Movie Center

سلام

امين جان اتفاقا همين امشب من اين تيزر فيلمشو ديدم..شنيدم جز 10 فيلم برتر سال 2005 بوده...جالب اينه كه من هنوز اين فيلم رو نديدم....

با این کاراتون و این همه نوشتن در رابطه با فیلم و موسیقی کم کم منم فکر کنم نتونم جلوی خودم و بگیرم با وجود کمبود شدید وقت شروع به نوشتن کنم.

فکر کنم برای شروع بهتره از فیلمی شروع کنم که اتفاقا این روزها با پخش سریال او یک فرشته بود اشاره به اون همچین بی ربط هم نیست.

-----------------------------------------------------------------------------

The Devil's Advocate وکیل مدافع شیطان

کارگردان:تیلور هکفورد

MPAA:R

RUNTIME:144

Devil%27s%2520Advocate.jpg
?

شیطان.انسان.شیطان

این ترتیب غلبه شیطان بر انسان درفیلم وکیل مدافع شیطان هست.

اول شیطان بر انسان سپس انسان بر شیطان و در نهایت در اون سکانس غم انگیز پایانی(غم انگیز نه از لحاظ حسی بلکه از لحاظ انسانی)باز هم شیطان بر انسان.

فیلم وکیل مدافع شیطان در رابطه با یک وکیل موفق که با پا گذاشتن روی حقیقت در یکی از پرونده هاش (و دفاع از کسی که خودش می دونه صددرصد گناهکاره و تبرئه کردن مرد گناهکار)مورد توجه شیطان که در در این فیلم ما اون رو در هیبت یک انسان می بینیم قرار می گیره و با پیشنهاد اون به شهری بزرگتر میاد تا در خدمت اهدافش قرار بگیره.(توضیح بیشتری نمی دم چون نمی خوام مزه دیدن فیلم براتون از دست بره ولی اگه خواستین بگین تا داستان رو جامع تر تعریف کنم.)

----------------------------------

به چند دلیل دیدن این فیلم رو توصیه می کنم:

1.داستان فیلم .

2.بازی فوق العاده ال پاچینو به نقش شیطان(هنوز تو سکانس کلیسا نگاه کرخ کننده اش به دوربین موقع فرو بردن انگشتش توی اب مقدس به یادم هست.)
1.JPG

3.و بازیهای درخشان کیانو ریوز و چارلیز ترون.

ولی در مورد شباهت داستانی این فیلم با سریال او یک فرشته بود .فقط این نکته را بگم که اگه بخواد پایان این سریال هم مثل پایان این فیلم باشه باید در انتهای سریال بازیگر نقش مرد(حسن جوهرچی) درست زمانی قبل از دیدارش با مردی که ازش درخواست کمک می کنه از خواب بیدار بشه و چون تمامی اتفاقات را در خواب دیده این بار درخواست کمک به مرد را (اگر بخواد دقیقا مثل فیلمنامه این فیلم باشه)با تردید(یعنی شیطان هنوز هم فرصت فریب را داره) قبول می کنه.ولی با وجود اضافه شدن عنصر ماه رمضان به این سریال این پایان را بعید می دونم.

--------------------------------------------

در ضمن دوستانی که این فیلم را دیدن لطفا نظرشون را در رابطه با این فیلم بنویسن.

حتما منظورت وسترن اسپاگتیه و کل وسترنها رو منظورت نبوده

فکر کنم طرفدار جان وین هستی.

اما به هر حال بزرگان وسترن همین چند نفرن : (تا جایی که من میدونم)

کارگردان : سرجئو لئونه – جان فورد – هووارد هاوکس
بازیگر : کلینت ایستوود – جان وین – هنری فوندا

پس حتما از وسترنهای جان فورد + جان وین خوشت میاد.

نوشته شده توسط behzadr:
يعني سانسور شده دي وي دي شده و داخل بازار هست؟ يا اينكه زبان فارسي رو جز زير نويس هاش داره؟

فارسی جزء زیر نویس اشه .
ولی زیاد دقیق نیست . حالا یکی ندونه گابریل یعنی کی ، کلی از داستانو نفهمیده.

.بازی فوق العاده ال پاچینو به نقش شیطان(هنوز تو سکانس کلیسا نگاه کرخ کننده اش به دوربین موقع فرو بردن انگشتش توی اب مقدس به یادم هست.)

آل پاچینو که الکی آل پاچینو نشده که . بازیهاش، لحن صحبتش ، حرکات دست ، میمیک صورت ... . تو این فیلمم ترکوند

این فیلمم فکر کنم خیلی ها دیدن . هرکی ندیده از دستش رفته . قبلها هم راجع بهش صحبت کرده بودیم . یکی از خوش ساخت ترین فیلمهای سالهای اخیر.

۞۩ محمد ۩۞

سلام

امين جان اتفاقا همين امشب من اين تيزر فيلمشو ديدم..شنيدم جز 10 فيلم برتر سال 2005 بوده...جالب اينه كه من هنوز اين فيلم رو نديدم....
ایول فکرش رو میکردم چون واقعا با حاله. یه صحنه هم داره اولش که دیدم یه لحظه کپ کردم صحنه ی جالبیه بایببینیش
بهزاد جان حتما مشهد دی وی دیش رو گیر میاری پس حتما بگیرش
يعني سانسور شده دي وي دي شده و داخل بازار هست؟ يا اينكه زبان فارسي رو جز زير نويس هاش داره؟
سانسور شده نیست. زیرنویس فاریسش ماله خودشهو من که حال کردم کم کم دارن به ما ها بها میدن
ولی زیاد دقیق نیست . حالا یکی ندونه گابریل یعنی کی ، کلی از داستانو نفهمیده.
اتفاقا دقیق هم هست. گابریل هم در اینجا منظور همون جبریل هست لوثیفر همون ازراییل هست

آخرین ویرایش:
سلام
فیلم شماره 12 :
نام فیلم : سرنوشت شفگت انگیز امیلی پولن ( La fabuleux Destin d'Aamelie Poulain )
کارگردان : ژان پیر ژونو
نویسنده فیلمنامه : ژان پیر ژونو - گیوم لوران
فیلمبردار : برونو دلبون
موسیقی : یان تیرسا
طراحی صحنه : ماتیو ژونو
تهیه کننده : کلودی اوسار
بازیگران : اوذره توتو - ماتیو کاسووستس - روفوس - یولاند ورو - آرتوس دو پنگو - دومنیک پنیون - موریس بونیشو - کلود پرون - میشل روبن - اوربن کانسیلیه - کلر موریه
محصول 2000 فرانسه / آلمان 120 دقیقه - سیاه و سفید / رنگی
خلاصه داستان : آملی در مونتمارتو زندگی میکند او در یک بیستروی محلی کار میکند و برخوردش با مردم مانند اهالی شهرهای کوچک گرم و سمیمانه است . هیچ اتفاق خاصی در زندگی اش رخ نمی دهد . تا این که مادرش به وضع عجیبی می میرد . به گونه ای که پدرش هنوز نمیتواند آن را باور کند . یک روز او در آپارتمانش جعبه کوچکی پر از یادگارهای دوران کودکی مستاجر پیشین آپارتمان پیدا میکند و تصمیم میگرد آنها را به صاحبش بازگرداند . یک روز در ایستگاه قطار جوانی را میبیند که گذرنامه های باطل شده ای را که مردم دئر میاندازن را جع آوری میکند . نا او نینو است . اما مدتی ول میکشد تا آملی او را بشناسد و مدت بیشتری به درازا میکشد تا او را به زندگی خصوصی اش راه بدهد ...
++ نامزد اسکار : بهترین فیلم خارجی زبان
le-fabuleux-destin-d-amelie-poulain-front.jpg
[/url][/IMG]
يه فيلم 3 ستاره كه ظاهرا حتما بايد ببينيدش .
پرهام

فیلم وکیل مدافع شیطان
41.gif
41.gif
41.gif
41.gif
41.gif
41.gif

واقعا فیلم عالیه ی هر کی ندیده ببینه حال میکنه اساسی.
تو این فیلم هم یه صدایه خاصی داره ال پاچینو من خیلی با صداش حال کردم
با اون سکانس اخرایه فیلم که ریواس تیر میزنه به سرش هم خیلی حال کردم

اوووووووووووووووووووووووو ه اینجا چه خبر شد تو این یه هفته ای که من نبودم و البته باز هم نخواهم بود !!
اولا که فکر کنم ممد یا داود بودن در مورد این فیلم امیلی که الان پرهام توضیح داد پرسیده بودن
آقایون شک نکیند این فیلم دو ببینید
فیلم لولیتایی که پرهام هم گفت رو حتما ببینید !

------------------------
راستی فصل فصل دی وی دی هست . خوب فیلم بازهای عزیز پولهاتون رو جمع کنید !!
این لیستشه من که گیج شدم !!
Cinderella Man (2005)

Kingdom Of Heaven (2005)

Batman Begins (Widescreen) (2005)

Sisterhood of the Traveling Pants ,The (2005

Napoleon Dynamite

Stealth (2005)

Bewitched (2005)

Charlie And The Chocolate Factory

Four Brothers (2005)

Dark Water (2005)

Herbie Fully Loaded (2005)

ممکنه بگید اینا که اومده بودن
ولی نه نیومده بودم اینها نسخه های اصلیشه که از کمپانی در اومده حالا ممکنه تو یاران عزیز ما زودتر اومده باشه ولی کیفیتش اصلا به پای اینها نمی رسه !
-------------
ولی جالبه هی چند روز یکبار یکی میاد تعریف این کنستانتینو میکنه ....
فکر نمی کردم اینتقدر طرفدار پیدا کنه این فیلم
راستی پرهام جون مطمئنی مل گیبسون میتونه فیلم پرنس رو خوب بسازه ؟؟؟
آخه اصلا سبکش اینجوری نیست
بازکم شاید پیتر جکسون یا حتیکریس کلمبوس فیلمهای خوبی بسازن !

ولی خداییش عجب فصل بدیه
این همه بازیه تو÷ این همه دی وی دی تو÷ >>>>>> حالا بدو بدو من کنکوری شدم امسال !!

--------------------
جواب بقیه پستهام رو میدم .. منتظر باشین !!

بابای فعلا
تولدم هم مبارک !! lol ~

تیلور هم که رکورد داره . 8 بار ازدواج و 8 بار طلاق !
oخوب بابا جون چرا راه دور میری ... گوگوش خودمون هم 7 بار ازدواج کرده دیگه !!
اتفاقا من خیلی دوست دارم نسخه ایتالیایی این فیلمو که 110 دقیقه اس ببینم
نسخه ای که توی ایران بای هست 110 دقیقه هست ×
اما وقتی بران قورباغه صورت میگیره همه شخصیت ها جوری به هم ارتباطشون نزدیک تر و محسوس تر میشه..
به نظر من باران قورباغه که ظاهری کثیف و نجس وار داره با باریدنش اینجوری احساس میشه که تمام شخصیت ها رو به آرامش میرسونه ! و در پلانی که قورباغه یکی یکی دارند میوفتند و بعدش اصلحه پلیس میوفته این کاملا نشون دهنده این موضوع هست!
من می گفتم یه بحثی رو میخوام شروع کنم یادم نیماد همین بود
من توی یکی از ف.وروم های خارجی خوندم که تا حالا این بارانهای عجیب غریب 12-13 بار اتفاق افتاده که آخریش 12 سال پیش توی هند بوده
خیلی عجیبه ها نه ؟؟؟
میخوام بدونم اون زمون چقدر سر و صدا کرده
بنطر من که خیلی چیزه عیجب غریبیه !!!! یعنی وحشتنماکه !!
اصلا نمیدونم چی باید بگم !
شما چه تصوری دارین ؟؟
نام فیلم : همشهری کین ( Citizen Kane )
WOWWWWWWW
خیلی عالی بود پرهام جون
اون یکیش هم cinema paradiso بود !
----------
راستی دی وی دی زیر نویس فارسی کیفیت عالیش رو هم ایران بای داره !!
یه جای دیگشم خیلی توپ بود ! ....
انجی به جان (با لبخند): ....
جان به انجی : دارم فکر میکنم
: همین قدم کافیه !
البته هر کس این سکانس رو ببینه منظورتو می فهمه
ولی خوب در کل واقعا تیکه باحالی بود !!

--------------------
یه پوستر از فیلمی میزارم که به عقیده خودم و خیلی ها شیندلر 2 هست ::

راستی این هم برای دوستداران سایلنت هیل
فکر کنم بهترین فیلمی بشه که از روی بازیش ساخته شده ....... چون بهر حال هم کارگردان خوبی داره هم شان بین تشوه که خوب بالاخره از کهنه کارهای هالیوود هست دیگه !
http://movies.yahoo.com/movie/1808718754/photo/stills

آخرین ویرایش:
سلام

ببين كي ايمجاست..مونا من فكر كردم تا تابستان ديگه مونا رو نمي بينيم...راستي تولدت هم مبارك...ديروز بود ديگه

من كمتر ديدم فيلم هاي داخل بازار زير نويس فارسي داشته باشه.برا همين هم برام جالب هست

راستي اگه كسي هنوز فيلم هوانورد رو نديده 6 نوامبر يعني همين يكشنبه ار مولتي ها پخش ميشه.....

سلام بچس میگم یه لحظه اگه میشه از توی فیلم بیاین بیرون میگم من یه درخواست وداشتم بعد نوشه وگوئم :mrgreen: (شوخی) میگم هر کسی آهنگ رپ ایرانی داره لطفا لطف کنه لینک دانلودشو بزاره برا من یه چند روزه با رپ تغذیه نوشدم :neutral: دستتون درد نوکنه :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or