خوب...خوب... بالاخره منم به وصال یار رسیدم و Avengers : Endgame رو دیدم... خارج از اسپویل فقط بگم فوق العاده بود! 

بقیش رو بریم تو اسپویل

فکر کنم این چند ساله و مخصوصا اخیرا زیاد دیدید اینجا گفتم که شخصیت محبوبم تو MCU آیرون من هست، چقدر سر هر قسمت تا یک قدمی مرگ میبرن و برش میگردونند...و منم باهاش میرم
و تا حدی انتظار داشتم که اینجا دیگه کار رو یک سره کنند
و کردن 
لعنت بهشون!
من مرگ قهرمانانه شخصیت محبوبم رو نخوام ببینم، کیو باید ببینم؟ 
هعی... هعی... بگذریم... تا بعد
کاملا از فیلم راضی بودم و لذت بردم، اینکه تمرکز روی Avengers اصلی بود، اکثر مبارزات برای این ها بود، و حرکاتی بس خفن و قهرمانانه انجام دادن...کلا دمشون گرم که این پرونده رو اینجوری بستن!

اینکه فکر میکردیم(میکردم) داستان اینه با مشت و لگد دستکش و سنگ ها رو از تانوس بگیرن و بشکن بزنند و تمام...کلا داستان زیادی سر راست بود، و یهو میبینیم تو شروع فیلم چه اتفاقی سر سنگ ها اومده و زارت زدن تانوس رو کشتن شوکه کننده بود!
اتفاقی که بعدش برای کاراکترها افتاده بود... ثور

و ماجرای جمع کردن سنگ ها ...
بلک ویدو و هاوک آی ... با فرستادنشون اونجا، مشخص بود بدترین انتخاب ممکن رو انجام دادن! و البته واضح بود راه حل مسئله چیه و به مرگ کی ختم میشه...
اما بازم دیدنش دردناک بود...
بریم مبارزه ی آخر کار ... اولش اون بخش مبارزه 3نفره، عالی بود! همینطور که گفتم بالاتر، خیلی خوش حال شدم که مبارزه رو سپردن به این 3نفر! عجیب حال داد و به شدت چسبید...
کمی جلوتر، تقریبا اوج ناامیدی و اومدن نیروی پشتیبانی و بقیه ی اونجرز...
عالی بود! عالی!
(از برکات یک سینمای خالی و فقط با 3تماشاچی
اینه که میتونی راحت احساسات خودت رو بروز بدی و ابر بهاری بشی
) اینجا از اون ابر بهاری هایی شدم که از شوق و هیجان بود
اون بخش برگشت پیتر پارکر پیش تونی استارک هم...

تا آخرای مبارزه و بزن بزن های تهش، اون بخشی که کاپیتان مارول اومد یکم دست به یقه شد با تانوس، و تانوس زد لهش کرد به شدت حال کردم! نه به خاطر اینکه با کاپیتان مارول حال نمیکنم(یکمشم این بود! و همینطور داشت مزاحم فایت قدیمی ها میشد!
) ، اینکه تانوس خلاقیت به خرج داد و در لحظه سنگ رو برداشت و با اون یکی دستش زد ترکوند کاپیتان مارول رو!
ولی خوب ترکوندن و حال کردنم همان و ... خوندن اینکه چند ثانیه بعد اون چیزی که ازش میترسیدم قراره اتفاق بیفته همان!
یادمه پارسال این فن آرت رو برای علی دانته فرستاده بودم و شکلک قلب و این حرفا بعدش...

اون موقع فکرش رو نمیکردم که چه بهای سنگینی داره این عکس!
دوباره همون نوحه سرایی های اول پستم
مرگ کاراکتر محبوبم
و به نظرم قهرمان اصلیه MCU و همه فیلم های اونجرز 
شاید بهترین پایان ممکن برای این کاراکتر بود... ولی... بعضی وقتا دوست نداری پایان رو ببینی
(از برکات اون محیط خالی این بود 4تا مشت و لگد هم برای تخلیه ی احساسات نثار صندلی جلو کردیم
+ فاز دوم ابر بهاری
)
بعدشم که... بازنشته شدن کپ... بازنشسته شدن ثور ... و به بیان ساده تر، کنار رفتن اونجرز اصلی
البته ثور احتمالا توی GOTG3 باشه،اما یکم میره تو حاشیه احتمالا...
در کل هپی اندینگ؟ نع، برای من که هپی نبود! Bittersweet هم نبود حتی!
بهای پیروزیه زیاد بود
و البته انتظار نداشتم هم آیرون من، هم کاپیتان امریکا و هم ثور با هم کنار برن...انتظارم کنار رفتن فقط یکیشون بود!
یه نکته منفی... اون بخش وسط مبارزه که همه بانوان در یک قاب جمع شدن تهش بود
به خدا ما مشکلی با هیرو زن و جنگیدنشون نداریم، ولی خو خیلی ضایع بود این بخشه
همون صحنه های بعدش که نشون داد تار و مار میکنند رو اگر وسط بقیه زد و خوردها نشون میدادن یعنی ارزش جنگیدنشون از بین میرفت؟ باید حتما اینجوری نشون داده میشد؟
یکمی هم از کاپیتان مارول بگم که دیشب دیدمش
امروزم که خبر های بازی اونجرز میاد...هایپ میکنه باز! حالا دو هفته باید صبر کنیم تا E3
هر دفعه اسم بازیشم میاد هی من یاد فیلم میفتم ...نمیزارن از هایپ و احساسات فیلم خارج بشیم که! 

بقیش رو بریم تو اسپویل

فکر کنم این چند ساله و مخصوصا اخیرا زیاد دیدید اینجا گفتم که شخصیت محبوبم تو MCU آیرون من هست، چقدر سر هر قسمت تا یک قدمی مرگ میبرن و برش میگردونند...و منم باهاش میرم

و تا حدی انتظار داشتم که اینجا دیگه کار رو یک سره کنند

لعنت بهشون!

هعی... هعی... بگذریم... تا بعد

کاملا از فیلم راضی بودم و لذت بردم، اینکه تمرکز روی Avengers اصلی بود، اکثر مبارزات برای این ها بود، و حرکاتی بس خفن و قهرمانانه انجام دادن...کلا دمشون گرم که این پرونده رو اینجوری بستن!

اینکه فکر میکردیم(میکردم) داستان اینه با مشت و لگد دستکش و سنگ ها رو از تانوس بگیرن و بشکن بزنند و تمام...کلا داستان زیادی سر راست بود، و یهو میبینیم تو شروع فیلم چه اتفاقی سر سنگ ها اومده و زارت زدن تانوس رو کشتن شوکه کننده بود!

اتفاقی که بعدش برای کاراکترها افتاده بود... ثور

و ماجرای جمع کردن سنگ ها ...
بلک ویدو و هاوک آی ... با فرستادنشون اونجا، مشخص بود بدترین انتخاب ممکن رو انجام دادن! و البته واضح بود راه حل مسئله چیه و به مرگ کی ختم میشه...

بریم مبارزه ی آخر کار ... اولش اون بخش مبارزه 3نفره، عالی بود! همینطور که گفتم بالاتر، خیلی خوش حال شدم که مبارزه رو سپردن به این 3نفر! عجیب حال داد و به شدت چسبید...
کمی جلوتر، تقریبا اوج ناامیدی و اومدن نیروی پشتیبانی و بقیه ی اونجرز...

اون بخش برگشت پیتر پارکر پیش تونی استارک هم...

تا آخرای مبارزه و بزن بزن های تهش، اون بخشی که کاپیتان مارول اومد یکم دست به یقه شد با تانوس، و تانوس زد لهش کرد به شدت حال کردم! نه به خاطر اینکه با کاپیتان مارول حال نمیکنم(یکمشم این بود! و همینطور داشت مزاحم فایت قدیمی ها میشد!

ولی خوب ترکوندن و حال کردنم همان و ... خوندن اینکه چند ثانیه بعد اون چیزی که ازش میترسیدم قراره اتفاق بیفته همان!

یادمه پارسال این فن آرت رو برای علی دانته فرستاده بودم و شکلک قلب و این حرفا بعدش...

اون موقع فکرش رو نمیکردم که چه بهای سنگینی داره این عکس!

دوباره همون نوحه سرایی های اول پستم

شاید بهترین پایان ممکن برای این کاراکتر بود... ولی... بعضی وقتا دوست نداری پایان رو ببینی

بعدشم که... بازنشته شدن کپ... بازنشسته شدن ثور ... و به بیان ساده تر، کنار رفتن اونجرز اصلی

البته ثور احتمالا توی GOTG3 باشه،اما یکم میره تو حاشیه احتمالا...

در کل هپی اندینگ؟ نع، برای من که هپی نبود! Bittersweet هم نبود حتی!

و البته انتظار نداشتم هم آیرون من، هم کاپیتان امریکا و هم ثور با هم کنار برن...انتظارم کنار رفتن فقط یکیشون بود!

یه نکته منفی... اون بخش وسط مبارزه که همه بانوان در یک قاب جمع شدن تهش بود

یکمی هم از کاپیتان مارول بگم که دیشب دیدمش
اصولا من 99% مواقع فیلم اول ها رو بیشتر دوست دارم، به خاطر نشون دادن نحوه قدرت گرفتنشون، دلیل مبارزشون،شروع مقبولیتشون بین مردم و از همه مهم تر طراحی لباسشون
جا داره بگم کاپیتان مارول خز ترین مدل قدرت گرفتن و شروع به کار رو داشت
و اون بخش طراحی...یا بهتر بگم انتخاب رنگ لباس هم که کلا هیچ
کلا Origin کاراکتر به نظرم نابودترین بین تمام فیلم های MCU بود
و خود شخصیتش، باز هم نچسب ترین کاراکتر کل MCU
افتضاح!
کاری به حاشیه های فیلمش ندارم، ولی واقعا به شدت کاراکتر بیخودیه و اگر این بخواد جزو چهره های اصلی فازهای بعدیه MCU بشه...
یعنی فیلم اگر نیک فیوری رو نداشت واقعا نمیشد تحملش کرد
آها یه موردم بگم... وقتی لباسش حالت کلاه خود میگرفت و موهاش حالت موهاوک میشد واقعا خفن میشد! کاش اکثرا اینجوری میبود! خفن میشد
و یه مورد...جدا از شخصیت نچسبش! این OP بودنش و مثل سوپرمن بودنشم برام جذاب نیست
کلا نمیشد یه هیروی دیگه اضافه میشد به جاش؟

جا داره بگم کاپیتان مارول خز ترین مدل قدرت گرفتن و شروع به کار رو داشت

و خود شخصیتش، باز هم نچسب ترین کاراکتر کل MCU

کاری به حاشیه های فیلمش ندارم، ولی واقعا به شدت کاراکتر بیخودیه و اگر این بخواد جزو چهره های اصلی فازهای بعدیه MCU بشه...

یعنی فیلم اگر نیک فیوری رو نداشت واقعا نمیشد تحملش کرد

آها یه موردم بگم... وقتی لباسش حالت کلاه خود میگرفت و موهاش حالت موهاوک میشد واقعا خفن میشد! کاش اکثرا اینجوری میبود! خفن میشد

و یه مورد...جدا از شخصیت نچسبش! این OP بودنش و مثل سوپرمن بودنشم برام جذاب نیست

کلا نمیشد یه هیروی دیگه اضافه میشد به جاش؟

امروزم که خبر های بازی اونجرز میاد...هایپ میکنه باز! حالا دو هفته باید صبر کنیم تا E3