Movie Center

نوشته شده توسط kourosh:
دوست عزیز big boss این مقایسه شما بین اوانسنس و نایت ویش یکمی بهم برخورد اوانسنس بیشتر عامه پسنده و حیف نیست سطح نایتویش رو اینقدر پایین بیاری

کوروش جان بنده که مقایسه نکردم و یا نگفتم که کدوم خوبه ، کدوم بده . حرف من این بود اگه از Evanescence خوشش اومده با Nightwish هم حتما حال میکنه.. فقط همین.. چون من به اونصورت حرفه ای نیستم و خودم رو در اون سطح نمیبینم که بخام قضاوت کنم.. من بیشتر موسیقی رو حسی ( یا همون عشقی ) گوش میدم و برای گوش دادن به یه اهنگ اول از هر چیز ( حتی پیش از موسیقی ) به اشعارش دقت میکنم که ببینم چی به چیه... اگه با اشعار حال کردم بعد میرم سراغ سبک و سیاق موسیقی.. برا همینه که الان تو لیست مورد علاقه های من هم گروههایی مثل Linkin Park, System of A Down, P.O.D هم هستن ولی د رهمون حال به Westlife , BSB, Hoobastank, Whitney Houston هم گوش میدم...برا همین هم تا حالا سعی نکردم خودم رو چندان درگیر سبک کنم ( چون چندان هم از لحاظ تخصصی چیزی بارم نیست).
ولی در مورد Evanescence خداییش این خانم Lee عجب کولاکی کرده... خیلی جالبه اشعار 6 تا از 11 تا اهنگ البوم Fallen رو خودشون سرودن... خیلی جالبه و شعرها هم واقعا زیبا هستند. برای همین خیلی ازشون خوشم میاد.

اخرین نکته : شما که استاد ما هستی( حرفی درش نیست )..میشه بگی سبک این گروه Evanescence دقیقا چی هست.. من تا حالا توی خیلی از سایتها چندین عنوان متفاوت دیدم از قبیل : Hard Rock, Heavy Rock, Gothic Rock, POP-Rock, Christian Rock

پیشاپیش مرسی.

نوشته شده توسط Elvish Hero:
مرسی داود جان و شهزام جان.داود اجن ما خیلی وقته باهات حال میکنیم اساسی!همون آهنگ مای ایمرتال خیلی خداست!فقط داود جان به عنوان یه حرفه ای ازت میپرسم ببینم به نطرت به عیر فالن و اون آلبوم آخریه که ریمیکسه همشونه مث اینکه،به نطرت بهترین آهنگشون کدومه و اگه میشه یه لینک بذار ما هم لذت ببریم از سلیقه ی خوبت.دمت خیلی گرم.خیلییی زیاد حال دادی
.

اقا ما خیلی کوچکتیم...
ببین گروه Evanescence سبک کاری مشخص خودش رو تقریبا از آلبوم Origin/2000 پیدا کرد.. تا قبل از اون سبک کاریشون مشخص نبود و اتفاقا بیشتر آهنگ هاشون غیر Rock بود .. معمولا اهنگ های بسیار آرومی داشتند. مثل آهنگ های Breathe No More ( که از این آهنگ در فیلم Elektra استفاده شد) ویا Exodus , Anywhere, Understanding, Missing, So Close .... ( که اهنگ Missing واقعا محشره ). برا همین البومهای قبل از Origin/2000 تفاوت های زیادی با البومهای بعد از اون دارند.

از نظر من همه اهنگاشون قشنگه ولی توی اونها Whisper, Missing, Lies, Farther Away از همه قشنگتر هستند.
مخصوصا در آخر آهنگ Whisper که به لاتین می خونن ( صدای مردها به شکل ارکستری) خیلی باحاله .. اگه متوجه نشدی من اینجا برات میزارم :
Servatis a Periculum, Servatis A Maleficum
یعنی : ما رو از خطرات نجات بده ، ما رو از شر شیطان حفظ کن

در مورد لینک ها باید دوباره دنبالشون بگردم.. میدونی اخه من همه البومهای Evanescence رو از این سایت گرفتم : http://evanescence.no-ip.org که الان گویا تعطیل شده...

امیدوارم مفید بوده باشه...

ببخشید دوستان میگم چرا هر کس خواننده ها یا گروههایی رو که دوست داره اینجا نمینویسه ؟؟
اگه زحمتی نیست بچه ها بنویسن تا با سلیقه موسیقی هم آشنا بشیم
گروه هایی مورد علاقه من اینان من مثل شما زیاد حرفه ایی نیستم اونایی که گوش کردم خوشم اومده می نویسم.
1-Bad Boys Blue
2-Robert Miles
3-Dj Sammy
4-Evanescence این یکی ربطی به بالایها نداره.

گروه مورد علاقه منم Pink Floyd هستش واقعا که هر آهنگی که ساختن شاهکاره
David Golmour هم که دیگه نیازی به معرفی نداره
در مورد Evanescence هم به قول دوستمون آهنگاشون بیشتر عامه پسنده تا شاهکار هنری اما در کل بازم ازش خوشم میاد

گوگوش دروغ گفته است!

در طی هفته گذشته نشریات مختلف نظرات متفاوتی را در مورد اقدام ناگهانی برادرٍ گوگوش،‌ خواننده محبوب ایران، منعکس نمودند. محمدعلی آتشین،‌ برادر ارشد فائقه آتشین (گوگوش) در یک نامه سرگشاده خطاب به مردم ایران تمام گفته های خواهرش را کذب محض خواند و خود را از تمام اتهامات مبری دانست.

نامه محمدعلی آتشین چنین آغاز می‌شود:

«‌‌ بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم اشرح لي صدري و يسرلي امري و احلل عقده من لساني يفقهوا قولي

پروردگار را سپاس می‌گویم تا نفسی داد و فرصتی تا در حضور تمام مردم کشورم از خود و تهمتی که بس ناروا بر من زده شده است دفاع کنم. چرا که بیگناه به پای دار می‌رود،‌ ولی در اکثر موارد بالای دار نمی‌رود. آنچه به واسطه خواهرم به غلط در اذهان عمومی جا گرفته سوء تفاهمی بیش نیست و دوستان و نزدیکانی که مرا از نزدیک می‌شناسند می‌دادند که این اعمال و رفتار به گروه خونی شخص بنده نمی‌خورد چرا که تنها هدف من در زندگانی خدمت به اسلام و مسلمین است و دیگر هیچ.»

محمدعلی آتشین در ادامه نامه خود به ترانه «کیوکیو بنگ‌بنگ» در آلبوم قبلي خواهرش اشاره کرده می‌گوید:

« چندی پیش توسط یکی از دوستان اهل مسجد محل، با خبر شدم که فائقه آهنگی خوانده و در آن بطور علنی از شیطنت‌هایی که در دوران کودکی انجام داده نام برده و مرا در انجام تمام آن اعمال شریک دانسته و حتی در میان ترانه غیر مجازش بارها به طعنه و کنایه خطاب به من گفته:‌ « برادر خاطرت هست؟» که من اصلا هیچ کدام از اینها را یادم نیست.»

ایشان ادامه می‌دهد:

« من و مادرم تا امروز گمان می‌کردیم فائقه آن روزها با پدرم به محله لاله‌زار سابق می‌رفت. می‌دانستیم که بعضی‌ وقتها سرودهای غیرمجاز می‌خواند، ولی به والله نمی‌دانستیم با بچه های محل تفنگ بازی میکند. خدا را شاهد و گواه می‌گیرم که تا کنون آزارم به سوسک هم نرسیده، ولی فائقه ابراز داشته که « چقدر سرخ‌ پوست کشتیم.. برادر خاطرت هست؟» خواهرم سال به سال یاد ما نمی‌افتد، حالا چطور شده که همه وقایع و اتفاقات بچگی‌اش را به یادش افتاده، نمی‌دانم!»

برادر گوگوش در پایان نامه خود با تکذیب مجدد اتهامات خواهرش، اضافه میکند:‌

« از دوستان عزیز و ملت غیور ایران تقاضا دارم با احترام به هنرمندان و حقوق کپی رایت، ترانه های آلبوم قبلي خواهرم را نشنیده بگیرید»

با سلام..

گروههای و خواننده های مورد علاقه من :

Linkin Park
Evanescence
Nightwish
System of A Down
P.O.D
Hoobastank
Nickelback
Westlife
BackStreet Boys
Mariah Carrey
Whitney Houston
Ben Moody
T.A.T.U

از اهنگ سازها هم فقط با کلاسیک ها حال میکنم ( باخ ، موتزارت و...)
از نوازنده ها هم با اقای Richard Clayderman خیلی حال میکنم...

Cheers

سلام
بهزاد منظورت استوارت لیتل 2 هه ؟
=====
من زیاد اهل موسیقی نیستم یعنی اهل موسیقی خارجکی نیستم . ایرانی گوش میدم اونم قدیمی .
ولی تو خارجیا از آهنگایه جرج مایکل و رابی ویلیامز خوشم میاد . تو آهنگسازا هم چون فیلم بازم کارایه ونجلیز و انیو موریکونه رو میپسندم . البته موریکونه اهنگسازه فیلم بوده . ( تقریبا همه فیلمایه سرجیو لئونه )

سلام
راستی یادم یه نظر سنجی هم گذاشتیم در باره شخصیتهایه محبوب فیلما از نظر بچه ها . میشه ادامش بدیم ؟ ( 10 شخصیت )
1 . لئون تو فیلم لئون ( ژان رنو )
2 . خوب تو فیلم خوب بد زشت ( کلینت ایستوود )
3 . ال ماریاچی تو دیسپرادو ( آنتونیو بندراس )
4 . کاراکتر تام هنکس تو فیلم ترمینال
5 . خبرنگار آمریکاییه فیلم تعطیلات رمی ( گریگوری پک )
فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد . ( البته همینا هم به ترتیب نیستن )
بقیه هم بیان بگن .
==========
یه همه پرسیه دیگه هم داشتیم که موضوعش یادم نیست . اگر کسی یادش بیاد بگه .
==========
این دو موضوع با پریدن اسمش رو نبر مسکوت باقی موندن .

سلام .
سلام به همه دوستان و برو بچه های قدیمی و جدید
مصطفی جان مرسی از لطفت
اول بگم که هر کی حتی غیر متال باز اگه این کلیپی رو که مصطفی داد نبینه ضرر کرده صد در صد.
خواهش میکنم استاد . ما زمین خوردتیم پهلوون ! :D
البته جسارتا من این جمله آخری رو یه ذره تغییر بدم . هر کی این کلیپی رو که کورش به من داده و منم لینکشو گذاشتم دانلود نکنه ضرر کرده هزار در صد . حجمش کمه . حدود 6 مگ . حتما دانلود کنین و از دست ندینش . این صد بار !! :lol:
برای گوش دادن به یه اهنگ اول از هر چیز ( حتی پیش از موسیقی ) به اشعارش دقت میکنم که ببینم چی به چیه... اگه با اشعار حال کردم بعد میرم سراغ سبک و سیاق موسیقی..
چه جالب . اتفاقا من برعکس جناب آقای The Big Boss تنها چیزی که برام تو موسیقی مهم نیست شعره . من وقتی دارم آهنگ گوش میدم گوشام برای شنیدن صدای خواننده کره و اصلا گوش نمیدم که این یارو چی میگه !! و اصلا برام مهم نیست این بابا که داره میخونه در مورد مشکلات اجتماعی یا اعتیاد یا مرگ یا عشق داره میخونه یا داره دری وری میگه و فحش میده !!
چون من موسیقی دوست دارم نه شعر ! ;)
اما آقا کورش رو نمیدونم نظر ایشون چجوریه . :rolleyes:

خب فکر کنم کاملا مشخصه..سبکي که داوود گوش ميکنه اگه يه نيمچه اواننسس رو فاکتور بگيريم معروفيت و زيبايي کارها اولش در شعر معلوم ميشه در اصل اين شعر و پياده شده ساختار شعر هست که به آهنگ زيبايي ميده..
ولي خب مثلا COB يا GG اولين چيزي که شنونده ميشنوه ريفها و ريتم سازها هست که اگه صداي خواننده هم فاکتور بگيريم زيبايي کم نميشه..براي همين در تنظيم هاي COB هميشه صداي خواننده چند اوکتاو پايين تره و در بعضي تراک ها فقط نعره هاي خواننده رو ميشنوييم..
.....
گروه هاي مورد علاقه من :
DOOM METAL -- BLACK METAL -- DEATH METAL:
Empyrium
Dismal Eupony
GodForbid
Moonspell
-- Alternative Metal&rock -- HARD METAL:
Godsmack
Coldplay
Radiohead حتما کليپ هاي اين گروه رو ببينيد سه يا چهار تا از کليپهاشونم جيم جارموش کارگداني کرده!
َAnathema
Tool
Staind
البته يه زماني از Nirvana هم خوشم ميومد ولي الان بيشتر از خوده کرت کوبين خوشم مياد راستي آهنگ : مردي که جهان را فروخت : از همين گروه رو حتما گوش کنيد.
و بعضي موقع ها هم ميزنم کوچه خاکي و نيل يانگ و تام ميتس و لئونارد کوهن هم ميگوشم...
همين
باشد که رستگار شوم
27.gif

فعلا
13.gif

راستي داوود ببين يه گروه هست به اسم PIAN که سه آلبوم بيشتر نداره و بعد البوم سوم ميترکه!
من چندتايي تارک ازش پيدا کزدم ولي مشکل کار اينجاست که دو تا گروه ديگه با همين نام فعاليت ميکنند يا ميکردند..ببين ميتوني چيزي ازش بکشي بيرون..
اگه به جايي نرسيدي من Discography شو بدم متوجه بشي کدوم به کدومه!
يه سرچي هم تو بکن شايد که فرجي نازل اين مانيتورت بشه!
فعلا

نوشته شده توسط The BIG Boss:
کوروش جان بنده که مقایسه نکردم و یا نگفتم که کدوم خوبه ، کدوم بده . حرف من این بود اگه از Evanescence خوشش اومده با Nightwish هم حتما حال میکنه.. فقط همین.. چون من به اونصورت حرفه ای نیستم و خودم رو در اون سطح نمیبینم که بخام قضاوت کنم.. من بیشتر موسیقی رو حسی ( یا همون عشقی ) گوش میدم و برای گوش دادن به یه اهنگ اول از هر چیز ( حتی پیش از موسیقی ) به اشعارش دقت میکنم که ببینم چی به چیه... اگه با اشعار حال کردم بعد میرم سراغ سبک و سیاق موسیقی.. برا همینه که الان تو لیست مورد علاقه های من هم گروههایی مثل Linkin Park, System of A Down, P.O.D هم هستن ولی د رهمون حال به Westlife , BSB, Hoobastank, Whitney Houston هم گوش میدم...برا همین هم تا حالا سعی نکردم خودم رو چندان درگیر سبک کنم ( چون چندان هم از لحاظ تخصصی چیزی بارم نیست).
ولی در مورد Evanescence خداییش این خانم Lee عجب کولاکی کرده... خیلی جالبه اشعار 6 تا از 11 تا اهنگ البوم Fallen رو خودشون سرودن... خیلی جالبه و شعرها هم واقعا زیبا هستند. برای همین خیلی ازشون خوشم میاد.

اخرین نکته : شما که استاد ما هستی( حرفی درش نیست )..میشه بگی سبک این گروه Evanescence دقیقا چی هست.. من تا حالا توی خیلی از سایتها چندین عنوان متفاوت دیدم از قبیل : Hard Rock, Heavy Rock, Gothic Rock, POP-Rock, Christian Rock

پیشاپیش مرسی.
اقای بیگ باس ( یا داود جان اگه اشتباه نکنم) حقیقتش منم منظوری نداشتم فقط چون اسم اون دو تا رو پشت سر هم اورده بودی یخورده قاط زدم . بابا این حرفا چیه منم حرفه ای نیستم .در مورد سبک من اوانسنس زیاد گوش ندادم که سبکش دستم بیاد .( دو سه تا اهنگ معروفش رو گوش دادم و مشکل پیدا کردم) ولی اگه بخوام خودم قضاوت کنم قیافه خوانندش کاملا gothic ولی نوع خوندنش به pop rock میخوره. کلا روش ثابتی برای تعیین سبک نداریم تعیین سبک گروه بی پایه ترین کار دنیاست .برای همینه که تو 7 سایت 8 تا سبک مختلف براش نوشتن.یه مسئله رو هم شما حتما میدونی ولی برای دوستان بگم که گاها در تعیین سبک مواردی غیر از موسیقی مثل سرو وضع و رفتار رو سن دخالت داره . اینجا چون یه ویژگی مشترک بین کاربران این سایت هست اونم بازیه و میدونیم که تو بازی فرق بین rpg با Action fps رو راحت میشه تشخیص داد شاید بهمین دلیل اکثرا فکر میکنن که تو موسیقی و مخصوصا راک ومتال ( از نوع پدر مادر دارش) بشه بهمین راحتی سبک رو مشخص کرد که متاسفانه این طور نیست .
در مورد موسیقی مورد علاقه من کلا کارهای بدون کلام متال بیشتر به مذاقم میخوره کلان جلوی هر شاخه متال اگه اسم symphonic بیاد من گوش میدم ولی متاسفانه دقیقا مثل استادم مصطفی اصلا به شعر گوش نمیدم حتی اگه شعرش قابل تشخیص باشه .فقط یه سبک تو متال هست که شعرش برای من مهمه اونم سبک symphonic power metal . یا همون epic metal و یا holywood metal که نمونه بارزش عشق من luca turilli و گروه rhapsody یه . که شعرش از اسم سبک معلومه راجع به چیه : افسانه ها و اژدهاها و elves و hero ها و کلا دنیای دومی که من توش زندگی میکنم.
راستی کسی البومی از rhopsody سراغ نداره برای دانلود ؟ .غیر متال هم فقط کلاسیک و کانتری .متاسفانه من تو ایران ندیدم کسی کانتری گوش بکنه . :sad:
در مورد شهرام خان هم بگم که با اون Moonspell بسی حال میکنم فراوان ;) ولی دیگه پایین تر از اون رو تو لیست کم میارم. البته Anathema یه استثناست ولی بقیه مخصوصا اون کوبین :evil:
;) راستی کسی که وبلاگت رو دیده (اونی که پر از عکسه) و از tool هم کلیپ دیده و نفهمیده که طرفداره tool هستی باید یه فکری بحال خودش بکنه .
زیاد سر آیات عظام رو درد اوردم فقط اگه کسی از rhopsody یا grave flower البومی پیدا کرد (سبکشون فرق داره)مارو هم بی نصیب نذاره
.در مورد پرهام خان بگم که پیشنهاد خوبیه ولی من اونقدر این مسائل رو این ور اون ور نوشتم و لیست دادم بعد سایت بسته شد که دلم نمیاد اینجا هم این لیست ها رو بنویسم .من حتی تو بخش معرفی خودم رو معرفی نکردم :lol: چون میترسم به محض اینکه نوشتم سایت بسته بشه :lol:

با سلام...

50 Cent & G Unit - Gods Plan

B000083XIR.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

لیست اهنگ ها:

Code:
1. Words From Em 
2. Catch me in the Hood 
3. Your Not Ready 
4. Gangsta'd Up 
5. If Dead Men could Talk 
6. Banks Workout Part II 
7. Crazy 
8. 187 Ya Yo 
9. The World 
10. Short Stay 
11. Mind Playing Tricks 
12. Ni**as 
13. Tainted 
14. Ching 
15. Work It

دانلود :

Code:
http://nullzone.ws/gg/50Cent&GUnit-GodsPlan(2005).rar

حجم فایل : 55 مگ

Cheers

Enigma - Erotic Dreams (2005

enigma7he_t.jpg

Code:
01. Temple Of Love 
02. Water (Creativity) 
03. It’s In The Mind (Not In The Eye) 
04. Love Me 
05. Sequoia 
06. Valley Of Dreams 
07. Pharao’s Dream 
08. Celia 
09. African Love 
10. Voices In The Dark 
11. Respect (All My Relations)

Code:
http://www.megaupload.com/?d=291Z0N73

Cheers

با سلام ...

کوروش جان خیلی مخلصیم.. ممنون از توضیحاتت..
شهرام جان چشم باید یه دورکی بزنم .. البته اگه دیسکوگرافیش رو بزاری خوب کار من راحتتر میشه..

تا جمعه یه کمی سرم شلوغه... شرمنده
پس فعلا
Cheers

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط The BIG Boss:
Enigma - Erotic Dreams (2005

enigma7he_t.jpg

Code:
01. Temple Of Love 
02. Water (Creativity) 
03. It’s In The Mind (Not In The Eye) 
04. Love Me