Movie Center

مردک چیه شهرام ؟!!! یکم محترمانه تر اگر ممکنه .
کجاش بی احترامی بود!
ک به منعنی کوچکی میده و اگه در کنار مرد بیاد میشه مرد کوچک!!
حالا اگه بهش بر خورده دیگه تقصیره خوده لئونارد !
...........
من که حسرت میخورم وقتی میبینم که روسا و المان
ژاپنی هارو جا انداختی!
30.gif

خوش به حالت آقا شهرام
میتونم درکت کنم..من هم یه زمانی جو موسیقی راک و متال بودم و حتی موقعه خواب هم یکهو COF میزاشتم 200 دفعه هم از خواب میپریدم!
ولی تازگیها زدم تو خط موسقی های محلی کشورها مثله.. شیلی . کوبا .. اسپانیا .. ایتالیا و...خیلی بعد از هیاهوهای راک لذت میده .. مثلا NO Computer گوش کنید بعد بیای حارا گوش کنی:
victor%20jara.jpg

فعلا

مثلا NO Computer گوش کنید بعد بیای حارا گوش کنی:

بهد یه قرص سیانور بخوری بهد بری از بالای 1 ساختمون 14 طبقه ب÷ری ÷ایین در حالی که داری با
mp3 player 1 یکی از اهنگهای snoop dog رو گوش میدی

راستی قبلشم خر بزه با عسلو خورده باشی

سلام

بچه ها اين تاپيك پرباره و اميدوارم پربارترم بشه.

اما به نظر من در رابطه با مبحث فيلم يه كمي سردرگمي وجود داره.به نظر من بهتره چند مورد مشخص رو در نظر گرفت و در همون چارچوب مطلب نوشت.براي مثال در رابطه با مبحث فيلم مي شه:

1.در مورد فيلمهايي كه ديديم و به نظرمون ارزش توصيه كردن به ديگران رو داره يه مطلب توصيفي بنويسم تا ديگران اگه دلشون خواست اون فيلم رو ببينن.

2.در مورد نقد فيلم هم اگه كسي خواست مطلب بنويسه نوشتن داستان فيلم كه نقد نميشه بهتره نظر شخصي خودش(تاكيد مي كنم نظر شخصي)رو در رابطه با اون فيلم بنويسه.

3.مي شه چارچوباي ديگه اي هم مطرح كرد ولي اون موقع اين تاپيك يه تاپيك كلي جزئي !!!!مي شه.

با سلام...

داود خیلی کارت درسته . ( داود دارای دکترای وبگردی و لینک یابیه ، البته فوق لیسانس و با هم بودیما ولی من زدم تو کار بیزینس ولی داود ادامه داد

اقا ما خیلی مخلصیم... خوبی ایشالله.. خوشحالم که دوباره میبینمت.

ژاپنی هارو جا انداختی

شهرام جون شما هم یکی از خفن ترین ها یعنی چینی ها رو جا انداختی.

در ضمن بابت آلبوم های Children of Bodom خیلی خیلی خیلی ممنون . حال دادی به طرز فجیع !! فقط حیف که سرعت اینترنت جوری نیست که بشه همشو دانلود کرد !

خواهش میکنم... جانا سخن از زبان ما میگویی...

فعلا.
Cheers

Discography از Marilyn Manson
فقط میخام اضافه کنم که اصلا با این بابا حال نمیکنم . مخصوصا با قیافه اش.

Marilyn Manson - Antichrist Superstar

manson.jpg

-----------

Marilyn Manson - Holy Wood

marilynmanson_holywood_lg.gif

-----------

Marilyn Manson - Lest We Forget

MNCD01.jpg

----------

Marilyn Manson - Mechanical Animals

mechanical_animals.jpg

-------------

Marilyn Manson - Smells Like Children

00113144_b003.jpg

---------

همه این آلبومها و چند تای دیگه رو از اینجا دانلود کنید:

Code:
http://www.eondream.com/files/formonica/

نوشته شده توسط illidan:
سلام

بچه ها اين تاپيك پرباره و اميدوارم پربارترم بشه.

اما به نظر من در رابطه با مبحث فيلم يه كمي سردرگمي وجود داره.به نظر من بهتره چند مورد مشخص رو در نظر گرفت و در همون چارچوب مطلب نوشت.براي مثال در رابطه با مبحث فيلم مي شه:

1.در مورد فيلمهايي كه ديديم و به نظرمون ارزش توصيه كردن به ديگران رو داره يه مطلب توصيفي بنويسم تا ديگران اگه دلشون خواست اون فيلم رو ببينن.

2.در مورد نقد فيلم هم اگه كسي خواست مطلب بنويسه نوشتن داستان فيلم كه نقد نميشه بهتره نظر شخصي خودش(تاكيد مي كنم نظر شخصي)رو در رابطه با اون فيلم بنويسه.

3.مي شه چارچوباي ديگه اي هم مطرح كرد ولي اون موقع اين تاپيك يه تاپيك كلي جزئي !!!!مي شه.
سلام وست عزیز (ببخشید که اسمتو نمی دونم )
ولی من یادم نمیاد که شما عضو بازیدات بودید یا نه ولی اگه بودید حتما می فهمیدید که این تاپیک چه تاپیک معظم - حرفه ای و ..... (حالا نه تا این حد !) بود و یچیزی در حد 300 صفحه بحث و نقد و جدال و اینا بود ولی خوب این تاپیک تازه داره راه میفته ، هنوز هم بچه ها درست و حسابی جمع نشدن . انشالله تا عید دیگه قشنگ تاپیک جا افتاده !!!

۩ محمد
به به ممد آقا . چه عجب !!!
راستی میگما من نیازی مبرمی به کرک کرد این برنامه Advance jpeg comperssor دارم . میتونی راهنماییم کنی (یادمه تو بازیدات یبار گفتی ولی تا اومدم عمل کنم سایت رفت رو هوا !!!

مرسی !

مونا پایتم . تو شروع کن منم باهات ادامه میدم .
دارم روش کار میکنم تا فردا پس فردا یه بحث جنجالی دیگه شروع میکنم ......

-------------------
راستی بچه ها خیلی میخوام بدونم نظظر شما در مورد آلبوم جدید سیاوش قمیشی و گوگوش گند زد ....... اولی بنزم بد نبود اونم به این دلیل که باز هم سبک ترنس بود (بحز آهنگ تضور کن !) و دومی که واقعا گند زد بر شعرهای زیبای شهیار قنبری ..........
سامان خان منتظر نظران شما هم هستیم . اگه هنوز تو کلاس مدیریت نیستید !! :cheesygri

مونا اشتباه بس بزرگی کردی آلبوم گوگوش رو گفتی بده!!!الان سامان داره یار جم میکنه بیاد بترکونه!!!البته سامان احتمالا شدیدا مشغول تحصیله الان!ولی سیاوش واقعا گندید.نمیدونم چرا بعضیا با این آهنگ تصور کنش حال کردن ولی به نظر من که بدترین آهنگش بود.در مورد فیلمم یه سری خبر چرت و پرت که دی وی دیه فیلمای تیر و مرداد رسید با کیفیت واقعا توپ.مثل لانگست یارد و جنگ دنیاها . سیندرلا من و بتمن و کینگدام اف هیون(البته این یکم قبله تیر بود!!)به اصافه یه سری فیلمای دیگه.البته اینا یه سری دی وی دیشون قبلا هم اومده بود ولی اونا از این دی وی دیا بودن که از رو ویسیدی مستقیم زدن رو دی وی دی(تا اونجایی که من خبر دارم)هر چند که شک دارم اینا هم رسمی باشن.

سامان خان منتظر نظران شما هم هستیم . اگه هنوز تو کلاس مدیریت نیستید

الان سامان داره یار جم میکنه بیاد بترکونه

من نظرم رو در باره ي اين آلبوم تو يه وبلاگ نوشتم كه حالا براتون تو پست بعديم اينجا كپيش ميكنم.الان اين رو بگم تنها كسي كه گند نزد گوگوش بود.البته شايد تو انتخاب و تهيه كنندگي اشتباه كرده باشه اما اجراي آواز خوان بسيار زيبا و تكنيكي هست...

سلام
فیلم شماره 10 :
نام فیلم : تعطیلی از دست رفته ( The Lost Weekend )
کارگردان : بیلی وایلدر
نویسنده فیلمنامه : چارلز براکت - بیلی وایلدر
نویسنده داستان : چارلز جکسون
فیلمبردار : جان اف سایتس
موسیقی : میکلوس روژا
تهیه کننده : چالز براکت ( پارامونت )
بازیگران : ری میلاند - جین وایمن - فیلیپ تری - هوارد داسیلوا - فرانک فیلن
محصول 1945 آمریک 101 دقیقه - سیاه و سفید
خلاصه داستان : برادر و نامزد نویسنده ای الکلی قصد دارند او را برای تعطیلات آخر هفته به دهکدهای دورافتاده ببرند تا بتواند اعتیاد خود را ترک کند .
+ برنده اسکار : بهترین فیلم / بیلی وایلدر / فیلمنامه / ری میلاند
++ نامزد اسکار : جان اف سایتس / میکلوس دوژا
the lost weekend_02.jpg
[/url][/IMG]
پرهام

نوشته شده توسط The BIG Boss:
Discography گروه بسیار باحال Nightwish

Nightwish -- Once

BGCDRR73.jpg

Code:
http://smartphone.elmasgunes.net/Muzik/MP3/Nightwish/Once.rar
---------------

Nightwish -- Oceanborn

nightwish.oceanborn.jpg

Code:
http://smartphone.elmasgunes.net/Muzik/MP3/Nightwish/Oceanborn.rar
---------------

Nightwish -- Wishmaster

Nightwish_-_WISHMASTER.jpg

Code:
http://smartphone.elmasgunes.net/Muzik/MP3/Nightwish/Wishmaster.rar
------------------------

Nightwish -- Angel Fall First

CD02325.jpg

Code:
http://smartphone.elmasgunes.net/Muzik/MP3/Nightwish/AngelFallFirst.rar
----------------------

Nightwish -- CenturyChild

nightwish_centurychild.jpg

Code:
http://smartphone.elmasgunes.net/Muzik/MP3/Nightwish/CenturyChild.rar
-------------

Nightwish -- Over the Hills And Far away

160895.jpg

Code:
http://smartphone.elmasgunes.net/Muzik/MP3/Nightwish/OwerTheHillsAndForAway.rar

---------

حالشو ببرید.
فعلا.
Cheers

سلام بيگ . آلبوم ها رو گذاشتم براي دانلود . اگر خدا بخواد تا صبح تمام ميشه . فقط من البوم ONCE رو نزاشتم براي دانلود . فعلا .

سلام به بروبچ

با تشکر از مراتب لطف شما (پرهام / داود / منا)

خوب به نمه فیلمی بنیویسم

یه چیزی که امسال خیلی جالب به نظر میاد تعداد فیلمهای خوبی هست که امسال ساخته شده , تا جایی که ذهن من قد میده تو این 7 – 8 سال اخیر همچین سال پرباری نداشتیم نتیجه اینکه امسال شاهد اسکار پرباری خواهیم بود که واقعا در مواردی مثل جلوه های ویژه انتخاب فیلم برتر بسیار مشکل خواهد بود حال کو تا اسکار ؛ و فیلمهای خوبی هم مثل کینگ کونگ در راهند.

اما این وسط یه فیلمهایی هم غیر قابل منتظره می درخشن مثل این batman . و یا جالبتر این فیلم که کوتاه معرفیش میکنم

Serenity (2005)

Directed by Joss Whedon

Genre: Action / Adventure / Sci-Fi / Thriller

Tagline: Can't stop the signal

Runtime: 119 min

Country: USA

Plot Outline: Captain Malcom Reynolds finds himself running from a skilled Alliance operative who wants River Tam, and who will stop at nothing to get her; meanwhile, River's capabilities become more clear to the crew of Serenity

IMDB Score : 8.5/10 top 250: #123

البته فکر کنم این فیلم ادامه ای از فیلم / مجموعه ای به نام Firefly بوده (دقیق نمیدونم)
و جالب اینکه بازیگراش معروف نیستن

یه سری فیلم دیگم هست که یه جونمرد (بر طبق روال گذشته میشه یه جوان زن که میشه منا) باید بیاد معرفی کنه مثل

A History of Violence (2005)
با بازی ویگومورتنسن (ای ول ویگو ! خوشم میاد داره پیش میره توپ)

Corpse Bride (2005)
نیاز به معرفی نداره

Lord of War (2005)
اینم یه فیلم خوب دیگه با بازی نیکولاس کیج

The Constant Gardener (2005)

راستی ال پاچینو داره چیکار میکنه ؟ Two for the Money ))
اخه کمدی / اسپورت / درام هم شد فیلم!:sad:

اینم یه انیمشین جالب
Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit (2005)

۞۩ محمد ۩۞

سلام
۞۩ محمد ۩۞
خدا عمرت بده ممد جون .
باز خوبه که یه چیزی در باره فیلم گفتی .
بقیشم که به گفته خودت کار مناست .
=====
فیلمباز نبود دیگههههههههههههههههههههه ؟
=====
سپهرم که سرش اینقدر شلوغه دیگه تحویل نمیگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟