The BIG Boss
کاربر سایت
نوشته شده توسط kourosh:دوست عزیز big boss این مقایسه شما بین اوانسنس و نایت ویش یکمی بهم برخورد اوانسنس بیشتر عامه پسنده و حیف نیست سطح نایتویش رو اینقدر پایین بیاری
کوروش جان بنده که مقایسه نکردم و یا نگفتم که کدوم خوبه ، کدوم بده . حرف من این بود اگه از Evanescence خوشش اومده با Nightwish هم حتما حال میکنه.. فقط همین.. چون من به اونصورت حرفه ای نیستم و خودم رو در اون سطح نمیبینم که بخام قضاوت کنم.. من بیشتر موسیقی رو حسی ( یا همون عشقی ) گوش میدم و برای گوش دادن به یه اهنگ اول از هر چیز ( حتی پیش از موسیقی ) به اشعارش دقت میکنم که ببینم چی به چیه... اگه با اشعار حال کردم بعد میرم سراغ سبک و سیاق موسیقی.. برا همینه که الان تو لیست مورد علاقه های من هم گروههایی مثل Linkin Park, System of A Down, P.O.D هم هستن ولی د رهمون حال به Westlife , BSB, Hoobastank, Whitney Houston هم گوش میدم...برا همین هم تا حالا سعی نکردم خودم رو چندان درگیر سبک کنم ( چون چندان هم از لحاظ تخصصی چیزی بارم نیست).
ولی در مورد Evanescence خداییش این خانم Lee عجب کولاکی کرده... خیلی جالبه اشعار 6 تا از 11 تا اهنگ البوم Fallen رو خودشون سرودن... خیلی جالبه و شعرها هم واقعا زیبا هستند. برای همین خیلی ازشون خوشم میاد.
اخرین نکته : شما که استاد ما هستی( حرفی درش نیست )..میشه بگی سبک این گروه Evanescence دقیقا چی هست.. من تا حالا توی خیلی از سایتها چندین عنوان متفاوت دیدم از قبیل : Hard Rock, Heavy Rock, Gothic Rock, POP-Rock, Christian Rock
پیشاپیش مرسی.
.نوشته شده توسط Elvish Hero:مرسی داود جان و شهزام جان.داود اجن ما خیلی وقته باهات حال میکنیم اساسی!همون آهنگ مای ایمرتال خیلی خداست!فقط داود جان به عنوان یه حرفه ای ازت میپرسم ببینم به نطرت به عیر فالن و اون آلبوم آخریه که ریمیکسه همشونه مث اینکه،به نطرت بهترین آهنگشون کدومه و اگه میشه یه لینک بذار ما هم لذت ببریم از سلیقه ی خوبت.دمت خیلی گرم.خیلییی زیاد حال دادی
اقا ما خیلی کوچکتیم...
ببین گروه Evanescence سبک کاری مشخص خودش رو تقریبا از آلبوم Origin/2000 پیدا کرد.. تا قبل از اون سبک کاریشون مشخص نبود و اتفاقا بیشتر آهنگ هاشون غیر Rock بود .. معمولا اهنگ های بسیار آرومی داشتند. مثل آهنگ های Breathe No More ( که از این آهنگ در فیلم Elektra استفاده شد) ویا Exodus , Anywhere, Understanding, Missing, So Close .... ( که اهنگ Missing واقعا محشره ). برا همین البومهای قبل از Origin/2000 تفاوت های زیادی با البومهای بعد از اون دارند.
از نظر من همه اهنگاشون قشنگه ولی توی اونها Whisper, Missing, Lies, Farther Away از همه قشنگتر هستند.
مخصوصا در آخر آهنگ Whisper که به لاتین می خونن ( صدای مردها به شکل ارکستری) خیلی باحاله .. اگه متوجه نشدی من اینجا برات میزارم :
Servatis a Periculum, Servatis A Maleficum
یعنی : ما رو از خطرات نجات بده ، ما رو از شر شیطان حفظ کن
در مورد لینک ها باید دوباره دنبالشون بگردم.. میدونی اخه من همه البومهای Evanescence رو از این سایت گرفتم : http://evanescence.no-ip.org که الان گویا تعطیل شده...
امیدوارم مفید بوده باشه...