدم ایران چه به روزه فیلم آورده بوده . کیم بیسینگ رو که یکی از نقشایه اصلی رو داره از تو فیلم حذف کرده بودن .
=====
راستی کی امروز ریش قرمز رو از 100 فیلم دید ؟ ( ک : آکیرو کوروساوا - ب : توشیرو میفونه )
من که نتونستم ببینم ( با گریه بخونین )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or