نوشته شده توسط Nameless:سلام به بروبچ
با تشکر از مراتب لطف شما (پرهام / داود / منا)
خوب به نمه فیلمی بنیویسم
یه چیزی که امسال خیلی جالب به نظر میاد تعداد فیلمهای خوبی هست که امسال ساخته شده , تا جایی که ذهن من قد میده تو این 7 – 8 سال اخیر همچین سال پرباری نداشتیم نتیجه اینکه امسال شاهد اسکار پرباری خواهیم بود که واقعا در مواردی مثل جلوه های ویژه انتخاب فیلم برتر بسیار مشکل خواهد بود حال کو تا اسکار ؛ و فیلمهای خوبی هم مثل کینگ کونگ در راهند.
اما این وسط یه فیلمهایی هم غیر قابل منتظره می درخشن مثل این batman . و یا جالبتر این فیلم که کوتاه معرفیش میکنم
Serenity (2005)
Directed by Joss Whedon
Genre: Action / Adventure / Sci-Fi / Thriller
Tagline: Can't stop the signal
Runtime: 119 min
Country: USA
Plot Outline: Captain Malcom Reynolds finds himself running from a skilled Alliance operative who wants River Tam, and who will stop at nothing to get her; meanwhile, River's capabilities become more clear to the crew of Serenity
IMDB Score : 8.5/10 top 250: #123
البته فکر کنم این فیلم ادامه ای از فیلم / مجموعه ای به نام Firefly بوده (دقیق نمیدونم)
و جالب اینکه بازیگراش معروف نیستن
یه سری فیلم دیگم هست که یه جونمرد (بر طبق روال گذشته میشه یه جوان زن که میشه منا) باید بیاد معرفی کنه مثل
A History of Violence (2005)
با بازی ویگومورتنسن (ای ول ویگو ! خوشم میاد داره پیش میره توپ)
Corpse Bride (2005)
نیاز به معرفی نداره
Lord of War (2005)
اینم یه فیلم خوب دیگه با بازی نیکولاس کیج
The Constant Gardener (2005)
راستی ال پاچینو داره چیکار میکنه ؟ Two for the Money ))
اخه کمدی / اسپورت / درام هم شد فیلم!
اینم یه انیمشین جالب
Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit (2005)
۞۩ محمد ۩۞
مطمئن باش اینقدرام بوق نیست .........اگه خدا بخواد هفته دیگه این adsl ما هم راه میوفته از دست این بوقلمون یک پا راهت میشم...
بجز داریوش ... ولی شاید بشه گفت بدترینهاشون همین سیاوش و منصور بودن بخصوص دومی ........ چی انتظار داشتیم و چی شد !!!ینم از این! خدایی تک تک خواننده هایی که روزی میتونستم چیزی ازشون بشنویم زدن تو کوچه خاکی ببینیم ابی تو البوم جدیدش چی کار میکنه
فکر کنم مشخص شد کی پایست هنوز !!ین داستان نقل بازی دوباره شروع شد!
کوروش جان یه سر به وبلاگ میزدی و نظر میدادی من در اولین فرصت آیدی ممد رو بهت میدادم .. بعد آیدی سامان این باحاترین آیدی هست که دیدم ... (با اینکه زیاد آیدی ندیدم !!)محمد Nameless جان .خوش اومدی بابا کجا بودی تو این مدت اینترنت و زیرو رو کردم ولی نتونستم پیدات کنم . بابا این مسنجر یه مدت از اختراعش میگذره عجیبه که تو خبر نداری بابا یه ایدی چیزی؟
ممنون کوروش جان ولی منظور من بیشتر اون دوتای بعدی بود .......ونا خانوم .چه ایرادی داره که ادم طرفدار اوانسنس باشه مهم حالیه که به ادم میده موسیقی. من خودم طرفدار اوانسنس نیستم ولی کلا گروه نرمالیه . هیچ مورد منفیی از این گروه ندیدم.
مرسی ممد جان (راستی در مورد اون ح وسطش بخشید دیگه خودت فاکتور بگیر ! ) دقیقا دنبال همین لینک بودم !!به اینجا سری بزن
البته شاید بشه گفت گودزیلای 5 !!فیلمهای خوبی هم مثل کینگ کونگ در راهند.
والا چه عرض کنم عماد جان ........ !!نمیدونم چرا بعضیا با این آهنگ تصور کنش حال کردن ولی به نظر من که بدترین آهنگش بود.
ولی سیاوش واقعا گندید
من نظرم رو در باره ي اين آلبوم تو يه وبلاگ نوشتم كه حالا براتون تو پست بعديم اينجا كپيش ميكنم.الان اين رو بگم تنها كسي كه گند نزد گوگوش بود.البته شايد تو انتخاب و تهيه كنندگي اشتباه كرده باشه اما اجراي آواز خوان بسيار زيبا و تكنيكي هست...
در هر دو مورد کاملا قبولت دارم ....... با اینکه هنوز از دستت دلخورم !!!گوگوش تنها مشکلش اینه که بخاطر طرد شدن از بعضی اهنگسازان و تهیه کنندگان برای اینکه کارش عقب نیوفته رفت سراغ مهرداد در صورتی که نوع اهنگسازی مهرداد به تن صدای گوگوش اصلا نمیخوره در واقع در هیچ جایی اکتاو صدای گوگوش تا حدی بالا نمیره در صورتی که زیبایی موسیقی گوگوش در گذشته به نظر من این تضاد بین اکتاو صداش بود مثل اهنگ کویر! که ابی هم نتونست مثل اون اجرا کنه!
والا هونطور که قبلا گفتم اینجا یه بنده خودایی هست که cd آهنگ رایت میکونه . البته برا آشنا !!!نگفتی چطور شد یاد دمیس افتادی؟
اقا مصطفی گل .در مورد منسون حرفت درسته البته شاید نباید به منسون توهین کرد ولی نطرم رو که میتونم در موردش بگم.من از این بابا متنفرم ولی جنبه موسیقی قضیه شاید ضعیف ترین جنبه باشه دو تا دلیل اصلی داره این نفرت من یکی تبلیغ ستنیزمه که این بابا میکنه تو یکی از مصاحبه هاش خوندم میگه شیطان مظلوم واقع شده ؟@&$#؟* .قضیه دوم اینکه این بابا بنوعی دشمن متاله .دلیلشم اینه که اونقدر کارای منفی و زشت به اسم موسیقی متال انجام داده که خود بخود مردم از این موسیقی زده شدند الان موسیقی متال حالت تابو پیدا کرده بین مردم .ملت فکر میکنن تمام متال باز ها مثل منسونند در صورتی که این طور نیست . جنبه سوم همون بخش موسیقی قضیه ست که در این مورد میتونم بگم موسیقیش صفره.(تمامش نظر شخصیه) .یه بخش دیگه هم داره مربوط به سینماست . این بابا طرفدار چارلز منسونه که دستور قتل شارون تیت ستاره دهه 60 هالیوود و همسر رومن پولانسکی رو داده. حالا من موندم از کجای این بابا ( خیلی خودمو کنترل میکنم که حرف ناجوری نزنم) باید خوشم بیاد
منسون با کاراش و رفتارهاش باعث شده چهره واقعی موسیقی متال عوض بشه
اصلا چرا نباید تو کشور ما موسیقی متال داشته باشیم
گروههای متال یا راک ایرانی با ترس و لرز دارن کار میکنن که مبادا بهشون برچسب شیطان پرست نزنن و براشون درد سر نشه
اولا کجای اصول موسیقی پانک راک به لینکین پارک میخوره؟لینکین پارک کاملا متال نمی خونه
rap metal & punk rock
شما چیزی که میخوای گوگلش کن حتما به نتیجه میرسی...رو این حساب من نمیتونم زیاد برم سراغ سبکهای نا آشنا و در عین حال خوب چون موقعیتم و محیطم جوری نیست که بخوام این کار رو بکنم .
اینقدر دمه گوشه ما گفتی old boy old boy که ما بالاخره رفتیم دیدیم!عنوان انگلیسی فیلم : Old Boy
نه عزیز مشکل من اینه که فراموش کار حاد هستم برای همین ....راز داوینچی رو نگه داشتی تا ADSL اومد اپ کنی؟
تیکه میندازیشهرام خان خدا رو شکر که دوزاریت زودی افتاد تماس برقرار شد.
بیخود نیست 50 میلیون 50 میلیون دانلود داره دیگه!ولی fire fox درست نشون میده !
با اینکه هنوز از دستت دلخورم !!!
اصلا نمیخوام تو این بحث *** شرکت کنم فقط بگم که مرلین منسون به نظره من یه model موسیقی+عرفان هست! اونم فقط برای کسب شهرت...اصلا هم بدش نمیاد badman امریکا نامیده بشه!I never really hated a one true god
But the God of the people I hated
جفتش دوتاست یعنی دوتاش یکیست!اولی .mov هست دومی WMV.
Release Date: October 5, 2005 (NY, LA; wide release: October 7)Wallace & Gromit
شهرام تو اونجا هم یه چیزی بفرست که به روز بشه . کم باشه عیب نداره . ( کیفیت مهمه نه کمیت )اخه به نظرم این چهار تا دونه کپی/پیست ارزش یه پست زدن رو در کنار معرفی های داوود یا تو یا باقی دوستان در وبلاگ نداره!
مام مخلص آقا مصطفی و دارک لایت هم هستسم . ولی همونجور که مونا گفت یه بار همچین بحثری رو تو بازیدات هم داشتیم . رو همین منسون بود با یه بابایی به نام منسون هم بود . ولی به جایی که نرسیدخوب قبل از هر چیز از دوستان فیلم باز عذر میخوام . ببخشید جدیدا اکثر پست ها در مورد موسیقی هست و شاید شما ها دوست نداشته باشن . اما اینجا واسه همین هست که در مورد موسیقی و فیلم بحث و تبادل نظر بشه و اگه اتقادی چیزی هست گفته بشه