Origami 2008
عضو تحریریه
من فصل یک رو دیدم خوشم نیومد ندیدم!
حداقل به یک درک عقل و شعور با شرفی رسیدی که فیلم رو نباید ببینی! شاید به این دلیل که این فیلم به اسکار و این جور جوایز سینمایی راه پیدا نمی کنه، اینکه وصله ناجور بریکینگ بد هست.
این حجم از خودستایی و قضاوت کردند هم برای من عجیبه!
اگر بریکینگ بد معنای ناب و خالص سینماست که دیگه هیچ!!
باید همهمون هرچی دیدیم رو بندازیم توی توالت و سیفون رو بکشیم!
من قبلا هم گفتم حالا نمیدونم توی همین تاپیک بوده یا تاپیک سریال، به هیچ وجه نتونستم با بریکینگ بد حال کنم!
در بهترین تلاشم تونستم تا دو الی سه قسمت از فصل دوم رو برسم. به هیچ وجه منو مجذوب خودش نکرد، شاید یکی از مهمترین دلایلش همین حضور آرون پال باشه! واقعا ازش متاسفانه بیزارم!!
ولی از سمتی از یک ماه پیش تا الان دارم "بهتره با سال تماس بگیری" رو میبینم!
بی نهایت جالب و دلچسبه برام، هم بازی بازیگرا، هم داستان و هم فیلمبرداری و شهر بینظیر آلبوکرکی!!
نمیدونم چرا خیلیها دوست دارن بهترین سریال تاریخ تلویزیون و حتی مفهوم واقعی سینما رو بریکینگ بد بدونن!
نمیدونم...
حالا نمی دونم که این پیام مخاطبش من بودم یا آن کاربری که بدون اینکه سریال را کامل ندیده بود رفت به سراغ تماشای ال کامینو؟
مفهوم واقعی سینما هرچی هست به ریشه سینمای کلاسیک برمی گرده و اینکه خلط سینما و تلویزیون همچنان در هنر امروز جا نیافتاده و همچنان معتقدند که سینما یک مقوله است و تلویزیون یک مقوله دیگر. بحث در مورد این خیلی آکادمیکه. شاید به شما هم پیشنهاد بدم که BB اگه کامل تموم کردی ال کامینو را ببین. دیگه کاری ندارم که دوست داشتی یا نه. ال کامینو یک مهمون ناخواسته بود که الان شد خط مش بریکینگ بد در صورتیکه منتظر بودیم که BCS ما رو به BB وصل کنه که نکرد و از قرار معلوم نمیخواد این کارو کنه. بدین مرحله هم رسیدم که پس از تماشای ال کامینو، شاید دیگر میلی به تماشای BCS نداشته باشم که روند کندش رو مخ من است.
مفهوم واقعی تلویزیون و سریال را به کتاب های فیلم نامه نویسی مراجعه کرد و نه اختصاص دادن به یک سریال خاص. اما اگر چنین زاویه دیدی داری، سوپرانوها و وایر سریال هایی هستند که در بسیاری از آکادمی های تلویزیون و هنر بهشون پرداخته می شه و حتی فیلم نامه اش هم تدریس میشه. بریکینگ بد جز بهترین هاست. چون تکامل یافته شخصیت پردازی تحول یک آدم خوب به یک آدم بد است (Good Guy turns to Bad Guy). کاری را وینس کرد که تقریبا تمام فیلم های امروزه هالیوود، بیشتر با این فرمت پیش می رود (دیگه جوکر تاد فیلیپس اینطوری هست!)
آخرین ویرایش: