Movie Center

به عنوان یک فن دو آتیشه Breaking Bad بسیار راضی بودم :D زیاد دوس نداشتم کلا به BB دست بزنن و فک میکردم یک جورایی اسمشو خراب کنن ولی خوب فیلم دقیقا مساوی بود با 3 قسمت از سریال، تمام المان ها و مشخصات BB رو داشت و فک نکنم کسی که عشق BB باشه بدش بیاد.
اما در کل پایان خود سریال تک هست و خداروشکر اینو جداگونه دادن بیرون.
فیلم را دیدی ؟ صحنه هایی هست که تا سریال ندیده باشی هیچی ازش نمیفهمی و فیلم هم روایت اهسته داره و تکمیل کننده اخر سریال هست که یک نفر سریال ندیده باشه 70% فیلم نمیفهمه داره چی میشه یا به شدت کسل کننده میشه مخصوصا اخر فیلم
حرفا رو دوستان زدن دیگه نیاز نیست منم بگم حالا اصلا فرض کن فیلمو یک جوری درست میکردن که کسی که هیچ شناختی از BB نداره هم راحت بتونه فیلمو نگاه کنه، اما آیا لذت میبرد؟
داستان فیلم در مورد سرنوشت یکی از کارکترای سریاله، خیلی از قسمتای فیلم فقط واسه کسی که فن سریاله اهمیت داره و کسی که ندیده قطعا میگه خب که چی الان؟ ولی مثلا من با دیدن هر لحظش تک تک صحنه های سیزنای قدیم جلو چشم میومد و واقعا جذاب بود برام.
روند فیلم کند هست، کسی که میشینه فیلم دو ساعته اینطوری رو میبینه دنبال هیجان و اکشن زودگذر و فان نیست که بشه با Marvel و DC مقایسه کرد :D

وقتی گفته شده ادامه سریال هست ادامه سریال هست و بدرد کسی هم میخوره که سریالو دیده، وگرنه همین کارگردان Better Call Saul ـم تو کارنامه داره که حتی کسی که اسم BB رو هم نشنیده باشه ممکنه ازش لذت ببره.

آخرین ویرایش:
حداقل به یک درک عقل و شعور با شرفی رسیدی که فیلم رو نباید ببینی! شاید به این دلیل که این فیلم به اسکار و این جور جوایز سینمایی راه پیدا نمی کنه، اینکه وصله ناجور بریکینگ بد هست.

حالا نمی دونم که این پیام مخاطبش من بودم یا آن کاربری که بدون اینکه سریال را کامل ندیده بود رفت به سراغ تماشای ال کامینو؟

مفهوم واقعی سینما هرچی هست به ریشه سینمای کلاسیک برمی گرده و اینکه خلط سینما و تلویزیون همچنان در هنر امروز جا نیافتاده و همچنان معتقدند که سینما یک مقوله است و تلویزیون یک مقوله دیگر. بحث در مورد این خیلی آکادمیکه. شاید به شما هم پیشنهاد بدم که BB اگه کامل تموم کردی ال کامینو را ببین. دیگه کاری ندارم که دوست داشتی یا نه. ال کامینو یک مهمون ناخواسته بود که الان شد خط مش بریکینگ بد در صورتیکه منتظر بودیم که BCS ما رو به BB وصل کنه که نکرد و از قرار معلوم نمیخواد این کارو کنه. بدین مرحله هم رسیدم که پس از تماشای ال کامینو، شاید دیگر میلی به تماشای BCS نداشته باشم که روند کندش رو مخ من است.

مفهوم واقعی تلویزیون و سریال را به کتاب های فیلم نامه نویسی مراجعه کرد و نه اختصاص دادن به یک سریال خاص. اما اگر چنین زاویه دیدی داری، سوپرانوها و وایر سریال هایی هستند که در بسیاری از آکادمی های تلویزیون و هنر بهشون پرداخته می شه و حتی فیلم نامه اش هم تدریس میشه. بریکینگ بد جز بهترین هاست. چون تکامل یافته شخصیت پردازی تحول یک آدم خوب به یک آدم بد است (Good Guy turns to Bad Guy). کاری را وینس کرد که تقریبا تمام فیلم های امروزه هالیوود، بیشتر با این فرمت پیش می رود (دیگه جوکر تاد فیلیپس اینطوری هست!)
من ابدا سینما و تلویزیون رو جدا از هم نمی‌دونم.
معتقدم که تلویزیون حداقل بیشتر از دو دهه است که پیشرفت کرده و داره تخت گاز جلو میره.
حالا اگه این چندسال اخیر بیشتر مورد توجه واقع شده شاید دلیلش بر می‌گرده به پیشرفت تکنولوژی و سرویس های استریم...
بحث من با شما فقط بر سر این بود که یه تقدسی در صحبتتون مِن باب سریال بریکینگ بد بود. همین مشکل رو من با طرفدارای نولان دارم مثلا!
من نمیگم بریکینگ بد سریال بدیه، شاید با ذائقه‌ی بد من جور نبوده، همین!
اما بهترین سریال تاریخ تلویزیون هم نمی‌دونمش! شاید روزی روزگاری بهتون پیام دادم و گفتم آقا دارم بریکینگ بد رو می‌بینم و حال می‌کنم. انسان تغییر می‌کنه دیگه!!
{اگه براتون امکانش هست در تاپیکی یا بصورت خصوصی از سوپرانوز تعریف یا تمجدیدی بکنید تا بریم سمتش! "بهتره با سال تماس بگیری" داره تموم می‌شه و خبری از Ozark نیست، پس چه بهتر بریم سراغ سوپرانوز!!}

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hooman1995
فیلم را دیدی ؟ صحنه هایی هست که تا سریال ندیده باشی هیچی ازش نمیفهمی و فیلم هم روایت اهسته داره و تکمیل کننده اخر سریال هست که یک نفر سریال ندیده باشه 70% فیلم نمیفهمه داره چی میشه یا به شدت کسل کننده میشه مخصوصا اخر فیلم

فصل جدید یک سریال هم تکلیفش مشخص هست یعنی دنباله قبلی

منم گفتم فیلم های مارول دیده باشی و با داستان شخصیت ها اشنا باشی لذت فیلم بیشتر میشه ولی یکی که فقط بشینه Avengers infinity war + end game ببینه کافیه براش تا از صحنه ها نبرد و ماجراهاش لذت ببره بدون اینکه نیاز به اشنایی با شخصیتها باشه

و همچنین هم گفتم این فقط یک مثال هست که تفاوت بین دنیای سریال با فیلم نشان بدم، حتی اگر فیلم sequel یا spin off باشه دلیل نمیشه جوری ساخته بشه کسی که با گذشته اشنا نباشه متوجه داستان فیلم نشه

حالا باز میگفتیم فیلم 3 گانه هست هم باز یک چیزی
خب شما فیلم رو به عنوان یک اثر جداگانه در نظر میگیرید . در حالیکه این طوری نیست . من هم دقیقا همین رو گفتم که اگه مینی سریال میشد شاید خیلی ها دیگه اون رو به عنوان یک فیلم مستقل در نظر نمی گرفتن . اتفاقی که یادمه سر فصل چهارم پریزون بریک هم افتاده بود و یک نسخه ی سینمایی از 3 قسمت پایانی سریال درست کرده بودن که عده ای اون رو به عنوان یک اثر مستقل می فروختن .
درباره فیلم های مارول هم من با شما مخالفم . اگه صرفا سرسری از حوادث و دیالوگ های فیلم ها بگذریم حق با شماست ولی خیلی از پیرنگ ها و اتفاق های فیلم ها به همون گذشته ای بر می گرده که تو فیلم های قبلی بوده . که باعث میشه بیننده ای که فقط رفته سراغ یک قسمت خاص متوجه نشه و بگه خب که چی ؟ چرا فلانی تو این صحنه این کارو کرد ؟ یک چند تایی رو مثال می زنم تا بهتر منظورم رو برسونم
بدون دیدن کاپیتان آمریکا 1 و نگهبانان کهکشان و تور دارک وولد و دکتر استرنج عملا چیز کاملی از منشا سنگ های بی نهایت و چرایی سفر در زمان در اندگیم هیچی متوجه نمیشید . سکانس احساسی شدن تور برای دیدار دوباره مادر و برادرش هیچ حسی نداره . نمی تونید بفهمید چرا استارک این قدر به مرگ پیتر اهمیت میداد . وینتر سولجر و فالکون کی هستن و چرا با کاپیتان هستن . انت من کجا بود و چطوری یک دستگاه میسازه که باهاش در زمان سفر کنن . از این مثال ها زیاده . کاپیتان مارول از کجا اومده ؟

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
به عنوان یه فن دو آتیشه سریال بریکینگ بد ، فیلم el camino زیاد راضیم نکرد.
بریکینگ بد سطح توقع منو خیلی بالا برده بود.بعد از پایان طوفانی سریال نباید روند داستان گویی رو به این شکل کند و آهسته میکردن.انتظار هیجان بیشتری داشتم و داستان پخته تر.نصف اول فیلم فقط دوست داشتم زودتر بگذره تا یه اتفاقی بیوفته.
جدا از نقد هایی که داشتم فیلم سورپرایزای کوتاه خیلی خوبی داشت که خاطراتو برام زنده کرد و کاش تعدادشون بیشتر بود و زمانش هم بیشتر
بازی ارون پال عالی بود و شاید اگه بازیگر دیگه ای جای اون بود فیلم خیلی ارزش دیدن رو نداشت.

خیلی خوب بود، خیلی
البته فیلم، سینمایی شناخته نمیشه و بیشتر فیلم تلویزیونی هست!

و اینکه واقعا سازنده های سریال یک همچین قسمت ویژه ای رو به طرفدارهای بریکینگ بد بدهکار بودند

هرچند اگر ریتم نیمه اول سریع تر بود، شاید تعداد بیشتری رو به خودش جذب میکرد

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
فیلم جوکر داستان مستقل خودش رو داره و هیچ کدوم از کمیک بوک های بتمن منبع اقتباسش نبوده
البته یه شباهتهای به killing joke داره و اونم فقط مربوط به بخش اول کمیک که زندگی داغون جوکرو نشون میده بقیش کاملا با هم بی ربطه

• Like
Reactions: TheGodfather
هر دم از این باغ بری میرسد
Ewan McGregor بازیگر نقش بلک ماسک توی فیلم Birds of Prey عنایت فرمودن که فیلم یک فیلم فمنیستی هستش و زن ستیزی رو بررسی میکنه
Ewan McGregor: ‘Birds of Prey’ Is A ‘Feminist Film’ That Explores Misogyny
اتفاقا من یکی از چنین پروژه هایی استقبال میکنم. یه فیلم با شخصیت های زنی که قبلا هم وجود داشتن و ایده جدیدی دارن و از اول با ایده و هدف فمینیستی بودن ساخته شدن.
این مورد خیلی بهتر از زنانه سازی ورژن های اصلی ثور و هالک و من این بلک و جیمز باند و ... است.
مثال بارزش لایف ایز استرنج که یه بازی بود که کاملا در نقش یه دختر نوجوون و تفکراتش فرو میرفتیم و بازی خوبی هم بود چون با همین هدف ساخته شده بود و نمیخواست صرفا شخصیت های مرد و زن تو بازی هارو بالانس کنه.
البته استقبال به معنی انتظار برای دیدنش نیست. بعیده وقتمو تلف کنم برا این فیلم. کیفیتش هم یه چیزی میشه مثل جوخه انتحاری احتمالا ولی از ساخته شدنش و کاهش عطش دوستان برا داستان های زنانه استقبال میکنم. بلکه اینجوری منتقد ها و فعالای sjw دست از سر کچل سایر فیلما بردارن.

این کمپین های حمایتی چطور عمل می کنند؟ آیا تاثیر می ذارن روی برخی مسائل؟ الان حیف نیست کمپین راه بیاندازیم که آرون پاول را به اسکار نزدیک کنیم!؟
تا جایی که من شنیدم، ال کامینو مینیمم زمان لازم اکران تو لس انجلس برای حضور در رقابت های امسال رو نداشت. پس کلا شرکت داده نمیشه. نماینده اصلی نتفلیکس تو اسکار ایرلندیه که شانسش هم بالاست. فک کنم نمیخواستن تمرکزشونو بزارن رو چیزای دیگه.
هرچند بعید هم هست که امسال شانسی داشته باشه حتی اگر 1 هفته اکران لازم انجام میشد. رقبای قدری داره اسکار امسال تو بخش های مختلف

• Like
شش سال پیش وقتی هنوز انبوهی سریال ندیده رو دستم بود، برکینگ بد رو شروع کردم و خواستم ماراتنی ببینمش که واقعا نکشیدم. سریالش جوری نیست که بکوب بشینی تو 2 هفته ببینیش. سریال ارام سوز و با روند کندی هستش و باید وقت بدی به خودت تا شخصیت پردازیش رو هضم کنی. من تا اخر 3 هم دیدم به زور ولی نتونستم ادامه بدم. کلی سریال های دیگه بهم چشمک میزد.
الان که دیگه مثل اون موقع نیستم و کلا سریال خیلی کمتر میبینم و مثل سابق دنبال داستان های سریع برای سریال ها نیستم.
این فیلم بهونه خوبیه که یه بار دیگه 5 فصل سریال رو شروع کنم اروم اروم ببینم و بعدش به این فیلم برسم.

• Like
View attachment 119428

رابرت فورستر بازیگر آمریکایی که به تازگی در فیلم El Camino: A Breaking Bad Movie ایفای نقش کرده بود بامداد امروز در سن 78 سالگی در گذشت

تکلیف نامه‌ی جسی پینک‌من چی میشه حالا؟

تو فیلم جکی براون تارانتینو هم بازی میکرد.
خدا بیامرزتش

اگر وقت دارید برنامه 7 دیشب شبکه 3 رو ببینید.

خلاصه داستان:
بحث رده بندی سنی فیلمها بود که خودتون بهتر میدونید یه چیز کاملا استاندارد و جهانی هست. حالا استادی که مخالف قضیه بود میگفت چون ما سینمامون اخلاقی هست خالی از صکث و خشونت! معنی نداره رده بندی کنیم!.
بزرگوار به این استنداد میکرد که اگر بخوایم اینو رعایت کنیم پس واقع عاشورا هم خشن اونم نباید تا 18 سالگی به بچه بگیم!. فک کن :دی. پول شده همه چیز اینا. طرف اکران محدود نمیخواد و دوست داره رده بندی سنی هم نباشه. دوست داره مردم با بچه هاشون برم مثلا خوک یا مغزهای زنگ زده ببینن کیف کنن.
قبلا هم گفتم بازم میگم ریالی به این مافیای سینما تزریق نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or