Movie Center

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

عجب حاجی با کلاسی !!!
آره بابا من کلاس زیاد دارم . تا حالا چند تا مدرسه با کلاسام برای امور خیریه تاسیس کردم .
( البته بین خودمون بمونه ها ! چون ثوابش به اینه که کسی نفهمه ! :mrgreen: )
ببخشید دوستان ربطی به عنوان تاپیک نداشت . شرمنده . :o

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام به همه ی بروبچ عزیز این تاپیک که از الطافشان در تاپیک های دیگه بهره مند نمیشویم(خودم با این جملم کف کردم)
قرز از مزاحمت این بود که یه بچه ی با حال پیدا بشه یه لیستی از فیلم های جدید اکشن (با حال)و جدید به ما بده چون میخوام دی وی دیش رو استاد کنم اخه پدر یکی از دوستام میخواد بره چین همیشه براش فیلم دی وی دی میاره میگه اونجا خیلی ارزونه هر فیلم حدود 2000 تومن هست منم گفتم موقعیت از این چه بهتر بدم برام فیلم بیاره
فیلم ها حد المقدور جدید باشه ولی از همه مهم تر این که با حال باشه
اگه اجتماعی خیلی خیلی با حال در سطح شاهکار هم عیبی نداره
70.gif

اها راستی اون فیلم جدید تام کروز که عکس باکس شاتش یه بچه ی چینی تو بغلشه اسم اون هم بگین ممنون میشم
لطفا لیست فیلم ها رو از خوب به پایین بچینین
44.gif
44.gif

ممنون
72.gif
72.gif
یکی جواب منو بده از دستم میره ها :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

تا اونجایی که میدونم آخرین فیلمش جنگ دنیاها بود .
اها اره فکر کنم خودشه
بعدش اسمش میشه world war ??????

نه امین war of the worldsهستش اسمش.آقا من دیشب تو کامینگ سون به اسم داوینچی کد.آقا الان تو کفم اینقدر!کارگردان ران هاوارده بازیگرشم فقط تام هنکس رو دیدم الانم تو یاهو میزنم هیچی نمیاره.میخواستم ببینم یکی از دوستان میتونه لیست کامل بازیگرا رو بذاره+اطلاعات کلی از فیلم چون اونطوری که شایعات میگن از روی یه کتاب داره ساخته میشه.دمتون گرم...

saw 2

توی یاهو داشتم نیگا میکردم دیدم که فیل اره 2 هم اومده خواستم ببینم کسی اونو ندیده یا احیانا اطلاعاتی در مورد داستان فیلم داره .

سلام
عماد جان کارگردان کد داوینچی که ران هوارد هه .
بازیگراشم :
تام هنکس <=====> رابرت لنگدان
اودری توتو <=====> سوفی نووه
ایان مک کلن <=====> سر لی تیبینگ
آلفرد مولینا <=====> اسقف آرینگاروسا
ژان رنو <=====> بوزو فاش
پل بتانی <=====> سیلاس
ژان پیر ماریله <=====> ژاک سونیر
======
حتما یه سر به لینک زیر بزن :
Da Vinci code

بله اين فيلم از روي کتابي با همين نام ساخته شده که به طور مرموزي معماهايي از نقاشي هاي داوينچي مطرح کرده..
اين کتاب با همين نام نيز در کتاب فروشي ها هست اگه مشتاق به کشف اسرار و علاقه به نقاشي و همينطور داوينچي داريد حتما اين کتاب رو بخونيد...
البته من 2-3 سال پيش از يه سايت دانلودش کردم
94.gif

فعلا

سلام
بله اين فيلم از روي کتابي با همين نام ساخته شده که به طور مرموزي معماهايي از نقاشي هاي داوينچي مطرح کرده..
اين کتاب با همين نام نيز در کتاب فروشي ها هست اگه مشتاق به کشف اسرار و علاقه به نقاشي و همينطور داوينچي داريد حتما اين کتاب رو بخونيد
عماد جان شهرام درست میگه . فیلم از روی کتابی به همین نام ساخته میشه . نویسندش هم " دن براون " هست . فکر کنم سال 99 منتشر شد و پرفروشترین کتاب سال شد . ( شدیدا با هری پاتر کل داشت )
داستان کتاب هم در باره جام مقدس و دروغیه که کلیسا به در باره ماحیت مسیح ( ع ) به دنیا گفته و میخواد مدارکی رو که باعث برملا شدن این راز میشن از بین ببره .
کتابش رو حتما بخون ولی نسخه ترجمه شدش اصلا بدرد نمیخوره . چون تمام روبط عاشقانه کتاب رو سانسور کرده .

با سلام...

کوروش جان می دونم چی میکشی..این بلا سر من هم اومده..دنبال بازی Kingdom Hearts بودم و هیچ جا گیر نمیومد همش می گفتن چون قدیمیه.. تا بالاخره یکی از دوستان پیدا شد و از قطر واسم اورد...در ضمن من بازی Final Fantasy VII رو برا PC دارم .. 4 تا CD هستش .. اگه طلبه هستی یه PM بزن و آدرست رو بده تا برات رایت کنم و بفرستم...
----------
شهرام جون خیلی نوکرتم... حتما دست ما رو هم بگیر... اینجا تو مشهد هم همون چند تا جایی که می شد فیلمها شرقی گیر بیاری همه رو بستن و کلا اوضاع تا حدودی ناجور شده...
در کل اگه بتونی لیستی چیزی ازش بزاری خیلی حال دادی..

فعلا
Cheers

آخرین ویرایش:
نه امین war of the worldsهستش اسمش
مرسی ممنون

سلام به همه ی بروبچ عزیز این تاپیک که از الطافشان در تاپیک های دیگه بهره مند نمیشویم(خودم با این جملم کف کردم)
قرز از مزاحمت این بود که یه بچه ی با حال پیدا بشه یه لیستی از فیلم های جدید اکشن (با حال)و جدید به ما بده چون میخوام دی وی دیش رو استاد کنم اخه پدر یکی از دوستام میخواد بره چین همیشه براش فیلم دی وی دی میاره میگه اونجا خیلی ارزونه هر فیلم حدود 2000 تومن هست منم گفتم موقعیت از این چه بهتر بدم برام فیلم بیاره
فیلم ها حد المقدور جدید باشه ولی از همه مهم تر این که با حال باشه
اگه اجتماعی خیلی خیلی با حال در سطح شاهکار هم عیبی نداره
اها راستی اون فیلم جدید تام کروز که عکس باکس شاتش یه بچه ی چینی تو بغلشه اسم اون هم بگین ممنون میشم
لطفا لیست فیلم ها رو از خوب به پایین بچینین
44.gif

ممنون
37.gif
37.gif
37.gif

نوشته شده توسط Vincent Valentine:
سلام . كسي اينجا فيلم Lord of War رو ديده يا داره ؟ هركي داره من طلبه هستم . ميخوام . البته با كيفيت باشه .
من داشتم ولی متاسفانه سیدیش داغون شد :mrgreen: :twisted:
راستی این فیلم دووم که قرار بود ساخته بشه ساخته شد

دمت گرم پرهام خیلی حال دادیو دمت گرم شهرام تو هم خیلی حال دادی!پس از اون فیلماس که باید رو دیوار خط بکشیم هر روز یکی شو پاک کنیم تا بیاد.بازیگراش که حرف ندارن.تامی جون زان خفن و اون یارو هم فکر کنم همون گندالفه بقیه رو نمیشناسم.هاوارم که فقط سیندرلا من و ذهن ریباشو فکر کنم دیدم که اوناهم شاهکارایی ان واسه خودشون پس دیگه بدتر.داستانشم اینطور که به نظر میاد خوف بازاریه!!دمتون گرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or