Movie Center

سلام

آلبوم جديد شادمهر به نام پاپ كرن 12 مهر به روي سايت هاي اينترنتي خواهد آمد كه شامل 9 ترانه و 8 موزيك ويديو برروي يه dvd ...هر موقع اومد اگه از من زودتر كسي ديد لينك دان رو بذاره..

می خواستم از دوستانی که اطلاعات کاملی در این مورد دارن اگه میشه تعداد آلبوم های ایوانسنس(که بین 2 یا3 من شنیدم مطمئن نیستم)یه اطلاعات کاملی بدن که مثلا هر آلبوم چند تا آهنگ داره یا اگه لطف کنن سایت یا حالا هر چیز رسمی از این گروه رو بگن تا من خودم برم سگ چرخ بزنم!

ای ول کلی باهات حال کردم...

promo_4-2004.jpg

در مورد آلبومهاشون چون که اوایل زیاد ( یعنی اصلا) معروف نبودن خوب کمتر کسی هم اطلاع داره... اما اونها در حقیقت کارشون رو از همون سال 1994 با اجرای آهنگ Understanding دریک ایستگاه رادیوی محلی در آرکانزاس (امریکا) شروع کردندو همین آهنگ ساده که متنش رو خانم Lee نوشته بود و گیتارش رو هم آقای Moody می زد.. به همین سادگی... آوازه Evanescence در آمریکا پیچید.. اما در مورد آلبومهاشون ..
اونها در اصل 4 تا آلبوم دارن ( چون بقیه همش مجموعه کاراست):

1- البوم Evanescence EP که اولین آلبومشون بود ( به صورت غیر حرفه ای/ 1996)
2- البوم Sound Asleep ( که میشه این رو اولین آلبوم حرفه ای شون نامید / 1997 )
3- البوم Origin ( که با این البوم شهرت بیشتری کسب کردن / 2000 )
4- البوم Fallen ( که با این البوم ترکوندن / 2003 ) ( این آلبوم 43 هفته! توی چارت TOP 10 امریکا بود.و بیشتر از 12 میلیون! کپی در سراسر دنیا فروش داشته - این رو در نظر بگیرید که خیلی ها مثل خودم این البوم رو نخریدن و فقط دانلود کردن.)

در ضمن یک سال پس الز ریلیز البوم Fallen خانم Lee در یک برنامه تلویزیونی در شبکه CBS امریکا یه حال حسابی به طرفدارهاش داد و گفت که دانلود همه آهنگهای Evanecence که قبل از آلبوم Fallen باشه کاملا قانونی و بلا اشکال است.. که ماهم سریعا دست به کار شدیم و همه آلبومهاش رو دانلود کردم... حتی یه سری آهنگهای ریلیز نشده شون رو هم گیر آوردم ( که این اهنگ های ریلیز نشده رو با DVD که تازه به بازار داده ( به نام Anywhere But Home ) همه رو عرضه کرده

در ضمن اگر با سبک و سیاق کاری Evanescence حال کردی ( یعنی اگه از لحاظ سلیقه مثل حاجیکست باشی) من گروه Nightwish رو هم پیشنهاد می کنم.

سایت رسمی : http://www.evanescence.com
سایت کمپانی پشتیبان : http://www.winduprecords.com ( اینجا رو حتما یه سری بزن.. پشتیبان گروههای زیادی هست )

Cheers

آخرین ویرایش:
چي جالب...من ديشيب داشتم يه كليپ از اين گروه مي ديدم..اولش يه جوري بود..ولي بعدش يه جور ديگه شد
smile.gif

ولي جالبيش اين بود كه من اولش خوشم نيومد...ولي بعدش افسوس خوردم چرا ric نكردم...راستي اينا اصليتشون كجايي هست..خودم نمي گم شايد سوتي بشه

بهزاد جان Evanescence یک گروه امریکایی هست... ( گرچه که خانم Amy Lee ( خواننده و پیانیست گروه) یه دورگه اسیایی-امریکایی هست).. ولی خوب امریکایی حساب میشن دیگه..

در ضمن Evanescence با باقی گروههای Gothic Rock ( یا کلا راک-متال) تفاوت زیادی داره و این به خاطر اینه که خانم Lee دارای 9 سال تحصیلات در زمینه موسیقی و سازهای کلاسیک ( مخصوصا پیانو) هستند.

Cheers

نوشته شده توسط The BIG Boss:
نه بهزاد جان من هم اول همچین تصوری داشتم... یه دوری که زدم دیدم اینه...
----------------
بیا امین جون این هم لینک البوم جدیدش :

Rihanna - Music Of The Sun

B0009XFJ0O.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

لیست آهنگها: ( چون به صورت یک RAR فایل هست )

Code:
1. Pon De Replay 
2. Here I Go Again 
3. If It's Lovin' That You Want 
4. You Don't Love Me (No, No, No) (feat. Vybz Kartel) 
5. La That La, La 
6. The Last Time 
7. Willing To Wait 
8. Music Of The Sun 
9. Let Me 
10. Rush 
11. There's A Thug In My Life 
12. Now I Know 
13. Pon De (Replay Mix) (feat. Elephant Man)

دانلود :
Code:
http://www.megaupload.com/?d=368LFUA0

پسورد فایل :
Code:
cenevra

حجم فایل : 71 مگ

حالشو ببر..

Cheers
مرسی ممنون
گل کاشتی
فقط این لینک برای من فیلتر شده و اینکه حجمش خیلی زیاده من نمیتونم این همه رو دانلود کنم اگه بشه هر اهنگ رو جدا بزاری خیلی خیلی خوب میشه
+++++++++++
این اخنگ هم زحمتش رو بکش
خوانندش sean paul هست و اسم اهنگی که میخوام هم burning هست

فقط این لینک برای من فیلتر شده و اینکه حجمش خیلی زیاده من نمیتونم این همه رو دانلود کنم اگه بشه هر اهنگ رو جدا بزاری خیلی خیلی خوب میشه

برای فیلتر شدنش که مشکلی نیست خدا بده Proxy Server ها رو...
خوب پسر خوب .. اگه بخای آهنگ ها رو تک تک هم دانلود کنی همین میشه دیگه :D
تازه 70 مگ که حجمی نیست ( من هم از DialUp استفاده میکنم )

کلی گشتم تا تونستم این لینک رو هم پیدا کنم... حالا بازم اگه تو وبگردی هام به چشمم خورد چشم...

درمورد آهنگ شان پال هم چشم باید بگردم...

Cheers

مرسی داود جان و شهزام جان.داود اجن ما خیلی وقته باهات حال میکنیم اساسی!همون آهنگ مای ایمرتال خیلی خداست!فقط داود جان به عنوان یه حرفه ای ازت میپرسم ببینم به نطرت به عیر فالن و اون آلبوم آخریه که ریمیکسه همشونه مث اینکه،به نطرت بهترین آهنگشون کدومه و اگه میشه یه لینک بذار ما هم لذت ببریم از سلیقه ی خوبت.دمت خیلی گرم.خیلییی زیاد حال دادی.

سلام
فیلم شماره 2 :
نام فیلم : شکارچی ( The Deer Hunter )
کارگردان : مایکل چیمینو
نویسنده فیلمنامه : دریک واشبورن
نویسنده داستان : مایکل چیمینو - لویی گارفونکل - کوئین ک ردکر - دریک واشبورن
فیلمبردار : ویلموش زیگموند
موسیقی : استنلی مایرز
تهیه کننده : باری اسپیکینز - مایکل دیلی - مایکل چیمینو ( یونیورسال / امی )
بازیگران : رابرت دونیرو - جان کازال - جان ساویج - کریستفر واکن - مریل استریپ
محصول 1978 آمریک 182 دقیقه - دولوکس
خلاصه داستان : سه دوست از شهر کوچک کلرتون پنسیلوانیا به جبهه جنگ ویتنام اعزام میشوند . دو تن از آنان . مایک ( دنیرو ) و استیون ( جان ساویج ) که معلول شده است به وطن باز میگردند . وقتی که برای یافتن دوست ناپدید شده خود . نیک ( واکن ) به سایگون میرود او را در قالب یک بازیکن حرفه ایه رولت روسی میابد .
+ برنده اسکار : بهترین فیلم / کارگردانی / کریستفر واکن
++ نامزد اسکار : دریک واشبورن / ویلموت زیگموند / رابرت دونیرو / مریل استریپ
deer_hunter.jpg
[/url][/IMG]
پرهام

سلام
نام فیلم : شکارچی ( The Deer Hunter )
ملت ایم کامل شکارچی گوزن هه
==========
داوود خوشم میاد هیچی از دستت در نمیره .
==========
آقای X.F تو همون ...FX خودمون نیستی ؟
==========
بهزاد فیلم استوارت لیتل 1 خیلی خوب بود ولی همون طور که گفتم از 2 مثل 1 استقبال نشد .

سلام

پرهام جان...باور كن من هنوز اين فيلمه رو 10 دقيقه هم نگاه نكردم...نمي دونم اصلا ازش خوشم نيومد...مال رده سني زير 1 سال هست.ولي دستت درد نكنه

اگه ميتوني از فيلم دووم چند تا تصوير بذار

راستي بيگ جان

از توضيحات كامل و خوبت هم ممنون...پير شي عزيزم

سلام .
ببخشید دوستان میگم چرا هر کس خواننده ها یا گروههایی رو که دوست داره اینجا نمینویسه ؟؟
اگه زحمتی نیست بچه ها بنویسن تا با سلیقه موسیقی هم آشنا بشیم . :)
من که شخصا در درجه اول Death , Metallica , Childern of Bodom
بعد از اینا هم گروههای : Iced Earth , Godgory , Iron Maiden , Pantera , Megadeth
تو آهنگ سازا و نوازنده ها هم اول از همه Yngwie Malmsteen که کلا یه کلاس کار جدایی داره نسبت به بقیه و واقعا یه نابغه هست این بشر ! بعد از اون هم Marty Friedman . جو ساتریانی هم بدک نیست اما من زیاد باهاش حال نمیکنم .
راستی Michael Angelo رو که میشناسین . سریعترین نوازنده گیتار . اگه نمیشناسین پیشنهاد میکنم این کلیپ رو از لینک زیر دانلود کنین تا بیشتر با این جونور بی شاخ و دم آشنا بشین . سرعت نوازندگشی اشک آدمو در میاره !! :cry:
http://static.hugi.is/misc/movies/speed_kills.wmv
با تشکر از دوست خوبم Kourosh خان که این لینک رو به من داد و من هم به شما دادم ! :o
در ضمن راستشو بخوان اصلا با اوانسنس حال نمیکنم !! :confused:
موفق باشید .

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان و برو بچه های قدیمی و جدید
مصطفی جان مرسی از لطفت
اول بگم که هر کی حتی غیر متال باز اگه این کلیپی رو که مصطفی داد نبینه ضرر کرده صد در صد. در مورد گروههای مورد علاقه هم منم یه سری ردیف میکنم فقط حال جدا کردن گروه رو از نوازنده ندارم یعنی هر دو رو مینویسم : paul gilbert-michael angelo-Childern of Bodom-death- marty friedman- lucaturilli - malmsteen - godgory- timo tolkki

آخرین ویرایش:
دوست عزیز big boss این مقایسه شما بین اوانسنس و نایت ویش یکمی بهم برخورد اوانسنس بیشتر عامه پسنده و حیف نیست سطح نایتویش رو اینقدر پایین بیاری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or