FashisT
کاربر سایت
اسنوب داگ؟یکی از اهنگهای snoop dog رو گوش میدی
فکر کنم منظور من ویکتور خارا بود
در هر صورت!
اگه خدا بخواد هفته دیگه این adsl ما هم راه میوفته از دست این بوقلمون یک پا راهت میشم...بازم آلبوم :
اخه بدبختی این adsl ها هم زیاد چنگی به دل نمیزنند ولی خب بی از هیچیه!
اونوقت رغبت میکنم بیوفتم دنبال موزیک و انقدر حسرت فایلهای بالی 50 مگی رو نمیخورم!
راستی بچه ها خیلی میخوام بدونم نظظر شما در مورد آلبوم جدید سیاوش قمیشی و گوگوش گند زد ....... اولی بنزم بد نبود اونم به این دلیل که باز هم سبک ترنس بود (بحز آهنگ تضور کن !) و دومی که واقعا گند زد بر شعرهای زیبای شهیار قنبری ........
گوگوش تنها مشکلش اینه که بخاطر طرد شدن از بعضی اهنگسازان و تهیه کنندگان برای اینکه کارش عقب نیوفته رفت سراغ مهرداد در صورتی که نوع اهنگسازی مهرداد به تن صدای گوگوش اصلا نمیخوره در واقع در هیچ جایی اکتاو صدای گوگوش تا حدی بالا نمیره در صورتی که زیبایی موسیقی گوگوش در گذشته به نظر من این تضاد بین اکتاو صداش بود مثل اهنگ کویر! که ابی هم نتونست مثل اون اجرا کنه!لبته شايد تو انتخاب و تهيه كنندگي اشتباه كرده باشه اما اجراي آواز خوان بسيار زيبا و تكنيكي هست...
یکی دیگه جنس موسقی مهرداد بیشتر یک نواخت هست یعنی زیاد تراک با تراک بعدیش فرق از نظر ملودی یا ریتم نداره .... فقط اگه تنها خوبی هم نشون میده شعر قنبری هست که اونم به بدترین شکل برروی اهنگ اومد!
واقعا همین شعر رو اگر خوده قنبری روش کار میکرد بهتر از این میشد...
قمیشی هم که به نظره من زد تو خط هنر برای مردم یعنی رفت سراق اینکه ببینه بازار چی میخواد الان مارکت موزیک ایرانی مد شده تو سبک ترانس که دهه 70-80 مد بود! از نظر شعر که هیچی باز اون موقع فردمنشی بود حکایت واری بود اما حالا شده شعر های ابکی که واقعا فقط برای تو ریتم بودن اهنگ نوشته شدن!
اینم از این! خدایی تک تک خواننده هایی که روزی میتونستم چیزی ازشون بشنویم زدن تو کوچه خاکی ببینیم ابی تو البوم جدیدش چی کار میکنه!
مونا میتونی با ACD SEE این کارو بکنی به نظره بهتره جواب میده!راستی میگما من نیازی مبرمی به کرک کرد این برنامه Advance jpeg comperssor دارم . میتونی راهنماییم کنی (یادمه تو بازیدات یبار گفتی ولی تا اومدم عمل کنم سایت رفت رو هوا !!!
اقا من یه نمه اشتباه زدم!سلام به بروبچ
محمد من تو رو با Vincent Valentine که با یوزر NEMESISS بود اشتباه گرفتم گفتم رفته با اون اومده!
در هر صورت تازه فهمیدم کی هستی ..اقا دورانی بودها!
........
این داستان نقل بازی دوباره شروع شد!
یادمه اون موقع مونا تو نقل قول پایم بود
فعلا