Movie Center

سلام
والا منم بیشترشونو نمیشناسم . اسمشونم ندارم
من از قبلیا هالی بری - جرج مایکل - دمی مور - رابی ویلیلمز رو میشناختم .
از این بالایی هم :
جانی دپ - جنیفر انیستون - جولیا رابرت - جود لاو - دنیس کواید - کوین کاستنر - کاترین زتا جونز - مدونا -
مل گیبسون - نمیشناسم - نیکول کیدمن - میشل فایفر - شارون استون - پیرس برازنان .

نوشته شده توسط Nameless:
آقا کورش شرمنده میفرمایید ؛ ولی هر کی ندونه فکر میکنه یه چهل پنجاه سالی داریا :lol:

-------------------------------------

گویا ادامه ای است بر این فیلم :

Fa yeung nin wa (2000)

In The Mood for Love

http://www.imdb.com/title/tt0118694

والا منم بیشترشونو نمیشناسم . اسمشونم ندارم.

کالیگولا -caligola- رو دیدی؟
نظرم و نمیگم چون خیلی تنده

۞۩ محمد ۩۞
دشمنت شرمنده حقیقت بود و لی من نفهمیدم قضیه چهل پنجاه سال چیه؟
کالیگولا رو هم من قریبا اکثر قسمتاشو دیدم و بیشتر بازیکر هاشو میشناسم یه سایت غیر رسمی هم داره .فیلم رو به کسانی که قلبشون ضعیفه و نبضشون بالاست و زود پس میوفتن اصلا توصیه نمیکنم.LOL
ولی کاش نظرتو میگفتی .

من از قبلیا هالی بری - جرج مایکل - دمی مور - رابی ویلیلمز رو میشناختم .
از این بالایی هم :
جانی دپ - جنیفر انیستون - جولیا رابرت - جود لاو - دنیس کواید - کوین کاستنر - کاترین زتا جونز - مدونا -
مل گیبسون - نمیشناسم - نیکول کیدمن - میشل فایفر - شارون استون - پیرس برازنان
.

اقا پرهام اون شخصي هم كه نميشناسين كيفر سودرلند بازيگر سريال محبوب 24 و تو فيلم ستادن جانها با انجلينا جولي بازيكرده.

دوستان فيلمهاي دوم و افسانه زورو رو نگاه نكنين مخصوصا زورو خيلي لوس شده .

دوم هم راستش چون كيفيتش خوب نبود خوشم نيومد اگه دبيرستان اسكاي ببينين از جفتشون بهتره !!!!!!.

affiche.jpg

alprh از عكس هاي سايلينت هيل خوبتون ممنون اينم عكس سايلنت هيل فرانسوي با بازي جان رنو .

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط kelark:
.

اقا پرهام اون شخصي هم كه نميشناسين كيفر سودرلند بازيگر سريال محبوب 24 و تو فيلم ستادن جانها با انجلينا جولي بازيكرده.

دوستان فيلمهاي دوم و افسانه زورو رو نگاه نكنين مخصوصا زورو خيلي لوس شده .

دوم هم راستش چون كيفيتش خوب نبود خوشم نيومد اگه دبيرستان اسكاي ببينين از جفتشون بهتره !!!!!!.

affiche.jpg

alprh از عكس هاي سايلينت هيل خوبتون ممنون اينم عكس سايلنت هيل فرانسوي با بازي جان رنو .
kelark
جان وبلاگ خوبی داری

اينم عكس سايلنت هيل فرانسوي با بازي جان رنو

کلارک جان میشه در مورد این یکی یه کم توضیح بدی .. چون من هر جا رو گشتم هیچ اطلاعاتی گیرم نیومد... در ضمن این عکسه به نظر من مشکوک میزنه و باید یه Fan Art باشه تا یه عکس رسمی... میدونی اخه اگه به پایین همین عکس دقت کنی میبینی نوشته : با همکاری DreamWorks و DNA Films و MPV Entertainment و شرکت کونامی و بعدش که اسامی بازیگران رو اورده اصلا هیچ ربطی به این فیلم ندارند چون همشون امریکایی هستن و هیچ اثری هم از اسم ژان رنو در اون بین نیست .. اسامی که من تونستم بخونم اینان :
Noah Taylor بازیگر چارلی و کارخانه شکلات سازی (در نقش اقای Bucket )
Alison Lohman بازیگر Big Fish
و از همه مهمتر حتی اسم میشل فایفر ( Michelle Pfeiffer ) بازیگر " من سم هستم " و.. رو هم اورده که فکر نکنم اینها همه توی یه فیلم فرانسوی جم شن....
در کست فیلم اصلی سایلنت هیل هم هیچ کدوم از اینها نیستن.... به نظر من این عکس مشکوک میزنه اسیدی...مورد داره....

==========

گویا ادامه ای است بر این فیلم :

Fa yeung nin wa (2000)

In The Mood for Love

فکر نکنم ... چون این یکی رو هم دارم ( به صورت DivX ) ودیدمش... از لحاظ داستانی به هم نزدیک هستن..بازیگر نقش اصلی مرد هم یکی هست و در این فیلم هم اون مرد به قول خارجی ها یه Player قهار هست و اصلا نمیخاد به کسی دل ببنده و از روابطط تنها همون بعد فیزیکیش رو میطلبه ولی در انتهای این فیلم به اون خانم همسایه دل میبنده ولی خانم همسایه ( که شوهر هم داره - تعریف داستانش کلی طول میکشه فعلا در همین حد داشته باشین) به سمت شوهرش برمیگرده و او رو تنها میزاره و واسه همینه که هرروز به اون معبد میره و در اونجا گریه میکنه.... البته شاید بشه گفت که 2046 ادامه این فیلم هست.. چون تو 2046 هم نقش اصلی مرد یه Player قهار هست و خیلی تنها ( به خاطر همین نگرش خاصش به روابط)... در هر دو فیلم مرد داستان نویسنده هست ... ولی از لحاظ Setting زمانی و مکانی با هم متفاوت هستند ( فیلم 2046 در زمانی قبل از فیلم In The Mood for Love اتفاق میفته)..باز هم نمیتونم دقیق بگم.. چون خداییش اینا هردوشون خیلی سنگین میزنن.. منهم تو درک ایمجور فیلمای سنگین که روابط انسانی مخصوصا عاطفی رو دستمایه قرار میدن یه خرده خنگم..

فعلا...
Cheers

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط The BIG Boss:
کلارک جان میشه در مورد این یکی یه کم توضیح بدی .. چون من هر جا رو گشتم هیچ اطلاعاتی گیرم نیومد... در ضمن این عکسه به نظر من مشکوک میزنه و باید یه Fan Art باشه تا یه عکس رسمی... میدونی اخه اگه به پایین همین عکس دقت کنی میبینی نوشته : با همکاری DreamWorks و DNA Films و MPV Entertainment و شرکت کونامی و بعدش که اسامی بازیگران رو اورده اصلا هیچ ربطی به این فیلم ندارند چون همشون امریکایی هستن و هیچ اثری هم از اسم ژان رنو در اون بین نیست .. اسامی که من تونستم بخونم اینان :
Noah Taylor بازیگر چارلی و کارخانه شکلات سازی (در نقش اقای Bucket )
Alison Lohman بازیگر Big Fish
و از همه مهمتر حتی اسم میشل فایفر ( Michelle Pfeiffer ) بازیگر " من سم هستم " و.. رو هم اورده که فکر نکنم اینها همه توی یه فیلم فرانسوی جم شن....
در کست فیلم اصلی سایلنت هیل هم هیچ کدوم از اینها نیستن.... به نظر من این عکس مشکوک میزنه اسیدی...مورد داره....

فعلا...
Cheers

دوست عزيز اگه به لينك عكس دقت مي كردين من از فروم يه سايت فرانسوي گرفتم اگه هم به عكس دقت كنين جان رنو رو هم ميبيني ولي با اين حال حرف شما قبول من به پايينش دقت كردم متوجه شدم عكسه خيلي مشوك ميزنه متستفانه هم فرانسوي اصلا بلد نيستم كه بفهمم تو فرومشون چي بينشون گفته ميشه. ولي با اين حال اين عكس رو به پاي اشتباه من بزارين ولي من تحقيق مي كنم ببينم جريانش چيه؟

نوشته شده توسط pirates:
kelark
جان وبلاگ خوبی داری

خواهش مي كنم خوشحال شدم كه خوشتون اومده.

آخرین ویرایش:
به نظر من اين جيم بانده افتضاح ميشه پيرس برازان يا اريك بانا خيلي بهتر بود از اين درجه دو باز. به به خانم انجلينا جولي هم اگه اضافه بشه ديگه هيچي ( خالي بندي هاش از مستر & ميسيز اسميتم بيشتر ميشه ) دنيل كريگ اگه شنيده باشين از اسلحه متنفره از سيگار متنفره مشكلاتي دارن با اوفيلم ساختن
در مورد دانیل کریگ آره موافقم ولی آنجلینا نه ........ حالا بابا تو هم گیر دادی به اسمیث ها (ولی عجب فیلم تخیلی بود .......... موقع کتک کاری برد پیت و آنجلینا من فقط داشتم می خندیدم !!! ) حالا تامب رایدر یا 1-2 فیلم اکشنه دیگه ای که بازی کرده رو ببین خیلی خوب ظاهر شده هر چی باشه از بقیه زن های باند هم معروفتره هم اشکن رو بیشتر بلده !!
داستانش هم از بچه گي هاي سوپر من ( كلارك كنت ) شروع ميشه كه از سياره كريپتون مياد در شهر كوچك اسمال ويل و بزرگ تر كه ميشه قدرت هاش بيشتر ميشه و.........

الان هيچ كانالي اين سريال رو نشون نمي ده ( قبلا TSR اگه اشتباه نكنم نشون ميدادن و One TV ) جز كانال وارنر كه تو ايران نميشه گرفتش
اما در مورد اسمال ویل باید بگم مژده مشتاقان که One Tv داره نشون میده : شنبه تا چهارشنبه ساعت 9 شب... من هم از این طریق تونستم این سریال رو درک کنم و گنه قبلا کانال RTL شنبه ها و یکشنبه ها بعد از ظهر نشون میداد ولی چون به المانی دوبله شده بود نمی شد چیزی فهمید .. با این حال اون موقع هم اسیدی با هاش حال میکردم..
اااااااااااااااااا
پس باید جالب باشه !!
اتفاقا من چند روزیه گیر دادم به این وان تی وی فیلمای باحالی میزاره (درست که جدید نیست ولی فیلم باحالین !) از جمله از بالخره تونستم این هری کثیف رو ببینم !!
یاد باشه اسمال ویله رو هم دنبال کنم (اگه وقت کنم البته !!)
چشم ،یه کوچولو سرم خلوت تر شه حتما...
خیلی خیلی ممنون داود جان
راستی هر وقت یخورده سرت خلوت شد این آلبوم رو ببین میتونی پیدا کنی (فقط به جون هر کی دوست درای مگا آپلود و راپید شیر نباشه !!!):
Balck eyed peas - monkey business
قبلا هم گفتم كه به نظر من براندن فريزر ( موميايي ) مناسب هست . البته بايد موهاش رو سياه كنن .
كلايو اوون ( شاه آرتور ) هم بد نيست .
اتفاقا کلابو به ذهن خودمم رسید ولی آخه اون ورجه وورجه های پرنس رو. بعید بدونم بتونه خوب اجرا کنه !! فریزر هم خیلی گنده تر از پرنس هست قیافتا پرنس به تام کروز 7-8 سال پیش میخوره |(اون وقتی که موهاش بلند بید !!)
اینم چند تا عکس از سایلنت هیل که امروز تو یاهو دیدم .
ممنون دوست عزیز ... ابلته بنده هم لینک این عکسارو تو پست قبلیم داده بودم ولی خوب بهر حال .........
نام فیلم : سینما پارادیزوی جدید ( Nuvo Cinema Paradiso )
خیلی خیلی عالی بود پرهام جون
واقعا که تو در مورد فیلمهای قدیمی غنیمتی هستی !!
کالیگولا -caligola- رو دیدی؟
نظرم و نمیگم چون خیلی تنده
حال کالیگولا که از خوبهاش بود بقیه فیلمهاش وحشتناکه !!!
ولی من موندم چطور نقش اول ای کالیوگلا نقش اول پرتقال کوکی هم بوده !!!!!!!!!!
پیرس و عشق است
آهان .......... منظورم همین بود
دستت درد نکنه ممد جان خیلی حال داد !!
ولی اینها کجا و اون سری قبل کجا !!!
کالیگولا رو هم من قریبا اکثر قسمتاشو دیدم
!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونی که من می گفتم فیلم سینمایی بود مگه سریال هم داره ؟؟؟

---------------------------------

راستی بچه ها میلاد هم قرار شده از این به بعد با وبلاگ ما همکاری کنه ..........
امیدوارم وبلاگمون همین جور پیشرفت کنه تا به اهداف اصلی خودش برسه !!

آخرین ویرایش:
اول در مورد این بحث لوسیفر بگم :
لوسیفر رو به ندرت در مقابل عبارت شیطان و در اون معنا قرار میدن... بلکه لوسیفر فرشته ای بود که گروهی از فرشتگان مقرب در گاه الهی به سرکردگی او بر علیه خدا شوریدند... لوسیفر رو برادر روحی عیسی مسیح هم ذکر کرده اند که بعد از مدتی به خاطر نافرمانی و سرکشی از در گاه خداوندی رانده شد اما موفق شد روح فرزند سوم ( حالا این سومی کیه ؟ ) رو بدزده...از او به عنوان نگهبان جهنم هم یاد می کنند..البته در بعضی کتب از لوسیفر فرزندی ذکر کرده اند به نام کنستانتین!!!!!!!!
ایول عزیزم خیلی خیلی عالی بود.
من که از اطلاعاتت خیلی خوشم اومد
72.gif
72.gif
72.gif
72.gif
72.gif

+++++++++++
برو بچ این جمله رو بخونین من که کف کردم(نظرتون چیه):

>>>شيطان كه رانده شد از بهشت جز يك خطا نكرد<<<
>>>خود را بر سجده آدم رضا نكرد<<<
>>>شيطان هزار مرتبه بهتر ز بي نماز<<<
>>>كه او سجده بر آدم واين بر خدا نكرد<<<

آخرین ویرایش:
با سلام..
خوشبختانه بالاخره وقت کمی آزاد شد و این اجازه رو داد تا پیش دوستان شرمنده نشیم..
این رو اضافه میکنم که انچه میخونید برداشت شخصی من از فیلم هست . با اینکه این فیلم رو تا حالا 3 بار دیدم ولی هنوز هم ک دارم که برداشتم درست بوده باشه.. به هر حال اگه اشتباهی یا نقصی هست به بزرگی خودتون ببخشید.

2046

----------------------
عنوان اصلی فیلم : 2046
عنوان انگلیسی فیلم : 2046
ساخت کشور : هنگ کنگ
محصول : 2004
کارگردان : Kar-wai Wong
نویسنده : Kar-wai Wong
بازیگران: Tony Leung Chiu Wai, Faye Wong, Ziyi Zhang
تهیه از شرکت : Columbia Pictures Film Production Asia
پخش از شرکت : 20th Century Fox
زبان اصلی فیلم : چینی
مدت زمان نمایش : 120 دقیقه
سیستم صدا : Dolby Digital
نوع فیلم : 35 میلی متری / رنگی
ژانر : Drama, Sci-fi, Romance
رده بندی سنی : 15 سال
افتخارات : نامزدی دریافت جایزه نخل طلایی جشنواره فیلم کن 2004 / نامزدی دریافت جایزه بهترین فیلم خارجی جشنواره CEC Award اسپانیا / کسب جایزه Screen International Award در جشنواره European Film Awards 2004
----------------------
2046.jpg

----------------------
خلاصه داستان :
در دوران رکود اقتصادی مردی که به کار نویسندگی اشتغال دارد مجبور می شود برای گذران زندگی به نویسندگی برای روزنامه ها روی آورد ، اما بعد از مدتی با مشاهده دستمزد بسیار اندک روزنامه ها انها را رها کرده و دوباره به داستان نویسی روی می آورد اما اینبار او فقط داستانهای " Erotic " ( معادل قشنگی برای این واژه پیدا نکردم-برای همین به شکل اصلیش استفاده شد) می نویسه تا از این راه بتونه پولی به دست بیاره و منزلی رو اجاره کنه ( منزل که نه یه اتاق ) در این ساختمان اتاقهای متعددی وجود داره که یکی از اونها برای این اقا به نظر میاد که یاد آور چیزی باشه . شماره اون اتاق " 2046 " می باشد. او در مدت اقامتش در این منزل با خانمهای زیادی اشنا میشه از جمله دو دختر صاحبخانه و ... ولی از اونجا که ادمی نیست که بتونه پایبند و متعهد باشه مدام بعد از مدتی خوش گذرانی با این خانمها اونها رو جواب میکنه... و به این صورت به تنهاییهاش و تجربیات ناخوشایندش اضافه میشه. در این مدت ایده نوشتن داستانی به ذهنش میرسه و اسم اون رو هم به خاطر همون شماره اتاق " 2046 " میزاره. داستان مردی است در اینده ، و در این اینده قطاری هست به نام " 2046 " که هر از گاهی در ایستگاهی توقف میکنه. اما هر کسی که سوار این قطار بشه دیگه نمیتونه از اون پیاده بشه!!! . شخصیت اصلی داستان او به نوعی خود اوست. او سوار این قطار میشود که معلوم نیست به کجا سفر میکند. همه چیز در این قطار محیاست حتی تا حد براوردن نیازهای جنسی.به همین خاطر کسی تصمیم به ترک ان نمیگیرد و همه به همان شکل ثابت به زندگیشان ادامه میدهند.. اما بعداز مدتی بودن در این قطار او تصمیم به ترک ان میگیرد. او اولین نفری است که حتی اینچنین تصمیمی میگرد . چرا که میخواهد عوض شود. دیگر آن ادم سابق نباشد......
----------------------
سخن آخر :
آقای " وانگ" در این فیلم به نیاز طرفدارانشان بعد از چند سال دوباره پاسخ میدهند و با فیلمی " پرمغز " دوباره به سمت انان می آیند. اگرچه میتوان این فیلم را در نگاه اول از لحاظ خط داستانی ، فیلمی بسیار ساده و روان خواند، اما بعد از چندین بار مشاهد کردن فیلم میتوان به لایه های زیرین این فیلم یا همان " مغز" دست یافت.بعضی این فیلم را ادامه ای بر کار قبلیشان یعنی " In The Mood For Love/200 " میدانند ولی شاید این گفته صد در صد درست نباشد چرا که این فیلم را میتوان به تنهایی و بدون احساس نیاز شدید به دانسته های قبلی نیز مشاهده کرد گرچه که اشاره های بسیار مختصری به گذشته (In The Mood For Love/2000 ) دارد. با این تفاسیر این فیلم را به همه دوستان توصیه میکنم ولی مطمئن باشید که این فیلم را بیش از یک بار خواهید دید . چون بعد از تمام شدن فیلم و مشاهده ان برای بار اول سوالات بی جواب بسیاری خواهید داشت.
----------------------
با تشکر از توجه شما

Cheers

آخرین ویرایش:
دوست عزيز اگه به لينك عكس دقت مي كردين من از فروم يه سايت فرانسوي گرفتم اگه هم به عكس دقت كنين جان رنو رو هم ميبيني

کلارک جان ،عزیز دل برادر، من گفتم که "اسم ژان رنو" رو جایی نمیبینم وگرنه قیافه اش که تو عکس تابلو هست.d:

خیلی خیلی ممنون داود جان
راستی هر وقت یخورده سرت خلوت شد این آلبوم رو ببین میتونی پیدا کنی (فقط به جون هر کی دوست درای مگا آپلود و راپید شیر نباشه !!!):
Balck eyed peas - monkey business

خواهش... فعلا چند تا لینک پیدا کردم که همشون RapidShare هستن .. میخای بزارم D:

از یه نیروی جدید و توانا همیشه با گرمی استقبال میشه.. امیدوارم همگی موفق باشید.

این پوستر هم تقدیم به تمام طرفداران جانی دپ (که میدونم خیلی تو این سایت زیادن !)

من یکی که حتی با قیافه اش هم مشکل دارم...در ضمن عکس رو هم روی سروری اپ کردی که لینک دادن مستقیم ( HotLinking) رو ممنوع کرده.... یه جای دیگه اپ کن. D:

ایول عزیزم خیلی خیلی عالی بود.
من که از اطلاعاتت خیلی خوشم اومد
.

خواهش.. خوشحالم که به دردتت خوردن.... در ضمن اون گلهای قشنگ هم تقدیم شما ایضا....

فعلا.
Cheers

در راستای یه سری آموزش هایی که در " بازیدات " مرحوم مبنی بر اموزش روشهای جستجو در اینترنت داشتم .. اینجا یه روش دیگه از روشهام رو برای جستجو بهتون آموزش خواهم داد ( شاید هم خیلی هاتون بلدین)

آموزش روش جستجو در سایت MegaUpload :

برای این کار مثل همیشه باید از موتور جستجوی بی همتای گوگل استفاده کنید.... برای انجام عمل جستجو باید " نام کامل فایل یا بخشی از انرا " با همراه عبارت زیر در کادر جستجوی گوگل تایپ کنید :

Code:
 ?d= site:MEGAUPLOAD.COM

برای مثال اگر من به دنبال فایلی با نام " David.avi " میگردم باید تمام یا بخشی از نام انرا با عبارت مذکور بالا بزنم : مانند شکل زیر :
با نام کامل فایل:
Code:
david.avi ?d= site:MEGAUPLOAD.COM

با بخشی از نام فایل که میتواند فقط شامل پسوند ان نیز باشد :
Code:
david ?d= site:MEGAUPLOAD.COM

امیدوارم که به کارتون بیاد.
فعلا.
Cheers

اينم عكس سايلنت هيل فرانسوي با بازي جان رنو
حالا از تمام این قضایا بگزریم باکس شاتش هم تابلو هست فرانسوی ها انقدر هم نوگرا باشند دیگه اینجوری باکس شات نمیدند بیرون!
موقع کتک کاری برد پیت و آنجلینا من فقط داشتم می خندیدم !!! )
راست میگی
107.gif

راستی بچه ها میلاد هم قرار شده از این به بعد با وبلاگ ما همکاری کنه .........
تبریک میگم امیدوارم جای یکی از همکارهای تن پرور و بی آرو و بی... رو خوب پر کنی
162.gif
23.gif

اوه!! وری گوود..اتفاقا با پیشنهاد یکی از دوستان منم دنبال این فیلم بودم! خیلی عالی شد !
177.gif

فعلا
13.gif

سلام
دشمنت شرمنده حقیقت بود و لی من نفهمیدم قضیه چهل پنجاه سال چیه؟
کورش جون اگر یادت باشه همچین حرفی رو قبلا مونا هم بهت زد .
من و تو مشکلمون مشترک هست .
میلاد جون من یه آشتباه لپی داشتم که باعث تعجب خودم شده .
اونم اشتباه کرفتن دنیس کواید با کیفر ساترلند هست .
اونی که نمیشناختم اون زن سیاه پوسته بود .
خیلی خیلی عالی بود پرهام جون
واقعا که تو در مورد فیلمهای قدیمی غنیمتی هستی !!
خواهش میکنم و خجالتم میدی .
قابل شما رو نداشت .
آقا میلاد ورودت رو به جمعمون تبریک میگم .
شاید تو بتونی کاری کنی که ما از رو بریم و یکم بیشتر برا بلاگ وقت بذاریم !!!
=====
راستی بچه ها من قبلا پیشنهاد دیدن فیلم " لولیتا " رو کرده بودم .
در اینجا باید این رو هم بگم که منظور من " لولیتا " یه " آدریان لین " بود نه " لولیتا " یه استنلی کوبریک .
چون دویه رو خودمم ندیدمش .

SAWII هم 28 اکتبر اومدش بیرون..من خودم غافل بودم از این فیلم!! سری اول این فیلم هیجان خوب, و موزیک نزدیکی به جو فیلم داشت!...
حتما به سری اول این فیلم رو برای اونهایی که با ژانر وحشت هم میونه خوبی دارند نگاه کنند!
poster2.jpg

تریلر اورجینال:
تریلر ژاپنی:

.............
mptv1.gif
-----
saw2_doll.jpg

mptv1.gif
---
sawii1.jpg

sawii1.jpg

البته از یاهو C گرفته و کاربران هم بهش B+ دادم و سایت IMDB هم بهش 7.3/10 داده...
حالا فیلم رو ببینیم و بعد نتیجه بگیریم ارزش یه پست رو داشت یا نه!
فعلا
13.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or