Movie Center

مطمثن باشید جوکر بیشتر بفروشه قطعا درباره روبروشدنش با بتمن تو فیلمهای احتمالی آینده تجدید نظر میشه... ایشالا که بشه...
پیش بینی فعلی برای فروش نهایی جوکر ، تا حدود رقم 850m برای فروش جهانی هست.

یک تاپیک عالی چهار سال پیش ایجاد شد که بهتر است الان خانه تکانی شود و فضا را برای فیلم های در حال اکران بیاورد. تاپیک میزگرد سینمایی جایی است که بهتر است فیلم را با تمام عقاید، ارزش ها، دیدگاه و گاهی اوقات فنی بررسی کنیم. از زننده تاپیک @parham_safa خواهشمندم که عنوان تاپیک که مختص به فیلم Birdman بوده را تغییر دهد و به فیلم جوکر تبدیل نماید. فیلمی که جای بحث دارد.

انیمیشن های DC، از خود فیلم‌های DC، DC تره :D به دوستان پیشنهاد میکنم که انیمیشن Wonder Woman Bloodlines رو حتما ببیند.:D
دقیقا یه میم بود که میگفت کامیک ها و انیمیشن ها و بازی های dc از مارول بالاترن ولی تو فیلم برعکسه. هرچند تو فیلم هم باز بهترین اثار کامیک بوکی تاریخ برا دی سین.

اون که دیگه تموم شد :D چند وقت پیشم یه خبر اومده بود که وقتی فهمید قراره کی فیلم جوکر و بازی کنه خیلی ناراحت شده بود
نه این پررو تر از این حرفاس فک کنم :D
اگه وارنر چراغ سبز بده دوباره میاد واس نقش احتمالا

Billy Porter Should Absolutely Be Cinderella’s Fairy Godmother
Billy Porter Will Play Fairy Godmother In ‘Cinderella’ With Camila Cabello

«بیلی پورتر» رو که احتمالا با پوشش زنونه‌اش در مراسم اسکار به یاد دارید، قراره که در فیلم جدید «سیندرلا» نقش «fairy godmother» رو بازی کنه؛ نقشی که هر جور بهش فکر می‌کنم، اون رو یه زن باید بازی کنه.

پ.ن: #خدایا_بسه_دیگه #بابا_خسته_شدیم_دیگه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or