پرهام جان مشکلت اینجاست که کسی اینجا مثل شما و مونا خانم فیلم ببین حرفه ای نیست !
به خاطر همین یه سری ها هستن اصلا نمیفهمن تو چی میگی چه برسه بخوان کمکت کنن . یکیش خود من !!
اقا این فیلم به نظر من یکی از مزخرفترین فیلمهای تین ایجری ( Teenager ) بود که تا حالا دیدم.. مفتش گرون بود .. فقط برای طرفدارای این دختره لوهن خوب بود...
پرهام جان مشکلت اینجاست که کسی اینجا مثل شما و مونا خانم فیلم ببین حرفه ای نیست !
به خاطر همین یه سری ها هستن اصلا نمیفهمن تو چی میگی چه برسه بخوان کمکت کنن . یکیش خود من
اولش برا عصبانی شدنم عذر می خوام .
ولی من گفتم که اگر کسی بتونه از هران فیلم رو برام پیدا کنه و بفرسته هزینش رو پرداخت میکنم .
=====
تازه به غیر از فیلم آلبومهای Scorpions تو دهه 1970 رو میخوام . به غیر از 75 و 79 .
داوود این دیگه فقط کار خودته .
بچه ها خدا عمرتون بده ، یکیتون آلبوم جدید ریکی مارتین بنام Life بزارین که من دارم می میرم .... دمتون گرم ........... ]
اقا این فیلم به نظر من یکی از مزخرفترین فیلمهای تین ایجری ( Teenager ) بود که تا حالا دیدم.. مفتش گرون بود .. فقط برای طرفدارای این دختره لوهن خوب بود...
لااقل داود جان اینو یجا می گفتی که کسی طرفدار لوهان نباشه !!!!!
اتفاقا فیلمش هر چی جایزه ام تی وی پاراسل بود رو برد که ...... یکی از 5 فیلم تینجری برتر سالهای اخیر هم شد .. ولی در کل فیلمهای تینجری انتار زیادی ازشون نیست فقط باید سرگرمت کنن همین !!!!
مونا تو که آبرو منو بردی .
من گفتم تو که بیای حداقل مشکل فیلمم حل میشه . ولی مثل این که اصلا پستم رو نخوندی .
راستی کسی اسم این فیلم استالونه که بر اثر تصادف تو تونل گیر میوفتن رو میدونه ؟