Movie Center

این ها هم کارهای فوق العاده زیبایی هستند :
Portrait of Little Kosset
Spriggan
Metropolis
Ghost in the Shell
Perfect Blue
X - The Movie

ممنون داوود
منجمعه رفيقم رو ميبينم اينارو بهش ميگم و فيلمهاي کره اي هم ميگم خبرشو ميدم بهت..
ممنون

........
چند تا خواننده کانتري:
COUNTRY
Alison Krauss
Dwight Yoakam
Faith Hill
George Jones
George Strait
Jeff Foxworthy
Hank Williams
Le Ann Rimes
Patsy Cline
Shania Twain
Shedaisy
Steve Earle
Tim Mc Graw
Bob Dylan
Toby Keith
Trisha Yearwood
Wilco

من بين اينها باب ديلان رو بيشتر دوست دارم تازشم هم کافه اي کوهن بوده!
تو جي تي اي هم من همش رو راديوي کانتري بودم!
..........
من اين نسخه شو ديدم و يه نسخه قدمي ديگه که فکر کنم اولين اپيزدشون بود هموني که دختره اولش با طناب وارد ميشه و آخرش هم تنها سوار سفيه ميشه!!!! به غير از اين دوتا اپيزوده ديگه اي نيست؟؟
فعلا

اتفاقا من با باب دیلان مشکل دارم و فکر میکنم مثل اریک کلاپتن over rate شده . بین اینایی که نوشتی جورج جونز فوق العادست .یه قطعه ازش تو سی دیه میوزیک سنترال 97 هست که کلی باهاش حال میکنم (her memory )

سلام به همه ی بروبچ عزیز این تاپیک که از الطافشان در تاپیک های دیگه بهره مند نمیشویم(خودم با این جملم کف کردم)
قرز از مزاحمت این بود که یه بچه ی با حال پیدا بشه یه لیستی از فیلم های جدید اکشن (با حال)و جدید به ما بده چون میخوام دی وی دیش رو استاد کنم اخه پدر یکی از دوستام میخواد بره چین همیشه براش فیلم دی وی دی میاره میگه اونجا خیلی ارزونه هر فیلم حدود 2000 تومن هست منم گفتم موقعیت از این چه بهتر بدم برام فیلم بیاره
فیلم ها حد المقدور جدید باشه ولی از همه مهم تر این که با حال باشه
اگه اجتماعی خیلی خیلی با حال در سطح شاهکار هم عیبی نداره
70.gif

اها راستی اون فیلم جدید تام کروز که عکس باکس شاتش یه بچه ی چینی تو بغلشه اسم اون هم بگین ممنون میشم
لطفا لیست فیلم ها رو از خوب به پایین بچینین
44.gif
44.gif

ممنون
72.gif
72.gif

یه خبر جالب

امشب تو اخبار اعلام کرد که بیل گیتس سفارش ساخت فیلم halo رو به کارگردان ارباب حلقه ها داده . به نظرم فیلم جالبی میشه . ببین چه کارا که نمیکنن واسه تبلیغ بازی ها!!!!

سلام
اها راستی اون فیلم جدید تام کروز که عکس باکس شاتش یه بچه ی چینی تو بغلشه اسم اون هم بگین ممنون میشم
تا اونجایی که میدونم آخرین فیلمش جنگ دنیاها بود .
==========
راستی من گشتم یه 10 آلبوم از لیوناردو کوهن پیدا کردم . واقعا کارایه قشنگی داره .
یکی یه توضیح کلی در باره جناب کوهن بده ما ببینیم چی به چیه .

Leonard Cohen هرچند لئونارد کوهن، موفق ترين ترانه سرا و خواننده اواخر دهه 60 نبود اما بدون شک يکي از جذاب ترين و ديرپا ترين آنها به شمار ميرود. او توانست حضور قابل توجهي در دهه هاي بعدي داشته باشد و موفق شد توجه منتقداني که ديگر به هم نسلان او توجه خاصي نشان نميدادند را همچنان به خود معطوف کند.

کوهن تقريبا يک دهه زودتر از بيتلز (Beatles) و رولينگ استونز (Rolling Stones) و يک دهه ديرتر از الويس پريسلي (Elvis Presley) متولد شد، اما زمينه زندگي خصوصي، اجتماعي و عقلاني او با تمام ستارگان راک در تمام نسلها، متفاوت بود. حتا نمي توان او را با خوانندگان فولک هم عصرش مقايسه کرد.

او تا اواسط 30 سالگي کار اجرا و ضبط ترانه را آغاز نکرد و اين زماني بود که نوشتن چند کتاب را به اتمام رسانيده بود. به عنوان يک رمان نويس و شاعر، دستاوردهاي ادبي کوهن، بسيار جلوتر از باب ديلان (Bob Dylan) بوده است اما به عنوان يک خواننده، صداي يک نواخت يا monotone او، جذابيت کمتري از صداي ديلان دارد.

تولد و سالهاي اوليه
لئونارد کوهن در سال 1934، از يک خانواده متوسط يهودي در مونترال متولد شد. پدرش که تاجر پوشاک بود، در نه سالگي کوهن درگذشت. او در محيطي مترقي رشد کرد که هرگونه بيان شخصي و اظهار وجود در آن، از سنين کودکي مورد تشويق قرار ميگرفت. کوهن از سن 13 سالگي، براي به دست آوردن دل دخترکي جوان، گيتار به دست گرفت، اما يکي دو سال بعد به خواندن ترانه هايش در کافه هاي محل پرداخته بود.

او در رشته زبان انگليسي از دانشگاه مک گيل (McGill University) فارغ التحصيل شد و در سال 1955 به خاطر نوشته هاي خلاقانه اش جايزه ادبي Mc. Naughton را از آن خود کرد.

کوهن به هنگام اجراي زنده اولين کتاب اشعار کوهن با نام Let Us Compare Mythologies، در سال بعد از آن منتشر شد و موفقيت بسياري در بين منتقدان کسب کرد. اين موفقيت با دو کتاب ديگر دنبال شد و به گفته خودش، انتشار دو کتاب بعدي او به علاوه ارثيه خانوادگي، امکانات مالي کافي براي يک زندگي راحت را در اختيارش قرار داده بود.

کوهن شيوه زندگي بسيار آزادي را هم برگزيده بود که شامل ارتباط با زنان متعدد، آزمودن LSD -در زماني که فروش آن قانوني بود- و سفر به دور دنيا ميشد. به اين ترتيب لئونارد کوهن نه تنها به خاط آثارش، بلکه به خاطر رفتارهاي سنت شکنانه اش در کانادا شهرتي پيدا کرده و به مدد همين فعاليتهاي فوق ادبي در همه جا ، به خصوص در آمريکا شناخته شده بود.

رمانهايي که به آواز منتهي شدند
دو رمان به نامهاي "بازي محبوب" (The Favorite Game 1963) و پاکباختگان زيبا (Beautiful Losers 1966) شهرت او را در ميانه دهه 60 مستحکم نمود. در اين زمان حتا اشعاري که کوهن از سنين نوجواني سروده بود هم توجه عده بسياري را به خود جلب کرد. جودي کالينز Judy Collins (متولد 1939) که يکي از استعدادهاي درخشان موسيقي فولک در دهه 60 به شمار ميرفت، اجرايي از شعر سوزان Suzanne کوهن را اجرا کرد که يکي از محبوبترين اشعار او شد، و نه تنها يکي از مورد درخواست ترين ترانه ها در پخش راديويي شد بلکه تا امروز يکي از پر طرفدارترين آثار کالينز به شمار مي آيد. به اين ترتيب کالينز، کوهن را تشويق کرد تا در کار موسيقي فولک به او بپيوندد.

اولين حضور کوهن در صحنه موسيقي، فستيوال موسيقي فولک نيوپورت (Newport Folk Festival)، در تابستان 1967، بود. اين حضور با دو کنسرت بسيار موفق در نيويورک و يک حضور براي اجراي اشعارش، در تلويزيون CBS، برنامه Camera Three دنبال شد

و اين:
http://www.harmonytalk.com/archives/000625.html
اينم سايتش:
http://www.leonardcohen.com/DearHeather/

image3209.jpg

فعلا

سلام .
ممنون از توضیحاتت کورش جان . خیلی مفید بود . حتما باید این سبک رو امتحان کنم .
در مورد فاینال فانتزی 7 هم حق با ایشونه . رفتیم پیش یارو که مثلا آدم بدرد بخوریه میگیم فاینال 7 میگه چون بازیش قدیمیه و جلوی دست نیست و من باید برم از تو آرشیو بازیشو در بیارم بعد براتون رایت کنم هر سی دی 3000 تومن که فاینال 7 رو گفت 12000 هزار تومن .
گفتیم اگه بریم اورجینالش رو بخریم ارزونتر در میاد !! :neutral:
این فقط گوشه چشمی بود از رفتار با مشتری آرشیو دارای با مرام تهران !!
سی دی موسیقی که بماند . حقوق یه ماه یه کارمند رو باید بدی تا مثلا 3 تا کنسرت های G3 رو بخری ! :cry:

نوشته شده توسط Kain:
سلام .
ممنون از توضیحاتت کورش جان . خیلی مفید بود . حتما باید این سبک رو امتحان کنم .
در مورد فاینال فانتزی 7 هم حق با ایشونه . رفتیم پیش یارو که مثلا آدم بدرد بخوریه میگیم فاینال 7 میگه چون بازیش قدیمیه و جلوی دست نیست و من باید برم از تو آرشیو بازیشو در بیارم بعد براتون رایت کنم هر سی دی 3000 تومن که فاینال 7 رو گفت 12000 هزار تومن .
گفتیم اگه بریم اورجینالش رو بخریم ارزونتر در میاد !! :neutral:
سی دی موسیقی که بماند . حقوق یه ماه یه کارمند رو باید بدی تا مثلا 3 تا کنسرت های G3 رو بخری ! :cry:
بابا شما کجا زندگی میکنید. اینجا سی رو خیلی گرو بدن 600 تومن میشه . حالا هرچی که میخوا باشه.کلا بیاید دزفول واسه خودتون حال کنید.

سلام
شهرم جون دستت درد نکنه . خیلی حال دادی . ایشالا بتونم جبران کنم .
=====
سی دی موسیقی که بماند . حقوق یه ماه یه کارمند رو باید بدی تا مثلا 3 تا کنسرت های G3 رو بخری
kain عزیز که اسمت یادم رفته من شاید بتونم اینجا تو ماهشهر برات cd موسیقی پیدا کنم .
یه بنده خدایی هست که یه آرشیو توپ داره . رایت میکنه . من تا حالا ازش نخریدم ولی ظاهرا قیمت منصفانست و آرشیوشم کامل .

سلام
این فیلم رو خارج از برنامه فقط به خاطر بهزاد معرفی میکنم .
فیلم شماره - :
نام فیلم : استوارت لیتل ( Stuart Little )
کارگردان : راب مینکاف
نویسنده فیلمنامه : ام نایت شیامالان - گرگ بوکو
داستان : ئی بی وایت
فیلمبرداری : گییرمو ناوارو
موسیقی : آلن سیلوستری - الیوت لوری
طراح صحنه : بیل برزسکی - فیلیپ تولیخ
جلوه های ویژه : جان دایکسترا - جروم چن - هنری اف اندرسون دوم - اریک آلارد
متحرک ساز : هنری آندرسون
تهیه کننده : داگلاس ویک کلمبیا
بازیگران : جینا دیویس - هیو لوری - جوناتان لیپنیکی - برایان دویل موری - استل گتی - جولیا سوینی - دبنی کلمن _ صداپیشگان : جوناتان لین - جو مانتانا - برونو کربی - جنیفر تیلی
محصول 1999 آمریکا - 92 دقیقه - رنگی
خلاصه داستان : آقا و خانم لیتل که به پسر کوچکشان جورج قول آوردن برادر کوچکی داده بودند با مراجعه به موسسه ای در گاتهام سیتی که کارش سپردن بچه ها به عنوان فرزند خوانده است موش کوچکی به نام استوارت را به فرزندی می پذیرند . اسنوبل گربه خانه از این بابت ناراحت و خشمگین میشود و بر اساس غریزه اش قصد کشتن و خوردن استوارت را دارد . اما آقای لیتل او را سرزنش و به او گوشزد میکند که استوارت عضو خانواده است . ولی دوستان اسنوبل که گربه های خیابانی هستند اصرار به سر به نیست کردن اسنوبل دارند . به این منظور با اسموکی رییس گربه های تبهکار مذاکره میکنند و به جفتی موش بدجنس ماموریت میدهند که به عنوان پدر و مادر استوارت به خانه لیتلها بروند و از آنها بخواهند که فرزندشان را بازگردانند . خانواده لیتل به رغم میلشان با این موضوع موافقت میکنند و بدین گونه است که استوارت بیچاره در به در میشود . او که پی برده پدر و مادرش تقلبی هستند تصمیم میگیرد به خانه باز گردد ولی بازگشت به این سادگی نیست . اما اسنوبل که از کارش پشیمان شده او را نجات داده و به خانه باز میگرداند .
خوب یه فیلم شاد و مفرح که با این که بیشتر برای رده سنی نوجوان به پایینه ولی دیدنش رو به همه توصیه میکنم .
راستی این فیلم در مجموع د2 ستاره داره که نشون میده یه فیلم خوبه .
stuart800_600.jpg
[/url][/IMG]

اسلاید عجیب کاربرد داره تو این سبک
میگم کورش جان این اسلاید که میگی با اسلاید های گیتار الکتریک نسبتی دارن ؟؟
مثلا پیک اسلاید که صدای شلیک گلوله میده !!!!!! :lol: :lol:
بابا شما کجا زندگی میکنید. اینجا سی رو خیلی گرو بدن 600 تومن میشه . حالا هرچی که میخواد باشه.کلا بیاید دزفول واسه خودتون حال کنید.
یه جایی دور و اطراف همین تهران زندگی میکنم . اگه شما اونجا سی دی میگیری 600 تومن من تهران سی دی 350 تومن هم گرفتم . کجای کاری عزیز !!
این بازی فاینال فانتزی 7 مال سال 1997 هست . یعنی 8 سال پیش . مطمئنی تو شهر شما بازی 8 سال پیش رو میشه پیدا کرد ؟؟؟
تو تهران به این گندگی با این همه ادعا من فقط تونستم یه جا پیدا کنم که اونم میگفت سی دی 3000 تومن .
وگرنه تو همین تهران هم بازی ارزونه . فقط این آرشیو دارا بی انصافی میکنن و بازی های قدیمی رو گرون میدن . چون تقریبا هیچ جای دیگه به غیر خودشون این بازی ها رو ندارن .
ممنون از اینکه خواستی کمکم کنی . :razz:
عزیز که اسمت یادم رفته من شاید بتونم اینجا تو ماهشهر برات cd موسیقی پیدا کنم .
یه بنده خدایی هست که یه آرشیو توپ داره . رایت میکنه . من تا حالا ازش نخریدم ولی ظاهرا قیمت منصفانست و آرشیوشم کامل .
ممنون پرهام جان . چشم اگه چیز خاصی خواستم حتما مزاحمت میشم . دستت درد نکنه .
در ضمن اسم من مصطفی و به قول بعضی ها حاج مصطفی هست !!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or