Kurt117
کاربر سایت
داداش بی زحمت لینکشو گیر اوردی به منم یه پیام بدهدوستان کسی لینک دانلود از El camino داره یه پیام به من بده![]()
دوستان کسی لینک دانلود از El camino داره یه پیام به من بده![]()
داداش بی زحمت لینکشو گیر اوردی به منم یه پیام بده![]()
من سریال رو کامل ندیدم تا اخر فصل سومش رو دیدم. اونطور که همه رو جذب کرد من و جذب نکرد. ولی امروز نشستم و فیلم رو دیدم. به نظر واقعا چرت بود. کل داستان فیلم رو (دقت کنید کلش نه خلاصه) میشه تو سه جمله تعریف کرد. شاید واسه طرفدارهای سریال خیلی جذاب بوده باشه ولی برای منی که عاشق سریالش نبودم این فیلم افتضاح بود.
من فصل یک رو دیدم خوشم نیومد ندیدم!در قلبم، تو عجیب ترین کاربر و غیرعاقلانه ترین مخاطب سینما برایم تبدیل شدی. واقعا نمی دانم چگونه تو را توصیف کنم که سریال را تا فصل سوم بیشتر ندیدی و بعد می شینی این فیلم رو می بینی که یکجورایی حسن ختام سریال را داره؟ احساس کردم الان تو دنیای Upside Down هستم!
فکر کنم امتیازهای بالای 60 رو Fresh در نظر می گیره و زیر 60 رو Rotten. البته عددها رو دقیق مطمئن نیستم. حالا یه فیلم کل امتیازاتش بالای 60 باشه، درصد نهاییش میشه 100سبک کار روتن چجوره؟ میانگین امتیاز 100؟
من زیاد دیدم مگه میشه؟
این حجم از خودستایی و قضاوت کردند هم برای من عجیبه!در قلبم، تو عجیب ترین کاربر و غیرعاقلانه ترین مخاطب سینما برایم تبدیل شدی. واقعا نمی دانم چگونه تو را توصیف کنم که سریال را تا فصل سوم بیشتر ندیدی و بعد می شینی این فیلم رو می بینی که یکجورایی حسن ختام سریال را داره؟ احساس کردم الان تو دنیای Upside Down هستم!