Movie Center

یکی از اهنگهای snoop dog رو گوش میدی
اسنوب داگ؟
فکر کنم منظور من ویکتور خارا بود
در هر صورت!
بازم آلبوم :
اگه خدا بخواد هفته دیگه این adsl ما هم راه میوفته از دست این بوقلمون یک پا راهت میشم...
اخه بدبختی این adsl ها هم زیاد چنگی به دل نمیزنند ولی خب بی از هیچیه!
اونوقت رغبت میکنم بیوفتم دنبال موزیک و انقدر حسرت فایلهای بالی 50 مگی رو نمیخورم!

راستی بچه ها خیلی میخوام بدونم نظظر شما در مورد آلبوم جدید سیاوش قمیشی و گوگوش گند زد ....... اولی بنزم بد نبود اونم به این دلیل که باز هم سبک ترنس بود (بحز آهنگ تضور کن !) و دومی که واقعا گند زد بر شعرهای زیبای شهیار قنبری ........
لبته شايد تو انتخاب و تهيه كنندگي اشتباه كرده باشه اما اجراي آواز خوان بسيار زيبا و تكنيكي هست...
گوگوش تنها مشکلش اینه که بخاطر طرد شدن از بعضی اهنگسازان و تهیه کنندگان برای اینکه کارش عقب نیوفته رفت سراغ مهرداد در صورتی که نوع اهنگسازی مهرداد به تن صدای گوگوش اصلا نمیخوره در واقع در هیچ جایی اکتاو صدای گوگوش تا حدی بالا نمیره در صورتی که زیبایی موسیقی گوگوش در گذشته به نظر من این تضاد بین اکتاو صداش بود مثل اهنگ کویر! که ابی هم نتونست مثل اون اجرا کنه!
یکی دیگه جنس موسقی مهرداد بیشتر یک نواخت هست یعنی زیاد تراک با تراک بعدیش فرق از نظر ملودی یا ریتم نداره .... فقط اگه تنها خوبی هم نشون میده شعر قنبری هست که اونم به بدترین شکل برروی اهنگ اومد!
واقعا همین شعر رو اگر خوده قنبری روش کار میکرد بهتر از این میشد...
قمیشی هم که به نظره من زد تو خط هنر برای مردم یعنی رفت سراق اینکه ببینه بازار چی میخواد الان مارکت موزیک ایرانی مد شده تو سبک ترانس که دهه 70-80 مد بود! از نظر شعر که هیچی باز اون موقع فردمنشی بود حکایت واری بود اما حالا شده شعر های ابکی که واقعا فقط برای تو ریتم بودن اهنگ نوشته شدن!
اینم از این! خدایی تک تک خواننده هایی که روزی میتونستم چیزی ازشون بشنویم زدن تو کوچه خاکی ببینیم ابی تو البوم جدیدش چی کار میکنه!
راستی میگما من نیازی مبرمی به کرک کرد این برنامه Advance jpeg comperssor دارم . میتونی راهنماییم کنی (یادمه تو بازیدات یبار گفتی ولی تا اومدم عمل کنم سایت رفت رو هوا !!!
مونا میتونی با ACD SEE این کارو بکنی به نظره بهتره جواب میده!
سلام به بروبچ
اقا من یه نمه اشتباه زدم!
محمد من تو رو با Vincent Valentine که با یوزر NEMESISS بود اشتباه گرفتم گفتم رفته با اون اومده!
در هر صورت تازه فهمیدم کی هستی ..اقا دورانی بودها!
23.gif

........
این داستان نقل بازی دوباره شروع شد!
24.gif

یادمه اون موقع مونا تو نقل قول پایم بود
27.gif

فعلا
13.gif

به نظر من به غیر از خانوم amy lee و ben moody که از گروه جدا شد بقیه هیچ حرفی در موسیقی راک برای گفتن ندارن

شما که حرف از سطح ÷ایین موسیقی linkin park میزنید به این نکته توجه کنید که اگه amy lee یه همچین شاعر بزرگی نبود evanescence هم چیزی برای گفتن نداشت

این هم لینک اواتورهای خانوم amy lee
http://www.evanescencewebsite.com/avatars_english.htm
در ضمن من نه لینکین ÷ارک خوشم میاد نه fan خانوم amy lee هستم
دوست عزیز . کی گفته من از اوانسنس خوشم میاد ؟؟؟ ;)
شما اول مطالب صفحه های قبل رو بخون بعد بیا از من ایراد بگیر عزیز .
من گفتم کاراشون نسبت به بعضی گروهها بهتره . اما شخصا اصلا از این گروه خوشم نمیاد چون همون طور که خودت هم میدونی این گروه بیشتر رو شعر متمرکزه نه موسیقی .
منم فقط و فقط طرفدار موسیقی هستم و اصلا از شعر خوشم نمیاد .
در هر حال بهتره یه سری به صفحات قبلی بزنی و نظر من و بقیه رو کامل بخونی .
میتونم درکت کنم..من هم یه زمانی جو موسیقی راک و متال بودم و حتی موقعه خواب هم یکهو COF میزاشتم 200 دفعه هم از خواب میپریدم!
ولی تازگیها زدم تو خط موسقی های محلی کشورها مثله.. شیلی . کوبا .. اسپانیا .. ایتالیا و...خیلی بعد از هیاهوهای راک لذت میده .. مثلا NO Computer گوش کنید بعد بیای حارا گوش کنی
ببخشید آقا شهرام این جو موسیقی راک معمولا دورش چند سالس ؟؟؟ :rolleyes:
چون الان یه 5 سالی میشه که جوش منو دو دستی گرفته و ول کن هم نیست . من قبلا همه چی گوش میدادم غیر از متال و راک اما از موقعی که با راک و متال آشنا شدم حتی از 100 کیلومتری سبک های دیگه هم رد نشدم چون اصلا به من حال نمیدن . :neutral:
البته شاید منم یه زمانی زدم تو خط همین موسیقی های محلی که جالب توشون زیاد داره اما در کنار متال و راک . ممنون . :o

در ضمن آقا داود اگه امکان داره دیگه از این یارو مرلین منسون چیزی اینجا نزارین . خیلی ممنون میشم .
آخه اینم آدمه !! :evil:
مطمئن باش کورش هم که بیاد یه گیری بهت میده . از من گفتن بود !! :lol:

البته من از همون اولشم خودم متالباز خطاب نمیکردم...
من همیشه یه موسیقی باز خوب بودم و هستم و همیشه دنبال مویسقی ناب میگردم برای همین هیچوقت اسیر یه سبک یا گروه و یک فرقه نمیشم!
در هر صورت
فعلا

من هم غیر از شهرام چند نفرو دیدم که این تور شدن
یکیش پسر دایی خودم تو ایران که بو د متالو از این جور چیزها گوش میداد الانکه رفته امریکا
opera گوش میده

در ضمن کین جان من در جواب اینی که گفتی لینکین پارک تو موسیقی چیزی برای گفتن نداره گفتم که
اوانسنس هم در همون حده
البته این 2 گروه رو زیاد نمیشه با هم مقایسه کرد چون به نظر من لینکین پارک کاملا متال نمی خونه
rap metal & punk rock
میخونه

آخرین ویرایش:
ر ضمن آقا داود اگه امکان داره دیگه از این یارو مرلین منسون چیزی اینجا نزارین . خیلی ممنون میشم .
آخه اینم آدمه

!!

ممنون میشم اگه از هر خواننده ای بدت میاد تو تاپیک در بارش ننویسی
و فقط لطف کنی موزیکهاشو گوش ندی
به نظر من اونم ادمه از اون توپاش
و هیچ وقتم ادای ادم خوبها رو مثل خیلی از ادمها در نمیاره
lyrics بخون

آقا شهرام عزیز . منم نگفتم متال بازم . هیچ ادعایی هم در این زمینه ندارم . چون موسیقی واسه خودش دنیایی هست که با چند سال گوش دادن چند تا سبک مختلف نمیشه گفت که آدم آخر موسیقی هستش و چیزی حالیشه . منم بدم نمیاد سبک های مختلف گوش بدم و به قول شما یه موسیقی باز خوب باشم .
اما دور و ور من تو اقوام و فامیل و دوست و آشنا به ندرت پیدا میشه کسی که اصلا تو خط موسیقی باشه چه برسه که سبکهای مختلف گوش بده و با هم سی دی مبادله کنیم و در مورد سبکها بیشتر اطلاعات کسب کنیم و از این حرفا .
رو این حساب من نمیتونم زیاد برم سراغ سبکهای نا آشنا و در عین حال خوب چون موقعیتم و محیطم جوری نیست که بخوام این کار رو بکنم . :cry:
البته دوست خوبم کورش تا چند وقت دیگه میاد همین نزدیکا اونوقت میشه یه کاریش کرد ! :D

چشم جناب آقای Dark Light . دیگه از کروههایی که بدم میاد نمینویسم . ببخشید . :o
اما مشکل اینجاست که من بارها گفتم و بازم میگم . اصلا تو خط Lyric و این حرفا نیستم و برام هیچ اهمیتی نداره . اگه بخوایم Lyric رو مد نظر قرار بدیم Linkin Park هم خیلی خوبه !!!!

آخرین ویرایش:
با سلام...

سلام بيگ . آلبوم ها رو گذاشتم براي دانلود . اگر خدا بخواد تا صبح تمام ميشه . فقط من البوم ONCE رو نزاشتم براي دانلود . فعلا .

مرسی امید جان. دستت مرسی. خیل حال دادی.

----------------------

این هم یه Open Directory هست که آلبومهای زیادی توشه..حالشو ببرید :

Code:
http://www.mega-mex.com/arts/

فعلا.
Cheers

اقا فیلم بازی خوبه.. من هم هستم ( همه تون میدونید چه فیلمهایی رو معرفی می کنم)

----

عنوان اصلی فیلم : 올드보이
عنوان انگلیسی فیلم : Old Boy
ساخت کشور : کره جنوبی
محصول : 2003
کارگردان : Park Chan-Wook
نویسندگان : Park Chan-Wook، Hwang Jo-Yun، Im Jun-Hyeong
بازیگران: Choi Min-Sik, Yu Ji-Tae, Kang Hye-Jeong
موسیقی : Jo Young-Wook
تهیه از شرکتهای : ShowEast, Egg Films
پخش از شرکتهای : ShowEast, Cineclick Asia
زبان اصلی فیلم : کره ای / زیر نویس انگلیسی
مدت زمان نمایش : 120 دقیقه
سیستم صدا : Dolby Digital
نوع فیلم : 35 میلی متری / رنگی
ژانر : Suspense, Mystery, Action, Drama, Thriller
رده بندی سنی : 18 سال
افتخارات بین المللی: کسب جایزه هیأت داوران جشنواره کن 2004
---------------------------
eiv7z4.jpg

---------------------------
خلاصه داستان :
آقای Oh Dae-su که ادم چندان خوب و سربه راهی هم نیست را در حال مستی بازداشت کرده اند. اما دوستش به کمک او می شتابد و او را آزاد می کند. وبعد این اقا تصمیم میگیرد که به خانواده اش تلفن بزند که در همین حال این آقا ناگهان ناپدید می شود. دوستش خیلی دنبال او می گردد ولی او را پیدا نمی کند. Oh Dae-su به هوش امده و خودرا در اتاقی می یابد که رد انئ قفل است و بیشتر شبیه یک سلول زندان است. او محکوم است تا در این زندان بماند اما به چه دلیلی ؟ خود او هم نمی داند. سالها می گذرد او دیگر به این فضا عادت کرده و دارد سعی می کند با قاشقی که برای غذا خوردن به او می دهند دیوار را که بیرون است سوراخ کند. بالاخره بعد از 15 سال او موفق می شود از ان زندان فرار کند و در طول این مدت که در زندان بوده خبر ناگوار کشته شدن همسر و فرزند دخترش را " به دست خودش !" می شوند. او اکنون پر از تنفر و انگیزه انتقام است. در طول این مدت به افراد زیادی که با او دشمن بودند فکر کرده و قسم خورده که حتما انتقام خواهد گرفت.اما بعد از بازجویی که رییس زندان متوجه می شود ه هیچ کدام از انها اینکار را نکرده اند و جرم او برای این حبس طولانی مدت این بوده که " او زیاد حرف می زند ". بعد از فرار از زندان در یک رستوران با خانم جوانی آشنا می شود. و چون خیلی ضعیف شده بود از حال می رود و این خانم او را برای مداوا به منزل خود می برد و از او پرستاری می کند. بعد از بهبود حالش به کمک این خانم تحقیقات را مجددا آغاز می کند............... تا در انتهای فیلم متوجه می شود کسی که او را محکوم به تحمل 15 سال حبس کرده بود کسی نیست جز برادر دختری که در زمان تحصیلش به او علاقه نشان داده بود. او به آن مدرسه می رود و خاطرات برایش زنده می شود. به یاد می اورد که ان برادر و خواهر به هم علاقه داشتند و درگیر روابط جنسی نیز شده بودند و او این حرف در تمام دهکده کوچکشان پخش کرده بود و خواهر ان پسر به بدنامی شهره گشته بود. او اکنون متوجه می شود که چرا جرمش " زیاد حرف زدن " بوده. همانطور که داستان به انتها نزدیکتر می شود. شاهد اتفاق عجیبی هستیم. بله. ان خانم جوان که Oh Dae-su اکنون با او رابطه جنسی هم داشته همان " دختر" خودش است که گمان می کرد مرده باشد................
-----------------------------
سخن آخر :
فیلمی بسیار زیبا و خوش ساخت تنها کلماتی است که می توان در توصیف " OldBoy " بکار برد. داستان واقعا گیرا و جذاب بیان شده بطوری که بنده که فقط قصد نگاه کرن دقایقی از فیلم را داشتم ناخواسته تا انتهای این فیلم 2 ساعته به تماشای ان نشستم . آقای Park Chan-Wook یکی از کارگردانان بنام و چیره دست کره جنوبی هستند و فیلمهای ایشان اغلب در جشنواره های خارجی حرفی برای زدن دارند. همانند همین فیلم " OldBoy " که در جشنواره کن 2004 تحسین بینندگان را برانگیخت. ایشان در جشنواره " ونیز 2005 " نیز با فیلم " Sympathy for Lady Vengeance " که یک قسمت از تریلوژی انتقام ایشان است شرکت کرده اند.

فعلا.
Cheers

شم جناب آقای Dark Light . دیگه از کروههایی که بدم میاد نمینویسم . ببخشید

عزیزم منظورمو درست متوجه نشدی

من نگفتم از کسی بدت میاد نگو
گفتم که یه وقت به خواننده های محبوب هم بی احترامی نکنید
که یه دفعه دعوا شه
به نظر من نقد و اظهار نظر خوبه ولی اگه بی دلیل از قیافه طرف خوشت نیاد بگی ادم نیست

.............
بگذریم
1 چیز هم بگم دیگه الان انتظار کارهای
death
decide
Iced Earth
Slayer
pink floyd
,.......
نباید از این گروههای مدرن داشت
الان دیگه کورن موزیک نداره میاد انادر بریک این د وال پینک رو میخونه
راستی کی ایکن م ت وی رو دید
کورن اومد وان متالیکا رو زد
فقط برید سلو زدن گیتاریستشو ببینید
افتضاح

به به سلام محمد عزیز.میبینم که بازم تاپیک داره را میفته .یه سوال داشتم دوستان...یادمه یه گروهی بود به اسم Five.ولی چن وقتیه که من وقتی میرم mp3بگیرم میگه آلبوم جدید نداده.میخواستم ببینم کسی خبری از این گروه نداره؟هستن هوز یا دیسباند شدن؟اینم واسه اون دسته از دوستانی میگم که شاید خبر نداشته باشن.انیمیشن فاینال فانتزی الان تو تهران هستش با زبون جاپونی و ریزنویس انگلیسی...

جواب دوستان

متاسفانه یخورده گرفتار بودم جوابها دیر شد .شرمنده تمام دوستان .
-------------------------------------------------------
داود جان مرسی بابت nightwish و COB . دستت درد نکنه .اگه وقت داشتی ببین میتونی یه لینک البوم از Rhapsody یا Grave flowers گیر بیاری .البته هر وقت وقت کردی.
راستی داود جان سریال کارتونی سامورایی X رو دیدی؟ همون یارو کنشین هیمورا .من کلی با این کارتون حال میکنم اگه یادت باشه جزو چند فیلم برتری بود که تو بازیدات لیست دادم .
------------------------------------------------------
محمد Nameless جان .خوش اومدی بابا کجا بودی تو این مدت اینترنت و زیرو رو کردم ولی نتونستم پیدات کنم . بابا این مسنجر یه مدت از اختراعش میگذره عجیبه که تو خبر نداری بابا یه ایدی چیزی؟
اومدنت حسابی خوشحالم کرد من اینو به مصطفی هم گفتم تمام پستاتو تو بازیدات میخوندم.
راستی داود یه دکترای دیگه هم داره : مرام ;) البته این دکترا رو دیستای دیگه هم دارن ;)
-----------------------------------------------------
اقا مصطفی گل .در مورد منسون حرفت درسته البته شاید نباید به منسون توهین کرد ولی نطرم رو که میتونم در موردش بگم.من از این بابا متنفرم ولی جنبه موسیقی قضیه شاید ضعیف ترین جنبه باشه دو تا دلیل اصلی داره این نفرت من یکی تبلیغ ستنیزمه که این بابا میکنه تو یکی از مصاحبه هاش خوندم میگه شیطان مظلوم واقع شده ؟@&$#؟* .قضیه دوم اینکه این بابا بنوعی دشمن متاله .دلیلشم اینه که اونقدر کارای منفی و زشت به اسم موسیقی متال انجام داده که خود بخود مردم از این موسیقی زده شدند الان موسیقی متال حالت تابو پیدا کرده بین مردم .ملت فکر میکنن تمام متال باز ها مثل منسونند در صورتی که این طور نیست . جنبه سوم همون بخش موسیقی قضیه ست که در این مورد میتونم بگم موسیقیش صفره.(تمامش نظر شخصیه) .یه بخش دیگه هم داره مربوط به سینماست . این بابا طرفدار چارلز منسونه که دستور قتل شارون تیت ستاره دهه 60 هالیوود و همسر رومن پولانسکی رو داده. حالا من موندم از کجای این بابا ( خیلی خودمو کنترل میکنم که حرف ناجوری نزنم) باید خوشم بیاد .
---------------------------------------------------
شهرام خان منم کاملا با موسیقی بازی بجای متال بازی موافقم البته خودمم این طوریم و مطمئن باش محدود به راک و متال نیستم ولی تو بعد نوازندگی جز متال هیچچی حال نمیده (فقط گیتار الکتریک) .اقا راستی ADSL مبارک . راز داوینچی رو نگه داشتی تا ADSL اومد اپ کنی؟
--------------------------------------------------
مونا خانوم .چه ایرادی داره که ادم طرفدار اوانسنس باشه مهم حالیه که به ادم میده موسیقی. من خودم طرفدار اوانسنس نیستم ولی کلا گروه نرمالیه . هیچ مورد منفیی از این گروه ندیدم.
پرهام خان جز اون یه خط من اطلاعات دیگه ای از دمیس رسس ندارم فقط کلی با اهنگاش حال میکنم دو تا کنسرت دیدم ازش و یه نوار کاست شنیدم .صداش و لحن خوندنش وحشتناک قشنگه . 100در100 به ادم ارامش میده اهنگاش . دمیس رو از طریق پدرم شناختم و فکر میکنم 20 سال پیش اولین بار ازش اهنگ شنیدم .نگفتی چطور شد یاد دمیس افتادی؟
عماد خان کجای تبریز میشینی ؟ بابا من یه عمر ساکن تبریز بودم.

---------------------------------------------------

پ.ن. 1- ملت این پرچونگی رو به بزرگواری خودتون ببخشید
2- کسی جایی برای اپلود فایلهای زیر 1MB سراغ نداره که فیلتر نکرده باشن .میگم بد نیست گاهی یه اهنگی چیزی اپ کنیم تا ملت حال کنند.

با سلام...

چاکر اقا کوروش و همه برو بچ باحال هم هستیم..به روی چشم میگردم .. اگه چیزی پیدا کردم حتما برات میزارم.

--------

فعلا اینو داشته باشید.

Nickelback -- All The Right Reasons - 2005

nickelback_cover.jpg

Code:
http://nimnox.net/albums/Nickelback_-_2005_-_All_The_Right_Reasons(lj_r3bus).rar

شاد و برقرار باشید.
فعلا..
Cheers

Craig David -- The story goes - 2005

00craigdavidthestorygoes2005fr.jpg

لیست آهنگ ها:

Code:
01. All the Way 
02. Don't Love You No More (I'm Sorry) 
03. Hypnotic 
04. Separate Ways 
05. Johnny 
06. Do You Believe in Love 
07. One Last Dance 
08. Unbelievable 
09. Just Chillin' 
10. Theif in the Night 
11. Take 'Em Off 
12. My Love Don't Stop 
13. Let Her Go

دانلود :

Code:
http://www.megaupload.com/?d=0GZIQ2X8

کیفیت : 320 kb/s

فعلا.
Cheers

نوشته شده توسط The BIG Boss:
Craig David -- The story goes - 2005

00craigdavidthestorygoes2005fr.jpg

لیست آهنگ ها:

Code:
01. All the Way 
02. Don't Love You No More (I'm Sorry) 
03. Hypnotic 
04. Separate Ways 
05. Johnny 
06. Do You Believe in Love 
07. One Last Dance 
08. Unbelievable 
09. Just Chillin' 
10. Theif in the Night 
11. Take 'Em Off 
12. My Love Don't Stop 
13. Let Her Go

دانلود :

Code:
http://www.megaupload.com/?d=0GZIQ2X8

کیفیت : 320 kb/s

فعلا.
Cheers
رفت براي دانلود . مرسي . راستي پسورد آهنگ هاي نايت وش رو گير نياوردي ؟

با سلام به دوستان

آقا کورش id منو بچه ها داشتن از اونا میگرفتی.
--------------------
عماد خان علیک سلام – راستی یه پیشنهاد ، عکس لگالوس ارباب حلقه ها رو بزار به عنوان آواتارت، بهترین elvish hero .
--------------------
شهرام خان خدا رو شکر که دوزاریت زودی افتاد تماس برقرار شد.

نوشته شده توسط منا:
راستی میگما من نیازی مبرمی به کرک کرد این برنامه Advance jpeg comperssor دارم . میتونی راهنماییم کنی
به اینجا سری بزن
http://nameless.persiangig.com/soft/AJC

نوشته شده توسط کورش:
کسی جایی برای اپلود فایلهای زیر 1MB سراغ نداره که فیلتر نکرده باشن .میگم بد نیست گاهی یه اهنگی چیزی اپ کنیم تا ملت حال کنند
www.persiangig.com
.صد مگ فضا بهت میده . اگه دعوتنامه خواستی بگو برات بفرستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or