Movie Center

من امروز یه وقته خالی پیدا کردم اومدم آن شدم بینم اینجا چه خبره . خوب موسیقی بازها دور را دست گرفته بودنا .........
ولی خداییش سطح کیفی تاپیک خیلی خیلی اومده پایین .... اگه می خواهید ببینید چه فیلمی کی میاد و بازیگراش کیا هستن .این که سوال کردن نداره دیگع برید به سایت آی ام دی بی هر چی از هر فیلمی بخواین داره نیازی هم نیست اسم کاملشو بدین ..........
در مورد راز داوینچی ابید بگم که پرهام جان نشر زهره این کتاب بدون سانسور چاپ کرده . ..... (این نشر هری پاتر 6 را هم قرار بدون سانسور چاپ کنه . حالا صحبت هری پانر 6 شد ما که نمی فهمیم حالا یک چیزی که واقعیت هست رو چرا سانسور می کنن حالا اینقدر تو رمانها حرفهای مستهجن هست این هری پاتر بدبخت چیکار کرده که باید سانسور بشه تازه یه بوسه ی نسبتا عادی ....... ابلته (!) اینم بگم که فیلم 4ش رو متاسفانه بدون صحنه مارک نیوویل تموم نکرده !!! حتی نمیدونم اون صحنه بین هری و هرماینی رو از کجای کتاب پیدا کرده .. اگه من جای رولینگ بودم این کمپانی وارنر رو سو میکردم ....
حالا بماند ......... ) و 52 هفته هم پر فروشترین کتاب بوده ولی آخرش از هری پاتر شکست خورد ..... ولی تمام برتری این کتاب اینه که با این خود نویسنده میگه واقعیت نیست اینقدر واقعی هست که همه عالم و آدم بهش میگن چرا اینجوری مساله ای رو تو کناب بیان کرده (من اون مساله رو نمی گم تا مزش از بین نره !!) تا جاییکه 10 کتاب بر ضد این کتاب و در رد حرفاش نوشته شده .........
ولی واقعا باید به ران هاوارد با این انتخاب بازیگراش تبریک گفت ..... فکر کنم فیلمش بترکونه (مثل کتابش ) البته هنوز زوده که قضاوت کرد ولی خوب .......
ولی مطئن باشید یکی از برندگان اسکار امسال اسپیلبرگ هست حالا یا بخاطر جنگ دنیاهاش که تنها عیبش پایان عجیبش بود .یا بخاطر فیلم مونیخش که خیلی ها میگن یه شیندلر جدید میشه ......... و ابلته از بتمن هم غافل نشید ...... !!
ولی پر فروش ترین فیلم امسال از بین کینگ کنگ و هری پاتر 4 تعیین میشه.... .مطمئن باشید !
کینگ کونگ به واسطه ارباب حالقه ها .هری پاتر 4 بواسطه ی اینکه محبوب ترین کتاب هری پاتر هست !!!! و البته هیجان انگیز ترین ....... و البته اینکم بگم که با تمام زیباییهای کتاب هری پاتر 6 بنظر من و خیلی های دیگه منفورترین کتاب رولینگ ..... خداییش نمی دونم چی دلیلی داره که تو هر کتابیش یه شخصیت محبوب رو بکشه . فقط امیدوارم تو آخریش عشق من رو نکشه (هرماینی !)

ببخشید که باز پر حرفی کردم ..........

راستی یه تبریک به تامی جون بگم (تام کروز ) چون تا 6-7 ماه دیگه اولین نوزادش بدنیا میاد ( حالا اینقدر بگید رابطش با کتی هولمز تبلیغاتی هست !!)

Only TomKat !!!

بابا مونا چرا میزنی!!!من تو یاهو زدم هیچی نداشت دیگه گفتم حتما آی ام دی بی هم نداره دیگه!!البته من داوینچی رو هم اشتباه تایپ میکردم اینم بگم!در ضمن راست میگی سطح فیلمیه تاپیکم اومده پایین هر چند که موسیقیش هنوزم خوبه.در ضمن ممنون به خاطر زهره!شهرام دمت گرم ولی بذار اول برم ببینم اگه زهره بود که بود نبود دیگه بهت متوسل میشیم!

داوود جان مرسی . دستت درد نکنه.
پرهام خان کدوم دمیس ؟ دمیس رسس خواننده قدیمی یونانی الاصل ساکن پاریس رو میگی؟
شهرام خان دستت درد نکنه هر pdf ای که اپلود کنی میخونم البته غیر هری پاتر .
مونا خانم دستت درد نکنه حالا که بحث موسیقی شد سطح تاپیک پایین اومد؟
بابا یکی این محمد nameless رو خبر کنه .جمع دوستان همه جمعه kain و The big boss و fashist و مونا و پرهام و .... .حیفه که nameless نباشه.

آخرین ویرایش:
سلام
پرهام خان کدوم دمیس ؟ دمیس رسس خواننده قدیمی یونانی الاصل ساکن پاریس رو میگی؟
آره کوروش جان . خودشه .
من امروز یه وقته خالی پیدا کردم اومدم آن شدم بینم اینجا چه خبره . خوب موسیقی بازها دور را دست گرفته بودنا .........
ولی خداییش سطح کیفی تاپیک خیلی خیلی اومده پایین .... اگه می خواهید ببینید چه فیلمی کی میاد و بازیگراش کیا هستن .این که سوال کردن نداره دیگع برید به سایت آی ام دی بی هر چی از هر فیلمی بخواین داره نیازی هم نیست اسم کاملشو بدین ..........
در مورد راز داوینچی ابید بگم که پرهام جان نشر زهره این کتاب بدون سانسور چاپ کرده . ..... (این نشر هری پاتر 6 را هم قرار بدون سانسور چاپ کنه . حالا صحبت هری پانر 6 شد ما که نمی فهمیم حالا یک چیزی که واقعیت هست رو چرا سانسور می کنن حالا اینقدر تو رمانها حرفهای مستهجن هست این هری پاتر بدبخت چیکار کرده که باید سانسور بشه تازه یه بوسه ی نسبتا عادی ....... ابلته (!) اینم بگم که فیلم 4ش رو متاسفانه بدون صحنه مارک نیوویل تموم نکرده !!! حتی نمیدونم اون صحنه بین هری و هرماینی رو از کجای کتاب پیدا کرده .. اگه من جای رولینگ بودم این کمپانی وارنر رو سو میکردم ....
حالا بماند ......... ) و 52 هفته هم پر فروشترین کتاب بوده ولی آخرش از هری پاتر شکست خورد ..... ولی تمام برتری این کتاب اینه که با این خود نویسنده میگه واقعیت نیست اینقدر واقعی هست که همه عالم و آدم بهش میگن چرا اینجوری مساله ای رو تو کناب بیان کرده (من اون مساله رو نمی گم تا مزش از بین نره !!) تا جاییکه 10 کتاب بر ضد این کتاب و در رد حرفاش نوشته شده .........
ولی واقعا باید به ران هاوارد با این انتخاب بازیگراش تبریک گفت ..... فکر کنم فیلمش بترکونه (مثل کتابش ) البته هنوز زوده که قضاوت کرد ولی خوب .......
ولی مطئن باشید یکی از برندگان اسکار امسال اسپیلبرگ هست حالا یا بخاطر جنگ دنیاهاش که تنها عیبش پایان عجیبش بود .یا بخاطر فیلم مونیخش که خیلی ها میگن یه شیندلر جدید میشه ......... و ابلته از بتمن هم غافل نشید ...... !!
ولی پر فروش ترین فیلم امسال از بین کینگ کنگ و هری پاتر 4 تعیین میشه.... .مطمئن باشید !
کینگ کونگ به واسطه ارباب حالقه ها .هری پاتر 4 بواسطه ی اینکه محبوب ترین کتاب هری پاتر هست !!!! و البته هیجان انگیز ترین ....... و البته اینکم بگم که با تمام زیباییهای کتاب هری پاتر 6 بنظر من و خیلی های دیگه منفورترین کتاب رولینگ ..... خداییش نمی دونم چی دلیلی داره که تو هر کتابیش یه شخصیت محبوب رو بکشه . فقط امیدوارم تو آخریش عشق من رو نکشه (هرماینی !)

ببخشید که باز پر حرفی کردم ..........

راستی یه تبریک به تامی جون بگم (تام کروز ) چون تا 6-7 ماه دیگه اولین نوزادش بدنیا میاد ( حالا اینقدر بگید رابطش با کتی هولمز تبلیغاتی هست !!)

Only TomKat !!!
منااااااااا زود برگرد . پدرم در اومد وسط این همه موسیقی باز . ( به کسی برنخوره )
بابا نشر زهرم کجا بید . تو این به حساااااااب شهر ما کتاب به زور گیر میاد . حالا من برم دنباله نشر زهره بگردم !!!
اگر کسی راز داوینچی و هری پاتر و شهاده دو رگه رو از نشر زهزه سراغ داره برام بفرسته لطفن . هزینشم با خودم .
اگه زیادی راغب هستید من pdf راز داوینچی رو آپلود کنم تا بخونید قبل از اینکه فیلمش بیاد کتابشو بخونید
شهرام حتما بذارش .

!شهرام دمت گرم ولی بذار اول برم ببینم اگه زهره بود که بود نبود دیگه بهت متوسل میشیم!
البته این کتاب انتشار یافته من در انقلاب دیدم!
.....
بابا من خودم عشق بحث و تبادل اطلاعات فیلم هستم ولی به خاطر این اومده پایین که کسی نیست اخبار رو بزاره و در موردش بحث بشه!
منم که از همون اول گفتم استعداد در دادن اخبار خوب نیست فقط میبینم!
24.gif

چشم راز داوینچی رو هم آپ میکنم!
23.gif

..........
مونا خوشحال شدم دیدمت ...خدا کنه با این پشتکارت در کنکور قبول بشی
27.gif

فعلا

سلام
بابا من خودم عشق بحث و تبادل اطلاعات فیلم هستم ولی به خاطر این اومده پایین که کسی نیست اخبار رو بزاره و در موردش بحث بشه!
منم که از همون اول گفتم استعداد در دادن اخبار خوب نیست فقط میبینم
شهرام خبر که زیاده . الته منم استعداد چندانی در خبرنگاری ندارم ولی یکم سعی از خودم در وکونم تا ببینم چی میشه .
تو هم چیزی دستت اومد از خودت دروکون .

نوشته شده توسط kourosh:
مونا خانم دستت درد نکنه حالا که بحث موسیقی شد سطح تاپیک پایین اومد؟
منم خواستم همین رو بگم که کورش جان لطف کردن و نوشتن .
منم همینی که کورش گفت !! :sad:

سلام
کسی تا حالا فیلم تاجر ونیزی رو دیده ؟ ( آل پاچینو - جرمی آیرونز - جوزف فاینز )
هرکی دیده یه اطلعات کلی ازش بذاره . ( داستان فیلم رو لو نده )

با سلام...

بابا یکی این محمد nameless رو خبر کنه .جمع دوستان همه جمعه kain و The big boss و fashist و مونا و پرهام و .... .حیفه که nameless نباشه.

کوروش جان محمد امسال دیگه دانشجو شده اونهم کجا.. شهر مونا ( یزد) .. واسه همین فکر نکم دیگه به جز تابستونها بتونه بیاد.
-------------
این چند روز هم من خیلی گرفتار بودم برا همین نشد که حتی به درخواست ها یه نگاهی بندازم... به محض اینکه وقتم آزاد شد حتما بازم چند تا لینک میزارم...

فعلا.
Cheers

نوشته شده توسط Kain:
منم خواستم همین رو بگم که کورش جان لطف کردن و نوشتن .
منم همینی که کورش گفت !! :sad:

ببخشیدا من کی گفتم سطح موسیقی تاپیک پایینه .. . خودتونم می دونید سطح کیفی مطالب موسیقیتون خیلی بالاست خداییش خیلی جاهاشو نمی فهمم .. ولی خداییش یخورده گیج میزنم وقتی می بینم شما این همه تو موسیقی خارجکی واردید و موسیقی ایرانی رو اصلا دنبال نمی کنید .... آخه چرا ......... ؟؟
بهر حال اگه سوتفاهم شده ببخشید .......
راستی پرهام جان بقول بیژن اشتری در مورد این تاجر ونیزی .......
به هیچ وجه دنبال این فیلم نرید .... اگه مجبور شدید بینید چشمهای خودتونو ببندین ....... اگه جایی نسخشو دیدید سریعا نابود کنید ..........
این آل پاچینو تازگیها یخورده قاطی کرده فیلمهاش همین جور سیر نزولی دارن یکی این یکی رابرت دنیرو با اون فیلم عجیب پل سنت لوئیس ری !!!!!!!!

داوود جان مرسی از توضیحت .من فکر میکردم محمد آخرای دانشگاه ست.عجیبه که تازه قبول شده
مونا خانوم موسیقی یه مسئله سلیقه ایه . حقیقتش تهنا اهنگ فارسی که من تحمل گوش دادنشو دارم اهنگ نیاز شادروان فریدون فروغی یه.

نوشته شده توسط kourosh:
داوود جان مرسی از توضیحت .من فکر میکردم محمد آخرای دانشگاه ست.عجیبه که تازه قبول شده
مونا خانوم موسیقی یه مسئله سلیقه ایه . حقیقتش تهنا اهنگ فارسی که من تحمل گوش دادنشو دارم اهنگ نیاز شادروان فریدون فروغی یه.

من نگفتم سلیقه ای نیست ولی نمیشه که هیچ کس یک بخش از سلایقش مسویقی ایرانی نباشه ........ !!

راستی داود مطمئنی ممد اومده یزد تا جاییکه من میدونم محسن ، معماری یزد قبول شد و الان یزده .... ! ممد قاعدتا دیگه باید ترم آخرش باشه !!!

کوروش جان محمد امسال دیگه دانشجو شده اونهم کجا.. شهر مونا ( یزد) .. واسه همین فکر نکم دیگه به جز تابستونها بتونه بیاد.
نوری از اسمان نازل شد و همه ی جهان رو گرفت از ان به بعد کافی نت افتتاح شد

راستی داود مطمئنی ممد اومده یزد تا جاییکه من میدونم محسن ، معماری یزد قبول شد و الان یزده .... ! ممد قاعدتا دیگه باید ترم آخرش باشه !!!

آخ آخ یه دنیا شرمنده... باز من اسم این دوتا رو قاطی کردم...شما درست میگید...

به خاطر اطلاعات نادرستی که پخش کردم عذر میخام...

Cheers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or