db07
کاربر سایت
جالبه دیروز نهم بود الان اومده دهم من سه روز دارم نمرات فیلم رو خودم به صورت دستی میانگین میگیریم توی صفحه IMDB ـیش روی 9.05 فیلم فیکس ـه ولی توی صفحه 250 فیلم برتر هی نمراتش پایین میاد الانم که اونجا 8.8 ـه ! نمیدونم سیستمشون چجوری کار میکنه !
پس با این اوصاف احتمال داره پایین ترم بیادجالبه دیروز نهم بود الان اومده دهم من سه روز دارم نمرات فیلم رو خودم به صورت دستی میانگین میگیریم توی صفحه IMDB ـیش روی 9.05 فیلم فیکس ـه ولی توی صفحه 250 فیلم برتر هی نمراتش پایین میاد الانم که اونجا 8.8 ـه ! نمیدونم سیستمشون چجوری کار میکنه !
اینجا توضیح داده که چرا تفاوت امتیاز هست تو صفحه top 250 و صفحه خود فیلمجالبه دیروز نهم بود الان اومده دهم من سه روز دارم نمرات فیلم رو خودم به صورت دستی میانگین میگیریم توی صفحه IMDB ـیش روی 9.05 فیلم فیکس ـه ولی توی صفحه 250 فیلم برتر هی نمراتش پایین میاد الانم که اونجا 8.8 ـه ! نمیدونم سیستمشون چجوری کار میکنه !
خب راست میگه بنده خدا!اگر وقت دارید برنامه 7 دیشب شبکه 3 رو ببینید.
خلاصه داستان:
قبلا هم گفتم بازم میگم ریالی به این مافیای سینما تزریق نکنید.بحث رده بندی سنی فیلمها بود که خودتون بهتر میدونید یه چیز کاملا استاندارد و جهانی هست. حالا استادی که مخالف قضیه بود میگفت چون ما سینمامون اخلاقی هست خالی از صکث و خشونت! معنی نداره رده بندی کنیم!.
بزرگوار به این استنداد میکرد که اگر بخوایم اینو رعایت کنیم پس واقع عاشورا هم خشن اونم نباید تا 18 سالگی به بچه بگیم!. فک کن. پول شده همه چیز اینا. طرف اکران محدود نمیخواد و دوست داره رده بندی سنی هم نباشه. دوست داره مردم با بچه هاشون برم مثلا خوک یا مغزهای زنگ زده ببینن کیف کنن.
خب راست میگه بنده خدا!
پ.نرده بندی سنی مال جاییه که بچه هاش شلاق و اعدام و انگشت قطع کردن و قمه زنی، تو روز روشن،در ملأ عام و به صورت کاملاً قانونی رو ندیده باشند...!
خداوکیلی حیف کلمه رده بندی سنی نیست که آدم بخواد در مورد سینما و تلویزیون پر محتوای ایران به کار ببره!
آقا چه گیری دادی!در قلبم، تو عجیب ترین کاربر و غیرعاقلانه ترین مخاطب سینما برایم تبدیل شدی. واقعا نمی دانم چگونه تو را توصیف کنم که سریال را تا فصل سوم بیشتر ندیدی و بعد می شینی این فیلم رو می بینی که یکجورایی حسن ختام سریال را داره؟ احساس کردم الان تو دنیای Upside Down هستم!
You're very welcome:-)من اینو تازه دیدم
View attachment 119402
![]()
Code:Hello . This website ( https://www.namava.ir/ ) violates the copyright law and steals products like movies, TV series, and music and sells them without giving any benefits to the real owners. Please stop them and support the real owners . Thanks for your attention.
رو که نیست سنگ پای قزوینه سنگه پا گ.ه بخوره تازه یعنی Chad Stahelski ن.ینه به این سایت آدم نیستچند روز پیش قسمت فرعی برا جان ویک تایید شد با شخصیت اصلی زن به کارگردانی Len Wiseman (سری فیلم های Underworld) مورد اول اینکه فیلم از همین الان جاش تو زباله دونی تاریخه با این کارگردان مورد بعدی اینکه کل ابهت فیلم که خود شخص جان ویک کیانو ریوز باشه هستش پس زهی خیال باطلمورد بعدی اینکه توجهتنون رو به این مقاله جلب میکنم (طبق معمول همینجوری یهویی به چشمم خورد)
The John Wick spin-off has made a terrible mistake already
سر تیتر رو میبینی میگی خوب آره خیلی بیراه هم نمیگه جلوتر میای میبینی به اینکه عوامل اصلی فیلم مرد هستن گیر داده گور بابای کارنامه افتضاح کارگردان ! چرا زن نیست کارگردان فیلم ؟ یعد جالبه میگه اگه ترس از اینه که کارگردان زن بی تجربه هستش که خوب Chad Stahelski هم تجربه ای نداشته تو این ضمینه LOL طرف یـ عمر بدلکاری میکرده ریز به ریز صحنه های اکشن رو میدونسته یعنی میدونسته دقیقا یـ صحنه درگیری خفن رو چجوری درست کنه اون وقت با یـ نفر که ممکنه صفر کیلومتر باشه قابل مقایسه هستش ؟؟؟
همون اتمسفر batman under the red hood به کل آشغالای زک اسنایدر و dc می ارزه اصلا under the red hood هم نه زیاده the animated series همین الان دارم بقیش دان میکنمانیمیشن های DC، از خود فیلمهای DC، DC ترهبه دوستان پیشنهاد میکنم که انیمیشن Wonder Woman Bloodlines رو حتما ببیند.
![]()
من میخواستم ببینم ولی ارت استایلش هیچ جوره به سلیقم نمیخوره!من باب تایید حرف دوستمون مبنی بر اینکه انیمیشنای DC از فیلماش، DCتره، بگم که دو تا فیلم انیمیشنی Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 & 2 از بهترین آثار اقتباسی از کمیکهای بتمن هست که ساخته شده.
حتما حتما ببینید.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
ببین مرد مومن، ببین!من میخواستم ببینم ولی ارت استایلش هیچ جوره به سلیقم نمیخوره!من الان کمیک year one دارم و تا جایی که خوندم دیدم خیلی دارکه انیمیشنشم مثل Batman: The Dark Knight Returns, Part آرت استایلش براساس کمیک