من امروز یه وقته خالی پیدا کردم اومدم آن شدم بینم اینجا چه خبره . خوب موسیقی بازها دور را دست گرفته بودنا .........
ولی خداییش سطح کیفی تاپیک خیلی خیلی اومده پایین .... اگه می خواهید ببینید چه فیلمی کی میاد و بازیگراش کیا هستن .این که سوال کردن نداره دیگع برید به سایت آی ام دی بی هر چی از هر فیلمی بخواین داره نیازی هم نیست اسم کاملشو بدین ..........
در مورد راز داوینچی ابید بگم که پرهام جان نشر زهره این کتاب بدون سانسور چاپ کرده . ..... (این نشر هری پاتر 6 را هم قرار بدون سانسور چاپ کنه . حالا صحبت هری پانر 6 شد ما که نمی فهمیم حالا یک چیزی که واقعیت هست رو چرا سانسور می کنن حالا اینقدر تو رمانها حرفهای مستهجن هست این هری پاتر بدبخت چیکار کرده که باید سانسور بشه تازه یه بوسه ی نسبتا عادی ....... ابلته (!) اینم بگم که فیلم 4ش رو متاسفانه بدون صحنه مارک نیوویل تموم نکرده !!! حتی نمیدونم اون صحنه بین هری و هرماینی رو از کجای کتاب پیدا کرده .. اگه من جای رولینگ بودم این کمپانی وارنر رو سو میکردم ....
حالا بماند ......... ) و 52 هفته هم پر فروشترین کتاب بوده ولی آخرش از هری پاتر شکست خورد ..... ولی تمام برتری این کتاب اینه که با این خود نویسنده میگه واقعیت نیست اینقدر واقعی هست که همه عالم و آدم بهش میگن چرا اینجوری مساله ای رو تو کناب بیان کرده (من اون مساله رو نمی گم تا مزش از بین نره !!) تا جاییکه 10 کتاب بر ضد این کتاب و در رد حرفاش نوشته شده .........
ولی واقعا باید به ران هاوارد با این انتخاب بازیگراش تبریک گفت ..... فکر کنم فیلمش بترکونه (مثل کتابش ) البته هنوز زوده که قضاوت کرد ولی خوب .......
ولی مطئن باشید یکی از برندگان اسکار امسال اسپیلبرگ هست حالا یا بخاطر جنگ دنیاهاش که تنها عیبش پایان عجیبش بود .یا بخاطر فیلم مونیخش که خیلی ها میگن یه شیندلر جدید میشه ......... و ابلته از بتمن هم غافل نشید ...... !!
ولی پر فروش ترین فیلم امسال از بین کینگ کنگ و هری پاتر 4 تعیین میشه.... .مطمئن باشید !
کینگ کونگ به واسطه ارباب حالقه ها .هری پاتر 4 بواسطه ی اینکه محبوب ترین کتاب هری پاتر هست !!!! و البته هیجان انگیز ترین ....... و البته اینکم بگم که با تمام زیباییهای کتاب هری پاتر 6 بنظر من و خیلی های دیگه منفورترین کتاب رولینگ ..... خداییش نمی دونم چی دلیلی داره که تو هر کتابیش یه شخصیت محبوب رو بکشه . فقط امیدوارم تو آخریش عشق من رو نکشه (هرماینی !)
ببخشید که باز پر حرفی کردم ..........
راستی یه تبریک به تامی جون بگم (تام کروز ) چون تا 6-7 ماه دیگه اولین نوزادش بدنیا میاد ( حالا اینقدر بگید رابطش با کتی هولمز تبلیغاتی هست !!)
Only TomKat !!!